KÉP
Uhh, ez remek infó köszönet! Nem azért, de asszem futok én is egy kört az LG-nél, és módosítjuk is a FAQ-ot. Big thx!
Az valóban igaz, hogy hardveres hiba esetén nem hivatkozhatnak az unlockra, de azt nem szabad elfelejteni, ez bizony kétélű fegyver.
Sárgul a kijelző? Miért főzted meg, moddolt kernellel, mikor a gyári 60 fok fölé nem viszi....? Azon meg nem sárgul. (ha egyáltalán hajlamos ilyenre, a korábbi modelleknél ismert gondra) És ez a labda viszont náluk van, hidd el egy az egyben mattot tudnak adni.
Igen megoldás lehet a bizt, de ezzel visszaélni lássuk be nem kicsit övön aluli lépés (alapozni rá amúgy sem életbiztosítás), és jól mondjátok, közel sem fórum téma.... Pont.
Várok még én is januárig a nyitással.Hátha lesz bump vagy hasonló megoldás mint a G3 nál volt.Bár ez egyre távolabb.Januárnál tovább nem várok viszont mert nagyon kell már az a TWRP.Jönnek sorban a jofajta romok azán nincs backup restore..stb.
Részemről nem is lesz. Gyári romon maradva, az LG backup telefonon lévő appja, + az LG Bridge Backup kliense (ugyanaz), és a gugli felhője bőven elég mentésre, visszaállításra. Meg jó is szerintem.
Plusz őszintén szólva túl jó telefon és túl jó rom ez ahhoz hogy szénné hekkeljem. Nem akarok mókuskerékbe kerülni, már előre látom.
TWRP flash autoprime 6.0.zipjei, ami mellé megy fel a modded kernel is a root miatt. Ha már az felmegy, megy a Viper4.zip is, és kezdődik. Előbb egy kernel tweaker, majd color controll, majd twrp update, backup, pl S3V3N romja, nem jó megyünk tovább, ahova megyünk ott a kamera nem tudja a gyári ficsöröket, modded kamera, ha az se jó, akkor már nézzük meg a CM-et, ami ekkora vason hasít mint a pesti gyors, de a kamera itt se jó, tegyük vissza a gyárit, de nem lehet, LG Flashtool nincs, Bridge nem ismeri fel, na jó stock restore, ahol a restore után valami nem az igazi (mint a macska a mátrixban...) , mehet a szervizbe, de most mit mondjak hogyan lett tégla, stb., stb.
Naneee. Sok szerencsét for everybody, de én ezt itt nem. Szeretem az LG romját, jól össze van rakva, és nem akarok hadakozni sem a szervizzel, sem mással.
Le fogom kérni a kódot, ha más út nem lesz a 6.0 roothoz, csak amiatt, de kétszer meggondolom. (persze ez egyéni vélemény, azért nyálcsorgatva, de sasolom a többieket, meg root nélkül nem akarok / nem tudok lenni.
)