Csináld Total Commanderrel! A wince-s változattal!!! A linke helye: \windows\program files
OK TC fent van indító filet próbáltam bemásolni Windows/Start menu/Programs-szuper ,ekkor ott az ikon,de indításkor-SD Card error!
Utána próbáltam az indító filet a Program Files/iGO8-ba,de ugyan az a hiba!
(esetleg a sys-txt-ben modosítsam az SD Card-ot Storage Card-ra?)passsz!
Amúgy a micro SD-rol fut a progi hiba nélkul,tegnap próbáltam is kicsit félre hord a pozíció,de használható!Hangminosége meglepett mennyivel jobb a E-ten-nél,sima kihangosítás hibátlan,végre valami megkozelíti a rendes mobilok telefon használatát!
Eddig nagyon elégedett vagyok!Szabad RAM 84-90 kozott van(remélem jól írtam),8GB memoria kártya Sandisc nem okoz neki gondot,nem volt hívás megszakadás,hívásfogadáskor nem késik a hang,muholdat hihetetlen gyorsan talált,és úgy nyitja meg a Windows mappát mintha semmi sem torténe(eddigieknél hosszú husszú másodpercek voltak),fényképezogép eros fényben nem rossz,viszont félhomályban elég gáz , igaz azon nem állítottam semmit-itt lehet hogy én vagyok béna!WiFi-n simán és gyorsan kapcsollódott az AP-mhoz, internet és a youtube megy mint a golyó!és végra sms-t is tudok írni stylus nélkul!Most jon majd az, mennyit bír az akku, átlagos használat mellett(én soha nem kapcsolom ki a telefonom,napi 10-15 hívás ,3 sms,iGO 10-15 perc,naptár-feljegyzések használata- 15 perc,10 fénykép)
Lehet csak nekem nagy elore lépés az elozo PDA-telefonomhoz képest,de ha az lett volna elotte,most nem nagyon akartam volna cserélni:-)