2024, 12 21, 05:41:41

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210567 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető chicano69

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #900 Dátum: 2015, 12 31, 22:51:57 »
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Küldve az én LG-H815-emről

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #901 Dátum: 2016, 01 01, 11:20:31 »
Nagyon boldog Új esztendőt kívánok minden topic lakónak!
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető 1stvan

• PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #902 Dátum: 2016, 01 01, 13:21:57 »
Sziasztok!

Megcsináltam a bootloader unlock-ot. El is indult a friss rendszer, utána az xda-s leírás alapján elkezdtem a TWRP részt. adb-vel be is léptem és a twrp-ben telepítettem egy supersu-t. Viszont most a telefon odáig jut, hogy kiírja felül, hogy Bootloader state: Bootloader unlocked! de nem megy tovább.
Próbáltam adb-vel belépni, azt lehet. De hiába adom ki a fastboot reboot parancsot, megáll ennél az üzenetnél. Hogy tudom elérni, hogy elinduljon a rendszer?

Nem elérhető 1stvan

• PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #903 Dátum: 2016, 01 01, 14:28:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Megcsináltam a bootloader unlock-ot. El is indult a friss rendszer, utána az xda-s leírás alapján elkezdtem a TWRP részt. adb-vel be is léptem és a twrp-ben telepítettem egy supersu-t. Viszont most a telefon odáig jut, hogy kiírja felül, hogy Bootloader state: Bootloader unlocked! de nem megy tovább.
Próbáltam adb-vel belépni, azt lehet. De hiába adom ki a fastboot reboot parancsot, megáll ennél az üzenetnél. Hogy tudom elérni, hogy elinduljon a rendszer?
Megoldódott. Minden oké!  :taps: :ok:

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
  • PDA: Lg g4
  • PDA ROM: Stock 6.0 V20b
« Reply #904 Dátum: 2016, 01 01, 15:20:57 »
vajon mikor lehet úgy rootolni a 6.0-ra épülő stock romot hogy nem kell bootloader nyitás?:D

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #905 Dátum: 2016, 01 03, 20:07:46 »
vajon mikor lehet úgy rootolni a 6.0-ra épülő stock romot hogy nem kell bootloader nyitás?:D

A legbiztosabb a jelenlegi állás szerint a soha.

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
« Reply #906 Dátum: 2016, 01 04, 17:21:00 »
üdv.

Nexus 5-m volt idáig és most szemezgetek a G4-el (másik alternatíva az 5X)
Kérdéseim:
1. N5 után (főleg akinek volt :) ) mennyire érzékelhető esetleges lag-ok (eléggé háklis vagyok rá :P )
2. 6.0-nál itt is van force encrpyt? 5X-nél sajna emiatt pl. mókolni kell, mert 30% lassulást eredményez.
3. Ha pl. emiatt vagy más miatt mókolni kell, akkor mennyire lehet teljesen gyárira visszaállítani? HTC-t pl. 25 USD appal lehet csak.
Hritelen ennyi.
Előre is köszi a választ!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #907 Dátum: 2016, 01 04, 18:35:54 »
üdv.

Kérdéseim:
1. N5 után (főleg akinek volt :) ) mennyire érzékelhető esetleges lag-ok (eléggé háklis vagyok rá :P )
2. 6.0-nál itt is van force encrpyt? 5X-nél sajna emiatt pl. mókolni kell, mert 30% lassulást eredményez.
3. Ha pl. emiatt vagy más miatt mókolni kell, akkor mennyire lehet teljesen gyárira visszaállítani? HTC-t pl. 25 USD appal lehet csak.
Hritelen ennyi.
Nexus 4 es Nexus 5 utan kijelenthetem, hogy barmit veszel Nexus vas utan az bizony lassabb lesz valamennyivel. Legalabbis lag-ot minden gyartoi vas szoftvereben fogsz talalni. Nalam a Nexus 5-rol valo valtas OnePlus One-ra erezheto gyorsulast hozott, de szoftvert nezve csak is a jo custom ROM-oknak es kerneleknek koszonhetoen. A gyartok ma mar egyre inkabb azon vannak, hogy el lehetetlenitsek a mokolni vagyokat a garancia vesztes miatt. Ha ez neked fontos akkor valami Nexus kozeli device-ra javaslom inkabb a valtast vagy htc-re amit vissza tudsz nyomtalanul allitani eredeti allapotra. A Nexus 5X hardverben gyenge, 6P meg iszonyu draga a konkurens vasokhoz kepest.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #908 Dátum: 2016, 01 04, 20:46:43 »
üdv.

Kérdéseim:
Hritelen ennyi.

Már megint egy lag-mániás...  :shock: Még mindig elképzelem, ahogy rángatja jobbra-balra a képernyőt és számolja a ms-okat, ameddig nincs válasz... ;D
1, Nincs lag, nem találkoztam vele. Nekem volt Nexus 5-ös készülékem, azzal sem volt egetrengetően gyorsabb vagy lag-mentesebb az életem. Különben meg inkább a programok produkálhatnak akadozást, például a launcherek. Na én a gyárit nem használom, mert nem tetszik. A Nova meg - mint mindig - jól teszi dolgát.
2, Ez nem tudom mi, talán sejtem...
3, Root nélkül (ez korábban nekem elképzelhetetlen volt) használom a 6-os rendszert (20b), így mókolni nem tudok, de nem is akarok, mert jól működik a készülék. Persze azért időnként kell egy újraindítás, de melyiknek nem? A Nexus 5 sem volt tökéletes, sőt... Nem is volt meg sokáig.

Nem elérhető Lenny

« Reply #909 Dátum: 2016, 01 04, 21:52:33 »
Már megint egy lag-mániás...  :shock: Még mindig elképzelem, ahogy rángatja jobbra-balra a képernyőt és számolja a ms-okat, ameddig nincs válasz... ;D
1, Nincs lag, nem találkoztam vele. Nekem volt Nexus 5-ös készülékem, azzal sem volt egetrengetően gyorsabb vagy lag-mentesebb az életem. Különben meg inkább a programok produkálhatnak akadozást, például a launcherek. Na én a gyárit nem használom, mert nem tetszik. A Nova meg - mint mindig - jól teszi dolgát.
2, Ez nem tudom mi, talán sejtem...
3, Root nélkül (ez korábban nekem elképzelhetetlen volt) használom a 6-os rendszert (20b), így mókolni nem tudok, de nem is akarok, mert jól működik a készülék. Persze azért időnként kell egy újraindítás, de melyiknek nem? A Nexus 5 sem volt tökéletes, sőt... Nem is volt meg sokáig.

Nem vagyok lagg mániás.. :p
Nekem volt 1000 óra uptime is Nexuson. Amit nem szeretek egyes gyáetóknál mint pl Samsung, hogy tele pakolja számomra felesleges programokkal, amiket nem tudok kikapcsolni. Ha nekem nem dönthessek annak futásáról. Volt nálam tesztre S6. Hiába +1 GB RAM annyival többet eszik a Samsung saját szarjai

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #910 Dátum: 2016, 01 04, 22:50:53 »
Nem vagyok lagg mániás.. :p
Nekem volt 1000 óra uptime is Nexuson. Amit nem szeretek egyes gyáetóknál mint pl Samsung, hogy tele pakolja számomra felesleges programokkal, amiket nem tudok kikapcsolni. Ha nekem nem dönthessek annak futásáról. Volt nálam tesztre S6. Hiába +1 GB RAM annyival többet eszik a Samsung saját szarjai
Érthető a kérdésed, de ez nem az a kategória. Egyrészt nincs tele dzsuvával, ami esetleg nem kell azt lehet tiltani, másrészt szerintem nem mondok nagyot, az LG home cuccokat a társaság nagy része használja, mert értelmes, jól optimalizált applikációkat raktak bele.
Egy példa. LG health. Az általam kipróbált fitnesz appok közül egy sem volt ilyen jó, és az összes megjelent (akár 1-2%-al) az akku statban. Ez tud észrevétlenül, és jól működni, plusz illeszkedik az interfészbe, annak a része. (de úgy, hogy bármikor ki is lehet onnan venni)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #911 Dátum: 2016, 01 05, 13:02:47 »
Érthető a kérdésed, de ez nem az a kategória. Egyrészt nincs tele dzsuvával, ami esetleg nem kell azt lehet tiltani, másrészt szerintem nem mondok nagyot, az LG home cuccokat a társaság nagy része használja, mert értelmes, jól optimalizált applikációkat raktak bele.
Egy példa. LG health. Az általam kipróbált fitnesz appok közül egy sem volt ilyen jó, és az összes megjelent (akár 1-2%-al) az akku statban. Ez tud észrevétlenül, és jól működni, plusz illeszkedik az interfészbe, annak a része. (de úgy, hogy bármikor ki is lehet onnan venni)

Na az a health nálam pont a letiltottak között van, nincs szükségem ilyen programokra. Igazából nem is értem miért jó azokat használni. Jól vagyok és kész. Foci közben sem érdekel, hogy mennyi a vérnyomásom, meg hányat léptem, stb. Nem mindegy? :D
Egyébként igen, a G4-ben kevés a felesleges app, de azért akad, ahogy a Nexusokban is. Például nekem felesleges a chrome és az összes guglis app az áruházon kívül... másnak meg nem felesleges.

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #912 Dátum: 2016, 01 05, 22:55:24 »
Na az a health nálam pont a letiltottak között van, nincs szükségem ilyen programokra. Igazából nem is értem miért jó azokat használni. Jól vagyok és kész. Foci közben sem érdekel, hogy mennyi a vérnyomásom, meg hányat léptem, stb. Nem mindegy? :D
Egyébként igen, a G4-ben kevés a felesleges app, de azért akad, ahogy a Nexusokban is. Például nekem felesleges a chrome és az összes guglis app az áruházon kívül... másnak meg nem felesleges.

Ne háborodj már fel...
Hogyne kellene pl futás közben a pulzust mérni...

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #913 Dátum: 2016, 01 06, 08:23:41 »

olyan dolgokon problémázol, amit magadnak generálsz.
ha nem kell az lg cucca, egyszerűen törölhető. A google cuccai meg ha kell, ha nem ott lesznek. Ha nem tetszik, akkor vagy rootolod, és törlöd, vagy veszel miui/cm/egyéb rendszerű telefont.
Ez egyébként így van mióta droid van...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

ZOK

• Vendég
« Reply #914 Dátum: 2016, 01 06, 12:08:30 »
6.0 án van valakinek fent xposed? Valamiért nem tudom felküzdeni.

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #915 Dátum: 2016, 01 06, 14:04:00 »
Ne háborodj már fel...
Hogyne kellene pl futás közben a pulzust mérni...

Háborodj? Szerinted az történt? :D
Akkor miért van ott a szmájli? Nekem nem kell futás közben pulzust mérni, annyi amennyi. Másnak meg kell, használja egészséggel. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #916 Dátum: 2016, 01 06, 14:05:04 »
olyan dolgokon problémázol, amit magadnak generálsz.
ha nem kell az lg cucca, egyszerűen törölhető. A google cuccai meg ha kell, ha nem ott lesznek. Ha nem tetszik, akkor vagy rootolod, és törlöd, vagy veszel miui/cm/egyéb rendszerű telefont.
Ez egyébként így van mióta droid van...

Nincs itt semmilyen probléma. Leírtam a véleményem. ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #917 Dátum: 2016, 01 06, 23:41:42 »
6.0 án van valakinek fent xposed? Valamiért nem tudom felküzdeni.

Open? :shock: :ok: :D
Jó zipet toltál fel?
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

ZOK

• Vendég
« Reply #918 Dátum: 2016, 01 07, 00:13:12 »
Aha. De twrp ben dob egy hibát. Particiós táblára hibatkozva.. (annó nem sem ment art on,csak davlik on)de M re csak nobember óta van. Nemsürgős,keresek másik megoldást (van).

Nem elérhető Pix

• DOUBLE CLUB
  • §
  • PDA: LG G4
« Reply #919 Dátum: 2016, 01 07, 12:50:39 »
Valamiért ha rádugom az USB-re csak tölt.
Nem lelem az ehhez tartozó beállítást.
Hálásan köszönöm előre is segítséget!

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #920 Dátum: 2016, 01 07, 13:00:24 »
Elvileg az Xda szerint van 20c balti országokhoz. Akkor valszeg lesz open eu is

ZOK

• Vendég
« Reply #921 Dátum: 2016, 01 07, 14:19:19 »
@Pix Nekem addig nemjavult meg még virtuális gépre nem dugtam..  adb / fastboot parancsokra sem reagált, utána jólett.

Nem elérhető Lenny

« Reply #922 Dátum: 2016, 01 07, 20:04:42 »
Ha G4 mellett döntök, akkor Vodás lesz. Mekkora késéssel jönnek a frissitések a függetlenhez képest?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #923 Dátum: 2016, 01 08, 00:04:24 »
Elvileg az Xda szerint van 20c balti országokhoz. Akkor valszeg lesz open eu is
Open EU 20C:

Ha G4 mellett döntök, akkor Vodás lesz. Mekkora késéssel jönnek a frissitések a függetlenhez képest?
Elértünk abba fázisba, hogy bátran ki merem jelenteni : teljesen kiszámíthatatlan...
Eddig voltak források (LG firmware site, twitter, stb., stb), mára semmi. Van hogy előbb jön OTA, minthogy bárhol a world wibe weben találnánk egy linket.
A szolgáltatói vs független szvsz nem játszik, a FAQ-ba leírt LGUP - al minden rom mehet minden készülékre, hardver verziónak megfelelően. H815 - re, H815 rom, nem H818 vagy H815TR. Konkrétan a vodások nyugodtan tehetik az EU open romokat, amikben jóval kevesebb a dzsuva.
Amig az IMEI szerinti rom download működik, vissza is tudjuk rakni a régió szerintit, így gond nem lehet.
Én telekomos vagyok, de EU open van fent, a Telekom romja a HDD - n, gond esetén megy vissza, szerviz előtt.
Magyarul ne foglalkozz vele, HW verzió a lényeg.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #924 Dátum: 2016, 01 08, 00:08:28 »
Valamiért ha rádugom az USB-re csak tölt.
Nem lelem az ehhez tartozó beállítást.
Hálásan köszönöm előre is segítséget!
Ha Marshmallow, akkor a rádugás pillanatában engedélyezni kell a kijelzőn a PC hozzáférést. Plusz javasolt a fejlesztői lehetőségekben az usb hibakeresést bekapcsolni.
Nálam így win és linux is látja.