0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én a gyári és a chrome között váltogatok. Adblock browsert valaki használja?
Nem bántó szándékkal mondtam, mindenki egyéni preferenciája. Nekem biztos nem lesz harmadik fél, ebben biztos nem. Hogyan? Simán. Egyrészt a Chrome tördeli amit kell, amit nem az megy fekve. Egyéb iránt nagyon kevés oldal van amelynek nincs mobilnézet kapcsolója.
De van es olyan gyors, hogy eszre sem veszed es mar tordel is.Settings -> Advanced -> Webtartalomnal oldalak automatikus illeszteset kapcsold be.
Nincs ilyen nálam. Pedig korábban másik készüléken mintha lett volna, de itt most másként is néz ki a menü.
Nem is bántódtam meg. Kinőttem már abból. A fekvő mód nekem nem jön be, nem kényelmes. És igen, itt a hozzászólásokat tördeli a Chrome, de a többi pici marad mellette. Az Operában meg minden jól látszik. És ez valóban csak a mobilnézetet nem tartalmazó oldalaknál probléma.
Delfin jel es ott lesz, hogy settings. Fele angol fele magyar az alkalmazasnak.
Erdekes, hogy nem tartod kenyelmesnek. En mindenhol ahol gepelni kell landscape tartom a telefont. Nagyon ritkan portreban. Ugyis ket kez kell a gyors gepeleshez es akkor mar legyen fekve a nagyobb billentyuzeten meg kenyelmesebb gepelni. Bongeszesnel pedig egyertelmuen konnyebben fogyaszthato a tartalom fektetett modban mint portreban.
Sziasztok. Na kérem szépen ma betojt szeretett telefonom. Semmi különös nem történt, tehát semmit nem csináltam vele. Semmi új progit nem telepítettem. Benne volt a táskámban. Elővettem és csak a bejelentkező LG logo és a feliratok volt rajta és ennyi. Nem is ment tovább. Egyszer még sikerült életre kelteni, csak pont leszálltam a villamosról és nem tudtam vele foglalkozni. Aztán megint kikapcsolt és az LG dumák jöttek fel. Semmi módot nem tudok behozni rajta. Sem download, sem recovery, semmi. Szerintem alaplap baja lesz szegénynek, de akkor neki megyek a Dunának.Van valakinek valami ötlete esetleg? Az sms-eimet állati jó lett volna lementeni, mert fontosak voltak benne. Meg egyáltalán. Életre akarom kelteni szegénykémet. Help mee!!
Na, kéremszépen. Visszakaptam LG-től a telefont. Alaplap csere volt. Most boldogság van, igaz egy csomó dolgom elveszett. Lementettem én az sms-eimet, de 2015. 08. hó volt az utolsó mentés. Sebaj. Tanuló pénz volt, havonta fogom mentegetni.Köszi mindenkinek a segítséget.
Az elmult 3 evben ha 20 SMS-t kuldtem akkor sokat mondok. Csak WhatsApp:-) Ha valaki meg SMS-t kuld 2015-ben arra mindig racsodalkozom. Foleg ha tech orultrol van szo:-)
Serintem egyik bank sem kommunikál Viberen. SMS-ben viszont igen.
Hiába van nekem fenn a telomon a WA, ha akinek küldenék üzenetet, annak nincs fenn (de lehet, hogy rosszul tudom)
Ugy kell alakitani, hogy azok akik fontosak szamodra hasznaljak es akkor problema megoldva. Nekem fel-egy ev alatt sikerult. Igy akikkel napi szinten tartom a kontaktot mar mind hasznalja az alkalmazast.
Nem kerek visszaigazolast semmirol SMS-ben, se havonta papir tomboket a postaladamba. Barmikor be tudok jelentkezni a webfeluleten vagy az alkalmazasba egy perc alatt es megnezhetem az egyenlegemet.
Ez tök jó, csak a világ nem úgy működik, hogy t kitalálod, és majd mindenki alkalmazkodik hozzád. :-)Én például kifejezetten elvárom a bankomtól, hogy azonnal értesüljek a számlamozgásokról, vagy hogy egy utaláshoz sms-ben kapjak jelszót.Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el
Üdv mindenkinek. Mától csatlakozom én is hozzátok egy H815-el.Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el