Majd hétfön megprobálom, mert ma kell a navi és nincs nálam semmi sem a másik teló.
Azért lennék csak rá kiváncsi mert elvileg sokkal több mindent be lehet állitani egy egy app-nál.
Az MM alá való twrp nem okoz semmit a loli alatt. Vagy amikor feltolom egyből recovery-be indit a teló és had szoljon, de mindenek előtt
minden felmásolva a sd-re. Ebbe bele tudnál nézni.
You are not allowed to view links.
Register or Login
Amikor MM-et akarsz felrakni (restore),
szerintem kell az alá való recovery, ha vissza akarsz menni Lollira, akkor a Lolli alá való TWRP kell. De, megpróbálhatod a Lolli alá való recoveryvel is. Max, nem bootol be, de fastbootban újraírod a recovery-t, és a történet megy tovább.
Én úgy kezdeném, hogy működő Lolli rendszer recoverybe bootol, ott biztonsági mentés, az elkészített backup másol külső drivra, vagy PC-re (maradhat az eredeti a TWRP mappában), úgy emlékszem, volt amikor LG G2 alatt cserélgettem rendszereket és azzal együtt a custom recoveryket, az új recovery új mappát csinált magának, azaz a régi, mentésestől ment a levesbe...de, ez régen volt már...
Amikor a mentésed megvan, adb-ből reboot bootloader, feltolod az MM TWRP-t, majd MTP mode, és mehet a pc-ről a letöltött MM backup, wipeok, majd restore.
Az EMUI alatt eddig is sok mindent be lehetett állítani a AndroidManifest.xml-ben szereplő jogosultságokból.
Amit linkeltél, kihagynám. Nem nyúlnék bele az OEMinfo-ba. Erre írtam, hogy más típusú készüléket, TL10-et csinál a masinából.
Nem hülyék a Huawei-nél. Csak egyszer akadjon meg a bootfolyamat, az oda-vissza ellenőrzések miatt, betölti a fastboot.img-t, kimerevíti a képet, hogyaszongya "irány a szerviz"...
Ha hiszed, ha nem, annyira meg vagyok elégedve most ezzel a kicsit módosított B331-gyel, hogy a lustaság miatt, még a MIUI7-et sem rakom fel, pedig csak KK-ra kellene visszamenni hozzá...
De, a legfontosabb, nem olvastam komolyabban utána ennek a témának, nem is teszteltem, mivel annyira nem izgat, tehát az általam leírtakban ugyanúgy lehet mellényúlás, mint bárki máséban!!