Ha meg csak otletelgetes szinten tart a dolog akkor hagyjuk, mert mire a megvalositasra kerulne a sor addigra be is lehetne csukni a forumot.
Nem csukunk be semmit. Ezt már mondtam Neked is, nem is egyszer, az hogy melyik fórum zár be, hol mennyien vannak, nagyban függ az ott épp jelenlévőktől. Mi pl a G2-nél nem nevetünk ki senkit ha a friss tagunk megkérdi mi az a recovery. És ez az egyik része.
A másik hogy ha hisszük ha nem, semmilyen fórum és társasági "feltétele" nincs ennek. Nemes egyszerűséggel bejönni látszik ami pár éve én már régen megjósoltam. Feloszlott a mobilozó társadalom. Ugyanis vagy valaki vesz egy alap készüléket 30 ropiért amit nem romol, csak telefonnak használja, vagy vesz egy FHD, 8 magos bivalyt, amit meg azért nem romol, nem rootol, mert nem akar egy kétszázezres téglát amin pl 20 havi részlet hátravan.
Na a maradék marék elvetemült geek hajlamú egyén mint Te meg én meg a többiek, itt vannak, pl olyanok akik egy dobozból kivett Note 4-et szemrebbenés nélkül küldenek meg egy négyfájlos rommal. Na szóval ezért is vagyunk kevesebben Dear Rizsi, minél jobb (drágább) egy kütyü, annál kevésbé akarnak is hozzáérteni a tulajdonosai.
Ha benézel, azaz nézd máshogy XDA-t. Nemzetközi fórum, nem akárhonnan. Van argentin, spanyol, brit, kínai, meg mindenféle user. Ugyebár. Azaz egy óriási geek gyüjtő, igaz? Elmondom, van mikor a PFC G2 általános dumcsijában nagyobb a forgalom mint ott a dev szekcióban.
Egyéb iránt pluszegy Whpgab-nak, ez nem ez a vitahely, tessék vigyázni, mert én végzem a dolgom és átrakok/takarítok minden nemidevaló hsz-t, nem érdekel kié.