2024, 11 24, 21:44:39

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 rom (gyári)  (Megtekintve 113512 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető alexus1

• PDA: I 900 omnia
  • PDA ROM: i900SAHH7/CXHH7
Re: Samsung Galaxy S6 rom (gyári)
« Reply #275 Dátum: 2016, 09 16, 21:48:45 »
SM-G920FD

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #276 Dátum: 2016, 09 17, 05:59:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
SM-G920FD

Szedd le a legutolsó ROM-ot a típus alapján a SamFirm v.0.3.6 programmal és rakd fel újraparticionálva. PIT fájl a CSC-ben.

Nem elérhető alexus1

« Reply #277 Dátum: 2016, 09 17, 09:32:05 »
Sajna már próbáltam de a samfirm nem ismeri ezt a modelt(SM-G920FD)

Nem elérhető alexus1

« Reply #278 Dátum: 2016, 09 17, 09:35:16 »
A sm-g920f xsg-vel próbáltam fel is megy de megakad a app-ok telepitésénél.Nem segit a factory reset sem.

Nem elérhető alexus1

« Reply #279 Dátum: 2016, 09 17, 09:40:07 »
Még annyit hogy ha fent van a twrp az érintö képernyő horinzontálisan fordìtva reagál.(tehát installra nyomok akkor a törlés indul pl.De egyébként a twrp-n belúl minden látható file-ok ,mappák.stb

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #280 Dátum: 2016, 09 17, 20:04:27 »
Sziasztok!Vigyázzatok a független a svéd független rommal,mert nekem nem ment fel végig és hibát irt ki!!Vissza kellett tennem a régit /Macedon/ :ok:

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #281 Dátum: 2016, 09 18, 09:55:21 »
Sajna már próbáltam de a samfirm nem ismeri ezt a modelt(SM-G920FD)

Ilyen tipusa nem létezik a Samunak , megkellene tudni a pontos tipusát és akkor lehet rá romot tenni
vagy XDA-n jól szétnézni

Na szétnéztem jól

mindenhol azt írják hogy a sima SM-G920F rom kell rá és automatikusan aktiválódik a 2 kártyás rendszer, ha nem aktiválódik, akkor átvágtak << ezt is xda-n írták

szóval sima F-s romot tehetsz fel nyugodtan

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
« Reply #282 Dátum: 2016, 09 18, 10:09:43 »
Sziasztok!Vigyázzatok a független a svéd független rommal,mert nekem nem ment fel végig és hibát irt ki!!Vissza kellett tennem a régit /Macedon/ :ok:

Milyen hibát ??

Mostanában a Samu azt játssza, hogy másféle hidden particiót ad a független és a hálózat függő telefonoknak de területileg is változhat
ha ilyen van, akkor a 4 fájlos PIT fájlal újraparticionálás bekapcsolása mellet elméletileg felmegy simán

Nem elérhető alexus1

« Reply #283 Dátum: 2016, 09 18, 10:59:37 »
Xda-t én is tövéről hegyére át böngésztem,meg még sok másik oldalon(androidhilfe.de).Szóval a sima f-es rom felmegy végig megy a telepítés a telón utána app-ok telepítése utána appok indítása és itt megakad a dolog.Ha megpróbálom előröl akkor már jön az android emberke a sárga háromszöggel és kész.Már próbáltam kernelt is cserélni de semmi változás.És hogy mi lehet az oka hogy twrp-vel az érintő kijelző tükörképként reagál (jobb-bal oldal)ha instal-t nyomok akkor wipe reagál.Ezt megtudná nekem valaki magyarázni.
Köszi

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
« Reply #284 Dátum: 2016, 09 18, 15:47:50 »
Xda-t én is tövéről hegyére át böngésztem,meg még sok másik oldalon(androidhilfe.de).Szóval a sima f-es rom felmegy végig megy a telepítés a telón utána app-ok telepítése utána appok indítása és itt megakad a dolog.Ha megpróbálom előröl akkor már jön az android emberke a sárga háromszöggel és kész.Már próbáltam kernelt is cserélni de semmi változás.És hogy mi lehet az oka hogy twrp-vel az érintő kijelző tükörképként reagál (jobb-bal oldal)ha instal-t nyomok akkor wipe reagál.Ezt megtudná nekem valaki magyarázni.
Köszi

Az eredeti CSC kódos romodat tedd rá, mert azt is írták, hogy sok területi kódos romban nincs meg ez az automa átváltás, mert oda nem forgalmaztak és így nem is kell hogy tudja

A TWRP meg nem a telódra való, nem egyezik meg a billentyü kódolás

Nem elérhető alexus1

« Reply #285 Dátum: 2016, 09 18, 16:28:05 »
Először is köszönöm neked rstwingo a segítőkészséged.Megtudnád nekem írni hogy honnan ismerem fel az eredeti CsC kódos romot esetleg honnan tudom leszedni.Van 1 csomó rom amit leszedtem köztūk sok csak 1 md5 file-os home a nevében de ez sajna nem segített.A TWRP pedig direkt ehhez a modelhez szedtem.Ez gáz.
Előre is köszi a segítséget.

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
« Reply #286 Dátum: 2016, 09 18, 16:37:34 »
Először is köszönöm neked rstwingo a segítőkészséged.Megtudnád nekem írni hogy honnan ismerem fel az eredeti CsC kódos romot esetleg honnan tudom leszedni.Van 1 csomó rom amit leszedtem köztūk sok csak 1 md5 file-os home a nevében de ez sajna nem segített.A TWRP pedig direkt ehhez a modelhez szedtem.Ez gáz.
Előre is köszi a segítséget.

eszerint megtudod és le is tudod tölteni

Nem elérhető alexus1

« Reply #287 Dátum: 2016, 09 18, 17:25:51 »
Az a baj hogy a széria számot nem ismeri sem a kies sem a smart switch.Még annyi hogy az eszközkezelőben látja a gép mint SM-G920F de 1 percen belül megjelenik a készülék nevével 1 sárga háromszög hibakód 0000000A.

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
« Reply #288 Dátum: 2016, 09 18, 19:32:59 »
Az a baj hogy a széria számot nem ismeri sem a kies sem a smart switch.Még annyi hogy az eszközkezelőben látja a gép mint SM-G920F de 1 percen belül megjelenik a készülék nevével 1 sárga háromszög hibakód 0000000A.

Az picit érdekes, mert minden S/N számot a Samu feljegyez, azért ismernie kellene

Nem elérhető alexus1

« Reply #289 Dátum: 2016, 09 18, 19:39:55 »
Ige.De a készülék teljesen legálisan vettem németországba kereskedőtől.Itt azért nem írják a telohoz hogy samsung meg model meg minden ha kamu lenne.1 s/n oldalon utána néztem megadtam a seria számot product date:september 2015

Nem elérhető alexus1

« Reply #290 Dátum: 2016, 09 18, 19:41:39 »
Az xda-n én is olvastam hogy nem egyszerű szoftozni a duos-okat

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 rom (gyári)
« Reply #291 Dátum: 2016, 09 19, 07:22:34 »
Az xda-n én is olvastam hogy nem egyszerű szoftozni a duos-okat

Lehet érdemes volna a szervizben kérni rá egy romot.

Tapatalk-kal küldve az én SM-G935F-el

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető alexus1

« Reply #292 Dátum: 2016, 09 23, 11:53:31 »
Szoval telo volt szevizben.A szeviz lekerte a samsungtol a az eredeti romot 3 napja.A Samsung meg csak nem is valaszolt.Csalodott vagyok a Samsung szervizben es ez itt nemetorszagban. :'(
Nem tudom hogyan tovabb.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #293 Dátum: 2016, 09 27, 14:37:17 »
Szoval telo volt szevizben.A szeviz lekerte a samsungtol a az eredeti romot 3 napja.A Samsung meg csak nem is valaszolt.Csalodott vagyok a Samsung szervizben es ez itt nemetorszagban. :'(
Nem tudom hogyan tovabb.
Kár hogy nem itt vagy BP. - n. Van egy srác itt a pda-n aki tagoknak megcsinalja a telcsit.Nem jössz haza mostanában? Megvan a tel. száma, nekem már többször segített. ☺️

Tapatalkkal küldve az én GT-I9100 eszközömről

Nem elérhető plambo

• PFC Fan
  • PDA: Sam Galaxy s6
  • PDA ROM: 6.0.1
« Reply #294 Dátum: 2016, 11 14, 22:17:58 »
sziasztok!
segítséget kérnék:

még pár hónapja vettem másodkézből(mert nyilván erre volt pénzem) egy s6-t.
nem is volt vele semmi, de aztán amikor ota akart frissíteni, az nem települt( mint azóta kiderült, valaki mókolt vele, a knox 01-en van). függetlennek vettem, nyilván ilyen romot( 6.0.1) tettek rá.

mit tehetek, hogy ez a helyzet megoldódjon? próbáltam itt visszaolvasni, de nemigen értek hozzá, és nem szeretném téglásítani.

ha valakinek van annyi szabadideje, hogy leírjon egy step-by-step útmutatót, azt megköszönöm, vagy hogy esetleg melyik hsz tartalmaz ilyet, az is jó. Bp belvárosban dolgozom, ha valaki megoldja nekem, hogy mostantól rendben legyen, és esetleg tudja magát innentől frissíteni OTA, az megér néhány forintot.

előre is köszi a segítséget!

zsolt

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #295 Dátum: 2016, 11 15, 08:37:55 »
sziasztok!
segítséget kérnék:

nem is volt vele semmi, de aztán amikor ota akart frissíteni, az nem települt( mint azóta kiderült, valaki mókolt vele, a knox 01-en van). függetlennek vettem, nyilván ilyen romot( 6.0.1) tettek rá.

mit tehetek, hogy ez a helyzet megoldódjon? próbáltam itt visszaolvasni, de nemigen értek hozzá, és nem szeretném téglásítani.

ha valakinek van annyi szabadideje, hogy leírjon egy step-by-step útmutatót, azt megköszönöm, vagy hogy esetleg melyik hsz tartalmaz ilyet, az is jó. Bp belvárosban dolgozom, ha valaki megoldja nekem, hogy mostantól rendben legyen, és esetleg tudja magát innentől frissíteni OTA, az megér néhány forintot.

zsolt
Szia! A Knox csak akkor lényeges, ha van rá garid.
Én csinálnék egy gyári visszaallitast.
Próbáld meg, rosszabb nem lehet.
De ha gondolod várd meg, hátha van valakinek jobb ötlete. ☺️

Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről

Nem elérhető laczine

• Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #296 Dátum: 2016, 11 15, 13:31:00 »
sziasztok!
segítséget kérnék:

zsolt

Szia! Valószínű az OTA frissítésnek búcsút mondhatsz a KNOX miatt. Odinnal viszont tudsz frissíteni minden valószínűség szerint. A frissítés menete ugyanaz mint az előd telefonoknál volt. Letöltöd a Samfirm progival a legutolsó romot. Lesz 4 vagy 5 fájlod. Ha csc fájlból kettő van akkor a home csc-t tallózd be az odinba. . A Sammobil oldaláról letöltöd a legutolsó Odint.
Kikapcsolod a telót. Elindítod az odint, rádugod a download módban elindított telefont, (Download mód: Kikapcsolt telefon, hangerő le+home+bekapcsoló gomb egyszerre megnyomni, jön egy képernyő, hogy folytatni akarod vagy kilépsz. Persze, hogy folytat..)  betallózod a letöltött fájlokat az odinba, mindent szépen a helyére. Az AP helyére a nagy fájlt amíg beolvassa egy kicsit hosszabb idő, türelmesen kivárod.
Ha minden a helyén akkor start! Ha végzett ne húzd le azonnal a telót várd meg amíg újraindul. Jobb később mint túl hamar.
Sok sikert! Azt ellenőrizd, hogy a legutolsó driverek legyenek a gépen, sőt a Smart switch progi sem árt ha fent van, mert ha valami balul sül el akkor az nagy segítség tud lenni.  :ok:
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető plambo

• PFC Fan
« Reply #297 Dátum: 2016, 11 17, 06:53:31 »
Szia! Valószínű az OTA frissítésnek búcsút mondhatsz a KNOX miatt. Odinnal viszont tudsz frissíteni minden valószínűség szerint. A frissítés menete ugyanaz mint az előd telefonoknál volt. Letöltöd a Samfirm progival a legutolsó romot. Lesz 4 vagy 5 fájlod. Ha csc fájlból kettő van akkor a home csc-t tallózd be az odinba. . A Sammobil oldaláról letöltöd a legutolsó Odint.
Kikapcsolod a telót. Elindítod az odint, rádugod a download módban elindított telefont, (Download mód: Kikapcsolt telefon, hangerő le+home+bekapcsoló gomb egyszerre megnyomni, jön egy képernyő, hogy folytatni akarod vagy kilépsz. Persze, hogy folytat..)  betallózod a letöltött fájlokat az odinba, mindent szépen a helyére. Az AP helyére a nagy fájlt amíg beolvassa egy kicsit hosszabb idő, türelmesen kivárod.
Ha minden a helyén akkor start! Ha végzett ne húzd le azonnal a telót várd meg amíg újraindul. Jobb később mint túl hamar.
Sok sikert! Azt ellenőrizd, hogy a legutolsó driverek legyenek a gépen, sőt a Smart switch progi sem árt ha fent van, mert ha valami balul sül el akkor az nagy segítség tud lenni.  :ok:

SZ

köszi szépen!

minden rendben lefutott, de alapból portugál lett a telo..
tudok-e / van-e értelme ezen változtatni?

a samfirm 4 file-t hozott le

köszi!

Nem elérhető plambo

• PFC Fan
« Reply #298 Dátum: 2016, 11 17, 07:09:06 »
ja, és csináltam bizt mentést smartswitc-el előtte( képek, sms, stb), mire most elindítva a sm-t, az a hibaüzi jön, hogy valamilyen sorszám hiányzik a valamilyen dll-ből..???
, leszed, újrarak sm, eredmény ugyanaz..
wtf???

Nem elérhető laczine

• Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #299 Dátum: 2016, 11 17, 10:53:07 »

SZ

köszi szépen!

minden rendben lefutott, de alapból portugál lett a telo..
tudok-e / van-e értelme ezen változtatni?

a samfirm 4 file-t hozott le

köszi!

Azért lett portugál, mert a multi csc-t tetted rá. Semmi jelentősége nincs. Abban a csc csomagban van a XEH is. Semmit nem jelent. Sőt pl a sima XEH romban nem működik  a stressz mérő a Samsung Health-ben míg a portugálban igen. Tehát teljesen jó így ahogy van. Sőt ha garis lenne a telód még akkor sem számítana, mert én vittem már szervizbe portugál csc-ven és azzal is adták vissza :D

A SmartSwitch-es dolgot nem tudom, hogy miért nem akarja lehet, hogy valóban hibás, és akkor nincs mit tenni. De most már van olyan, hogy Samsung Cloud, miért nem oda mentettél? (Utólag szerk: lehet, hogy az S6-ban még nincs? Bocsi nem tudom! )  Szerintem egy próbát még megér, hogy az sms visszaállítást kihagyod hátha a többi dolgot vissza tudja hozni.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)