Erezhetően gyorsabb az MM mint a Lp. Mindkettő teljes gyalu után. Marad a Mm.
1. Nálam ugrál az akkuidő.
Egyik nap bitang jó (előző oldal kép), másik nap szörnyű. Általában a play szolgáltatások ragad be, pedig minimalizáltam a gfiók kapcsolódási felületeimet.
2. Böngészés közben csak hiányzik az adaway. Egy origo vagy bármi más oldalt nem tudok úgy megnézni, hogy ne szalagfusson valami dzsuva. (Nem tudom hányszor nyomjak rá, hogy NEM akarok Morecast időjárás appot és más sz.rt sem.)
3. A hang jó, de csak a Harman BT fülessel. Mondjuk ez nem érv, nem bánt annyira, csak nem poénból vettem a SoundMagic-et, szoktam használni. (eddig)
4. Egy barátom ma megkeresett, és őszintén szólva be vagyok fo.va az ilyentől
You are not allowed to view links.
Register or
LoginMisztikus bootlop. Minden flott, egyszercsak a teló rebootol, amiből nem jön ki. Előzmény: 0. Olyan 6.0 van rajta ami ugye elvileg a régióban nincs. Rom flash után sincs eredmény, csak bootlop. Agyon van flashelve mindkét metódussal a telefon, semmi.
Sakk matt. Szerviz. (ez aggaszt a legjobban, nagyon nincs idegzetem nélkülözni, mert szeretem)
IMEI szerinti rom flash FlashTool-al, majd mehet a szervizbe. Ezt pl nem akarom megvárni, de egyáltalán nem törvényszerű hogy be is következzen. Egyáltalán nem. Lehet egyedi a gond, hiszen én is ugyanezt a romot használom, ilyen gond nélkül.
De ott birizgálja az agyamat, amihez ha hozzáveszem az első három pontot, akkor biza a downgrade mellett döntök. Majd jön magyar 20XY, akkor újra próbálom, remélem addig a gugli is javítja a play service-t, ami napról napra többet eszik mint az öt és fél colos QHD kijelző...
Így részemről nem, majd másik verziót, esetleg magyart megnézek, most go back to rooted lolli.