Hali!
Másfél hete van nálam a telefon, nagyon szeretem, nem találkoztam ennyi idő alatt semmi nagyobb hibával, meg vagyok elégedve az anyaghasználattal, az összeszereléssel, gyorsasággal, a kijelző mérete és felbontása is számomra tökéletes, nekem nem hiányzik semmi a készülékből. Felraktam rá az 5.0-át, az is jól fut és tetszik az alkalmazás megnyitó animáció is. Normál használat mellett, nálam több mint egy napot kibír, de viszont mikor intenzívebben dolgoztatom, akkor max. 6 óra kijelző használatra képes közepesen gyenge fényerőn, ez idő alatt a wifi úgy 80%-ban be van kapcsolva. Az előző telefonom egy G2 mini volt, az ehhez képest jobban bírta, bár az akku is nagyobb volt benne és a kijelző sem volt HD.
Három kérdésem lenne:
1.Az akkumulátor ideje normális, hogy ennyi ideig bírja, valahogy ki lehet-e belőle préselni többet?
2.A galériában a képeket el lehet-e valahogy simán rejteni, mint a menüben az alkalmazásokat és nem a privát móddal szarakodni?
3.A zenében nekem NÉHÁNY album 2-3 db-ra van szakadva és a zene címeket sem normálisan jeleníti meg, azokat az albumokat újra raktam, de nem változott semmit, ez engem idegesít, mert egy nap nagyon sokszor használom a zenealkalmazást.
Ha tudna, valaki nekem segíteni ezekben a dolgokban azt nagyon megköszönném, és úgy szeretném, hogy ne kelljen más alkalmazást letölteni, mert én az erdeiteket szeretem a különboző google playes appok zavaróak számomra.