Had ne kelljen már a moderátorokat moderálni.
Feladat az feladat, ha rendetlenkednek moderálunk, ugyanis nincs diszkrimináció...
Várom az építő jellegű ötleteket...
Alexno1
Nem tudok részt venni a talin, így ide írom.
1. Felhasználók visszajelzése alapján: többeknek gond a fórumba való belépés. Belépnek, és a böngésző nem jeleníti meg a linkeket, képeket. Ahol láttam ilyen panaszt, igyekeztem segítség mellett rájönni mihez kötött a dolog, rá kellett jönnöm, nem tudom. Sem böngészőhöz, sem windowshoz, sem semmihez nem tudom kötni. Gyakorlottabbaknak ez nem gond, én pl desktopon CCleanerrel takarítok egyet, utána jó. De... Hadd ne linkeljek más fórumot, csak egy beszélgetést próbálok idézni.
- Tudjátok hol lehet EZT vagy AZT a romot, leírást elérni?
- Igen, pdafanclubon ott van, segítenek is a telepítésbe.
- Áááá, köszi, oda nem lépek be, mert nem tudok. Többször próbáltam tegnap, beléptem, de nem látom a linkeket, képeket. De találtam ITT és ITT.Ezt nem egy helyen láttam, és itthon is volt nem egyszer téma...
Szóval nem engem kell meggyőzni, én megoldom ami nekem kell/a rám eső részt, hanem röcc nélküli működés kell. Kétszer nem tud belépni, harmadszor nem próbálja meg. Valljuk be rém idegesítő lehet mikor mondjuk tégla a telefon, és pl az aláírásomban lévő FAQ unbrick leírását nem tudja elolvasni a regelt tag...
2. Ehhez kapcsolódik a másik merész ötlet. Hsz reghez kötött, linkek olvasása, képek láthatósága: free. Csak tessék kicsit belegondolni...
3. Design. Nekem nem tetszik, utálom a változásokat, de material. Ha nem, mindegy hogy hogy és merre, de meg kell újulni. A karácsonykor bekapcsolt kinézet alap rengeteget dobott a kinézeten. Sokaknak tetszett. Például.
4. A többi inkább személyes, nem kívánnám nyilvánossá tenni. Nagy vonalban annyi, Frici munkáját illene segíteni, és mint korábban javasoltam már, a portál gépe mellé meg le kell ültetni valakit, aki naprakész és egy rss olvasót tele tud tolni napi hírekkel.
Első blikkre....