Üdv mindenkinek!
Van egy S6 EDGE-m, t-mobilos.
Nagyon idegesítő be, és kikapcsoláskor az a förtelmes zene.
Megoldható lenne, hogy a független SW-t tegyem föl a t-s helyett?
A sammobile.com-on megtaláltam a független legújabb SW-t (tegnapi a dátum).
Természetesen a garancia szeretném ha megmaradna.
Tudna valaki leírást linkelni, hogy kell csinálni, ha lehetséges?
Teljesen kezdő vagyok, soha nem csináltam még ilyet.
Igen! Megoldható a XEH vagyis a független rom telepítése. Nem jár garanciavesztéssel sem, mert nem változik a KNOX számláló sem.
Először is töltsd le a telefonodnak megfelelő legújabb független tehát XEH romot. A Sammobilról. Link: You are not allowed to view links.
Register or
LoginMents el mindent amit szükségesnek gondolsz a Smart Switch nevű programmal. Ezt a számítógépre telepítsd és oda mentsd is el.
A Sammobile oldalán ahol a rom van ott van link a legújabb Odin progihoz is amivel majd a romot fel tudod tenni a telefonra. Egyébként van egy videó is amin megnézheted hogy csinálja a frissítést.
A letöltött romot kicsomagolod és elindítod az odin exe fájllal az odint. A telefont kikapcsolod és utána a home gomb, a hangerő le gomb és a bekapcsoló gomb egyszerre való megnyomásával elindítod a telefont. Bejön egy zöldes képernyő, akkor kéri hogy vagy lépj ki vagy a folytatáshoz nyomj egy hangerő fel gombot. Amikor ezzel megvagy, akkor lépett a telefon download módba. Összekötöd a számítógéppel amin már el van indítva az odin. Ekkor az odin jelzi, hogy csatlakozott egy készülék hozzá. Most az AP -hez betallózod a letöltött kicsomagolt rom fájlt. Kis idő mire beolvassa, nyugi. Amikor beolvasta akkor jelzi és akkor semmit nem pipálunk, semmit nem változtatunk, csak a start gombra nyomsz. Amikor végig ment a folyamat még ne húzd le a telefont, csak akkor amikor már teljesen elindult. (Jobb később mint előbb!!!)
Ehhez a számítógépen kell lennie a megfelelő drivereknek, de azt a smart switch progi felrakja ha normálisan telepítetted.
Sok szerencsét! Vigyázz a verzió számokra, tehát a telefonodnak megfelelő szoftvert tölts le! Ne legyél türelmetlen, mindenhez kis idő kell! Ha valamilyen oknál fogva nem indulna el a telefon a frissítés után akkor egy hard reset megoldja a problémát. Ha viszont mindened el van mentve akkor ezt megelőzendően inkább a frissítés előtt még csinálj egy teljes gyári visszaállítást és akkor biztos, hogy nem lesz gubanc. Hr nélkül is szokott működni, megpróbálhatod és akkor nem kell újra állítgatni a telcsit
Remélem segítettem.