2024, 12 20, 12:41:28

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210517 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető leslien

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: LG G4
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #675 Dátum: 2015, 12 02, 17:16:15 »
üdv,attika79  utólagos engedelmeddel a Mobilarénán  linkeltem  munkádat  :taps: köszönöm  :ok:

esetleg nincs hír a MM root olt 20a vagy  20b img ről?

Nem elérhető 1stvan

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #676 Dátum: 2015, 12 02, 18:23:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz, de az is, hogy ennek nem kell törvényszerűnek lenni. Elenyészőek eddig a számok, ha azt vesszük figyelembe, hogy egy hónap alatt (ominózus május), hány darabot csináltak. Biztos vagyok benne, hogy nem az összes hibás.
Plusz az eddigi gyártói hozzáadás mindig pozitív volt, felteszem most is az lesz.
Az enyém 506-os. Akkor kisebb az esély, ha jól olvasom. Azért remélhetőleg másnál sem fog előfordulni.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #677 Dátum: 2015, 12 02, 21:03:55 »
üdv,attika79  utólagos engedelmeddel a Mobilarénán  linkeltem  munkádat  :taps: köszönöm  :ok:

esetleg nincs hír a MM root olt 20a vagy  20b img ről?
Üdv leslien!
Köszönöm hogy szóltál, használjátok egészséggel! :ok: Remélem másnak is segedelmére válik.

Nem volt időm utána nézni, de arra én is kíváncsi lennék, meg hogy működik e.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #678 Dátum: 2015, 12 02, 21:06:43 »
Az enyém 506-os. Akkor kisebb az esély, ha jól olvasom. Azért remélhetőleg másnál sem fog előfordulni.
Azt én is remélem, hogy minél kevesebb az érintett.
506-al még nem írt senki.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #679 Dátum: 2015, 12 03, 14:36:02 »
Na csak fent van a 6.0, belakva. Eddig nem rossz, hogy smootabb e vagy sem azt nem tudom, talán, de lehet h placebo..:) minden működik rendesen. Adblock jól jönne, de sebaj. Hangzás is jó , viper nélkül (jóval jobb mint a g2-n, ott viper nélkül gyalázatos volt). Appok rendesen visszamentek, csak azokkal kellett mókolni ami az sd kártyát használta (backup progi, filekezelő stb). Ami feltűnt 1 -2 nap alatt, hogy készenlétben szinte semmit se merül, olyan lapos a battery csík mint az alföld :)

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #680 Dátum: 2015, 12 03, 18:36:45 »
Wooww! Gratula  :ok:
Egy pár szóval illess meg minket  :ima: :)
Nos az LG-V10  Mivel a V10 fórumba nem tudok írni, (majd valaki ha akarja átemeli oda )
(az Eus verzió ami már az amazon.de-n rendelhető 650 euróért 1SIM és ..csak,, 32 GB RAM , a többi dolog ua. )
Először is az adatokat mindenki meg tudja nézni ez a készülék Kóreai H-961N  You are not allowed to view links. Register or Login
2 SIM Dual LTE
2TB-ig bővíthető .
4GB RAM 64 GB belső tár Cserélhető Li-Po 3000 mAh aksi gyorstöltéssel kb 1 óra alatt fullra tölt 10%-ról . Mivel G3 egy évig és G4 volt előtte 2 hónapig van összehasonlítási alapom , kb annyit tud üzemidőben mint a G4. A fényereje viszont észrevehetően még jobb cirka 10-15 %-al (pedig a G4 is sokkal jobb mint a G3)
Nagy készülék ! kb. a szifon 6+ , Samsung 6 edge +, mérete, amúgy a G 4hez képest 10 mm-el hosszabb és 3 mm-el szélesebb . Mindezért egy 5,7”-os fő +egy 2,1 „.os másodlagos kijelzőt kapunk . A z újlenyomat olvasó  nagyon gyors és pontos , szerintem ekvivalens az iPhone-al.
Gyorsaságban pariban van a G4-el, a multitask még jobb (a már elindított memóriában lévő alkalmazások gyorsabban indulnak) a 4GB RAM miatt . A kijelző G Glass 4 , 520 nit körüli értékkel
Egyébiránt teljesen gyors és a minden egyébben (fotózás stb) G4-re jellemző produktum , talán a háza masszívabb a rozsdamentes acél oldalkeret miatt , minőségi érzet kézbe véve jobb ( bár ez ugye ízlés kérdése is ) a hátlap pedig nem csúszik és kellemes fogása van . Töréstesztekben is előkelő helyen van.
Nos amikor a készülékről teszteket benchmarkokat írnak, persze ezek is fontos dolgok, de engem speciel nem érdekel, hogy az Edge + mennyivel jobb egy szintetikus tesztben !Egy dolog elsikkad és én ezért és nem a ,,geek,, vénám miatt vettem meg. Az pedig,az, hogy ez a telefon az első!! ami 32 bites HIFI DAC –al jelent meg . Aki nem akar autóban,úton,otthon egy profi fejhallgatóval , vagy erősítőn egy külön készüléket cipelni , nos annak ez a készülék nagyon sokat ér ! Nekem egy Fiio X3II –m volt (mert eladtam ..) ami egy profi DAC/DAP készülék profi hanggal akár fejhallgatón, akár erősítőn. MP3-hoz sorry , de teljesen mindegy ,hogy G4,  Szifon, Samu ,HTC . De a veszteségmentes, lossless zenék szerelmeseinek persze aki egy jobb fejhallgatón hallgat FLAC , DSD –t annak bizony számít. Ez réteg igény tudom, de lehet van itt is aki egy tökéletes android telefon funkció mellet , igényli a hifi minőséget ! Az LG-V10 majdnem önálló hifi élmény , megközelítően tudja azt amit egy Fiio X3 –X5 , vagy egy Astell&kern AK100 esetleg Sony  ZX2 tud .
Nos ha valaki ismeri a fenti készülékeket , az áraik 70ezertől indulnak, és tartanak 400 ezerig és …telefonálni nem lehet velük  . (az első androidos DAC a Fiio X7 lesz ami 180 ropi és ugyanaz a DAC van benne, mint a V10 –ben ) ESS Sabre 9018C2M . A hangerő 75 lépésben állítható , nem úgy mint az alap androidban 15 lépésben( hogy vagy túl hangos vagy túl halk) A DAC gyorsmenüből kapcsolható ki és be . Kikapcsolt állapotban a snapdragon vezérli a kimenetet . Sajnos egyelőre nem mindegyik audióplayer használja ki  a DAC képességeit.( a Poweramp, Neutron sem sajnos) ez észrevehető ki és bejkapcsoláskor , sokkal teltebb szebb, dinamikusabb a hangzás ilyenkor. A gyári LG musicplayer természetesen támogatja a DAC ot , valamint a : BlackPlayer EX , Shuttle+ Music Player (ez az egyetlen ami DSD-t is tud a gyári LG playeren kívül) , ZPlayer , PlayerPro Music Player . A Tidal 20016-tól HighRes zenéket is engedélyez streamelésre , ekkor még jobban előtérbe kerülhet egy HiFi DAC . Én a készüléket egy 5-35.000 HZ-es Audiotechnika ATH AD900x –el használom, gyönyörűen meghajtja az 38 ohmos impedanciájú fejhallgatót . A Head-fi , illetve XDA oldalakon elég sok infó van a készülékről .
A kiegészítő képernyő is jól jön zene funkció közben , ha valakinek nem android vezérlős fülese van, mert ott lehalványítva vezérelni lehet az aktuális lejátszó programot , a képernyő feloldása nélkül .
Bocs ,hogy az audió részt ennyire kiveséztem, de ezt tartom a legnagyobb előnyének a készüléknek . Akinek kérdése van ,szívesen válaszolok .

Nem elérhető stemplar

• PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #681 Dátum: 2015, 12 03, 19:03:40 »
V-10  ;) lemaradt :-) a knock-knock is működik , ,,kicsit finomabban ,mint a G4-en :-) ( remélhetőleg később sem rontják el .. , és a dual selfi kamera nevezetű vicces dolog, gyakorlatilag 1 méterrel megtoldja a karodat , de nem torzít , nagylátszög , ami állítható  :p . egy kamera szoftver frissítés már jött a készülékre ..

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #682 Dátum: 2015, 12 04, 06:44:23 »
Sziasztok!
Naszóval. Bevittem szegénykémet az LG szervizbe (Váci út). Megnézték a számlát (Partneros) és mondták, hogy garanciás. Pont. Hála Istennek. (Köszi Rizsi a tippet  O->-)
A srác a szervizben frissítette a szoftverét, de a gond maradt, nem állt fel a rendszer. Úgyhogy alaplap cserés lesz a kicsikém, amire én is gondoltam.
1 hét és készen van...remélem :)
2 féle sms lementő progim is volt rajta, csak a fene tudja, mikor mentettem utoljára.
Most már mindegy, a dolgok elvesztek rajta. Tanulópénz megvolt (2 hetente lementek minden fontosat).

Nem elérhető leslien

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: LG G4
« Reply #683 Dátum: 2015, 12 04, 07:25:08 »
V-10  ;) lemaradt :-) a knock-knock is működik , ,,kicsit finomabban ,mint a G4-en :-) ( remélhetőleg később sem rontják el .. , és a dual selfi kamera nevezetű vicces dolog, gyakorlatilag 1 méterrel megtoldja a karodat , de nem torzít , nagylátszög , ami állítható  :p . egy kamera szoftver frissítés már jött a készülékre ..

gratula hozzá... nézd már meg pls h 1080p van 60fps? köszi

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #684 Dátum: 2015, 12 04, 10:18:59 »
Köszönjük az infót! Naggyon jó, szerethető készülék lett szerintem. :ok: A törésállóság meg parádé.

Persze itt is szívesen látunk, de parancsolj:

Nem elérhető stemplar

« Reply #685 Dátum: 2015, 12 04, 20:16:31 »
gratula hozzá... nézd már meg pls h 1080p van 60fps? köszi
4K , 60, 30 ,  és 24 (!ami elég filmszerű ....ha jól tudom, a bűvös 23.976  fsp-t tud :-) ami ha jól tudom, első esetben fellelhető telefonban ..

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #686 Dátum: 2015, 12 04, 23:38:02 »
Marshmallow hidden menu :

*# 546368 # * 815 #

Értelemszerűen a kékkel jelölt rész, a hardver verzió.

Nem elérhető balahu

« Reply #687 Dátum: 2015, 12 05, 07:52:27 »

*# 546368 # * 815 #

Hmmm nálam az MLT ki volt kapcsolva. Lehet h megjegyzi ,és független a sw verziótól??

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #688 Dátum: 2015, 12 05, 09:32:55 »

*# 546368 # * 815 #

Mi talalhato ebben a rejtett menuben? Ma frissitem fel haverom G4-et 20B-re.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #689 Dátum: 2015, 12 05, 14:57:17 »
Mi talalhato ebben a rejtett menuben? Ma frissitem fel haverom G4-et 20B-re.
Többek között:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #690 Dátum: 2015, 12 05, 15:00:53 »
És:

Hogy mi micsoda ne kérdezd, jó ha a felével tisztában vagyok. Jópár pontot inkább nem próbálok ki, mert itt nincs visszakérdezés semmire. Például a factory reset egy klikkre darál mindent, nem kell leokézni.

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #691 Dátum: 2015, 12 05, 15:15:06 »
Többek között:
szia attika79!

az első képen látható egy MLT beállítás...
nálam az be van pipálva, nálad nincs
mi az ha szabad megkérdeznem és mit befolyásol ha be van kapcsolva?
köszönöm

Küldve az én LG-H815-emről

Nem elérhető balahu

« Reply #692 Dátum: 2015, 12 05, 15:28:05 »
szia attika79!

köszönöm

Az valami LG féle használat/adat gyűjtő program, ami állandóan fut (ha be van kapcsolva). Kikapcsolva ÁLLÍTÓLAG jobb lesz az akkuidő. Én kikapcsoltam, de hogy használ e azt nem tudom....

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #693 Dátum: 2015, 12 05, 15:49:44 »
Az valami LG féle használat/adat gyűjtő program, ami állandóan fut (ha be van kapcsolva). Kikapcsolva ÁLLÍTÓLAG jobb lesz az akkuidő. Én kikapcsoltam, de hogy használ e azt nem tudom....
köszi balahu

akkor kikapcsolom én is és majd meglátjuk van e hatása az aksira :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #694 Dátum: 2015, 12 05, 16:57:38 »
szia attika79!

köszönöm

Szvsz egyébként a három giga RAM - ban egyrészt elfér, másrészt rendszer first process, mindig megy, és ha nem mondom hogy ott van, észre sem venni. ;)
Ha nem arra, másra fogja elhasználni a memória kezelés. Ugye az, hogy XY szabad ram kell, az baromság. Van egy bizonyos % amit a kernel szépen beoszt. Azt hogy te ebbe mit "rakatsz" bele, az már user függő.

Pl. :
Alábbi lista százalékos arányban mindig ennyi lesz, kisebb nagyobb ingadozásokkal. Teljesen mindegy hogy a fenti app fut, vagy nem.... :)

Nem elérhető robecks80

• PDA: SGSII, samsung galaxy s4 i9515
« Reply #695 Dátum: 2015, 12 06, 08:21:19 »
Sziasztok! Tudom ez nem g3 topic de a g3 ban nem túl aktívak. Talán akinek g4 előtt volt g3 tud segíteni.Az lg g3 egy hete azt csinàlja nekem hogy sokszor nem érzékeli az érintést pl ha írok akkor az u betűt ès a 7est nem érzékeli, van ugy hogy a kijelzőt se tudom feloldani de van hogy összevissza ugràl a menüben meg mindenhol mintha nyomkodnàm. Eddig cloudy rom voot fent tök jól működött 2hónapig de egy hete szenvedek vele.most visszaraktam a gyárit hátha azzal megjavul de hiába... Ugyanazt csinálja . nem ejtettem le meg semmi ilyesmi. Valakinek volt hasonló gondja? Neten nem találok semmit erről a hibáról.

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #696 Dátum: 2015, 12 06, 08:57:52 »
Sziasztok! Tudom ez nem g3 topic de a g3 ban nem túl aktívak. Talán akinek g4 előtt volt g3 tud segíteni.Az lg g3 egy hete azt csinàlja nekem hogy sokszor nem érzékeli az érintést pl ha írok akkor az u betűt ès a 7est nem érzékeli, van ugy hogy a kijelzőt se tudom feloldani de van hogy összevissza ugràl a menüben meg mindenhol mintha nyomkodnàm. Eddig cloudy rom voot fent tök jól működött 2hónapig de egy hete szenvedek vele.most visszaraktam a gyárit hátha azzal megjavul de hiába... Ugyanazt csinálja . nem ejtettem le meg semmi ilyesmi. Valakinek volt hasonló gondja? Neten nem találok semmit erről a hibáról.
vidd el szervizbe. Ha több romnál is ugyanaz a jelenség akkor hardveres gond lehet.

ZOK

• Vendég
« Reply #697 Dátum: 2015, 12 06, 09:39:31 »
Mi3 on a wipe davlik és chache törlés megoldott nekem ilyet. Ua nyitva van és van twrp d póbáld meg.

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
  • PDA: Lg g4
  • PDA ROM: Stock 6.0 V20b
« Reply #698 Dátum: 2015, 12 06, 10:05:44 »
Mi3 on a wipe davlik és chache törlés megoldott nekem ilyet. Ua nyitva van és van twrp d póbáld meg.

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el
Neked is mi3 volt g4 előtt?!:D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #699 Dátum: 2015, 12 06, 10:25:53 »

Töltőn vagy anélkül is ezt csinálja?