2024, 11 24, 09:22:29

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge rom (gyári)  (Megtekintve 97140 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető nikolanero

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: G925F; WayteQ 980BT
  • PDA: G925F, iPad 4
  • PDA ROM: android 5.1.1; ios 8.4.1
Re: Samsung Galaxy S6 Edge rom (gyári)
« Reply #125 Dátum: 2015, 09 15, 21:57:03 »
Biztos, de nem bírtam ki. Feltettem és minden oké. Szerintem még jobb is így, factory reset amúgy is ajánlott, így is úgy is be kellene lakni újra. Mondjuk a CSC elmászott Portugálra, nem számít és amit nem értek a Samsung fiókomba mentett jegyzeteim nem állítódnak vissza.

You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor neked meg lehet par hetet varni kell.. nem tudjak egyszerre minden keszulekre biztositani a frissiteseket ezert tobb hullamban erkeznek otan. Valamelyikben megjonne ez biztos csak ido.. ezert szoktam en is inkabb odinhoz nyulni.:D

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető john104

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung S10
  • PDA ROM: Stock
« Reply #126 Dátum: 2015, 11 11, 08:47:52 »
Biztos, de nem bírtam ki. Feltettem és minden oké. Szerintem még jobb is így, factory reset amúgy is ajánlott, így is úgy is be kellene lakni újra. Mondjuk a CSC elmászott Portugálra, nem számít és amit nem értek a Samsung fiókomba mentett jegyzeteim nem állítódnak vissza.
Igen, a magyar XEH-s ROM eléggé multi-ra lett készítve, van benne egy rakás más CSC is, és valamiért alapból portugálra áll.
Erre azt a megoldást találtam hogy feltettem rá angol (BTU-s ) ROM-ot, utána csináltam gyári visszaállítást, majd újból az angol ROM, és így már a phone info is azt írja hogy eredetileg is angol  a készülék, és a CSC is angol , szóval optikai dolog, de én így szeretem :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Samsung Galaxy S6 Edge rom (gyári)
« Reply #127 Dátum: 2015, 12 18, 11:17:04 »
Magentánal érkezett egy 30 megás frissítés

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #128 Dátum: 2016, 03 12, 11:59:29 »
Magentánal érkezett egy 30 megás frissítés

Telenornál a mai nap egy majdnem 1,3gb-s frissítés.Android 6.0.1 ;)

Enyimé GalaxyS6E

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kardipapa

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy SIII, Galaxy S6 edge
  • PDA: Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AOCV
« Reply #129 Dátum: 2016, 03 12, 12:29:50 »
Telenornál a mai nap egy majdnem 1,3gb-s frissítés.Android 6.0.1 ;)

Enyimé GalaxyS6E

Nálam szintén egy 6.0.1 jött a telekomtól :D

Nem elérhető makszigáz

« Reply #130 Dátum: 2016, 03 13, 22:34:29 »
Üdv mindenkinek.
Meg volt ugyebár a frissítés 6.0.1-re.Ebben benne van a raw mód,de nem aktív.Álligattam már sok mindent,de nem aktív továbbra sem.Gondoltam kipróbálom.Valaki tud valamit erről a funkcióról?Esetleg még csak külső alkalmazással megy?

Enyimé GalaxyS6E

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #131 Dátum: 2016, 03 14, 07:07:56 »
Üdv mindenkinek.
Meg volt ugyebár a frissítés 6.0.1-re.Ebben benne van a raw mód,de nem aktív.Álligattam már sok mindent,de nem aktív továbbra sem.Gondoltam kipróbálom.Valaki tud valamit erről a funkcióról?Esetleg még csak külső alkalmazással megy?

Enyimé GalaxyS6E
A kamera mód nál válaszd a professzionálist és be tudod kapcsolni.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #132 Dátum: 2016, 03 14, 07:47:16 »
Üdv mindenkinek.

Enyimé GalaxyS6E

Ha nem akarna sikerülni akkor van a fényképezőgép beállításánál alul 1 olyan, hogy alapbeállítás visszaállítása, nekem úgy lett jó. Addig nekem se engedte még pro módba se.

Nem elérhető makszigáz

« Reply #133 Dátum: 2016, 03 14, 18:40:41 »
Ha nem akarna sikerülni akkor van a fényképezőgép beállításánál alul 1 olyan, hogy alapbeállítás visszaállítása, nekem úgy lett jó. Addig nekem se engedte még pro módba se.
Ez a megoldás amit írtál lett a jó.Most minden rendben működik.

Enyimé GalaxyS6E

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #134 Dátum: 2016, 03 14, 18:58:44 »
Ez a megoldás amit írtál lett a jó.Most minden rendben működik.

Enyimé GalaxyS6E

Szívesen . :D Örülök , hogy segíthettem.

Nem elérhető G.Jácint

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge 32GB
  • PDA ROM: 6.0.1
« Reply #135 Dátum: 2016, 03 26, 12:22:59 »
Üdv mindenkinek!

Van egy S6 EDGE-m, t-mobilos.
Nagyon idegesítő be, és kikapcsoláskor az a förtelmes zene.
Megoldható lenne, hogy a független SW-t tegyem föl a t-s helyett?
A sammobile.com-on megtaláltam a független legújabb SW-t (tegnapi a dátum).
Természetesen a garancia szeretném ha megmaradna.
Tudna valaki leírást linkelni, hogy kell csinálni, ha lehetséges?
Teljesen kezdő vagyok, soha nem csináltam még ilyet.

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #136 Dátum: 2016, 03 26, 14:36:55 »
Üdv mindenkinek!

Van egy S6 EDGE-m, t-mobilos.
Nagyon idegesítő be, és kikapcsoláskor az a förtelmes zene.
Megoldható lenne, hogy a független SW-t tegyem föl a t-s helyett?
A sammobile.com-on megtaláltam a független legújabb SW-t (tegnapi a dátum).
Természetesen a garancia szeretném ha megmaradna.
Tudna valaki leírást linkelni, hogy kell csinálni, ha lehetséges?
Teljesen kezdő vagyok, soha nem csináltam még ilyet.

Igen! Megoldható a XEH vagyis a független rom telepítése. Nem jár garanciavesztéssel sem, mert nem változik a KNOX számláló sem.
Először is töltsd le a telefonodnak megfelelő legújabb független tehát XEH romot. A Sammobilról. Link: You are not allowed to view links. Register or Login
Ments el mindent amit szükségesnek gondolsz a Smart Switch nevű programmal. Ezt a számítógépre telepítsd és oda mentsd is el.
A Sammobile oldalán ahol a rom van ott van link a legújabb Odin progihoz is amivel majd a romot fel tudod tenni a telefonra. Egyébként van egy videó is amin megnézheted hogy csinálja a frissítést.
A letöltött romot kicsomagolod és elindítod az odin exe fájllal az odint. A telefont kikapcsolod és utána a home gomb, a hangerő le gomb és a bekapcsoló gomb egyszerre való megnyomásával elindítod a telefont. Bejön egy zöldes képernyő, akkor kéri hogy vagy lépj ki vagy a folytatáshoz nyomj egy hangerő fel gombot. Amikor ezzel megvagy, akkor lépett a telefon download módba. Összekötöd a számítógéppel amin már el van indítva az odin. Ekkor az odin jelzi, hogy csatlakozott egy készülék hozzá. Most az AP -hez betallózod a letöltött kicsomagolt rom fájlt. Kis idő mire beolvassa, nyugi. Amikor beolvasta akkor jelzi és akkor semmit nem pipálunk, semmit nem változtatunk, csak a start gombra nyomsz. Amikor végig ment a folyamat még ne húzd le a telefont, csak akkor amikor már teljesen elindult. (Jobb később mint előbb!!!)
Ehhez a számítógépen kell lennie a megfelelő drivereknek, de azt a smart switch progi felrakja ha normálisan telepítetted.
Sok szerencsét! Vigyázz a verzió számokra, tehát a telefonodnak megfelelő szoftvert tölts le! Ne legyél türelmetlen, mindenhez kis idő kell! Ha valamilyen oknál fogva nem indulna el a telefon a frissítés után akkor egy hard reset megoldja a problémát. Ha viszont mindened el van mentve akkor ezt megelőzendően inkább a frissítés előtt még csinálj egy teljes gyári visszaállítást és akkor biztos, hogy nem lesz gubanc. Hr nélkül is szokott működni, megpróbálhatod és akkor nem kell újra állítgatni a telcsit :D
Remélem segítettem.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető G.Jácint

• PFC Fan
« Reply #137 Dátum: 2016, 03 27, 09:26:30 »
Igen! Megoldható a XEH vagyis a független rom telepítése. Nem jár garanciavesztéssel sem, mert nem változik a KNOX számláló sem.
Először is töltsd le a telefonodnak megfelelő legújabb független tehát XEH romot. A Sammobilról. Link: You are not allowed to view links. Register or Login
Ments el mindent amit szükségesnek gondolsz a Smart Switch nevű programmal. Ezt a számítógépre telepítsd és oda mentsd is el.
A Sammobile oldalán ahol a rom van ott van link a legújabb Odin progihoz is amivel majd a romot fel tudod tenni a telefonra. Egyébként van egy videó is amin megnézheted hogy csinálja a frissítést.
A letöltött romot kicsomagolod és elindítod az odin exe fájllal az odint. A telefont kikapcsolod és utána a home gomb, a hangerő le gomb és a bekapcsoló gomb egyszerre való megnyomásával elindítod a telefont. Bejön egy zöldes képernyő, akkor kéri hogy vagy lépj ki vagy a folytatáshoz nyomj egy hangerő fel gombot. Amikor ezzel megvagy, akkor lépett a telefon download módba. Összekötöd a számítógéppel amin már el van indítva az odin. Ekkor az odin jelzi, hogy csatlakozott egy készülék hozzá. Most az AP -hez betallózod a letöltött kicsomagolt rom fájlt. Kis idő mire beolvassa, nyugi. Amikor beolvasta akkor jelzi és akkor semmit nem pipálunk, semmit nem változtatunk, csak a start gombra nyomsz. Amikor végig ment a folyamat még ne húzd le a telefont, csak akkor amikor már teljesen elindult. (Jobb később mint előbb!!!)
Ehhez a számítógépen kell lennie a megfelelő drivereknek, de azt a smart switch progi felrakja ha normálisan telepítetted.
Sok szerencsét! Vigyázz a verzió számokra, tehát a telefonodnak megfelelő szoftvert tölts le! Ne legyél türelmetlen, mindenhez kis idő kell! Ha valamilyen oknál fogva nem indulna el a telefon a frissítés után akkor egy hard reset megoldja a problémát. Ha viszont mindened el van mentve akkor ezt megelőzendően inkább a frissítés előtt még csinálj egy teljes gyári visszaállítást és akkor biztos, hogy nem lesz gubanc. Hr nélkül is szokott működni, megpróbálhatod és akkor nem kell újra állítgatni a telcsit :D
Remélem segítettem.

Üdv.

Sikerült, végre megszabadultam ettől az undormány zenétől!!  :taps: :D

Köszönöm a segítséget.

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO, Navigon
  • PDA: SG S6 Edge. G925F
  • PDA ROM: XXU3COI9 5.1.1
« Reply #138 Dátum: 2016, 03 30, 14:27:39 »
Remélem segítettem.

Sziasztok!!

Ez elvileg megoldható, külföldi szolgáltatós telefonon is?? Értem ezalatt, hogy németországban használom, német kártyával!  :oops:

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #139 Dátum: 2016, 03 30, 14:35:35 »
Sziasztok!!

Ez elvileg megoldható, külföldi szolgáltatós telefonon is?? Értem ezalatt, hogy németországban használom, német kártyával!  :oops:

Igen megoldható, és nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is! Ha azt veszed csak alapul, hogy magyar szolgáltatós telefont tudunk használni angol, lengyel etc. rommal akkor ebből következik, hogy német szolgáltatós telefont is tudsz használni magyar rommal. Csak a telefon verziószáma legyen okés! A te esetedben G925F telóra való romot kell letöltened. :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO, Navigon
  • PDA: SG S6 Edge. G925F
  • PDA ROM: XXU3COI9 5.1.1
« Reply #140 Dátum: 2016, 03 30, 14:47:49 »
Igen megoldható, és nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is! Ha azt veszed csak alapul, hogy magyar szolgáltatós telefont tudunk használni angol, lengyel etc. rommal akkor ebből következik, hogy német szolgáltatós telefont is tudsz használni magyar rommal. Csak a telefon verziószáma legyen okés! A te esetedben G925F telóra való romot kell letöltened. :D

Ok!!Gyakorlatilag, amit belinkeltél!! Köszönöm szépen!! Már jön is lefele!! :ok:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #141 Dátum: 2016, 06 14, 12:03:31 »
Valahogy tegnap bekapcsolt ez az univerzális kapcsoló idiótaság. Én se tudom hogy életemben nem használtam. Benyomtam a kijelzőt és a pásztázó kék csík fogadott meg a szöveg hogy ha kiakarom kapcsolni nyomjam le 3x egymás után a kezdőlapgombot. Na hát marhára nem volt hajlandó reagálni rá. Újraindítás se segített és innentől teljesen megvoltam lőve mert a pinkódot se hagyta beütni mert ilyenkor nem "érzékeli" a bögdösést. Recoban format cache se kapcsolta ki... maradt a wipe factory marha boldog voltam hogy pakolhattam mindent újra. Bár annyival jobban jártam hogy az üzemidő jobb lett.... :D esetleg ha valaki találkozott ilyennel és tudja hogy lehet kikapcsolni másképp az leírhatná hogy legközelebb ne wipe kelljen. Köszönöm

Tapatalkkal küldve az én SM-G925F eszközömről

Nem elérhető hubertos121

• Navigáció / Navigation: ss
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Android 6.0.1 Gyári Rom
« Reply #142 Dátum: 2016, 06 21, 18:50:03 »
Urak! Ha felteszem a gyári legfrisebb telenor os romot mert ugye a készülék gyárilag telenoros csak én függetlenítettem és vodás kártyával használom akkor ugyanúgy tökéletessen tudom használni nem? Nem nefolyásol semmit se? Mert azt vettem észre hogy a telenor os romba tényleg rendben van a fényerőszabályzó nem úgy mint a független xeh-s romban.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge rom (gyári)
« Reply #143 Dátum: 2016, 06 21, 20:04:20 »
Urak! Ha felteszem a gyári legfrisebb telenor os romot mert ugye a készülék gyárilag telenoros csak én függetlenítettem és vodás kártyával használom akkor ugyanúgy tökéletessen tudom használni nem? Nem nefolyásol semmit se? Mert azt vettem észre hogy a telenor os romba tényleg rendben van a fényerőszabályzó nem úgy mint a független xeh-s romban.

Nekem működik a Telenoros rom UPC kombó.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hubertos121

• Navigáció / Navigation: ss
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Android 6.0.1 Gyári Rom
« Reply #144 Dátum: 2016, 06 21, 20:28:13 »
Nekem működik a Telenoros rom UPC kombó.

Szóval az is független ha jól sejtem ugye? :) Feltettem eddig rendben van.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #145 Dátum: 2016, 06 21, 20:29:48 »
Szóval az is független ha jól sejtem ugye? :) Feltettem eddig rendben van.

Igen.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető G.Jácint

• PFC Fan
« Reply #146 Dátum: 2016, 08 17, 05:48:43 »
Régebbit is visszalehet rakni? 6-ról, 5.1.1-re?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #147 Dátum: 2016, 08 17, 06:49:29 »
Régebbit is visszalehet rakni? 6-ról, 5.1.1-re?

Sajnos nem lehet visszatenni.

s7 edge (majdnem N7)

Nem elérhető iznagy

• PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
« Reply #148 Dátum: 2016, 08 17, 11:11:17 »
Sajnos nem lehet visszatenni.

s7 edge (majdnem N7)

Pedig emlékeim szerint én raktam vissza knox ugrás nélkül, de nem 100%.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge rom (gyári)
« Reply #149 Dátum: 2016, 08 17, 11:23:39 »
Pedig emlékeim szerint én raktam vissza knox ugrás nélkül, de nem 100%.

Mér nem tudom melyik telóm volt, de felraktam egy 4 filos romot, ami 4.4.-es volt. Avval ment csak a visszaállítás. Viszont úgy tudom, hogy a 6.0 utániak zárják a bootloadert, ezért nem megy a visszaút.

s7 edge (majdnem N7)