Sziasztok!
Párszor sikeresen rootoltam különböző régebbi telókat pl.: samsung,alcatel, illetve cseréltem már romot is,de ez most valamiért kifogott rajtam.
Van egy S6 edgem, SM-G9250 tipusú 6.0.1 androiddal. Ezt szerettem volna kicserélni egy másik romra, mivel az akksim valahogy az új frissítés óta ( 2016.08.10. ) kb. 2 órát bírt, pedig fényerő le van véve, se gps, se mobilnet nem megy, amikor nem muszáj.
Kicsit felelőtlenül vágtam neki, mert nem mentettem az eredeti romot, csak smartswitchel csináltam egy biztonsági mentést. Na most Odinnal sikerült rátenni egy SM-9250 romot, de sajnos Kínai verzió, nincs benne magyar nyelv, sem pedig google play store. Próbáltam SM-G925F romot, meg több SM-G9250-t, de valamiért egyik sem megy fel. Pár mp. után az odin rögtön leáll Fail üzenettel. Próbáltam rá tenni teamwines twrpt, de ha rá is ment , mintha nem működne az érintő, semmit se csinál. Olvastam angolul fórumon (xda ), hogy ez a 9250-es Kínai verzió és nem támogatja az európai nyelveket, de nekem mégis magyar volt eredetileg.
Ha valaki tud valami létező megoldást, hogy visszategyek rá magyar romot azt szívesen venném.
Knox nem számít, nincs garim.
Előre is köszi!