2024, 12 19, 19:13:27

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210474 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Haydn

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • Eurorisk.hu
  • Navigáció / Navigation: Sygic Full, Navigon
  • PDA: LG V10N
  • PDA ROM: V20t-HKG-XX
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #550 Dátum: 2015, 11 22, 13:10:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jutottál valamire Haydn?
Nem néztem még körül, nem tudom a szerviz menüben lehet e rá opció, mint anno a G2-nél.
Köszönöm kérdésed, nem találtam, de a szervizmenü jó ötlet. Miért is nem jutott az eszembe. De feltettem tiszta telepítéssel. Igaz 8 % nál és 80%nál is újraindult, de simán felment. Jót tett a gyógyszerészeti jégkása papírtörülközőbe, erre a telefon hátlap nélkül. Teljesen hozzáidomul, és nem lesz párás a teló,és ami még fontosabb, nem melegszik túl a telefon, és az aksi sem!
Előtte a teljes tárhely mentése, és plusz LG backup lementve. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a Google visszaállítást nem kapcsoltam ki, mert mindent visszarakott, mielőtt az LG backup -hoz fordultam volna. Ezért még egyszer tiszta telepítés, majd LG backup.
Van duplakopp. Már annyira megszoktam. Amire rájöttem, valószínűleg sok LG G4 hardversen is eltérhet némileg egymástól mert nekem mindhárom telepítésnél kétszer indult újra. De legalább most apponként szabályozhatom a hozzáféréseket is.
Még egyszer köszönöm a segítségedet. Igen jó a telefon, és igen jó helyen vagyok itt köztetek.
üdvözlettel:.
Haydn
Lakástakarék mindenkinek.
Biztosítások felsőfokon!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #551 Dátum: 2015, 11 22, 13:37:32 »
Köszönöm kérdésed, nem találtam, de a szervizmenü jó ötlet. Miért is nem jutott az eszembe. De feltettem tiszta telepítéssel. Igaz 8 % nál és 80%nál is újraindult, de simán felment. Jót tett a gyógyszerészeti jégkása papírtörülközőbe, erre a telefon hátlap nélkül. Teljesen hozzáidomul, és nem lesz párás a teló,és ami még fontosabb, nem melegszik túl a telefon, és az aksi sem!
Előtte a teljes tárhely mentése, és plusz LG backup lementve. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a Google visszaállítást nem kapcsoltam ki, mert mindent visszarakott, mielőtt az LG backup -hoz fordultam volna. Ezért még egyszer tiszta telepítés, majd LG backup.
Van duplakopp. Már annyira megszoktam. Amire rájöttem, valószínűleg sok LG G4 hardversen is eltérhet némileg egymástól mert nekem mindhárom telepítésnél kétszer indult újra. De legalább most apponként szabályozhatom a hozzáféréseket is.
Még egyszer köszönöm a segítségedet. Igen jó a telefon, és igen jó helyen vagyok itt köztetek.
üdvözlettel:.
Haydn
Na de jó!  :ok:
Ezek szerint valami kis piszok maradhatott, android verzió váltásnál jobb a tiszta telepítés. Nálam is perfektül működik, egyelőre nincs panasz. Kb egy hete van fent, roppant stabil, kiegyensúlyozott, akku is rendben. Meglepetésemre a root se hiányzik (csak a fantáziámat birizgálja ;D )
Nagyon szívesen, mi is örülünk hogy itt vagy köztünk, pont mint régen a G2-nél. :)
(itt azért remélhetőleg nem megy el a tárhely méret, minden rom azonos)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #552 Dátum: 2015, 11 22, 14:44:19 »
Még jó hogy megfogadtam, hogy nem teszem fel a MM-t egyelőre...
Most ment fel. :-)
Kiváló hűtést kapott telepítés közben (fagyasztott gesztenyepüré nylonzacskóban, papírzsebkendő) :-)
Estig tesztelem.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #553 Dátum: 2015, 11 22, 14:56:08 »
Még jó hogy megfogadtam, hogy nem teszem fel a MM-t egyelőre...
Most ment fel. :-)
Kiváló hűtést kapott telepítés közben (fagyasztott gesztenyepüré nylonzacskóban, papírzsebkendő) :-)
Estig tesztelem.
Gesztenyepüré? Tejszínhabot rakj rá, ne egy G4-et. Nyami... Egyébként miket nem csináltok Ti?  ;D
Ha besárgul vagy baja lesz, van gari. De szerintem maga a kijelző a hőelvezető. Jobb mint a műanyag vagy bőr hátlap. Nem kell félni tőle. Tegyétek fel ezt, és állítsátok be pl 65-re a riasztást. Kíváncsi vagyok kinél hányszor jelez.

Mellékesen mondom, a G2 gyári overheat értéke 76 fok volt, 80 környékén kapcsolt ki. Közepes használat során, simán dübörgött 70 fok körül, és akkor még nem sárgult. Egy flashtől nem kell félni, az LG-nél is valahogy rápakolják a romot, és gondolom nem egy hűtőházban van a rommer szoba. :D :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető 1stvan

Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #554 Dátum: 2015, 11 22, 16:01:40 »
Gesztenyepüré? Tejszínhabot rakj rá, ne egy G4-et. Nyami... Egyébként miket nem csináltok Ti?  ;D
Ha besárgul vagy baja lesz, van gari. De szerintem maga a kijelző a hőelvezető. Jobb mint a műanyag vagy bőr hátlap. Nem kell félni tőle. Tegyétek fel ezt, és állítsátok be pl 65-re a riasztást. Kíváncsi vagyok kinél hányszor jelez.

Mellékesen mondom, a G2 gyári overheat értéke 76 fok volt, 80 környékén kapcsolt ki. Közepes használat során, simán dübörgött 70 fok körül, és akkor még nem sárgult. Egy flashtől nem kell félni, az LG-nél is valahogy rápakolják a romot, és gondolom nem egy hűtőházban van a rommer szoba. :D :D
Eddig en is csak evesre tartottam a puret.

Nem elérhető 1stvan

« Reply #555 Dátum: 2015, 11 22, 19:02:51 »
Erezhetően gyorsabb az MM mint a Lp. Mindkettő teljes gyalu után. Marad a Mm.

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #556 Dátum: 2015, 11 22, 19:16:12 »
Na nem bírtam magammal, én is feltoltam azMM et.Most bootol, kiváncsi leszek.
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #557 Dátum: 2015, 11 22, 19:34:57 »
Na nem bírtam magammal, én is feltoltam azMM et.Most bootol, kiváncsi leszek.
Szuper. Te mivel hutotted kozben, egy fagyasztott bontott csirkevel?:-D

Nem elérhető mviktor

« Reply #558 Dátum: 2015, 11 22, 19:38:31 »
Á...én maradi vagyok. Csak úgy feküdt mellettem a kanapé karfáján. :)

Nem elérhető 1stvan

« Reply #559 Dátum: 2015, 11 22, 21:56:29 »
Hentesek és hűtőházban dolgozók nagy előnnyel indulnak romfrissítés terén. :-)
Én tényleg ráparáztam a kijelző sárgulásra, bár elhiszem, hogy nincs alapja G4-nél, mert a G3-nál sem volt ilyen gondom, pedig toltam rá a romokat. De ingyen volt a hűtőből a gesztenyepüré.  :p

Visszatérve a MM-ra. Tényleg gyorsabb, érezhetően. Jó, hogy belenyúlhatok az engedélyekbe, bár úgy érzem a programok egy része még mindig többet szeretne, mint amennyit én engednék nekik (ha valamit nem engedek figyelmeztet a program, hogy akkor ő bizony nem fog úgy működni ahogy szeretném) már nem tudom melyik, de volt ilyen. Talán a Solid explorer. De többnyire azért jó, hogy nem kell jogosultságot adni mindenhez mindennek.
Meglátjuk a programozók mennyire fogják ezt hatékonyan használni. No és hogy egy átlagos juzer mi alapján dönti el, hogy egy proginak mire lenne szüksége és mi a fölösleges.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #560 Dátum: 2015, 11 23, 09:17:31 »
No és hogy egy átlagos juzer mi alapján dönti el, hogy egy proginak mire lenne szüksége és mi a fölösleges.
Az atlag juzer nem foglalkozik ilyennel, mert azt sem tudja, erdekli, hogy milyen verzioju a telefonjan a rendszer.

Nem elérhető mviktor

« Reply #561 Dátum: 2015, 11 23, 09:38:33 »
Az atlag juzer nem foglalkozik ilyennel, mert azt sem tudja, erdekli, hogy milyen verzioju a telefonjan a rendszer.

Ott a pont. Sok ismerősöm azzal sincs tisztában melyik android fut a vason.

Nem elérhető hetn

• Navigáció / Navigation: Sygic Waze
  • PDA: GT-i9300, LG G4
« Reply #562 Dátum: 2015, 11 23, 13:14:40 »
az AdBlockPlus az ingyenes programokból is kiszedi a reklámokat? Működik MobileNet-tel is?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #563 Dátum: 2015, 11 24, 17:11:25 »
Erezhetően gyorsabb az MM mint a Lp. Mindkettő teljes gyalu után. Marad a Mm.
1. Nálam ugrál az akkuidő.
Egyik nap bitang jó (előző oldal kép), másik nap szörnyű. Általában a play szolgáltatások ragad be, pedig minimalizáltam a gfiók kapcsolódási felületeimet.
2. Böngészés közben csak hiányzik az adaway. Egy origo vagy bármi más oldalt nem tudok úgy megnézni, hogy ne szalagfusson valami dzsuva. (Nem tudom hányszor nyomjak rá, hogy NEM akarok Morecast időjárás appot és más sz.rt sem.)
3. A hang jó, de csak a Harman BT fülessel. Mondjuk ez nem érv, nem bánt annyira, csak nem poénból vettem a SoundMagic-et, szoktam használni. (eddig)
4. Egy barátom ma megkeresett, és őszintén szólva be vagyok fo.va az ilyentől

Misztikus bootlop. Minden flott, egyszercsak a teló rebootol, amiből nem jön ki. Előzmény: 0. Olyan 6.0 van rajta ami ugye elvileg a régióban nincs. Rom flash után sincs eredmény, csak bootlop. Agyon van flashelve mindkét metódussal a telefon, semmi.
Sakk matt. Szerviz. (ez aggaszt a legjobban, nagyon nincs idegzetem nélkülözni, mert szeretem)
IMEI szerinti rom flash FlashTool-al, majd mehet a szervizbe. Ezt pl nem akarom megvárni, de egyáltalán nem törvényszerű hogy be is következzen. Egyáltalán nem. Lehet egyedi a gond, hiszen én is ugyanezt a romot használom, ilyen gond nélkül.

De ott birizgálja az agyamat, amihez ha hozzáveszem az első három pontot, akkor biza a downgrade mellett döntök. Majd jön magyar 20XY, akkor újra próbálom, remélem addig a gugli is javítja a play service-t, ami napról napra többet eszik mint az öt és fél colos QHD kijelző...

Így részemről nem, majd másik verziót, esetleg magyart megnézek, most go back to rooted lolli.

Nem elérhető 1stvan

« Reply #564 Dátum: 2015, 11 24, 17:56:45 »
Az akkuidő nálam jó. 22 óra használat után 67% most. Több mint 1 órát telefonáltam ma. Volt 20 perc játék. Kevés netezés és 30 perc mindigtv. Ez elég korrekt. Adaway nekem is hiányzik. És némi mély is a fülesre de épp határeset. Még nem volt hiba működés közben. Nekem marad. Ha gond lesz visszateszem én is a Lp-t.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #565 Dátum: 2015, 11 24, 18:15:19 »
Az akkuidő nálam jó. 22 óra használat után 67% most. Több mint 1 órát telefonáltam ma. Volt 20 perc játék. Kevés netezés és 30 perc mindigtv. Ez elég korrekt. Adaway nekem is hiányzik. És némi mély is a fülesre de épp határeset. Még nem volt hiba működés közben. Nekem marad. Ha gond lesz visszateszem én is a Lp-t.
Nekem rettenet. Reggel 6-kor vettem le a töltőről, 16 órakor már tettem töltőre, 3 óra kijelzővel, 13 százalékon. Ilyen sose volt ezek a telefonnal. Tegnap meg még rosszabb volt

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #566 Dátum: 2015, 11 24, 18:15:30 »
1. Nálam ugrál az akkuidő.
Egyik nap bitang jó (előző oldal kép), másik nap szörnyű. Általában a play szolgáltatások ragad be, pedig minimalizáltam a gfiók kapcsolódási felületeimet.
2. Böngészés közben csak hiányzik az adaway. Egy origo vagy bármi más oldalt nem tudok úgy megnézni, hogy ne szalagfusson valami dzsuva. (Nem tudom hányszor nyomjak rá, hogy NEM akarok Morecast időjárás appot és más sz.rt sem.)
3. A hang jó, de csak a Harman BT fülessel. Mondjuk ez nem érv, nem bánt annyira, csak nem poénból vettem a SoundMagic-et, szoktam használni. (eddig)
4. Egy barátom ma megkeresett, és őszintén szólva be vagyok fo.va az ilyentől

Na én ugyanez, csak azzal a különbséggel, hogy nem tettem fel :) Egyébként ez a google paly services tényleg kiborító, van amikor 30-40 percet is ír felébresztett állapotra :(

Nem elérhető 1stvan

Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #567 Dátum: 2015, 11 24, 18:21:47 »
Nekem rettenet. Reggel 6-kor vettem le a töltőről, 16 órakor már tettem töltőre, 3 óra kijelzővel, 13 százalékon. Ilyen sose volt ezek a telefonnal. Tegnap meg még rosszabb volt

Akkor lehet hogy nekem még hátra van a feketeleves. :-/

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #568 Dátum: 2015, 11 24, 18:27:56 »
Nyilván az lg sem véletlenül állította le a rolluotot, gondolom az akku időre sok volt a panasz.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #569 Dátum: 2015, 11 24, 21:02:41 »
Na én ugyanez, csak azzal a különbséggel, hogy nem tettem fel :) Egyébként ez a google paly services tényleg kiborító, van amikor 30-40 percet is ír felébresztett állapotra :(
Pedig nálam nagyon, de nagyon jól indult az akku, de tényleg katasztrófa lett.  :'(
Pedig a felhasználásom változatlan, ha nem még kíméletesebb volt.

Nyilván az lg sem véletlenül állította le a rolluotot, gondolom az akku időre sok volt a panasz.

Nem vagyok biztos benne hogy az LG a bűnös. Mikor a play szolgáltatások nyugodt volt, bitang jó volt az idő. Lehet az még nincs annyira kiforrva. Sasolom nexusokat is, pure androiddal sincsenek elájulva a nagy akku különbségtől.
Kell ennek még pár verzió.

Ne legyen!  :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #570 Dátum: 2015, 11 24, 21:30:38 »
Érdemes a hely beállítást akku kímélőre rakni. Korábban ez oldotta meg a play service problémát. Nálam így is van beállítva és minden rendben. Persze nem biztos, hogy ez okozza most is a problémát.

Nem elérhető 1stvan

« Reply #571 Dátum: 2015, 11 24, 21:31:03 »
A MM-ra írták, hogy változott az akksi és a memóriakezelése. A Loliban volt vmi memóriaszivárgás amit javítottak. És állítólag ha a telefon egy ideig nem mozog (giro szenzor alapján) akkor kevesebb programnak engedi, hogy elinduljon. Így spórol az akkuidővel. Viszont akinek folyamatosan zsebben van, és használja (nyilván ezért van a telefon) annak ez a funkció semmit nem ér. Az enyém sokat van egy helyen, látszik is, hogy ilyenkor szinte nem fogyasztott. Pl éjjel 2-3% volt 8 óra alatt a merülés. Viszont használat közben érzésre jobban merített mint a Loli.
A play áruház nálam felfrissült az új verzióra és vele együtt pár google app is. A play szolgáltatások nálam még nem jelent meg az akkuhasználatnál. De ahogy olvasom, bármikor bármi megtörténhet. A Lengyelek sokan vannak, reméljük gyorsan rájönnek a hibák okára.

Nem elérhető Mr. Szem

• PFC Fan
  • PDA: Lg G4
« Reply #572 Dátum: 2015, 11 24, 23:03:19 »
Nem igazán találom, hogy MM-nél hol lehet alkalmazásokat sd kártyára másolni. Tudtok segíteni?

Nem elérhető Haydn

• PFC Fan
    • Eurorisk.hu
  • Navigáció / Navigation: Sygic Full, Navigon
  • PDA: LG V10N
  • PDA ROM: V20t-HKG-XX
« Reply #573 Dátum: 2015, 11 25, 00:02:34 »
Pedig nálam nagyon, de nagyon jól indult az akku, de tényleg katasztrófa lett.  :'(
Pedig a felhasználásom változatlan, ha nem még kíméletesebb volt.
Nem vagyok biztos benne hogy az LG a bűnös. Mikor a play szolgáltatások nyugodt volt, bitang jó volt az idő. Lehet az még nincs annyira kiforrva. Sasolom nexusokat is, pure androiddal sincsenek elájulva a nagy akku különbségtől.
Kell ennek még pár verzió.
Ne legyen!  :ok:
Sajnos hasonló rossz akku időről tudok beszámolni. Eleinte Két napig futott egy töltéssel, sok mail olvasással, és 4-5 tucat telefonálással. Most már estére 25-35% . Muszáj töltőre dugni minden este.
Lehet én is visszamegyek, és megvárom a hivatalos Magyar 6.0 -t. Ráadásul leállt az otthoni zárfeloldás is. Hiába adom meg az adatokat, mégis lezár a képernyő, és kéri a mintát feloldáskor.
Lakástakarék mindenkinek.
Biztosítások felsőfokon!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #574 Dátum: 2015, 11 25, 00:18:00 »
Sajnos hasonló rossz akku időről tudok beszámolni. Eleinte Két napig futott egy töltéssel, sok mail olvasással, és 4-5 tucat telefonálással. Most már estére 25-35% . Muszáj töltőre dugni minden este.
Lehet én is visszamegyek, és megvárom a hivatalos Magyar 6.0 -t. Ráadásul leállt az otthoni zárfeloldás is. Hiába adom meg az adatokat, mégis lezár a képernyő, és kéri a mintát feloldáskor.
Miert baj az, hogy minden este toltore kell tenni a vasat, amig alszol nem er ra feltoltodni? Nincs olyan telefon amit hardcore felhasznalassal ne lehetne lemeriteni 100-rol 0-ra 12 ora alatt. Mar tul vagyunk a Nokia 5110-es korszakon. A mai vasak ha ugy tetszik tudasban a notebookjaink kicsinyitett masolatai. Azok sem birjak 12 oranal tovabb egy feltoltessel.