Nalam sose. Mondjuk amiota van tapatalk pluginja a forumnak webrol csak profilt modositani lepek be. Az is jo lenne ha megoldhato, hogy tapatalkban az emberek profiljanal latszodjanak ugyanazok az adatok mint weben is. Amugy egy 5 perc utani tetlenseg miatti kijelentkezes beiktatasa jo lenne, mert most is 47 emberbol 9 volt az elobb aki valamilyen altopikot nezett, vagy uzenetet kuldottm a tobbi a fooldalon volt. Igy, hogy nincs x ido tetlenseg utan kijelentkezes, ott lehet sz ember akar harom napja is ugy, hogy nem csinalt semmit. Igy nem lehet valos statisztikat sem kesziteni a forgalomrol.
Már nem azért, de miért is fontos nekünk ez a stat?
A bejelentkezett és online felhasználók listáját én nem erről az oldalról közelíteném meg. Delete...
Körülbelül mint xda-n. Miért is kell azt nézegetni bárkinek ki hol van? Max annyi mikor volt utoljára aktív. A többi adat felhasználás szempontjából szerintem fölösleges. Bőven elég ezt azoknak látni akikre tartozik.
Ez ki maradt a javaslatból, de akkor itt most ezennel hozzáadtam.
Tapatalk - hoz én nem tudok hozzászólni, böngészőből vagyok. Itt a további opciók alatt van lehetőség az
értesítés a válaszok - ra. Ha ez be van pipálva, e-mailt kapsz válasz esetén, de természetesen sokan használják, így a Tapatalk is szerves, fontos része kell legyen az átalakításnak.