2024, 12 20, 12:56:51

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210518 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető leslien

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: LG G4
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #700 Dátum: 2015, 12 06, 10:42:16 »
az vajon miért lehet h a YouTube 1440p akad? bocs ha volt már, de volt most egy frissítés és ua.  a probléma...  nem mintha látnám  különbséget  1080 és 1440 közt...
de miért csinálja?!  ja MM 20b van fent...

Nem elérhető robecks80

• Nem: Férfi
  • PDA: SGSII, samsung galaxy s4 i9515
« Reply #701 Dátum: 2015, 12 06, 11:22:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Töltőn vagy anélkül is ezt csinálja?
   töltő nélkül is csinálja. uj gyári rom ujra rakás után is . nincs rá garim igy nem szivesen viszem szervizbe mert tartok tőle hogy kijelző csere lesz ami kb 30 40 ezer . de igy meg eladni se tudom szoval szerviz lesz a vége de előtte azért próbálok tájékozódni . arra gondolok hogy a keret repedés miatt megindult a kijelző elválás és ezért csinálja ezt. sokszor írni se tudok vele mert összevissza írkál vagy nem reagál  de ugyanigy van mindenhol játékban menüben stb

ZOK

• Vendég
« Reply #702 Dátum: 2015, 12 06, 12:00:18 »
@bozlaci igen, de nemazért váltam megtőle mert rossz vas lenne. Kiválló,de összetört és nemértevolna meg a kijelzőcsere. Ígymeg megvette a szervizes.

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #703 Dátum: 2015, 12 06, 16:55:44 »
az vajon miért lehet h a YouTube 1440p akad? bocs ha volt már, de volt most egy frissítés és ua.  a probléma...  nem mintha látnám  különbséget  1080 és 1440 közt...
de miért csinálja?!  ja MM 20b van fent...
Nálam is 20B, de nem akad. Ez pl úgy megy 1440-ben, mintha offline lenne:

Nem a neteddel lehet inkább valami? Esetleg sok eszköz egyszerre, vagy más?
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #704 Dátum: 2015, 12 06, 17:01:27 »
   töltő nélkül is csinálja. uj gyári rom ujra rakás után is . nincs rá garim igy nem szivesen viszem szervizbe mert tartok tőle hogy kijelző csere lesz ami kb 30 40 ezer . de igy meg eladni se tudom szoval szerviz lesz a vége de előtte azért próbálok tájékozódni . arra gondolok hogy a keret repedés miatt megindult a kijelző elválás és ezért csinálja ezt. sokszor írni se tudok vele mert összevissza írkál vagy nem reagál  de ugyanigy van mindenhol játékban menüben stb
Az is lehet, hogy csak a szalagkábel csatlakozás nem tökéletes (vagy hasonló kontakt hiba). Nézesd meg a Váci úton és megtudod, hogy mire számíthatsz.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #705 Dátum: 2015, 12 06, 18:56:29 »
Teszteltetek mar a Marshmallow-ban a Google fele backup/restore megoldasat amit nativan a rendszerbe epitett? Mennyire hatekony, mukodik jol?

Nem elérhető leslien

« Reply #706 Dátum: 2015, 12 06, 20:42:13 »
Nálam is 20B, de nem akad. Ez pl úgy megy 1440-ben, mintha offline lenne:

Nem a neteddel lehet inkább valami? Esetleg sok eszköz egyszerre, vagy más?
nem mert másik WiFi helyen is ua az a probléma...
kép megáll hang megy tovább... pl ez is >>>You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #707 Dátum: 2015, 12 06, 21:23:13 »
kép megáll hang megy tovább... pl ez is >>>You are not allowed to view links. Register or Login
A Batman nálam hibátlanul fut, a második linkelt videó képe nálam is megáll és a hang megy tovább. Viszont nem a Youtube programmal, hanem a Chrome-ból néztem.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #708 Dátum: 2015, 12 06, 21:37:38 »
Ez nálam is megáll. Őszintén szólva, lövésem sincs. :) Lehet kell még egy jutub frissítés. Talán nem nálunk van a hiba.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető leslien

« Reply #709 Dátum: 2015, 12 07, 06:57:56 »
Ez nálam is megáll. Őszintén szólva, lövésem sincs. :) Lehet kell még egy jutub frissítés. Talán nem nálunk van a hiba.
akkor nem csinálok fr..  köszi 

más ;
akinek nem jön be az új Chrome könyvjelző itt lehet

chrome://flags/#enhanced-bookmarks-experiment
módosítani KIKAPCSOLVA azt kell választani.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #710 Dátum: 2015, 12 07, 18:38:17 »
Teszteltetek mar a Marshmallow-ban a Google fele backup/restore megoldasat amit nativan a rendszerbe epitett? Mennyire hatekony, mukodik jol?

Ha jól tudom az appnak is támogatnia kell a funkciót, egyébként nem találtam rá beállítást. Viszont a hétvégén üresen telepítettem újra a 20B-t, hogy milyen akkor ha minden nulláról indul. Ezután nem találtam olyan programot, amelyben ott lett volna minden beállítás, adat. Most megtaláltam ennek a beállítását, nem tudom, hogy előtte be volt-e állítva.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #711 Dátum: 2015, 12 07, 18:40:23 »
akkor nem csinálok fr..  köszi 

más ;
akinek nem jön be az új Chrome könyvjelző itt lehet

chrome://flags/#enhanced-bookmarks-experiment
módosítani KIKAPCSOLVA azt kell választani.

Nekem az egész chrome nem jön be, nem is használom. PC-n sem... Zabagép...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #712 Dátum: 2015, 12 07, 22:57:06 »
Dolphin Browser 99%-ban. A maradek 1%-ra marad a Chrome bongeszo ami a delfinben nem jol jelenik meg. Mi az a PC?:-D

Nem elérhető steviejay

• Navigáció / Navigation: I-GO
  • PDA ROM: V20G-EUR
« Reply #713 Dátum: 2015, 12 08, 11:19:41 »
Sziasztok!
Kedves kollégám összetörte a G4-ese kijelzőjét egy leejtés következtében. Rendeltünk hozzá a ebay-en egy kompatibiliset 20 rugóért. Minden rendben megy kivéve a dupla koppos képernyő feloldást. Érdekes, hogy a lezárás ilyen módon működik, viszont feloldani csak a hátlapi gombbal lehet. Ezzel még csak együtt tudna élni, de ha hívják és felveszi, az érzékelő miatt lekapcsol a kijelző és onnan fogva még gombbal sem lehet a kijelzőt életre kelteni, csak elem kivétellel. Az én készülékem alaplapjával minden rendben működik, tehát az övével lesz valami gond, a kijelző rendben van. Esetleg tudnátok ajánlani valamilyen szervizt ahol nem örök áron dolgoznának? Vagy esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond? Egyébként ki lehet kapcsolni a közelség érzékelőt? Köszönettel!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #714 Dátum: 2015, 12 08, 15:15:26 »
Sziasztok!
Kedves kollégám összetörte a G4-ese kijelzőjét egy leejtés következtében. Rendeltünk hozzá a ebay-en egy kompatibiliset 20 rugóért. Minden rendben megy kivéve a dupla koppos képernyő feloldást. Érdekes, hogy a lezárás ilyen módon működik, viszont feloldani csak a hátlapi gombbal lehet. Ezzel még csak együtt tudna élni, de ha hívják és felveszi, az érzékelő miatt lekapcsol a kijelző és onnan fogva még gombbal sem lehet a kijelzőt életre kelteni, csak elem kivétellel. Az én készülékem alaplapjával minden rendben működik, tehát az övével lesz valami gond, a kijelző rendben van. Esetleg tudnátok ajánlani valamilyen szervizt ahol nem örök áron dolgoznának? Vagy esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond? Egyébként ki lehet kapcsolni a közelség érzékelőt? Köszönettel!
Közelség érzékelőt tudtommal nem lehet kikapcsolni, szerviznek meg :

Én sehova máshova nem vinném, de ez egyéni vélemény.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #715 Dátum: 2015, 12 08, 17:21:37 »
Dolphin Browser 99%-ban. A maradek 1%-ra marad a Chrome bongeszo ami a delfinben nem jol jelenik meg. Mi az a PC?:-D

Tudod te mi az a PC. :P
Nálam mobilon az Opera jó. Jól tördel és jól kezeli az adatmennyiséget, elég gyors is, na és kiegészítők nélkül működik minden szinkron az asztali változattal. A Dolphin vajon ezek körül hogy teljesít? Lehet, hogy újra ránézek...

Szerk.: kipróbáltam, törlöm is, mert nincs benne szövegtördelés...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #716 Dátum: 2015, 12 08, 18:03:01 »
Tudod te mi az a PC. :P
Nálam mobilon az Opera jó. Jól tördel és jól kezeli az adatmennyiséget, elég gyors is, na és kiegészítők nélkül működik minden szinkron az asztali változattal. A Dolphin vajon ezek körül hogy teljesít? Lehet, hogy újra ránézek...

Szerk.: kipróbáltam, törlöm is, mert nincs benne szövegtördelés...
De van es olyan gyors, hogy eszre sem veszed es mar tordel is.
Settings -> Advanced -> Webtartalomnal oldalak automatikus illeszteset kapcsold be.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #717 Dátum: 2015, 12 08, 18:18:30 »
Egyrészt You are not allowed to view links. Register or Login, másrészt nem fogom harmadik félnek kiadni sem a könyvjelzőimet, sem azok jelszavait. Android lévén a gugli úgyis mindent tud a userről, maradjon inkább házon belül minden. Holnapután eladják egy kínai csingcsungcsáng kft-nek, aztán nyilvánosan odaadtátok a mobilbanking meg a többi belépőtöket, reklámcéllal...
Három eszköz között (telefon+tab+PC) a bookmark szinkben, a böngészés szinkronban tartásában, sincs alternatíva. Köze nincs hozzá egyik playstoreon találhatónak sem. A tördelés pont nem izgat (már). Ezt a békát lenyeltem a fentiekért. Egyébként korábban a stock LG browsernél egyik se tördelt jobban, szebben. Gondolom MM alá csak fejlesztettek.
Mindezt mondom úgy, hogy a Chrome valóban zabagép, a napokban agyaltam a váltáson mert nálam a legnagyobb fogyasztása 0.95 GB RAM volt. De ezért vettem génégyet, hogy vigyorogva vigyen ha kell 5 lapot miközben jutubozok. Konkrétan amíg a használat kárára nem megy nem érdekel. Ezért van, és a rendszer nagyon jól kezeli. Ha váltenék is max az LG stock browserre.
Mire spóroltok? Ez kábé olyan mint az 538 ppi-s QHD kijelzőn egy 600x800 háttér. A RAM és a pixel azért van, hogy fogyjon / használd mint állat. A sok sallang, mindenre alternatíva : sokkal jobban fogja... :)

Nem elérhető steviejay

• Navigáció / Navigation: I-GO
  • PDA ROM: V20G-EUR
« Reply #718 Dátum: 2015, 12 08, 18:35:41 »
Közelség érzékelőt tudtommal nem lehet kikapcsolni, szerviznek meg :

Én sehova máshova nem vinném, de ez egyéni vélemény.

Köszönöm szépen!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #719 Dátum: 2015, 12 08, 18:36:07 »
Egyrészt You are not allowed to view links. Register or Login, másrészt nem fogom harmadik félnek kiadni sem a könyvjelzőimet, sem azok jelszavait. Android lévén a gugli úgyis mindent tud a userről, maradjon inkább házon belül minden. Holnapután eladják egy kínai csingcsungcsáng kft-nek, aztán nyilvánosan odaadtátok a mobilbanking meg a többi belépőtöket, reklámcéllal...
Három eszköz között (telefon+tab+PC) a bookmark szinkben, a böngészés szinkronban tartásában, sincs alternatíva. Köze nincs hozzá egyik playstoreon találhatónak sem. A tördelés pont nem izgat (már). Ezt a békát lenyeltem a fentiekért. Egyébként korábban a stock LG browsernél egyik se tördelt jobban, szebben. Gondolom MM alá csak fejlesztettek.
Mindezt mondom úgy, hogy a Chrome valóban zabagép, a napokban agyaltam a váltáson mert nálam a legnagyobb fogyasztása 0.95 GB RAM volt. De ezért vettem génégyet, hogy vigyorogva vigyen ha kell 5 lapot miközben jutubozok. Konkrétan amíg a használat kárára nem megy nem érdekel. Ezért van, és a rendszer nagyon jól kezeli. Ha váltenék is max az LG stock browserre.
Mire spóroltok? Ez kábé olyan mint az 538 ppi-s QHD kijelzőn egy 600x800 háttér. A RAM és a pixel azért van, hogy fogyjon / használd mint állat. A sok sallang, mindenre alternatíva : sokkal jobban fogja... :)
Engem nem erdekel a RAM zabalas. A gyorsasag viszont annal inkabb. A Chrome az fapados. En mar az Omnian 2009-ben is minden weblapot desktop nezetben neztem. Idegesito, hogy minden uj lapon kulon kell kattintgatni, hogy asztali nezet legyen. Tab management Dolphinban verhetetlen. Raadasul van benne teljes kepernyos nezet. Browser sync elvileg megoldott. Be lehet lepni Google fiokkal. Engem nem mozgat, mert meg a sajat asztali gepemen se mentek semilyen jelszot. A surun latogatott weboldalak meg oda vannak teve gyorsinditoba a Dolphinba egybol. Igy bookmarmok nem is kellenek. Dolphin-nal is van fejlesztes amit lehet kovetni: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #720 Dátum: 2015, 12 08, 18:37:11 »

Szerintem az Opera és a Firefox nem lesz csingcsung kézen és mindkettő szinkronizál oda-vissza mindent. Sajnos a Firefox nem tördeli az oldalakat (bár kiegészítővel már igen, csak nem automatikusan), így maradt az Opera mobilon. Nem érdekel a tördelés? Akkor hogy olvasol el egy oldalt, ahol nagyítani kell, mert annyira picik a betűk? Állandóan görgetsz jobbra-balra? :D
Aki meg mobilbank jelszót elment a böngészőbe, az meg is érdemli majd a sorsát. Egyébként meg ez engem már csak azért sem érint, mert van app a bankoláshoz.
Hogy mire spórolok? Nem éppen a memóriára gondoltam, hanem az akkura, hogy zabál. PC-n és laptopon sem használom a Chrome-ot már egy ideje, mert nem tetszik amit művel, nekem ott a Firefox lényegesen jobb. Az a fejlesztés meg nem nagy cucc, van arra is bőven kiegészítő, de nekem bőven elég a NoScript. Ismeretlen oldalakon meg nem szoktam böngészni. ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #721 Dátum: 2015, 12 08, 18:43:31 »
Szerintem az Opera és a Firefox nem lesz csingcsung kézen és mindkettő szinkronizál oda-vissza mindent. Sajnos a Firefox nem tördeli az oldalakat (bár kiegészítővel már igen, csak nem automatikusan), így maradt az Opera mobilon. Nem érdekel a tördelés? Akkor hogy olvasol el egy oldalt, ahol nagyítani kell, mert annyira picik a betűk? Állandóan görgetsz jobbra-balra? :D
Aki meg mobilbank jelszót elment a böngészőbe, az meg is érdemli majd a sorsát. Egyébként meg ez engem már csak azért sem érint, mert van app a bankoláshoz.
Hogy mire spórolok? Nem éppen a memóriára gondoltam, hanem az akkura, hogy zabál. PC-n és laptopon sem használom a Chrome-ot már egy ideje, mert nem tetszik amit művel, nekem ott a Firefox lényegesen jobb. Az a fejlesztés meg nem nagy cucc, van arra is bőven kiegészítő, de nekem bőven elég a NoScript. Ismeretlen oldalakon meg nem szoktam böngészni. ;)
Nem bántó szándékkal mondtam, mindenki egyéni preferenciája. Nekem biztos nem lesz harmadik fél, ebben biztos nem.
Hogyan? Simán. Egyrészt a Chrome tördeli amit kell, amit nem az megy fekve. Egyéb iránt nagyon kevés oldal van amelynek nincs mobilnézet kapcsolója.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #722 Dátum: 2015, 12 08, 18:48:28 »
Engem nem erdekel a RAM zabalas. A gyorsasag viszont annal inkabb. A Chrome az fapados. En mar az Omnian 2009-ben is minden weblapot desktop nezetben neztem. Idegesito, hogy minden uj lapon kulon kell kattintgatni, hogy asztali nezet legyen. Tab management Dolphinban verhetetlen. Raadasul van benne teljes kepernyos nezet. Browser sync elvileg megoldott. Be lehet lepni Google fiokkal. Engem nem mozgat, mert meg a sajat asztali gepemen se mentek semilyen jelszot. A surun latogatott weboldalak meg oda vannak teve gyorsinditoba a Dolphinba egybol. Igy bookmarmok nem is kellenek. Dolphin-nal is van fejlesztes amit lehet kovetni: You are not allowed to view links. Register or Login
Magyarul kiadod a google accountodon keresztül a bookmarkjaidat a fejlesztőnek. Hajrá. :) Nekem nem fapados, gyors mint a villám, pont annyit tud amennyit elvárok.
De mondom, nem baj, szerencse hogy nem vagyunk egyformák. :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #723 Dátum: 2015, 12 08, 18:52:58 »
Magyarul kiadod a google accountodon keresztül a bookmarkjaidat a fejlesztőnek. Hajrá. :) Nekem nem fapados, gyors mint a villám, pont annyit tud amennyit elvárok.
De mondom, nem baj, szerencse hogy nem vagyunk egyformák. :)
Nem adom ki, mert nem hasznalom a feature-t:-) Gyorsinditoban vannak a megszokott weblapjaim kategoriankent mappazva. Igy bookmark sem kell, mert az rogton latszik ahogy elinditom a bongeszot. Tobb eszkozt nem hasznalok csak egy van, igy az atjarhatosag sem erdekel. Persze minden egyeni preferencia, hogy ki milyen alkalmazast hasznal. Ez csupan cssk tapasztalat megosztas ami csak jo, mert mindenki levonhatja maganak belole azt amit akar.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #724 Dátum: 2015, 12 08, 18:54:38 »
Nem adom ki, mert nem hasznalom a feature-t:-) Gyorsinditoban vannak a megszokott weblapjaim kategoriankent mappazva. Igy bookmark sem kell, mert az rogton latszik ahogy elinditom a bongeszot. Tobb eszkozt nem hasznalok csak egy van igy az atjarhatosag sem erdekel. Persze minden egyeni preferencia, hogy ki milyen alkalmazast hasznal. Ez csupan cssk tapasztalat megosztas ami csak jo, mert mindenki levonhatja maganak belole azt amit akar.
Remek gondolat / meglátás, pontosan így van!  :taps: :ok: