Miért is?
Pro kontra. ALig jött ki egy készülék de egyből rootolni, h még ki se próbálták a telót, h mit tud, és hogy tényleg érdemes-e.
Persze vannak akik annyira belemerültek, hogy egyszerűen root nélkül elképzelni se tudják a mobil világot.
Aztán itt vannak a "kezdők". Akiknek csak azért van drága telója h elmondhassa h fhúú van egy s4/s5/note3/not4-em és akkor rootoljuk miért ne csak amikor mellé klikkelnek itt sírnak, hogy nem jó és mi legyen. 14-15 éves kisrácc is hekkelte a telóját és be akarta magyarázni, hogy a kies miatt ugrott a knox....
Az én nézetem, hogy ha kijön egy teló ne az legyen, h hogyan lehet kiütni úgy, hogy megmaradjon a gari és a szervizest árverjem, hanem kihozni belőle mindent gyári rendszeren és kereteken belül. Alphánál kicsit gázosabb lesz a dolog mivel nincs benne sd slot. De eddigi tapasztalatok és használat mellett fenntartom a kijelentésem, hogy aki még ezt is rootolni szeretné az megérdemli, hogy ugorjon a knox neki.
Jelen kifejtésem nem személyeskedés hanem vélemény. Nem akarok világot megváltani se senkit semerre terelni. Aki rootolni akar az fog is.
Csak ha el....za akkor ne sírjon. Tudom, hogy mindenhol ki van emelve, hogy csak saját felelősségre de hát ezt manapság kit tart vissza.