Ne sztárold! Csak akkor járneki szobor,ha megrootolja a 6-os romot
Az nem lenne rossz, mármint a root.
Ugyanakkor az első romom, aminél nem érzem égető szükségét. A reklámok se olyan hűde zavaróak, és a hang is a vártnál sokkal jobb. Sőt, az 5.1-nél jobb az fix. BT fülessel elég szépen szól, nem biztos hogy tennék alá vipert. (igaz vezetékessel még nem néztem)
Úgy tűnik az LG összerakta a romot, ha a root injekció se működik. A nyitott bootloadereseknek NEM annyi hogy SU zip flash, hanem root jogot adó modded kernellel megy csak.
Ha twrp-ből nem megy a su bináris flash, akkor adb-vel el is lehet felejteni, esélytelen. Ennek adok 90%-ot. Nekünk is max kernel cserével menne, de az meg nem fog menni zárt bootloaderrel, csak logóig jutna a telefon a reboot system parancs után.
Mondjuk az durva, ha annyira felmelegedett, hogy a kijelző besárgult. Én eddig abban a tudatban voltam, hogy tudja a gyártó mennyire melegedhet és nem tehet kárt magában a készülék... Ezután én is figyelem, ha frissítésnél nagyon meleg lesz és hűteni fogom. Jó hogy leírtad.
Tényleg nem értem, hogy akkor most a dupla kopp-al mi a helyzet. Van a MM-ban, vagy nincs, vagy csak bizonyos beállításnál nem működik? Azért izgat, mert az egyik fő szempont volt nálam a praktikussága miatt. (tudom tegyem fel és próbáljam ki :-) )
A korábbiak hajlamosak voltak a sárgulásra.
A sárgulás: a SoC által termelt hő felmelegítette az érintő és az LCD közötti hajszálnál is vékonyabb ragasztó réteget, ezzel feloldva azt, majd mikor kihűlt elvesztette a ragasztó képességét, és elszíneződött. Ez volt a sárgulás, ami akkor jött elő, mikor terhelve volt a vas.
De....
A G2-nél, és az első G3-nál. Talán azóta vagy ragasztót, vagy technológiát váltottak, plusz a G4 szerintem kernel szinten is jobban óvott. Ahogy láttam harmincegynéhány fokon üzemel a CPU, a mx nálam 55 környéke volt. A G2 átlag használattal 70 környékén dübörgött, egy nagyobb feladattal simán jó volt rezsónak.
MM-en vagyok, semmi gond a dupla koppal, viszont KnockCode valóban nincs.