Kicsit hosszú leszek, de muszáj részletesnek lennem.
Van egy másfél éves LG g flex 2 telefonom. Eddig nem nagyon volt vele probléma. Az első tünetek talán ott jelentkeztek, hogy egy nap (kb 4 hónappal ezelőtt) hirtelen egyik napról a másikra csökkent az akku teljesítménye, nem bírt már ki egy napot. Ezzel még nem volt gondom, de az elmúlt hónapban jelentős akadozások, random újraindulások merültek fel. Az igazi probléma 3 napja reggel kezdődött, amikor egy stabil 3 percre megfagyott a teló, de utána újraindult és minden jó volt. Másnap viszont reggel hívtak messengeren, felvettem-leraktam, és amikor legközelebb akartam használni már csak sötét képernyő fogadott... Bekapcsolni nem lehetett, tulajdonképp semmire nem reagált.
Hazaértem szétszereltem, aksit ujracsatlakoztattam (beépített aksis), és beindult. Hurrá..ahogy szereltem vissza a hátlapot ismét meghalt. Még párszor megcsináltam ezt hátha csak véletlen de nem.
A teló ma is beindul ha szétszedem és újra csatlakoztatom az aksit, de pár perc múlva, vagy az aksi csatlakozójánál ha megnyomkodjuk akkor leáll. Aksi nélkül rádugtam töltőre, kiadott egy kis logót egy aksival meg egy kérdőjellel egy sárga háromszögben aztán elsötétült.
A kérdés az lenne, hogy honnan állapítsam meg hogy alaplapi csatlakozó hiba, vagy az akkunak a csatlakozója rossz? Ti mit gondoltok? (A telóra nagyon vigyáztam, nem dobáltam meg semmi).