Nekem az egész chrome nem jön be, nem is használom. PC-n sem... Zabagép...
Egyrészt You are not allowed to view links.
Register or
Login, másrészt nem fogom harmadik félnek kiadni sem a könyvjelzőimet, sem azok jelszavait. Android lévén a gugli úgyis mindent tud a userről, maradjon inkább házon belül minden. Holnapután eladják egy kínai csingcsungcsáng kft-nek, aztán nyilvánosan odaadtátok a mobilbanking meg a többi belépőtöket, reklámcéllal...
Három eszköz között (telefon+tab+PC) a bookmark szinkben, a böngészés szinkronban tartásában, sincs alternatíva. Köze nincs hozzá egyik playstoreon találhatónak sem. A tördelés pont nem izgat (már). Ezt a békát lenyeltem a fentiekért. Egyébként korábban a stock LG browsernél egyik se tördelt jobban, szebben. Gondolom MM alá csak fejlesztettek.
Mindezt mondom úgy, hogy a Chrome valóban zabagép, a napokban agyaltam a váltáson mert nálam a legnagyobb fogyasztása 0.95 GB RAM volt. De ezért vettem génégyet, hogy vigyorogva vigyen ha kell 5 lapot miközben jutubozok. Konkrétan amíg a használat kárára nem megy nem érdekel. Ezért van, és a rendszer nagyon jól kezeli. Ha váltenék is max az LG stock browserre.
Mire spóroltok? Ez kábé olyan mint az 538 ppi-s QHD kijelzőn egy 600x800 háttér. A RAM és a pixel azért van, hogy fogyjon / használd mint állat. A sok sallang, mindenre alternatíva : sokkal jobban fogja...