2024, 12 19, 13:09:55

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210447 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

ZOK

• Vendég
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #450 Dátum: 2015, 11 09, 10:54:29 »
Rizsi +1. Alkalmazás jogosultság meg kb. egy éve bennevan a Miui romokban..

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #451 Dátum: 2015, 11 09, 11:38:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Rizsi +1. Alkalmazás jogosultság meg kb. egy éve bennevan a Miui romokban..

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el
Google Play Gamesre én is +1. Nem is csak a romolás miatti lokál mentés végett, azt megoldja az LG Backup, hanem a játék állások felhőben tartása miatt. Tabot és telefont is használok egyszerre, és baromi idegesítő mikor a két eszköz nem tud szinkronban lenni egymással, mert nincs közös felhőjük. Abbahagyom itt, holnap folytatni akarom ott, de nem tudom, mert erre nem volt képes a dev. (FB fiókkal meg nem akarok belépni, ez androidos telefon. Vettem az adást hogy más a célközönség, de abba majd belépnek az almások, ez a google playstrore...)
Számtalan app ment a levesbe ezért. Pixwords (mondjuk ez ha jól tudom csatlakozott azóta), Candy Crush, stb. Tiszta röhej, hogy ezek a nagy letöltés számmal rendelkezők ennyit nem tudnak megtenni, mikor a kisebbeknek simán megy. Pl. Pacman 256, Paul Burkey Mahjongja, All Factory Limited sakkja és pasziánsza. Az első pillanattól fogva Play Games supportok...
XY számú letöltés szám után, úgy tenném kötelezővé mint  huzat.  :hmm:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #452 Dátum: 2015, 11 09, 11:45:13 »
Google Play Gamesre én is +1. Nem is csak a romolás miatti lokál mentés végett, azt megoldja az LG Backup, hanem a játék állások felhőben tartása miatt. Tabot és telefont is használok egyszerre, és baromi idegesítő mikor a két eszköz nem tud szinkronban lenni egymással, mert nincs közös felhőjük. Abbahagyom itt, holnap folytatni akarom ott, de nem tudom, mert erre nem volt képes a dev. (FB fiókkal meg nem akarok belépni, ez androidos telefon. Vettem az adást hogy más a célközönség, de abba majd belépnek az almások, ez a google playstrore...)
Számtalan app ment a levesbe ezért. Pixwords (mondjuk ez ha jól tudom csatlakozott azóta), Candy Crush, stb. Tiszta röhej, hogy ezek a nagy letöltés számmal rendelkezők ennyit nem tudnak megtenni, mikor a kisebbeknek simán megy. Pl. Pacman 256, Paul Burkey Mahjongja, All Factory Limited sakkja és pasziánsza. Az első pillanattól fogva Play Games supportok...
XY számú letöltés szám után, úgy tenném kötelezővé mint  huzat.  :hmm:
En nem letoltesi szam utan tennem kotelezove, hanem minden jatek szamara. Nem tetszik? Akkor mehetsz fejleszteni WP-ra vagy almara. Nem azert faradoznak uj feature-okon a Googlenel, hogy a fejlesztok aztan semmibe vegyek.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #453 Dátum: 2015, 11 09, 15:01:25 »
En nem letoltesi szam utan tennem kotelezove, hanem minden jatek szamara. Nem tetszik? Akkor mehetsz fejleszteni WP-ra vagy almara. Nem azert faradoznak uj feature-okon a Googlenel, hogy a fejlesztok aztan semmibe vegyek.

Mindezt kötelezővé tehetné a gugli is úgy, hogy ne is lehessen kikerülni. Addig nem működik az app, amíg nem teljesít elvárt dolgokat. Szerintem...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #454 Dátum: 2015, 11 09, 16:39:39 »
Mindezt kötelezővé tehetné a gugli is úgy, hogy ne is lehessen kikerülni. Addig nem működik az app, amíg nem teljesít elvárt dolgokat. Szerintem...
Ez a senkihazi zoldsegzabalo magasrol tesz mindenre. Hugo Barra biztos nem engedne ezeket a hanyagsagokat.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #455 Dátum: 2015, 11 10, 11:11:29 »
Szasztok skacok! :)
Egy gyors help kellene.
Kollégám beállította a génégy-en, a képernyő zárolása, PIN-nel titkosítva opciót. Ez mind szép és jó, csakhogy nem tudja (és én sem) visszaállítani koppintásra, mert olyat ír ki a drága, amikor a Semmi-t választanám (ami be van szürkülve, tehát nem kiválasztható, hogy:
"Letiltva az adminisztrátor által, titkosítási irányelv vagy hitelesítőadat tároló által"
Detto ez van írva a Húzza és a Knock Code-nál is.
Tehát semmilyen más képernyő zárolást nem tudok neki kiválasztani, mert mind szürke, ezzel a felirattal. Miamanócskát kell ilyenkor csinálni?

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #456 Dátum: 2015, 11 10, 11:26:40 »
Szasztok skacok! :)
Egy gyors help kellene.
Kollégám beállította a génégy-en, a képernyő zárolása, PIN-nel titkosítva opciót. Ez mind szép és jó, csakhogy nem tudja (és én sem) visszaállítani koppintásra, mert olyat ír ki a drága, amikor a Semmi-t választanám (ami be van szürkülve, tehát nem kiválasztható, hogy:
"Letiltva az adminisztrátor által, titkosítási irányelv vagy hitelesítőadat tároló által"
Detto ez van írva a Húzza és a Knock Code-nál is.
Tehát semmilyen más képernyő zárolást nem tudok neki kiválasztani, mert mind szürke, ezzel a felirattal. Miamanócskát kell ilyenkor csinálni?
Szia!

Próbáljátok meg, a Beállítások, Általános fül, Biztonság, Tanúsítvány kezelés és ott a Tanúsítvány törlését.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #457 Dátum: 2015, 11 10, 13:22:15 »
Szia!

Próbáljátok meg, a Beállítások, Általános fül, Biztonság, Tanúsítvány kezelés és ott a Tanúsítvány törlését.
  Ésss igennnnn!!!!!! Nagyon köszi. Meg is oldódott és én is tanultam belőle :)  :taps: :ok:

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #458 Dátum: 2015, 11 10, 13:46:49 »
  Ésss igennnnn!!!!!! Nagyon köszi. Meg is oldódott és én is tanultam belőle :)  :taps: :ok:
szívesen ;)

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #459 Dátum: 2015, 11 11, 23:13:36 »
Szerintem a programok jogosultságának egyéni beállítása és a programok adatainak mentése éppen elég.

az már van 5.1 alatt is bár nem értem az lg miért rejtette el(mármint a jogosultság kezelést):
De még ez sem kell hozzá.Elég shortcuts-t létrehozni amely az acces lockra mutata.

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #460 Dátum: 2015, 11 12, 10:15:01 »
Szép napot mindenkinek. Engedelmetekkel belépek a clubba. Note3 ról váltottam. Barátkozós szakaszban járunk.
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #461 Dátum: 2015, 11 12, 10:24:02 »
Szép napot mindenkinek. Engedelmetekkel belépek a clubba. Note3 ról váltottam. Barátkozós szakaszban járunk.
Grat az új kütyühöz, isten hozott közöttünk.  :ok:
Első benyomás?
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #462 Dátum: 2015, 11 12, 11:14:03 »
Elég nagy a csönd a 6.0 ról. Ennyire  nem jött be a lengyel teszt ?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #463 Dátum: 2015, 11 12, 11:18:38 »
Elég nagy a csönd a 6.0 ról. Ennyire  nem jött be a lengyel teszt ?
F500-asokra is kint van. Majdnem úgy jártunk mi a G2-vel. Amiből a legtöbb van, az marad a végére. Körbelövöldözték az összeset, majd a végén jött a D802-re. Itt most ugye nincs FlashTool (cumi..), szerintem körbeér európán mire megjelenik nálunk. Talán karácsonyra meghozza a jézuska.

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #464 Dátum: 2015, 11 12, 12:05:36 »
F500-asokra is kint van. Majdnem úgy jártunk mi a G2-vel. Amiből a legtöbb van, az marad a végére. Körbelövöldözték az összeset, majd a végén jött a D802-re. Itt most ugye nincs FlashTool (cumi..), szerintem körbeér európán mire megjelenik nálunk. Talán karácsonyra meghozza a jézuska.
Ok, nagyon nem figyeltem, néha az xda-n rapillantottam hátha van vmi a fladlshtool-lal, azt annyi. Legyen rá + vissza is lehessen térni, meg root is azt annyi. :-) Sztem ha elterjedt lesz, akkor fog a xda is megelenkulni

Nem elérhető mviktor

« Reply #465 Dátum: 2015, 11 12, 13:10:03 »
Grat az új kütyühöz, isten hozott közöttünk.  :ok:
Első benyomás?

Nagyon szép nagyon ok de elsőre "kicsi" volt a note-hoz képest. Szokom a gomb kiosztást mert a samun ugye full más volt. De elsőre szerintem jó barátok leszünk. Mondjuk hosszú ideje ez az első készülék hogy 3 nap után még rootolatlan és gyári rom van rajta.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #466 Dátum: 2015, 11 12, 13:40:48 »
Nagyon szép nagyon ok de elsőre "kicsi" volt a note-hoz képest. Szokom a gomb kiosztást mert a samun ugye full más volt. De elsőre szerintem jó barátok leszünk. Mondjuk hosszú ideje ez az első készülék hogy 3 nap után még rootolatlan és gyári rom van rajta.

A gomb kiosztást kedvedre tudod variálni a beállítások-kijelző-előlapi gomb menüpontban.
Rootold bátran, flashtoollal eltüntethető.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #467 Dátum: 2015, 11 12, 16:49:26 »
az már van 5.1 alatt is bár nem értem az lg miért rejtette el(mármint a jogosultság kezelést):
De még ez sem kell hozzá.Elég shortcuts-t létrehozni amely az acces lockra mutata.

Na ez jó, nem ismertem eddig, köszönöm.  :ok:

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #468 Dátum: 2015, 11 12, 19:37:55 »
Na ez jó, nem ismertem eddig, köszönöm.  :ok:
Nincs mit
Egyébként nova launcher-nova widgetek közül ha kiválasztod a tevékenységek widgetet ahoz eléggé sok rejtett funkciót hozzá tudsz rendelni.Főleg ha lenyitod a beállítások menüt amikor hozzárendelsz.

Nem elérhető mviktor

« Reply #469 Dátum: 2015, 11 12, 20:55:08 »
A gomb kiosztást kedvedre tudod variálni a beállítások-kijelző-előlapi gomb menüpontban.
Rootold bátran, flashtoollal eltüntethető.
Iven azt tudom de elsősorban a hardveres gombokra gondoltam. De makd megszokom.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #470 Dátum: 2015, 11 12, 21:16:39 »
Nincs mit
Egyébként nova launcher-nova widgetek közül ha kiválasztod a tevékenységek widgetet ahoz eléggé sok rejtett funkciót hozzá tudsz rendelni.Főleg ha lenyitod a beállítások menüt amikor hozzárendelsz.

Van ott sok minden.  :)

Nem elérhető 1stvan

• PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #471 Dátum: 2015, 11 14, 18:51:31 »
Eddig bírtam root nélkül :-)
Tegnap megcsináltam. Attika79 köszi a leírást. Így gyerekjáték volt.
Az a vicc, hogy nem is volt igazi indokom a rootra, csak apróságok. 1-2 programnál a reklámcsík, a Viper music, Solid explorer filekezelés miatt...
A másik ok, hogy 6-os frissítést még nem akarom felrakni azért, amiket írtatok. Még nincs root, nincs flashtool és visszatérés ha baj van. Szóval szerintem jan-február előtt nem valószínű, hogy megéri (és még várjuk hogy kijöjjön nálunk is)

Szóval mostanában elég jól meg lehet lenni root nélkül is androidon.

Ja és az Lg backup progi kiváló. Szerintem jobban visszaállított mindent, mint a Titanium régebben.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #472 Dátum: 2015, 11 14, 19:04:33 »
Eddig bírtam root nélkül :-)
Tegnap megcsináltam. Attika79 köszi a leírást. Így gyerekjáték volt.
Az a vicc, hogy nem is volt igazi indokom a rootra, csak apróságok. 1-2 programnál a reklámcsík, a Viper music, Solid explorer filekezelés miatt...
A másik ok, hogy 6-os frissítést még nem akarom felrakni azért, amiket írtatok. Még nincs root, nincs flashtool és visszatérés ha baj van. Szóval szerintem jan-február előtt nem valószínű, hogy megéri (és még várjuk hogy kijöjjön nálunk is)

Szóval mostanában elég jól meg lehet lenni root nélkül is androidon.

Ja és az Lg backup progi kiváló. Szerintem jobban visszaállított mindent, mint a Titanium régebben.
:ok:
Ráérünk, szerintem nem kell szégyenkeznie a G4-nek 5.1-el sem. Engem konkrétan nagyon nem érdekel, amíg ilyen jól, kiegyensúlyozottan működik.
Jaja, én is régóta használom az LG Backup-ot, még G2-ről is hoztam vele adatokat. A mobil kliens is és a PC kliens is teljesen korrekt. A stock google android egyik nagy hiányosságát, az adatmentést és visszaállítást tudja pótolni, szerintem perfektül. Tanulhatna a többi gyártó, felteszem sokaknak jól jönne ez...

(azért root nélkül ne, főként a reklámok miatt. :) )

Nem elérhető 1stvan

« Reply #473 Dátum: 2015, 11 14, 20:11:37 »
Na igen. Az Lg nagyon korrektül megoldja ezt a problémát. Mikor a G4 megjött, a G3 még nálam volt. Annyi volt a feladatom, hogy a két készüléket össze kellett a hátlapjával érintenem és minden beállítást átvitt a G4-re. Most az Lg Backupot simán a telefonnal csináltam a külső SD-re. Mindent lementett egy 2 gigás file-ba. Miután újrahúztam a rendszert 10E-re és rootoltam, Lg Backuppal a 2 gigás mentésből mindent visszaállítottam. És tényleg mindent visszaállított, még a Nova beállításokat is, a hátteret is, mindent. 5 csillag nálam ez az LG-nek!

Nem elérhető 1stvan

« Reply #474 Dátum: 2015, 11 14, 20:13:01 »
Attika79, megtaláltam a Viber4Android teelpítés/beállítás leírásod is valamelyik oldalon. Szerintem az is bekerülhetne a FAQ-ba, mert elég hasznos!