Hihetetlen.
Pedig egyszerű. Ha tv vagy videó akkor ott a házimozi, kinek milyen, de nagy és szépen szól.
De ezek telefonok. Könyörgöm! Telefonálok vele és 1-2 mellékes dolgot kihasználok mint navi, meg e-mail meg fotó de mind mind eltörpül a telefon használata mellett. Lehet buzerálni mindenféle parasztvakító dolgokat rátenni. De mindegyik pda tudja ezeket olyan szinten ami egy telefon másodlagos funkciójától elvárható.
Ha már ki akarom hegyezni a dolgokat akkor:
Minden este ráteszem töltőre így reggel feltöltve használom. Én vagyok az aki soha nem fogja megtudni hány napig megy el ezzel az akksival. Mi értelme van ennek? Miért nem lehet feltölteni? Sose értettem azokat a (ide most csúnyát írtam volna de...) akiket nem lehet elérni mert lemerült a telefonjuk. Minek mobil telefon vegyen vonalast. Miért nem lehet megoldani a töltését? Na még egy fajta idióta van aki a feltöltő kártyáját lemeríti és azért nem tud vagy akar telefonálni és rácsörög a másikra hogy hívják vissza, na ezek az igazi hülyék.
Navira külön használok egy MIO-t mert telefonálás közben ugye nincs navi
Fotó akkor ott a Canon gépem a témának megfelelő obival
Számítógépes alkalmazások, arra ott az asztali gép a monitorral
és sorolhatnám...
Számomra elsődleges a telefon használata egy szép kijelzőn. A többi dolog az csak "tűzoltás" Fontos levelekre válaszok, dokumentálások és lássuk be nem utolsó sorban hogy a wc-n ne unatkozzunk
Minden készüléknek megvan a maga varázsa amit a külselye sugároz. Van aki divatból veszi, van aki azért mert a pénz nem számít, van akinek a munkályához elengedhetetlen, és van aki azért mert egyszerűen szereti azt amit ez a kis készülék, készülékek nyújtanak.
Amióta megvan 14 óra a bejövő és 12 óra a kimenő beszélgetések kb 1 hónap alatt.
Nem merült le soha az adott napon, nem fagyott le gyors volt a menüje. Logikus vagy sem, nemtudom de nagyon használható a telefon sms email és egyéb dolgai a mindennapokban, hamar hozzászoktam.
Nincs értelme a készülékeket nagy mélységekben összehasonlítani mert semmi értelme és mindenkinek más a fontos, de azzal szerintem egyet ért mindenki hogy a kijelzővel a Samu melléfogott. Ezért nem vettem meg, és vártam a Diára.
14 éve használok telefont ennyi idő alatt el tudtam dönteni hogy mit vegyek, mikor mire van szükségem, és mit hol hogyan lehet használni.
Volt a telefonom mellett PDA-m aztán mikor megjelentek az első PDA telefonok vettem is de most már nyugodtan mondhatom használhatatlanok voltak. Qtek S100 ha jól emlékszem. Visszatértem a sima mobilokhoz. Majd több év után ismét úgy döntöttem hogy jó lenne egy PDA. A Dia vásárlása előtt míg vártam a megjelenésére körbejártam a témát rendesen, de cseppet se az volt a fontos hogy milyen grafikai képességei vannak, mekkora proci van benne, hanem mennyire használható a telefon része. A többi az már csak ráadás. Nem hiszem hogy bármelyik Dia tulajdonosnak csalódnia kellett volna a készülékébe. Az ára magas és irreális de kérdem Én melyik telefonnak nem az? Iphone, Samsung és sorolhatnám.
Nem bánom hogy megvettem.
A tesztelésekről csak annyit hogy nagyon kevés az olyan ember aki megteheti hogy napi szinten értékeli a telefonokat, ha valaki akkor Ő tud véleményt mondani a készülékekről úgy hogy ne lenne elvakult.
Természetes hogy mindenki azt dícséri ami van neki vagy elérhető számára. Ki az aki beismeri hogy olyanra adott ki egy rakás pénzt ami használhatatlan, ezért vannak szélsőséges vélemények.
Szerintem inkább segítsünk egymásnak hogy miként tudnánk mék kellemesebbé tenni a kis kedvencünk használatát...