Wooww! Gratula
Egy pár szóval illess meg minket
Nos az LG-V10 Mivel a V10 fórumba nem tudok írni, (majd valaki ha akarja átemeli oda )
(az Eus verzió ami már az amazon.de-n rendelhető 650 euróért 1SIM és ..csak,, 32 GB RAM , a többi dolog ua. )
Először is az adatokat mindenki meg tudja nézni ez a készülék Kóreai H-961N You are not allowed to view links.
Register or
Login 2 SIM Dual LTE
2TB-ig bővíthető .
4GB RAM 64 GB belső tár Cserélhető Li-Po 3000 mAh aksi gyorstöltéssel kb 1 óra alatt fullra tölt 10%-ról . Mivel G3 egy évig és G4 volt előtte 2 hónapig van összehasonlítási alapom , kb annyit tud üzemidőben mint a G4. A fényereje viszont észrevehetően még jobb cirka 10-15 %-al (pedig a G4 is sokkal jobb mint a G3)
Nagy készülék ! kb. a szifon 6+ , Samsung 6 edge +, mérete, amúgy a G 4hez képest 10 mm-el hosszabb és 3 mm-el szélesebb . Mindezért egy 5,7”-os fő +egy 2,1 „.os másodlagos kijelzőt kapunk . A z újlenyomat olvasó nagyon gyors és pontos , szerintem ekvivalens az iPhone-al.
Gyorsaságban pariban van a G4-el, a multitask még jobb (a már elindított memóriában lévő alkalmazások gyorsabban indulnak) a 4GB RAM miatt . A kijelző G Glass 4 , 520 nit körüli értékkel
Egyébiránt teljesen gyors és a minden egyébben (fotózás stb) G4-re jellemző produktum , talán a háza masszívabb a rozsdamentes acél oldalkeret miatt , minőségi érzet kézbe véve jobb ( bár ez ugye ízlés kérdése is ) a hátlap pedig nem csúszik és kellemes fogása van . Töréstesztekben is előkelő helyen van.
Nos amikor a készülékről teszteket benchmarkokat írnak, persze ezek is fontos dolgok, de engem speciel nem érdekel, hogy az Edge + mennyivel jobb egy szintetikus tesztben !Egy dolog elsikkad és én ezért és nem a ,,geek,, vénám miatt vettem meg. Az pedig,az, hogy ez a telefon az első!! ami 32 bites HIFI DAC –al jelent meg . Aki nem akar autóban,úton,otthon egy profi fejhallgatóval , vagy erősítőn egy külön készüléket cipelni , nos annak ez a készülék nagyon sokat ér ! Nekem egy Fiio X3II –m volt (mert eladtam ..) ami egy profi DAC/DAP készülék profi hanggal akár fejhallgatón, akár erősítőn. MP3-hoz sorry , de teljesen mindegy ,hogy G4, Szifon, Samu ,HTC . De a veszteségmentes, lossless zenék szerelmeseinek persze aki egy jobb fejhallgatón hallgat FLAC , DSD –t annak bizony számít. Ez réteg igény tudom, de lehet van itt is aki egy tökéletes android telefon funkció mellet , igényli a hifi minőséget ! Az LG-V10 majdnem önálló hifi élmény , megközelítően tudja azt amit egy Fiio X3 –X5 , vagy egy Astell&kern AK100 esetleg Sony ZX2 tud .
Nos ha valaki ismeri a fenti készülékeket , az áraik 70ezertől indulnak, és tartanak 400 ezerig és …telefonálni nem lehet velük . (az első androidos DAC a Fiio X7 lesz ami 180 ropi és ugyanaz a DAC van benne, mint a V10 –ben ) ESS Sabre 9018C2M . A hangerő 75 lépésben állítható , nem úgy mint az alap androidban 15 lépésben( hogy vagy túl hangos vagy túl halk) A DAC gyorsmenüből kapcsolható ki és be . Kikapcsolt állapotban a snapdragon vezérli a kimenetet . Sajnos egyelőre nem mindegyik audióplayer használja ki a DAC képességeit.( a Poweramp, Neutron sem sajnos) ez észrevehető ki és bejkapcsoláskor , sokkal teltebb szebb, dinamikusabb a hangzás ilyenkor. A gyári LG musicplayer természetesen támogatja a DAC ot , valamint a : BlackPlayer EX , Shuttle+ Music Player (ez az egyetlen ami DSD-t is tud a gyári LG playeren kívül) , ZPlayer , PlayerPro Music Player . A Tidal 20016-tól HighRes zenéket is engedélyez streamelésre , ekkor még jobban előtérbe kerülhet egy HiFi DAC . Én a készüléket egy 5-35.000 HZ-es Audiotechnika ATH AD900x –el használom, gyönyörűen meghajtja az 38 ohmos impedanciájú fejhallgatót . A Head-fi , illetve XDA oldalakon elég sok infó van a készülékről .
A kiegészítő képernyő is jól jön zene funkció közben , ha valakinek nem android vezérlős fülese van, mert ott lehalványítva vezérelni lehet az aktuális lejátszó programot , a képernyő feloldása nélkül .
Bocs ,hogy az audió részt ennyire kiveséztem, de ezt tartom a legnagyobb előnyének a készüléknek . Akinek kérdése van ,szívesen válaszolok .