2024, 12 19, 00:41:51

Szerző Téma: XVII. PDA Fan Club találkozó  (Megtekintve 64696 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
Re: XVII. PDA Fan Club találkozó
« Reply #25 Dátum: 2015, 05 08, 06:32:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A buhera teruleten nincs lassulas. A fejlesztok dolgoznak ezerrel. Az S6-ra megjelenes napjatol szamitva egy heten belul kiadta Chainfire az autoroot-ot. M9-re is egy honapon belul jott az S-OFF. Meg kapni sem lehetett a vasat, de mar volt ra TWRP!!!

A forumunk viszomt a szakadek szelen. SMF. 2.0 RC4 security patch 2011 Februar 11-en jelent meg az RC5-el egyetemben. Forumunk meg RC4-en van a lap aljan irtak szerint: You are not allowed to view links. Register or Login

A legfrissebb SMF 2.10-es verzioszamot viseli, megjelenese 2015 aprilis 24-e: You are not allowed to view links. Register or Login
És a fórumozók aktivitásának mi köze a fórummotor verziószámához?  ::)
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #26 Dátum: 2015, 05 08, 07:07:53 »
Mivel elavult, tapatalkal epphogy csak mukodik ezert a forumozok itthagyjak. A webes feluletre is raferne mar egy design refresh.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #27 Dátum: 2015, 05 08, 10:36:15 »

Az elég általános jelenség, hogy a fórumok aktivitása csökken. Vannak ennél a fórumnál drasztikusabb csökkenések is.
Változik a világ, kérdés merre, és hogy a jó irányba-e.
A találkozónál meg talán nagyob lenne, vagy volt is az érdeklődés korábban, ha valami csúcskészülék bemutatója is be lett volna harangozva élő tapizással.
Habár ez se biztos mára, mert nagyjából úgyis tudjuk már, hogy mire lehet számítani és nem itt dől el a készülékcsere kérdése.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #28 Dátum: 2015, 05 08, 11:59:09 »
Az elég általános jelenség, hogy a fórumok aktivitása csökken. Vannak ennél a fórumnál drasztikusabb csökkenések is.
A találkozónál meg talán nagyob lenne, vagy volt is az érdeklődés korábban, ha valami csúcskészülék bemutatója is be lett volna harangozva élő tapizással.
Habár ez se biztos mára, mert nagyjából úgyis tudjuk már, hogy mire lehet számítani és nem itt dől el a készülékcsere kérdése.
Megmondom oszinten, de ezt mar ugyis tudjatok. Engem az eloadok marketing maszlagjai nem erdekelnek, nem ezert jarok a talalkozokra, hanem a tarsasag miatt. Akik a PFC-on vagyunk azok ahogy irtad mar mind tudjuk az uj keszulekek specifikacioit, designjat mar a bemutatas elott. Szoval nem attol lenne nagyobb kozonseg ha jonne valaki eloadast tartani. Egyszeruen ahogy laposodott a forum, ugy kopott a reszvetel is a talalkozokon. Mara csak a bebetonozott tagok vesznek reszt. Ahogy a forumon is. Ha nem lenne az a 10-15 ember akikkel cipeljuk a hatunkon akkor akar be is lehetne zarni. Szomoru, hogy ilyet kell irjak, mert velem egyutt vagyunk paran akik ezt szivvel, lelekkel csinaljak meg a mai napig is. Jo erzes a tudast atadni masoknak es ezzel segiteni.

Nem elérhető Alexno1

• ADMIN
  • Navigáció / Navigation: Citroen C5
  • PDA: Galaxy Note9
  • PDA ROM: Gyári...
« Reply #29 Dátum: 2015, 05 08, 12:28:06 »
A buhera teruleten nincs lassulas. A fejlesztok dolgoznak ezerrel. Az S6-ra megjelenes napjatol szamitva egy heten belul kiadta Chainfire az autoroot-ot. M9-re is egy honapon belul jott az S-OFF. Meg kapni sem lehetett a vasat, de mar volt ra TWRP!!!

A forumunk viszomt a szakadek szelen. SMF. 2.0 RC4 security patch 2011 Februar 11-en jelent meg az RC5-el egyetemben. Forumunk meg RC4-en van a lap aljan irtak szerint: You are not allowed to view links. Register or Login

A legfrissebb SMF 2.10-es verzioszamot viseli, megjelenese 2015 aprilis 24-e: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszönöm a jelzésed.
Remélem hamarosan jobb szebb megoldásokkal szolgálhatunk...
Ne rágódj a múlton, megmérgezi a jelent!
Az utat nem kijelölni, hanem megmutatni kell...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #30 Dátum: 2015, 05 08, 13:37:03 »
Köszönöm a jelzésed.
Remélem hamarosan jobb szebb megoldásokkal szolgálhatunk...
Ha kaphatnak egy kis teasert talan segithetnenk is nehany gondolattal, eszrevetellel.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #31 Dátum: 2015, 05 08, 16:45:01 »
Nem hanyatlik a ROM-olas. Egyes gyartok most ternek eszhez: You are not allowed to view links. Register or Login
Az LG vasakkal azt csinalsz amit akarsz, mert nyom nelkul visszaallithatoak. Az htc-nel M7 ota ujra van mindegyik flagship-re S-OFF szoval ott sincs a gyari allapot visszaallitasaval problema. Egyedul a Samsung az ahol ha kiveszed a dobozbol a telefont mar attol is bukod a garanciat:-D Aki Samut vesz az meg is erdemli....

Na ja, csak az a gond, hogy a saját fejemből nézek ki...! :-(

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #32 Dátum: 2015, 05 08, 16:46:36 »
Bocs, hogy beleszólok, de ide inkább a találkozóval kapcsolatos dolgokat kéne írogatni.  :ima:
Azt, hogy ki jön és nem azt, hogy ki nem és miért nem  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

« Reply #33 Dátum: 2015, 05 08, 16:47:55 »
Megmondom oszinten, de ezt mar ugyis tudjatok. Engem az eloadok marketing maszlagjai nem erdekelnek, nem ezert jarok a talalkozokra, hanem a tarsasag miatt. Akik a PFC-on vagyunk azok ahogy irtad mar mind tudjuk az uj keszulekek specifikacioit, designjat mar a bemutatas elott. Szoval nem attol lenne nagyobb kozonseg ha jonne valaki eloadast tartani. Egyszeruen ahogy laposodott a forum, ugy kopott a reszvetel is a talalkozokon. Mara csak a bebetonozott tagok vesznek reszt. Ahogy a forumon is. Ha nem lenne az a 10-15 ember akikkel cipeljuk a hatunkon akkor akar be is lehetne zarni. Szomoru, hogy ilyet kell irjak, mert velem egyutt vagyunk paran akik ezt szivvel, lelekkel csinaljak meg a mai napig is. Jo erzes a tudast atadni masoknak es ezzel segiteni.

Lassan védett státuszt kell neked adni kihalás ellen.  ;)  (Mi lenne akkor...?)

Nem elérhető vertex

« Reply #34 Dátum: 2015, 05 08, 16:49:36 »
Bocs, hogy beleszólok, de ide inkább a találkozóval kapcsolatos dolgokat kéne írogatni.  :ima:
Azt, hogy ki jön és nem azt, hogy ki nem és miért nem  ;)

Az biztos, hogy ez a fontos..., de szvsz ennyi belefér! (Nem?)

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
« Reply #35 Dátum: 2015, 05 08, 16:53:21 »
Az biztos, hogy ez a fontos..., de szvsz ennyi belefér! (Nem?)

Bele  :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #36 Dátum: 2015, 05 08, 16:54:26 »
Ha kaphatnak egy kis teasert talan segithetnenk is nehany gondolattal, eszrevetellel.
Már kezdhetsz is agyalni az új dizájnon, fórum felépítésen, struktúrán, szerkezeten (ahogy tetszik), mert természetesen az sincs elfeledve. Igaz, én ellennék a legelső, 5 évvel ezelőtti verzióval is, mert az XDA-t se a szép dizájn viszi előre. Ahogy Alex már tegnap beígérte, napokon belül elindul egy topik, ahova várni fogjuk a megvalósításra váró ötleteket. És nem az a lényeg, hogy kék vagy piros a háttér, hanem szeretnénk valahogy átláthatóbbá tenni a fórumot.
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #37 Dátum: 2015, 05 08, 17:02:35 »
Csak egyet tudok érteni. Pár éve hónapokat kellett várni, ha egy új készüléket meg akartunk nézni. Aki előbb akarta kézbe venni jött a találkozóra vagy ment a gyorsboltba. Most mi van? Világpremier és másnap az összes szolgáltatónál megvásárolható az összes új kütyü, akár a szifonról, akár a samuról, akár másról beszélünk. És ott tartunk, hogy a hazai képviseletek már nem is válaszolnak a meghívásunkra, mert a találkozó nélkül is el tudják adni az ótvaros készülékeiket.
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
« Reply #38 Dátum: 2015, 05 08, 18:59:26 »
Régen a teszt készülékek is előbb jöttek ki, mint ahogy megjelent a telefon. Most meg már kint van pár hónapja a készülék, mire kapunk teszt készüléket. Ha valaki nem bírja ki, inkább megveszi, minthogy tesztet olvasson. A legtöbbször én is már youtube-on nézem a teszteket, mert sokkal több kiderül, mint olvasás közben. Másrészt már a csapból is tesztek folynak. Régebben jóval kevesebb tesztelő volt.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #39 Dátum: 2015, 05 08, 19:51:03 »
...hanyatlik a romolás..., a buhera ...

Részemről biztosan. Megvettem, használom. Na jó root van és kihajítottam pár felesleges dolgot, de minden jól működik (a kamera nem nagy cucc, de nem is érdekel, arra a célra van nálam egy kiváló kis célgép). :)

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #40 Dátum: 2015, 05 08, 21:15:48 »
1. Alexno1
2. frici
3. Rizsi
4. le_vente
5. Elit
6.Balla62
7. Mocóóóóóóóóóóóóóóóóó  :ok:
8. Joebacsi74 (aznap leszek Budapösti lakos, szóval valószínű kések a költözés miatt)
9. Blondinka
10. Killer
11. Whpgab
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #41 Dátum: 2015, 05 09, 09:47:36 »
Már kezdhetsz is agyalni az új dizájnon, fórum felépítésen, struktúrán, szerkezeten (ahogy tetszik), mert természetesen az sincs elfeledve. Igaz, én ellennék a legelső, 5 évvel ezelőtti verzióval is, mert az XDA-t se a szép dizájn viszi előre. Ahogy Alex már tegnap beígérte, napokon belül elindul egy topik, ahova várni fogjuk a megvalósításra váró ötleteket. És nem az a lényeg, hogy kék vagy piros a háttér, hanem szeretnénk valahogy átláthatóbbá tenni a fórumot.
Ha meg csak otletelgetes szinten tart a dolog akkor hagyjuk, mert mire a megvalositasra kerulne a sor addigra be is lehetne csukni a forumot.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #42 Dátum: 2015, 05 09, 17:00:26 »
Ha meg csak otletelgetes szinten tart a dolog akkor hagyjuk, mert mire a megvalositasra kerulne a sor addigra be is lehetne csukni a forumot.
Nem csukunk be semmit. Ezt már mondtam Neked is, nem is egyszer, az hogy melyik fórum zár be, hol mennyien vannak, nagyban függ az ott épp jelenlévőktől. Mi pl a G2-nél nem nevetünk ki senkit ha a friss tagunk megkérdi mi az a recovery. És ez az egyik része.
A másik hogy ha hisszük ha nem, semmilyen fórum és társasági "feltétele" nincs ennek. Nemes egyszerűséggel bejönni látszik ami pár éve én már régen megjósoltam. Feloszlott a mobilozó társadalom. Ugyanis vagy valaki vesz egy alap készüléket 30 ropiért amit nem romol, csak telefonnak használja, vagy vesz egy FHD, 8 magos bivalyt, amit meg azért nem romol, nem rootol, mert nem akar egy kétszázezres téglát amin pl 20 havi részlet hátravan.
Na a maradék marék elvetemült geek hajlamú egyén mint Te meg én meg a többiek, itt vannak, pl olyanok akik egy dobozból kivett Note 4-et szemrebbenés nélkül küldenek meg egy négyfájlos rommal. Na szóval ezért is vagyunk kevesebben Dear Rizsi, minél jobb (drágább) egy kütyü, annál kevésbé akarnak is hozzáérteni a  tulajdonosai. ;) Ha benézel, azaz nézd máshogy XDA-t. Nemzetközi fórum, nem akárhonnan. Van argentin, spanyol, brit, kínai, meg mindenféle user. Ugyebár. Azaz egy óriási geek gyüjtő, igaz? Elmondom, van mikor a PFC G2 általános dumcsijában nagyobb a forgalom mint ott a dev szekcióban.

Egyéb iránt pluszegy Whpgab-nak, ez nem ez a vitahely, tessék vigyázni, mert én végzem a dolgom és átrakok/takarítok minden nemidevaló hsz-t, nem érdekel kié. :D :D :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
« Reply #43 Dátum: 2015, 05 10, 17:06:01 »
És ne feledjük, hogy sokan csak olvassák a fórumot. Az meg ugye nem látszik az írások számából.
Még egy apróság, ha jól tudom az oldal nem termel bevétel (kivéve a kevés reklámot, ami még az üzemeltetésre se nagyon elég) ergo túl sok követelésünk nem lehet a tulajdonos felé. Ha nem magad csinálod az oldalt, akkor minden frissítés és újítás pénzbe kerül...  :( Ez jól tudom, anno én is üzemeltettem hobbi szinten portált.
Lehet, hogy valahova át kéne rakni ezeket a hozzászólásokat, mert aztán azért nem jönnek majd a bulira :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #44 Dátum: 2015, 05 10, 22:33:38 »
És ne feledjük, hogy sokan csak olvassák a fórumot. Az meg ugye nem látszik az írások számából.
Még egy apróság, ha jól tudom az oldal nem termel bevétel (kivéve a kevés reklámot, ami még az üzemeltetésre se nagyon elég) ergo túl sok követelésünk nem lehet a tulajdonos felé. Ha nem magad csinálod az oldalt, akkor minden frissítés és újítás pénzbe kerül...  :( Ez jól tudom, anno én is üzemeltettem hobbi szinten portált.
Lehet, hogy valahova át kéne rakni ezeket a hozzászólásokat, mert aztán azért nem jönnek majd a bulira :)
Akik olvassak azok is latszanak. Ok a vendeg felhasznalok. Jelenleg 35 tag van bejelentkezve es 36 vendeg felhasznalo. A 35 tagbol harom van aki valamilyen altopikot olvasnak. A maradek valoszinu bongeszoben van bejelentkezve es a fooldal van naluk betoltve. Tehat valos tevekenyseget most 3 ember folytat, velem egyutt negy az egesz forumon.

Mindig ide lyukadunk ki. En mar evek ota feldobtam, hogy hajlando lennek tamogatni a forumot kisebb osszeggel, hogy jusson elorebb a forum. Amikor nekem ez legeloszor eszembe jutott lettek volna rajtam kivul meg paran akik jarultak volna az urnahoz. Zage-nek nem volt ideje ezzel foglalkozni, Sanyi meg azt mondta, hogy nincs szukseg anyagi tamogatasra, majd o megoldja.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #45 Dátum: 2015, 05 11, 08:49:08 »
Nem csukunk be semmit. Ezt már mondtam Neked is, nem is egyszer, az hogy melyik fórum zár be, hol mennyien vannak, nagyban függ az ott épp jelenlévőktől. Mi pl a G2-nél nem nevetünk ki senkit ha a friss tagunk megkérdi mi az a recovery. És ez az egyik része.
A másik hogy ha hisszük ha nem, semmilyen fórum és társasági "feltétele" nincs ennek. Nemes egyszerűséggel bejönni látszik ami pár éve én már régen megjósoltam. Feloszlott a mobilozó társadalom. Ugyanis vagy valaki vesz egy alap készüléket 30 ropiért amit nem romol, csak telefonnak használja, vagy vesz egy FHD, 8 magos bivalyt, amit meg azért nem romol, nem rootol, mert nem akar egy kétszázezres téglát amin pl 20 havi részlet hátravan.
Na a maradék marék elvetemült geek hajlamú egyén mint Te meg én meg a többiek, itt vannak, pl olyanok akik egy dobozból kivett Note 4-et szemrebbenés nélkül küldenek meg egy négyfájlos rommal. Na szóval ezért is vagyunk kevesebben Dear Rizsi, minél jobb (drágább) egy kütyü, annál kevésbé akarnak is hozzáérteni a  tulajdonosai. ;) Ha benézel, azaz nézd máshogy XDA-t. Nemzetközi fórum, nem akárhonnan. Van argentin, spanyol, brit, kínai, meg mindenféle user. Ugyebár. Azaz egy óriási geek gyüjtő, igaz? Elmondom, van mikor a PFC G2 általános dumcsijában nagyobb a forgalom mint ott a dev szekcióban.

Egyéb iránt pluszegy Whpgab-nak, ez nem ez a vitahely, tessék vigyázni, mert én végzem a dolgom és átrakok/takarítok minden nemidevaló hsz-t, nem érdekel kié. :D :D :D
Teljesen igazad van, de azért vannak itt olyan topikok ami nem olyan szinten pörögnek min néha a G2-ő.
A pörgés meg nem mindig arról szól, hogy van egy tulaj aki vessz egy két kilos vasat és szét romolja.
Nem tudom mióta űzöd ezt a rootolást, de hidd el bele lehet fáradni és amikor meg itt a jó idő én legalább is  úgy sz....k a romokra ahogy van. A főállásom alatt ránézek a fórumra amíg van időm és ha valakinek tudok segítek, de amikor van egy kis szabadidő az a családé, amikor éppen nem mentőzőm. Mert ugye az a k...a lóvé az mindig kevés. Ezer meg egy dolgot lehet csinálni a kis családdal meg a kertben. Aki viszont valamit akar a vassal kezdeni, vagy netán pörgősebbé tenni azt te is tudod rootolás nélkül nem megy, aki viszont telefonálni akar annak bizony nem kell két kilós vasat venni, mert nem fogja kihasználni, de azért nekiállnak mindenféle dolognak és abból lesz a gubanc. Sokszor még a haladok is bajba kerülnek egy kis nem odafigyeléssel nem, hogy a kezdők.  Egyébként a fiam vett egy S6-ot, hát mit mondjak nekem nem jött be tiszta iphone ugyan az a fényes hátsó nem bővíthető borzasztó. Ez csak az én véleményem. ;) Ezért van a találkozó ott lehet dumálni megismerni egymást ki miként áll a dolgokhoz. Mert, hogy itt írogatunk az nekem nem mond el semmit senkiről, azon kívül, hogy nagyon segítőkész. A G2-ő fórumot én csak dicsérni tudom mert akkora segítőkésséget még nem láttam sehol. :taps: Másokra sem lehet haragudni mert mindenki maga tudja az idejét és azt, hogy ossza be mikor meddig tud a fórumon lenni. Én mos elsősorban ezért szeretnék elmenni a talira. Egy kis ember ismeret ami nem árthat meg és szerintem közelebb hozza egymáshoz a fórumozókat. Sok vitát el lehet ezzel kerülni hidd el. :) Én ott leszek gyere te is és meglátod nem lesz hátrányod belőle. Én sajnos nem tudok csak egy-két órát maradni mivel reggel végzek és estére megyek, de erre a kis időre is elmegyek. Legfőképpen Sir Rizsi miatt. :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #46 Dátum: 2015, 05 11, 11:54:42 »
Teljesen igazad van, de azért vannak itt olyan topikok ami nem olyan szinten pörögnek min néha a G2-ő.
A pörgés meg nem mindig arról szól, hogy van egy tulaj aki vessz egy két kilos vasat és szét romolja.
Nem tudom mióta űzöd ezt a rootolást, de hidd el bele lehet fáradni és amikor meg itt a jó idő én legalább is  úgy sz....k a romokra ahogy van. A főállásom alatt ránézek a fórumra amíg van időm és ha valakinek tudok segítek, de amikor van egy kis szabadidő az a családé, amikor éppen nem mentőzőm. Mert ugye az a k...a lóvé az mindig kevés. Ezer meg egy dolgot lehet csinálni a kis családdal meg a kertben. Aki viszont valamit akar a vassal kezdeni, vagy netán pörgősebbé tenni azt te is tudod rootolás nélkül nem megy, aki viszont telefonálni akar annak bizony nem kell két kilós vasat venni, mert nem fogja kihasználni, de azért nekiállnak mindenféle dolognak és abból lesz a gubanc. Sokszor még a haladok is bajba kerülnek egy kis nem odafigyeléssel nem, hogy a kezdők.  Egyébként a fiam vett egy S6-ot, hát mit mondjak nekem nem jött be tiszta iphone ugyan az a fényes hátsó nem bővíthető borzasztó. Ez csak az én véleményem. ;) Ezért van a találkozó ott lehet dumálni megismerni egymást ki miként áll a dolgokhoz. Mert, hogy itt írogatunk az nekem nem mond el semmit senkiről, azon kívül, hogy nagyon segítőkész. A G2-ő fórumot én csak dicsérni tudom mert akkora segítőkésséget még nem láttam sehol. :taps: Másokra sem lehet haragudni mert mindenki maga tudja az idejét és azt, hogy ossza be mikor meddig tud a fórumon lenni. Én mos elsősorban ezért szeretnék elmenni a talira. Egy kis ember ismeret ami nem árthat meg és szerintem közelebb hozza egymáshoz a fórumozókat. Sok vitát el lehet ezzel kerülni hidd el. :) Én ott leszek gyere te is és meglátod nem lesz hátrányod belőle. Én sajnos nem tudok csak egy-két órát maradni mivel reggel végzek és estére megyek, de erre a kis időre is elmegyek. Legfőképpen Sir Rizsi miatt. :ok:
Nem kell engem győzködni, Te meg ezt hidd el. ;) Ha tudok, el fogok menni, a szavamat adom. Tudod Te is, hogy nem szoktam a levegőbe beszélni, ha tehetem hidd el ott leszek, de sajnos nem véletlenül nem írtam be még magamat... Nagyon nem ide tartozik milyen személyes feltételei vannak ennek, majd inkább egy sör vagy bambi mellett elmondom.  :ok:

Ez a tali része, a fórumra vonatkozó részét a beszélgetésnek, meg tényleg folytassuk inkább itt a szomszédba:

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #47 Dátum: 2015, 05 11, 12:06:13 »
Nem kell engem győzködni, Te meg ezt hidd el. ;) Ha tudok, el fogok menni, a szavamat adom. Tudod Te is, hogy nem szoktam a levegőbe beszélni, ha tehetem hidd el ott leszek, de sajnos nem véletlenül nem írtam be még magamat... Nagyon nem ide tartozik milyen személyes feltételei vannak ennek, majd inkább egy sör vagy bambi mellett elmondom.  :ok:

Ez a tali része, a fórumra vonatkozó részét a beszélgetésnek, meg tényleg folytassuk inkább itt a szomszédba:

:ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető vertex

« Reply #48 Dátum: 2015, 05 11, 17:20:12 »
Részemről biztosan. Megvettem, használom. Na jó root van és kihajítottam pár felesleges dolgot, de minden jól működik (a kamera nem nagy cucc, de nem is érdekel, arra a célra van nálam egy kiváló kis célgép). :)

Hello Sharp! Na, rólad nem gondoltam volna, hogy meglennél a matatás nélkül! :-) Ha másként nem, hát akár egy régebbi vason...!  :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #49 Dátum: 2015, 05 11, 20:25:47 »
Hello Sharp! Na, rólad nem gondoltam volna, hogy meglennél a matatás nélkül! :-) Ha másként nem, hát akár egy régebbi vason...!  :D

Hali Vertex!

Nagyon jól megvagyok nélküle, más hasznosabb dologgal töltöm el a szabadidőmet. Az utóbbi sok hónapban már nem igazán hoztak újat, jobbat ezek a matatások, a gyári romok is szinte tudják azt, amit kell (persze ez nem mindegyik készülékre igaz). Ami meg bevált dolog (SD fix, felesleges cuccok kihajítása), ahhoz elég a root. Nem igazán tudnak többet nyújtani a custom romok. A témázás meg sosem érdekelt igazán. Ráadásul ez a P70 elég gyors, nem akad, tud mindent ami kell (BT-on is rögzíti a beszélgetést), az S5-öt is leveri, mint vak a poharat jóval kevesebbért. Mit piszkáljak rajta? Használom. :)