2024, 12 20, 06:36:36

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210499 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #625 Dátum: 2015, 11 28, 16:20:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Egy linket dobsz a 20B romra?
24. oldal #597 válaszban linkelve.
Az idézet funkciót majd lécci használni. Idézet gomb, majd mikor megjelenik a hozzászólás ablak bent az idézettel, a [/quote] felirat utolsó karaktere után írd amit szeretnél. Átlátható, és másoknak a későbbi visszaolvasásnál is lényeges lehet. Köszönöm. :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #626 Dátum: 2015, 11 28, 16:29:40 »
Erről kicsit bővebben?
Ha szerintem nem látja a telót, akkor rossz driver vagy usb hibakeresés hiánya lehet. Mindkettőre fel van hívva a figyelem (persze ha el is olvassuk, értelmezzük... Pl. : 1. Fenti LG driver fent a gépen. ).
Ha fent az LG Bridge, dobhat hibaüzit, tettem is képet róla. Mert nálam is fent van, és oda-vissza működik, zökkenőmentesen.
De mondd nyugodtan mire gondolsz, a héten nem sok időm volt körbenézni, és minden visszajelzésnek/javaslatnak örülünk. :)
Try this....... take the back off your mobile so you can get at the battery. Connect your mobile via USB. Start LGUP, if it does not see your phone DO NOT DISCONECT, DO NOT RESTART OR TURN OFF LGUP. Take out the battery and then put it back in.......let the phone restart on its own. LGUP should now see it.

THANK YOU FOR THIS Killerdog <~~~To Modify This File You Must Have Root!!
For me it's show in LGUP as unknow device.
reboot my phone, remove battery and anything else don't work.
I install LG Bridge to test, and nothing seem to work.

After make some test and search, i find some info modified by S3V3N into his rom (cust partition) that he have modify into this file:
/cust/OPEN_COM/cust_OPEN_EU.prop
Code:
ro.lge.swversion=some info
ro.lge.swversion_short=some info
change to
Code:
ro.lge.swversion=H81510c
ro.lge.swversion_short=V10c
restart my phone and woow it show correctly in LGUP and i can refurbish my phone.

erre, nem próbáltam, nem tettem fel, csak hátha fontos annak aki belefut..

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
  • PDA: Lg g4
  • PDA ROM: Stock 6.0 V20b
« Reply #627 Dátum: 2015, 11 28, 16:31:23 »
24. oldal #597 válaszban linkelve.
Az idézet funkciót majd lécci használni. Idézet gomb, majd mikor megjelenik a hozzászólás ablak bent az idézettel, a felirat utolsó karaktere után írd amit szeretnél. Átlátható, és másoknak a későbbi visszaolvasásnál is lényeges lehet. Köszönöm. :)
Bocsánat tudom hogy működik, csak a miuihu oldalon tilos volt használni. Mától használni fogom :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #628 Dátum: 2015, 11 28, 16:44:32 »
Try this....... take the back off your mobile so you can get at the battery. Connect your mobile via USB. Start LGUP, if it does not see your phone DO NOT DISCONECT, DO NOT RESTART OR TURN OFF LGUP. Take out the battery and then put it back in.......let the phone restart on its own. LGUP should now see it.

THANK YOU FOR THIS Killerdog <~~~To Modify This File You Must Have Root!!
For me it's show in LGUP as unknow device.
reboot my phone, remove battery and anything else don't work.
I install LG Bridge to test, and nothing seem to work.

After make some test and search, i find some info modified by S3V3N into his rom (cust partition) that he have modify into this file:
/cust/OPEN_COM/cust_OPEN_EU.prop
Code:
ro.lge.swversion=some info
ro.lge.swversion_short=some info
change to
Code:
ro.lge.swversion=H81510c
ro.lge.swversion_short=V10c
restart my phone and woow it show correctly in LGUP and i can refurbish my phone.

erre, nem próbáltam, nem tettem fel, csak hátha fontos annak aki belefut..
Áhh, köszi! Már látom frissítették a leírást. Kicsit le vagyok maradva.

Bocsánat tudom hogy működik, csak a miuihu oldalon tilos volt használni. Mától használni fogom :)
Semmi gond, köszi. :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #629 Dátum: 2015, 11 28, 16:46:27 »
Áhh, köszi! Már látom frissítették a leírást. Kicsit le vagyok maradva.

Semmi gond, köszi. :)

Én is csak azért pillantok néha rá, hátha van root már :)

Nem elérhető Mr. Szem

• PFC Fan
  • PDA: Lg G4
« Reply #630 Dátum: 2015, 11 28, 16:47:56 »
Srácok!
20b-nél csak én nem tudom a képernyőzárnál az alsó 4 ikont kivenni? Lehet nem a ROM a hibás, lehet csak simán elfelejtettem, h hol kell.
Illetve a kedvenc névjegyek widgetet sem találom sehol.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #631 Dátum: 2015, 11 28, 17:14:26 »
Srácok!
20b-nél csak én nem tudom a képernyőzárnál az alsó 4 ikont kivenni? Lehet nem a ROM a hibás, lehet csak simán elfelejtettem, h hol kell.
Illetve a kedvenc névjegyek widgetet sem találom sehol.
Ikon: Beállítások-kijelző-képernyő zárolása-parancsikon
Widget: le kell tölteni. Beállítások-általános-telefonról-frissítés/app központ

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Mr. Szem

• PFC Fan
« Reply #632 Dátum: 2015, 11 28, 17:28:29 »
Ikon: Beállítások-kijelző-képernyő zárolása-parancsikon
Widget: le kell tölteni. Beállítások-általános-telefonról-frissítés/app központ

Ez a parancsikon menüpont nekem hiányzik.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #633 Dátum: 2015, 11 28, 22:12:27 »
Ez a parancsikon menüpont nekem hiányzik.
Attól függ mi a képernyőzár. Ha húzásra van állítva, akkor tudod módosítani, akkor látod. Különben nem.

Nem elérhető Mr. Szem

• PFC Fan
« Reply #634 Dátum: 2015, 11 29, 00:18:59 »
Attól függ mi a képernyőzár. Ha húzásra van állítva, akkor tudod módosítani, akkor látod. Különben nem.
Megváltás!
Köszönöm!

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #635 Dátum: 2015, 11 29, 16:19:06 »
Nagyon tetszik eddig a 20b minden gond nélkül felment. Viszont valamiért időközönként jön egy értesítés hogy firssítsem a play áruházat vagy play szolgáltatásokat. Ez miért van?:D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #636 Dátum: 2015, 11 29, 17:45:14 »
Megváltás!
Köszönöm!
Szívesen!  :ok:

Nagyon tetszik eddig a 20b minden gond nélkül felment. Viszont valamiért időközönként jön egy értesítés hogy firssítsem a play áruházat vagy play szolgáltatásokat. Ez miért van?:D
Bakker Neked jön ilyen noti? Erről most hallok először. Elvileg ha újraindítod, frissülnie kell magától, mindkettőnek. :)

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #637 Dátum: 2015, 11 29, 20:37:12 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Jelenleg egy Samsung Galaxy Note 3 van a birtokomban de most gondolkodom a cserén. Első körben használtan nézegettem telefonokat és hirdetnek egyet 90.000-ért (természetesen G4 H815). Annyi van a hirdetésben, hogy Telenor függő lengyel 6.0-s rommal (20B). Az is mellé van írva, hogy a hivatalos frissítéseket innen fogja szedni.

Mivel LG telefonom még sosem volt így szeretnék tanácsot / véleményt kérni olyanoktól akik kicsit jártasabbak nálam a témában. Mennyire aggályos egy ilyen telefont megvenni? Milyen hátulütői lehetnek a dolognak? Lehetséges ezt a telefont utólag házilag függetleníteni?

Előre is köszönöm!

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #638 Dátum: 2015, 11 29, 21:02:20 »
Szívesen!  :ok:

Bakker Neked jön ilyen noti? Erről most hallok először. Elvileg ha újraindítod, frissülnie kell magától, mindkettőnek. :)
Sajnos igen, nem segít az újra indítás random jön az értesítés. Esetleg manuálisan frissíteni? Vagy valami beállítás kell neki?

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #639 Dátum: 2015, 11 29, 21:05:15 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Jelenleg egy Samsung Galaxy Note 3 van a birtokomban de most gondolkodom a cserén. Első körben használtan nézegettem telefonokat és hirdetnek egyet 90.000-ért (természetesen G4 H815). Annyi van a hirdetésben, hogy Telenor függő lengyel 6.0-s rommal (20B). Az is mellé van írva, hogy a hivatalos frissítéseket innen fogja szedni.

Mivel LG telefonom még sosem volt így szeretnék tanácsot / véleményt kérni olyanoktól akik kicsit jártasabbak nálam a témában. Mennyire aggályos egy ilyen telefont megvenni? Milyen hátulütői lehetnek a dolognak? Lehetséges ezt a telefont utólag házilag függetleníteni?

Előre is köszönöm!

Ha függő, akkor benne van a pakliban, hogy akitől veszed nem fizeti a részleteket (feltéve ha részletre vette), és ezért letiltják. Ezt annyiban tudod ellenőrizni, hogy elkéred a papírt a teljes ár befizetéséről, vagy a praktikumos (vagy mi van ott most) vásárlásról.
A függetlenítés házilag jelenleg sajnos BTK paragrafusba ütköző cselekmény, így a fórumon tiltott téma

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #640 Dátum: 2015, 11 29, 21:15:39 »
Köszönöm!

Akkor elvileg ha a készülék számláján nincs feltüntetve, hogy részletre lett véve akkor a letiltás miatt nem kell aggódnom?

A függetlenítés szolgáltatótól kérhető? Ha igen, akkor van ennek valami díja? Az mennyiben érdekes, hogy lengyel rom van rajta? Lehet rátenni magyar, telenoros romot garanciavesztés nélkül?

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #641 Dátum: 2015, 11 30, 05:42:01 »
Ezt kapom mindig, bár már elvettem a google szolgáltatástól az értesítéseket így már nem dobálja :"D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #642 Dátum: 2015, 11 30, 10:39:55 »
Köszönöm!

Akkor elvileg ha a készülék számláján nincs feltüntetve, hogy részletre lett véve akkor a letiltás miatt nem kell aggódnom?

A függetlenítés szolgáltatótól kérhető? Ha igen, akkor van ennek valami díja? Az mennyiben érdekes, hogy lengyel rom van rajta? Lehet rátenni magyar, telenoros romot garanciavesztés nélkül?
A szolgáltatók ebből a szempontból tudtommal egymást segítik. Feketelista tekintetében biztosan. Így akár a saját szolgáltatódnál utána tudsz járni, hogy az adott IMEI feketelistán van e, vagy nincs, vagy épp mi a helyzet vele.

A függetlenítésről:
Személyesen bármelyik szolgáltatónál. Beviszed a telefont pl a T-Mobileba, és elmondod hogy mit szeretnél. Ha hűségidős szerződés tárgya a telefon, akkor előbb ki kell perkálni az összes kapott kedvezményt, magyarul nullázni kell a hűségszerződést, minden tekintetben. (ezt természetesen csak a tulajdonos teheti meg)
Ha már lejárt, esetleg feltöltőkártyás konstrukcióban vásárolt, akkor bármelyik szolgáltató a helyszínen megcsinálja kábé 15 db ezresért, sacc per kábé 20 perc alatt.

Minden egyéb házilagos, kódos, sufni GSM-es módszert a Magyar Büntető Törvénykönyv súlyosan büntet, magyarul törvénybe ütköző. Az erről folyó diskurzus, segítség / tipp -adás így nyilván tiltott az egész fórum területén.

Én azért javaslom a szolgáltatói közbenjárást mert ők normális módszerrel dolgoznak, ami nem kerül 1 hónap múlva pl. egy rom flash során a telefon IMEI számába, és nem utolsó sorban a törvényes utat járod. Plusz, a leglényegesebb: garanciális marad a telefon... ;)
Konkrétan : a korábbi egyszerűbb telefonokat helyben csinálták 20 perc alatt, egy G4-et valószínűleg elküldik a LG-hez, és hivatalosan kérik a szolgáltatói lock kioldását. Az LG kioldja (amit nyilván neked csak úgy nem tesznek meg), és visszaküldi. Drágább volt, de mindenki örül, és live garanciád van.

Gyári rom felrakása a FAQ-ban le van írva, a FlashTool és az LGUP is alkalmazható zárt bootloadernél, így a készülék garanciális marad.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #643 Dátum: 2015, 11 30, 10:46:37 »
Ezt kapom mindig, bár már elvettem a google szolgáltatástól az értesítéseket így már nem dobálja :"D
Jaj de láma vagyok, ez nem ugrott be.  ::) Persze hogy frissítsd. Google android, kulcsfontosságú elem. ;)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #644 Dátum: 2015, 11 30, 14:05:44 »
A szolgáltatók ebből a szempontból tudtommal egymást segítik. Feketelista tekintetében biztosan. Így akár a saját szolgáltatódnál utána tudsz járni, hogy az adott IMEI feketelistán van e, vagy nincs, vagy épp mi a helyzet vele.

A függetlenítésről:
Személyesen bármelyik szolgáltatónál. Beviszed a telefont pl a T-Mobileba, és elmondod hogy mit szeretnél. Ha hűségidős szerződés tárgya a telefon, akkor előbb ki kell perkálni az összes kapott kedvezményt, magyarul nullázni kell a hűségszerződést, minden tekintetben. (ezt természetesen csak a tulajdonos teheti meg)
Ha már lejárt, esetleg feltöltőkártyás konstrukcióban vásárolt, akkor bármelyik szolgáltató a helyszínen megcsinálja kábé 15 db ezresért, sacc per kábé 20 perc alatt.

Minden egyéb házilagos, kódos, sufni GSM-es módszert a Magyar Büntető Törvénykönyv súlyosan büntet, magyarul törvénybe ütköző. Az erről folyó diskurzus, segítség / tipp -adás így nyilván tiltott az egész fórum területén.

Én azért javaslom a szolgáltatói közbenjárást mert ők normális módszerrel dolgoznak, ami nem kerül 1 hónap múlva pl. egy rom flash során a telefon IMEI számába, és nem utolsó sorban a törvényes utat járod. Plusz, a leglényegesebb: garanciális marad a telefon... ;)
Konkrétan : a korábbi egyszerűbb telefonokat helyben csinálták 20 perc alatt, egy G4-et valószínűleg elküldik a LG-hez, és hivatalosan kérik a szolgáltatói lock kioldását. Az LG kioldja (amit nyilván neked csak úgy nem tesznek meg), és visszaküldi. Drágább volt, de mindenki örül, és live garanciád van.

Gyári rom felrakása a FAQ-ban le van írva, a FlashTool és az LGUP is alkalmazható zárt bootloadernél, így a készülék garanciális marad.
Kis pontosítás.
1. Csak az fogja kikódolni, aki a sim lockot rátette. Tehát Telekom csak Telekomot.
2. Nem küldenek semmit sehová, a Sim lock nem lg kompetencia.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #645 Dátum: 2015, 11 30, 14:35:14 »
Kis pontosítás.
1. Csak az fogja kikódolni, aki a sim lockot rátette. Tehát Telekom csak Telekomot.
2. Nem küldenek semmit sehová, a Sim lock nem lg kompetencia.

Köszönöm! Ezt is tudom már.  :ok:

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #646 Dátum: 2015, 11 30, 17:03:04 »
Jaj de láma vagyok, ez nem ugrott be.  ::) Persze hogy frissítsd. Google android, kulcsfontosságú elem. ;)

Mikor rányomok annyit ír hogy: deaktiválás :d De egyébként nincs vele semmi gond, nem küld értesítést,mert elvettem az engedélyt tőle, amúgy tökéletesen működik.

Nem elérhető Mr. Szem

• PFC Fan
« Reply #647 Dátum: 2015, 11 30, 22:15:47 »
Ez a 20 B hibátlan nálam. H nem használom a telefont érezhetően lassabban merül, kijezőidő nagyjából ugyanannyi. Viszont iszonyú gördülékeny a rendszer, öröm hozzányúlni a cucchoz.

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #648 Dátum: 2015, 12 01, 05:43:19 »
Ez a 20 B hibátlan nálam. H nem használom a telefont érezhetően lassabban merül, kijezőidő nagyjából ugyanannyi. Viszont iszonyú gördülékeny a rendszer, öröm hozzányúlni a cucchoz.
Én is hasonlóan vélekedek^^ Mintha egy másik telefont kaptam volna

ZOK

• Vendég
« Reply #649 Dátum: 2015, 12 01, 08:08:30 »
Én is ettől félek.. nemakarok új telefont. Max ha megroorolják az M et.