Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for /web/htdocs/pdafanclubcom/www/forum/cache/data_c9359287d36bcaaac73f1771b0a3ebd7-SMF-modSettings.php in /web/htdocs1/pdafanclubcom/home/www/forum/Sources/Load.php on line 2744
 HTC Diamond 2 Teszt, észrevételek és tapasztalatok
2024, 12 19, 09:39:47

Szerző Téma: HTC Diamond 2 Teszt, észrevételek és tapasztalatok  (Megtekintve 128652 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
Re: HTC Diamond 2 Teszt, észrevételek és tapasztalatok
« Reply #200 Dátum: 2009, 05 27, 14:04:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elég sok fórumon láttam már ezt-azt de remélem ide csak kultúrált emberek írnak. Nem gondolom hogy itt háború lesz de....
... nem lesz.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Gunar

• Vendég
« Reply #201 Dátum: 2009, 05 28, 01:45:02 »
már 1 hónappal ezelőtt volt nálam, gyoesan túl is adtam rajta
Bocs hogy bele-vau, de ez nem válasz a kérdésre! Mennyi időt "fecséreltél" a próbára?

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #202 Dátum: 2009, 05 28, 10:12:36 »
Bocs hogy bele-vau, de ez nem válasz a kérdésre! Mennyi időt "fecséreltél" a próbára?

2 napot pazaroltam el erre  a készülékre. Nekem elég, megnéztem mit tud,  a kijelzőn kívül, multimédia gyér (processzor miatt), direct3d=0, opengl =0 processzor miatt, kamera nagyon gáz. Telefonálásra jó volt. Lehet jól fog teljesíteni a wm6.5-tel, de max 10%ban, a BT terén. Szép a telefon, nem fogok programokat fejleszteni htc készülékekre, míg nem raknak bele egy normális processzort, és a htc programhibákat ki nemjavítják (powermanagement, memory management ...) Nem véletlenül raktak bele 256 mb ramot, a fele szemméttel van tele a htc programok miatt. Szóval ennyi. Flancolásra jó a telefon, lehet villogni vele mások előtt.

Nem elérhető takeap

• PDA: HTC Touch Diamond2
  • PDA ROM: 1.39.479.1 (47382) WWE
« Reply #203 Dátum: 2009, 05 28, 17:59:31 »
Sziasztok!

Nekem közel egy hónapja van meg a Diamond2. Egyszer sem fagyott ki, gyönyörűen fut bármilyen divx rajta (coreplayer) egyből felment rá az igo és mindent lehet rajta buherálni (semmit sem korlátoztak le rajta... a nokia n82 után felüdülés hogy nem kell folyton hackelgetni...) és amik "hiányosságok" lehetnének mint már feljebb páran írták vidáman pótolhatók programokkal. Nekem ez az első HTC telefonom, sok válogatás után vettem meg, és meg kell hogy mondjam nem bántam meg. Szerintem oly mindegy, hogy mekkora proci vagy 3d teljesítménye van egy pda-nak vagy mobilnak. Fusson el rajta aminek el kell futnia (N82-nél sem értettem miért is jó ha quake arena megy rajta...) Ez olyan hülyeség mint a számítógépekben a nekem a legújabb van... 14 éveseknél menő, de megy minden a 7 éves gépen is... Sosem volt Samsung touch-os csodám... lehet jobb... de nem érdekel :) nekem ez tetszik :)

Szép napot :)

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #204 Dátum: 2009, 05 28, 18:25:55 »
Sziasztok!

Nekem közel egy hónapja van meg a Diamond2. Egyszer sem fagyott ki, gyönyörűen fut bármilyen divx rajta (coreplayer) egyből felment rá az igo és mindent lehet rajta buherálni (semmit sem korlátoztak le rajta... a nokia n82 után felüdülés hogy nem kell folyton hackelgetni...) és amik "hiányosságok" lehetnének mint már feljebb páran írták vidáman pótolhatók programokkal. Nekem ez az első HTC telefonom, sok válogatás után vettem meg, és meg kell hogy mondjam nem bántam meg. Szerintem oly mindegy, hogy mekkora proci vagy 3d teljesítménye van egy pda-nak vagy mobilnak. Fusson el rajta aminek el kell futnia (N82-nél sem értettem miért is jó ha quake arena megy rajta...) Ez olyan hülyeség mint a számítógépekben a nekem a legújabb van... 14 éveseknél menő, de megy minden a 7 éves gépen is... Sosem volt Samsung touch-os csodám... lehet jobb... de nem érdekel :) nekem ez tetszik :)

Szép napot :)

Igen, pont ilyen felhasználóknak készült, mint te vagy!  :taps:

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #205 Dátum: 2009, 05 28, 19:25:42 »

Igen, pont ilyen felhasználóknak készült, mint te vagy!  :taps:

Hmm ez miért is baj?? Szerinted a Samsung Omnia kiknek készült?
Te tudod a legjobban, hogy amióta megjelent az Omnia a szolgáltatóknál senkit nem a belseje érdekelte hanem a "touchwiz" felület! Milyen csili vili! A legtöbb embert qrvára nem érdekli, hogy milyen proci van benne meg, hogy milyen opengl vagy d3d képessége van!

Nem elérhető danielvonjeee

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: Kernel 3.0.31 ROM gyári XXELLA, Android 4.1.2
« Reply #206 Dátum: 2009, 05 28, 20:17:46 »
 Száz szónak is egy a vége,akinek tetszik vegye meg, én sem bánom az 5.PDA-m,és ez atomtuti eddig!
 Akinek meg nem tetszik vegyen mást,de minden értelmes és kultúrált véleményt szívesen olvasok!
 Itt pedig kovácsoljuk ki a legtobbet a vasból,mert még van benne rejtett tartalék!
Nekem eddig egyszer sem fagyott le,nem fogyott el a RAM,nem volt hívásmegszakadás,nem kapcsolt ki magától,mukodik a kihagosítás az autóban  -hallanak és hallom oket,akku bírja majdenem 3 napig,szóval már csak a Divx menjen rendesen és hibátlan a gép!Az sms folder tényleg kicsit gáz,de már olvashattunk itt megoldásról!Szóval hajrá!!!
 DVBT tunert beindította  már valaki benne?!?!? ;)

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #207 Dátum: 2009, 05 28, 20:22:14 »
Hmm ez miért is baj?? Szerinted a Samsung Omnia kiknek készült?
Te tudod a legjobban, hogy amióta megjelent az Omnia a szolgáltatóknál senkit nem a belseje érdekelte hanem a "touchwiz" felület! Milyen csili vili! A legtöbb embert qrvára nem érdekli, hogy milyen proci van benne meg, hogy milyen opengl vagy d3d képessége van!

Örülök, hogy a legtöbb embernek  censored  sok pénze van elavult dolgokra. Én ha kofizetek ennyit, akkor a legújabb technológia legyen benne, és nem egy elavult primitív dolog. Hát igen, kinek az ész kinek a papné.  :D :taps:

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #208 Dátum: 2009, 05 28, 22:19:39 »
Örülök, hogy a legtöbb embernek censored sok pénze van elavult dolgokra. Én ha kofizetek ennyit, akkor a legújabb technológia legyen benne, és nem egy elavult primitív dolog. Hát igen, kinek az ész kinek a papné.  :D :taps:

Sz a r lehet neked!!! Álmokat kergetsz barátom! A forma 1-es technológia jó pár év múlva ér az utcára! Pda tekintetében is hasonló a helyzet!

Azért kíváncsi lennék, hogy Neked mi számít "legújabb technológiának"? Mit censored a-kodsz 624MHz amikor mások 1000 Mhz-nél tartanak meg 4 colos kijelzőnél???? Vagy ez sem elégé új? >:(

De tudod mit?! Viríts valami ütős cikket a "legújabb technológiáról"! Mondjuk arról, hogy hova tartanak a pda-k! Biztos megvannak a kapcsolataid, hogy idő elött hozzáférj a legújabb technológiákhoz! Rajta írj egy cikket róla!
Hidd el mindenki kíváncsi lenne rá!

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #209 Dátum: 2009, 05 28, 22:40:10 »
Sz a r lehet neked!!! Álmokat kergetsz barátom! A forma 1-es technológia jó pár év múlva ér az utcára! Pda tekintetében is hasonló a helyzet!

Azért kíváncsi lennék, hogy Neked mi számít "legújabb technológiának"? Mit censored a-kodsz 624MHz amikor mások 1000 Mhz-nél tartanak meg 4 colos kijelzőnél???? Vagy ez sem elégé új? >:(

De tudod mit?! Viríts valami ütős cikket a "legújabb technológiáról"! Mondjuk arról, hogy hova tartanak a pda-k! Biztos megvannak a kapcsolataid, hogy idő elött hozzáférj a legújabb technológiákhoz! Rajta írj egy cikket róla!
Hidd el mindenki kíváncsi lenne rá!

Ezek pda telefonok, és nem navigátor/mp4es telefonok. Mellesleg az omniában 2 magos processzor van. kicsit nézz jobban utána a dolgoknak, amúgy sokat számít, nincs vga lapka, de d3d simán veri a htc 200mhz-s opengl motorját. Szóval ennyit számítanak csak. De tényleg elavult, mivel tavaly dobták piacra a processzort. Elnézést. A htc dia 2 processzorát meg 5 évvel ezelőtt. Nem csoda, hogy félrenaivgál, belekavarodik a sok számításba.  :D Ne bájnátok hogy kiadtatok ennyi pénzt rá, szép telefon, csak buta. Sajnálom. Ha kicsit türelmes mindenki, nem bukik 50ezret a telefonon. Vagy itt mindenki milliomos?  :taps:
Ami új, az a samsung led technológiájú kijelzője (omnia hd például, vagy blue earth...)

Nem elérhető pintair

• www.pintair.hu
  • Navigáció / Navigation: Nav N Go iGO 8
  • PDA: HTC Touch diamond2
  • PDA ROM: 2.16.479.1 (Pi52t4) WWE
« Reply #210 Dátum: 2009, 05 28, 22:59:18 »
Ezek pda telefonok, és nem navigátor/mp4es telefonok. Mellesleg az omniában 2 magos processzor van. kicsit nézz jobban utána a dolgoknak, amúgy sokat számít, nincs vga lapka, de d3d simán veri a htc 200mhz-s opengl motorját. Szóval ennyit számítanak csak. De tényleg elavult, mivel tavaly dobták piacra a processzort. Elnézést. A htc dia 2 processzorát meg 5 évvel ezelőtt. Nem csoda, hogy félrenaivgál, belekavarodik a sok számításba.  :D Ne bájnátok hogy kiadtatok ennyi pénzt rá, szép telefon, csak buta. Sajnálom. Ha kicsit türelmes mindenki, nem bukik 50ezret a telefonon. Vagy itt mindenki milliomos?  :taps:
Ami új, az a samsung led technológiájú kijelzője (omnia hd például, vagy blue earth...)

2 magos proci, d3d, meg a többiek egy csúnya kijelzőn  :taps:
sok értelme van...
Nekem még nem volt semmi bajom a D2 vel.
De előbb veszek egy 4 éves BMW-t mint egy új Suzuki-t
De hát kinek a pap...

Gunar

• Vendég
« Reply #211 Dátum: 2009, 05 29, 03:53:48 »
Azért az érdekes sztem, hogy omnia fanoknak itt kell censored a készüléket, mikor az omniának is van, volt bőven problémája! A 6.5-ös rommal pl szipogva lehet beszélni, mig a htc-kkel simán futnak! STB!!!  :shock:

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #212 Dátum: 2009, 05 29, 07:17:36 »
Nem hinném, hogy a készülékek pocskondiázása pro és kontra előrébb vinné a dolgot. Szvsz a konkrét összehasonlítás, elemzés talán igen. Ez pedig csak gyakorlati felhasználás alapján mutatkozik meg, amihez idő kell...  :hmm:

Ha az új fejléesztéseket nézzük, amíg az idő nem bizonyít, addig lehet valami újabb, de nem biztos, hogy jobb, mint a régi technológia. Elég csak a Vista - XP összevetésére és gyakorlati használhatóságára gondolnunk!

A  HTC Touch Diamond összevetése a Samsung Omnia-val egy cikkben mindenképpen célszerű lenne, de az érzelmi szálak kizárásával. Meg kell külön-külön nézni, hogy az egyes területeken melyik teljesít jobban és miért!

A többi (főként egymás macerálása), csak lózung duma!

Össze kell vetni a két készülék hardverét, de nem azon az alapon, hogy hány évvel ezelőtt fejlesztették őket, hanem, hogy az egyes feladatok végrehajtásában milyen teljesítményt lehet belőlük kicsihilni. Ugyanezt el kell végezni a készülékház kialakítása, a kijelző, az akkumulátor teljesítménye, stb... alapján, mert csak így látszik valódi, értékelhető és mérhető különbség.

Minden tiszteletem azoké az embereké, akik már egy pocket pc dobozáról is megfellebezhetetlen véleményt tudnak alkotni, pedig lehet, hogy a készülék nincs is benne a dobozban!

Gondolatmenetemmel nem akartam senkit megbántani!

Koncentráljunk inkább itt és most a Diamon2-re és az Omniára, lehetőleg minél kevesebb érzelmi töltöttséggel (érzelmi kötődés nélkül nincs vélemény, mert az emberfia meglehetősen szubjektív lény), mert talán ez előrébb vihetné a dolgot...  :(
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #213 Dátum: 2009, 05 29, 07:33:42 »

Hmm hát úgy látom maradunk a censored !
Továbbra is fent tartom a véleményem! Nagyon szívesen látnék Tőled egy kis összefoglalót, véleményt a pda-k fejlődési irányáról! Nem vitatom a szakmai hozzáértésed!!! Épp ezért kértem, hogy fejtsd ki bővebben a véleményed. Sok embert érdekelne és emelné a fórum színvonalát is! Hajrááá!!!

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #214 Dátum: 2009, 05 29, 07:51:43 »

A többi (főként egymás macerálása), csak lózung duma!

:ok:
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető pintair

• www.pintair.hu
« Reply #215 Dátum: 2009, 05 29, 10:00:39 »
Valamelyikőtök megtudta már oldani a beszélgetések automata rögzítését? Tudom program van egy rakat csak nem működik a másik fél hangját nem rögzíti.
Ez az egy hiányzik még a tökéletes telefonomhoz  :D

Nem elérhető pintair

• www.pintair.hu
« Reply #216 Dátum: 2009, 05 29, 10:11:56 »
Kell a PDA-ra vírusírtó? Van értelme?

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #217 Dátum: 2009, 05 29, 10:16:38 »
Kell a PDA-ra vírusírtó? Van értelme?

Hát szerintem még nem. De ahogy gondolod :)

Nem elérhető danielvonjeee

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: Kernel 3.0.31 ROM gyári XXELLA, Android 4.1.2
« Reply #218 Dátum: 2009, 05 29, 12:35:55 »
Ha kicsit türelmes mindenki, nem bukik 50ezret a telefonon. Vagy itt mindenki milliomos?  :taps:
...)

Igen én milliomos vagyok és a tobbiek is!(mondjátok hogy igen,nem akarok kilógni a sorból! :D )Johetne már a fizetés!:-)))

Egy szuper elfogulatlan részletes osszehasonlítást én is olvasnék az TD2 VS Omnia,havernek Omniája van ,és amikor látta próbálta a TD2-m tetszett neki!

Gunar

• Vendég
« Reply #219 Dátum: 2009, 05 29, 12:54:33 »
Csak még egy szösszenetre visszatérve a két készülékre, pontosabban az akku ügyemre a mánián Sanciman cikkére mikor reagáltam és  ő váltig hangoztatta, hogy a dia2 akkuja miért olyan nagy, mikor az omniában fele! Hát az Ő "tesztje" is 2napos volt és van néki omniája is, csak azt nem értettem miért nem tette egymás mellé az akksikat ha már kijelentéseket írt róluk, mert én a minap megtettem és térfogatban állítom egyformák! Ezt csak a szubjektív 2 napos tesztekre reagálva írom, akiknek 2 nap elég 1 adott készülék kikukázására! Lehet Vki agyontanult, nagy szaktudású ember, de annak is több időre van szüksége nem csak szerintem egy tisztességes véleményhez! A 2 kütyü más és másban jó! Sokan néznek rajta az "agyoncsépelt" videót és azok omniáznak, meg leszen nékik szemüvegük, de másoknak ez nem létkérdés és már praktikumokra buknak, nekik lehet jobb a dia2! Tisztelt tesztelők ezeket nem kellene a véleményezésnél kifelejteni! (speciel én sem nézem az egérmozit szívesen) Viszont sehol semelyik forumon sem találhat meg senki az omnia topicban, hogy [cenzurázva] az omniát, pedig nekem meg az nem jön be! Igaz nem is vagyok "agyontanult zseni", mert csak 2x v 3x volt a kezemben az omnia és hiába szép nem fogott meg semmivel!  ::)

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #220 Dátum: 2009, 05 29, 14:00:13 »
Csak még egy szösszenetre visszatérve a két készülékre, pontosabban az akku ügyemre a mánián Sanciman cikkére mikor reagáltam és  ő váltig hangoztatta, hogy a dia2 akkuja miért olyan nagy, mikor az omniában fele! Hát az Ő "tesztje" is 2napos volt és van néki omniája is, csak azt nem értettem miért nem tette egymás mellé az akksikat ha már kijelentéseket írt róluk, mert én a minap megtettem és térfogatban állítom egyformák! Ezt csak a szubjektív 2 napos tesztekre reagálva írom, akiknek 2 nap elég 1 adott készülék kikukázására! Lehet Vki agyontanult, nagy szaktudású ember, de annak is több időre van szüksége nem csak szerintem egy tisztességes véleményhez! A 2 kütyü más és másban jó! Sokan néznek rajta az "agyoncsépelt" videót és azok omniáznak, meg leszen nékik szemüvegük, de másoknak ez nem létkérdés és már praktikumokra buknak, nekik lehet jobb a dia2! Tisztelt tesztelők ezeket nem kellene a véleményezésnél kifelejteni! (speciel én sem nézem az egérmozit szívesen) Viszont sehol semelyik forumon sem találhat meg senki az omnia topicban, hogy [cenzurázva] az omniát, pedig nekem meg az nem jön be! Igaz nem is vagyok "agyontanult zseni", mert csak 2x v 3x volt a kezemben az omnia és hiába szép nem fogott meg semmivel!  ::)

Én sem egérmozit nézek, hanem hd videót hdtvn hdmobilon keresztül.  :D Diamonddal nem sikerült ilyet elővarázsolnom. Igaz, nincs is benne 32GB memória amire a filmek felfértek volna. Mellesleg voltam audi szalonban, és nem htc dia 2 volt beépítve a kicsikocsiba. (2009. május) Még mindig nem írt senki semmi használhatót erről a készülékről, kíváncsi vagyok, lehet, elkerülte valami a figyelmemet (akku idő sokkal roszabb mint omnia, ezt is leteszteletem) azon kívül, hogy jó, jobb. Szép, nagyon szép, de ennyi. Valakinek valami pozitívum a készülékről?
* A2DP Eqvalizer? (Omnián működik eredeti hardver/driver vezérlővel...)
* Telefonálás equalizer (hangtisztítás)? (Omnián működik eredeti hardver/driver vezérlővel...)
* BT hatótávolsága a készüléknek (Omnia 10m)

ezeket nem tudtam kipróbálni, htc támogatás hiányában.

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #221 Dátum: 2009, 05 29, 20:54:18 »
Na, ezt nézzétek, ti már előréb vagytok az Androiddal!  :taps: :taps:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vZq1xAiXbM8[/youtube]

Gunar

• Vendég
« Reply #222 Dátum: 2009, 05 29, 21:55:50 »

Én sem egérmozit nézek, hanem hd videót hdtvn hdmobilon keresztül.  :D Diamonddal nem sikerült ilyet elővarázsolnom. Igaz, nincs is benne 32GB memória amire a filmek felfértek volna. Mellesleg voltam audi szalonban, és nem htc dia 2 volt beépítve a kicsikocsiba. (2009. május) Még mindig nem írt senki semmi használhatót erről a készülékről, kíváncsi vagyok, lehet, elkerülte valami a figyelmemet (akku idő sokkal roszabb mint omnia, ezt is leteszteletem) azon kívül, hogy jó, jobb. Szép, nagyon szép, de ennyi. Valakinek valami pozitívum a készülékről?
* A2DP Eqvalizer? (Omnián működik eredeti hardver/driver vezérlővel...)
* Telefonálás equalizer (hangtisztítás)? (Omnián működik eredeti hardver/driver vezérlővel...)
* BT hatótávolsága a készüléknek (Omnia 10m)

ezeket nem tudtam kipróbálni, htc támogatás hiányában.

A BT-ről már írták, hogy jobb mint sok eddigi készüléké, pl mrmarkus!
A HDvideot gondolom nem az omniával vetted fel, akkor nemvágom miért kell az omniáról nézned, pláne hogy gondolom a HDTV-t sem hordod magaddal mindig, vagy nagy a zsebed? Lehet hülye vagyok de nem fér a fejembe mi abban a logika, hogy Vki így nézzen filmeket!?  :'( Tudod a hídról is le lehet ugrani, de mégsem teszem csak azért mert lehet!  :hmm:
Próbáldi ki a 6.5-öt és beszélgess el néhány ismerősöddel az omniáról, ja ne csodálkozz ha megkérdik "náthás vagy?"
Az akku időről mrmarkus másként nyilatkozott pedig neki is van omniája, nála nem egyértelmű az előny mint nálad, pláne, hogy a litium akkuk 3-4 feltöltés után érik el a max kapacitásukat mint a tapasztalat is mutatja! Vagy 2 nap alatt sikerült ennyiszer lemeríteni és feltölteni?

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #223 Dátum: 2009, 05 29, 22:05:05 »
A BT-ről már írták, hogy jobb mint sok eddigi készüléké, pl mrmarkus!
A HDvideot gondolom nem az omniával vetted fel, akkor nemvágom miért kell az omniáról nézned, pláne hogy gondolom a HDTV-t sem hordod magaddal mindig, vagy nagy a zsebed? Lehet hülye vagyok de nem fér a fejembe mi abban a logika, hogy Vki így nézzen filmeket!?  :'( Tudod a hídról is le lehet ugrani, de mégsem teszem csak azért mert lehet!  :hmm:
Próbáldi ki a 6.5-öt és beszélgess el néhány ismerősöddel az omniáról, ja ne csodálkozz ha megkérdik "náthás vagy?"
Az akku időről mrmarkus másként nyilatkozott pedig neki is van omniája, nála nem egyértelmű az előny mint nálad, pláne, hogy a litium akkuk 3-4 feltöltés után érik el a max kapacitásukat mint a tapasztalat is mutatja! Vagy 2 nap alatt sikerült ennyiszer lemeríteni és feltölteni?

MOD Próbáld ki te a wm 6.5öt dia 2-n! Omnián a wm 6.5 kenterbe veri a dia2-t. Elég gáz, hogy egy 1 éves készülék egy idei készüléket kenterbe ver. MOD
Inkább teszteled le amiket írtam,
MOD bizonyonsodj meg magad ezekről!  ;)

Mod:Kerüljük a személyeskedést, köszi  :ok:

Lifeforce

• Vendég
« Reply #224 Dátum: 2009, 05 29, 23:29:23 »
Lehet hülye vagyok de nem fér a fejembe mi abban a logika, hogy Vki így nézzen filmeket!?  :'( Tudod a hídról is le lehet ugrani, de mégsem teszem csak azért mert lehet!  :hmm:
Tudod a Fiaim sem ugrálnak a hídról (még szerencse), de amikor utazunk, leköti őket a film... (ritkán használom a gps-t)
Erre viszont azt írom, konvertálja a filmeket akinek 2 anyja van...
Ha nem játsza a megszokott felbontású divixet, nálam az a készülék nem áll meg :)