2024, 12 20, 23:20:02

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210550 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Zotyisz1

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #800 Dátum: 2015, 12 17, 19:28:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
No pont ezért nem tettem föl! Egy ismeretlen szerveren keresztul menne minden ami a telón a nettel találkozik (ha jol sejtem). Amúgy én is elvagyok root nélkül. Én ebben a reklámos dologban azt nem értem, hogy olyan alkalmazásoknál miért kell eltűrnöm ahol nincs pro verzió. Ráadásul ezek nem normalis reklámok, inkább spam üzenetek. A Zedge rám is a  frászt hozta éjjel a sötétben, mikor egy visszalépésnél rohadt hangos zene mellett felugrott valami gagyi játékhirdetés. Iphone-on is vannak ilyen reklámok? Pl nálam mac alatt a skype reklámmentes win alatt tele van hirdetésekkel.
Zedgéből találtam a multkor adfree változatot a googlén ;)  azóta is jól müködik reklám nélkül. Csak nem frissül csak a tartalom.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N910C-el

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #801 Dátum: 2015, 12 17, 19:48:55 »
LG mocsok?TB-t felraksz és meglátod.
Nem találkozol reklámmal?Ne haragudj biztosan használod a készüléked?
Zene elég hangos?Ez egyéni preferencia...lenne ha nem arról lenne szó ,hogy eredetileg  jó hangos az lg csak AZ eu miatt van lekorlátozva.Minden esetre úgy használod nyilván ahogy jól esik semmi gond.Ahogyan én látom te vagy kisebbségben a root oldalon.Ez természetesen SEMMILYEN formában nem minősít ez nem jó/rossz.Ez egy állapot.

Persze hogy használom. Minden nap több órát. Azért nem nagyon találkozok appban reklámmal, mert nincsenek olyan appok telepítve. Kivétel az időkép, de azt a pár alkalmat kibírom. A böngészőben meg már észre sem veszem, ha van pár. Pár másodperc múlva sem tudnám megmondani milyen reklám volt ott, mert rájuk sem nézek. A zene - mint már írtam - nem érdekel telefonon.
Egyszer sem írtam, hogy a root hülyeség, vagy hogy bolond aki rootol, te talán valamiért magadra vetted. Azt írtam, hogy bár korábban minden készülékem rootolva volt (de nem a fentiek miatt), ezen a készüléken jelenleg nem érzem szükségét a rootnak. Pár apró módosításhoz valóban jó lenne, de azokra meg már végre nincs szükségem. Így marad a gyári állapot. És csak használom, nem mókolom állandóan, ahogy azt korábban tettem. :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #802 Dátum: 2015, 12 17, 20:30:34 »
No pont ezért nem tettem föl! Egy ismeretlen szerveren keresztul menne minden ami a telón a nettel találkozik (ha jol sejtem). Amúgy én is elvagyok root nélkül. Én ebben a reklámos dologban azt nem értem, hogy olyan alkalmazásoknál miért kell eltűrnöm ahol nincs pro verzió. Ráadásul ezek nem normalis reklámok, inkább spam üzenetek. A Zedge rám is a  frászt hozta éjjel a sötétben, mikor egy visszalépésnél rohadt hangos zene mellett felugrott valami gagyi játékhirdetés. Iphone-on is vannak ilyen reklámok? Pl nálam mac alatt a skype reklámmentes win alatt tele van hirdetésekkel.
Jaja. Pl Zedge. Ugyanez. És még jó pár app. Meglepő, mennyi mindent fogott eddig az Adaway, ugye így látni valójában...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #803 Dátum: 2015, 12 17, 22:34:48 »
Ha lehetne minden lg mocskot letakarítani amit soha nem indítok el..

Pontosan mire gondolsz? Milyen LG "mocskot" nem tudsz leszedni root nélkül?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #804 Dátum: 2015, 12 17, 22:37:08 »
No pont ezért nem tettem föl! Egy ismeretlen szerveren keresztul menne minden ami a telón a nettel találkozik (ha jol sejtem).

Jól sejted.
A root nélküli blokkoláshoz át kell folyatni az adatforgalmat egy közbeeső szerveren, ami megfogja a reklámot. Így egyébként az adblock plus is beállítható, és akkor az is tud root nélkül blokkolni.

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #805 Dátum: 2015, 12 17, 23:30:57 »
Zedgéből találtam a multkor adfree változatot a googlén ;)  azóta is jól müködik reklám nélkül. Csak nem frissül csak a tartalom.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N910C-el
Eegen. Pár éve én is beszereztem volna így. Viszont mióta előszeretettel írnak androidra adathalász progikat és örömmel teszik bele olyan progikba amihez az "ismeretlen forrásokat" be kell kapcsolni, kissé óvatos lettem. Pláne háttérkép proginál. Persze nem feltétlenül igaz ez arra amit te mondasz, de inkább kerülöm a szürke forrásokat.

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #806 Dátum: 2015, 12 18, 04:49:12 »
Jól sejted.
A root nélküli blokkoláshoz át kell folyatni az adatforgalmat egy közbeeső szerveren, ami megfogja a reklámot. Így egyébként az adblock plus is beállítható, és akkor az is tud root nélkül blokkolni.
Jaja. Egyébként ha meg bekapcsolod a krómban a adatcsökkentés opciót (ahogy én is szoktam, ui az 1giga net még így is elszokott fogyni, h a chrome megtakarít vagy 40%-ot), akkor b..hatod az adawayt a böngészőben, mert a google proxy-ja ellen semmit se ér.
Egyébként én is elvagyok simán root nélkül, pedig nem gondoltam volna. Az a pár dolog amihez kellett volna, annyira nem izgat (zenét nem soxor hallgatok, sd-re tudok írni maihez kell, TB-helyett LG backup, fölösleges appokat lehet tiltani, reklámok.. na ja ez baj, de viszonylag kezelhető/megszokható, oszt mi is van még...nagyon nem jut eszembe más.
Hálsten' ez nem G2, ahol a hangerő /zene viper nélkül....., meg az xcam + advanced binaries eléggé szükséges  volt.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #807 Dátum: 2015, 12 18, 07:01:39 »
Jaja. Egyébként ha meg bekapcsolod a krómban a adatcsökkentés opciót (ahogy én is szoktam, ui az 1giga net még így is elszokott fogyni, h a chrome megtakarít vagy 40%-ot), akkor b..hatod az adawayt a böngészőben, mert a google proxy-ja ellen semmit se ér.
Egyébként én is elvagyok simán root nélkül, pedig nem gondoltam volna. Az a pár dolog amihez kellett volna, annyira nem izgat (zenét nem soxor hallgatok, sd-re tudok írni maihez kell, TB-helyett LG backup, fölösleges appokat lehet tiltani, reklámok.. na ja ez baj, de viszonylag kezelhető/megszokható, oszt mi is van még...nagyon nem jut eszembe más.
Hálsten' ez nem G2, ahol a hangerő /zene viper nélkül....., meg az xcam + advanced binaries eléggé szükséges  volt.
Nem gondoltam volna, de én is megvagyok.
Ami fontos volt, az a Tibi mentés, de az LG ezt jól megoldotta a saját cuccával.
Reklám alig, az is főleg a böngészőkben. Ha meg ott is zavar, akkor ott van az adblock browser.  Ami meg egész képernyős reklámot tol elém, az abban a pillanatban már megy is, akármilyen jó cucc.

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

Nem elérhető csehi

• PDA: LG G4
  • PDA ROM: H81520B
Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #808 Dátum: 2015, 12 18, 09:28:26 »
Na ma meg rootolom hogy én is tudjak véleményt alkotni. Egy kis off: Egyébként valaki találkozott már olyannal,hogy a vibert nem tudja aktiválni? Az sms kóddal sem és a telefonos bediktálóssal sem. Pláne hogy a kettő különbözik is :-) már többször kivártam a 24h-t mégis hibát ír. Off vége.

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #809 Dátum: 2015, 12 18, 09:59:03 »
Na ma meg rootolom hogy én is tudjak véleményt alkotni. Egy kis off: Egyébként valaki találkozott már olyannal,hogy a vibert nem tudja aktiválni? Az sms kóddal sem és a telefonos bediktálóssal sem. Pláne hogy a kettő különbözik is :-) már többször kivártam a 24h-t mégis hibát ír. Off vége.

Viber nalam akkor volt, amikor tb vel raktam viszza. Ujra kellett installálni

Nem elérhető csehi

Re: Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #810 Dátum: 2015, 12 18, 10:07:03 »
Viber nalam akkor volt, amikor tb vel raktam viszza. Ujra kellett installálni
az sajnos nem segít

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #811 Dátum: 2015, 12 18, 12:04:47 »
az sajnos nem segít

Deaktivalas es kuka az egesz app ugy ahogy van. WhatsApp hibatlanul mukodik, nincs tele szemettel. Ami feature van benne azok 110%-on mukodnek.

Nem elérhető csehi

Re: Re: Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #812 Dátum: 2015, 12 18, 15:45:49 »
Deaktivalas es kuka az egesz app ugy ahogy van. WhatsApp hibatlanul mukodik, nincs tele szemettel. Ami feature van benne azok 110%-on mukodnek.
köszi megpróbálom

Nem elérhető csehi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #813 Dátum: 2015, 12 18, 18:22:13 »

köszi megpróbálom

sajnos így sem jó. Írtam megint egy "hibajegyet" hátha...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #814 Dátum: 2015, 12 18, 18:43:06 »
sajnos így sem jó. Írtam megint egy "hibajegyet" hátha...

WhatsAppektol azonnal kapsz aktivalo kodot. Ha Titanium Backup-al allitod vissza vagy mar egyszer hasznaltad az alkalmazast nem is kernek aktivalo kodot. A whatsapp.com-rol a legfrissebb beta buildben mar egy ideje megy a Google Drive sync is es tokeletesen mukodik.

Nem elérhető csehi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #815 Dátum: 2015, 12 18, 18:45:25 »
Na root megvolt. Első tapasztalat a kamerával felvett video lejátszás közben sistereg vagy inkább füttyül. Valaki találkozott ilyennel? MM-el nem csinált ilyet

Nem elérhető csehi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #816 Dátum: 2015, 12 18, 20:16:30 »
Na root megvolt. Első tapasztalat a kamerával felvett video lejátszás közben sistereg vagy inkább füttyül. Valaki találkozott ilyennel? MM-el nem csinált ilyet
furdalt a kiváncsiság visszatettem az MM-et azzal is rossz a hang lejátszás közben.

Nem elérhető csehi

« Reply #817 Dátum: 2015, 12 18, 20:39:26 »
furdalt a kiváncsiság visszatettem az MM-et azzal is rossz a hang lejátszás közben.
valahogy így hangzik You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető HUTCHDB

« Reply #818 Dátum: 2015, 12 19, 15:06:44 »
Üdv Urak!
Milyen custom romot ajánlotok, ami akku és rendszer folyamatosság szempontjából a legjobb?
Most 10E van a telefonom, de itt ott meg meg akad, vannak kicsi laggok. Kicsit smooth-abb rom jobb lenne.

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #819 Dátum: 2015, 12 19, 15:25:47 »
Üdv Urak!
Milyen custom romot ajánlotok, ami akku és rendszer folyamatosság szempontjából a legjobb?
Most 10E van a telefonom, de itt ott meg meg akad, vannak kicsi laggok. Kicsit smooth-abb rom jobb lenne.

Hali,
Csak csak bootloader nyitással tudsz custom romot feltenni.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #820 Dátum: 2015, 12 19, 15:30:28 »
Üdv Urak!
Üdv!
Nem nagy a választék, talán köszönhető a zárt bootloadernek. Őszintén szólva, nekem tippem sincs.

Ha nyitva lenne a bootloaderem (H815-ről beszélünk), szerintem autoprime stock romját küldeném fel, vagy esetleg ezt, de erősen filóznék rajta:

Ha nem számítanak az LG feature-k, akkor kint a CM13.

Ha zárt bootloadered van, sajnos határok között vagy(unk), szvsz egy 20B marshmallow kevesebbszer döccen meg mint a 10E, bőven élhető kategória.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #821 Dátum: 2015, 12 19, 17:47:54 »
Én köszönöm ne viccelj!!!
UI ez is mehet bele mert sokaknak túl hideg a kijelző kalibrációja:You are not allowed to view links. Register or Login

Custom kerne kell hozzá és az app:You are not allowed to view links. Register or Login
Tesztelve megy nálunk is.
Ezt tudja:You are not allowed to view links. Register or Login
FAQ frissítve, pár rom, hasznos link, leírás bent. Köszönet ZOK-nak, és mindenkinek.  :ok:
Ha van még tipp mit tegyünk bele, bárki javaslata nyugodtan jöhet.

Sakhalin!
A kernelt azért nem raktam bele, mert az már custom kategória. Ha valaki nyitja a bootloadert, és twrp install screen van a génégyesén, az van annyira pro, hogy megtalálja ami neki kell, vagy kérdez.

Nem elérhető csehi

« Reply #822 Dátum: 2015, 12 19, 17:54:07 »
valahogy így hangzik You are not allowed to view links. Register or Login
skacok megnéznéteknekem, hogy nektek is ilyen-e a felvétel? Lehet ez mikrofon probléma?
Zene lejátszás közben nincs ez a "recsegés" csak a videónál amit a készülék készít.

Nem elérhető HUTCHDB

« Reply #823 Dátum: 2015, 12 19, 18:08:32 »
Üdv!
Nem nagy a választék, talán köszönhető a zárt bootloadernek. Őszintén szólva, nekem tippem sincs.

Ha nyitva lenne a bootloaderem (H815-ről beszélünk), szerintem autoprime stock romját küldeném fel, vagy esetleg ezt, de erősen filóznék rajta:

Ha nem számítanak az LG feature-k, akkor kint a CM13.

Ha zárt bootloadered van, sajnos határok között vagy(unk), szvsz egy 20B marshmallow kevesebbszer döccen meg mint a 10E, bőven élhető kategória.

Most nyitottam a bootloadert, szabad a pálya!
A genisys 3.4 Marshmallow romja?

Vagy itt senki nem használ ilyen (bootloader nyitást igénylő) romokat?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #824 Dátum: 2015, 12 19, 18:25:58 »

Most nyitottam a bootloadert, szabad a pálya!
A genisys 3.4 Marshmallow romja?

Vagy itt senki nem használ ilyen (bootloader nyitást igénylő) romokat?
Woow.  :ok: Így már más a szitu. És a rom is jónak tűnik. Ha a threadbe nem ír senki bricket, én biza tolnám is. ;D
Vagytok már páran. ;) :geek: