2024, 12 19, 10:07:02

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210431 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #425 Dátum: 2015, 11 01, 15:35:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem igazán értem Lg-éket :-)

Volt a G3 levehető hátlappal és az európai verzióban gyárilag Qi+NFC
Lett a G4 levehető hátlappal és NFC-vel Qi nélkül gyárilag.

Aztán készítettek ehhez is Quick Cycle tokot NFC-vel Qi nélkül. Aztán ugyanolyat NFC+Qi-vel. Most a legújabb, hogy csinálnak bőr Quick Cycle tokot NFC és Qi NÉLKÜL!???

Mire kifut a modell addigra lesz hozzá bőr verzió Quick Cycle tok NFC+Qi támogatással??? Kicsit lehúzós történetnek tűnik ez így.

Erről beszélek: You are not allowed to view links. Register or Login

Vagy erről: You are not allowed to view links. Register or Login

De jó, hogy engem egyik sem érdekel... :D

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #426 Dátum: 2015, 11 01, 15:37:01 »
Valóban

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #427 Dátum: 2015, 11 02, 19:32:37 »
Offical CM 12.1!(Nightly)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #428 Dátum: 2015, 11 02, 19:53:53 »
Offical CM 12.1!(Nightly)
Tegyük hozzá, hogy nyitott bootloader kell hozzá.

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #429 Dátum: 2015, 11 02, 19:55:52 »

Az LG jovoltabol az ma mar nem akadaly szerencsere.

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #430 Dátum: 2015, 11 02, 20:44:24 »

Aki CMet rak fel az tudja .
2 Nyitható hivatalosan.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #431 Dátum: 2015, 11 02, 20:56:10 »
Az LG jovoltabol az ma mar nem akadaly szerencsere.

Kizárólag a függetlenek nyithatók.

Aki CMet rak fel az tudja .
2 Nyitható hivatalosan.

Korántsem biztos, hogy tudja. Ezért nem árt kiemelni, hogy ez egy feltétel.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #432 Dátum: 2015, 11 02, 21:47:43 »
Ugy nez ki ma sem keltem fel hiaba. Ezt is megtudtam. Koszi:-)

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #433 Dátum: 2015, 11 06, 16:12:28 »

Korántsem biztos, hogy tudja. Ezért nem árt kiemelni, hogy ez egy feltétel.

Nem Az összes europai  H815 nyitható!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #434 Dátum: 2015, 11 06, 17:51:28 »
Nem Az összes europai  H815 nyitható!

Erről valami forrás? Eddig egy T-s telefonhoz sem kapott senki unlock cuccot. Ugyanis s sim lockos telefonokat bármilyen módon nyitni/függetleníteni btk-ba ütköző cselekmény.

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #435 Dátum: 2015, 11 06, 18:22:05 »
Egy kérdés : kamera hangot hogy lehet kikapcsolni? Melyik file az?

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #436 Dátum: 2015, 11 07, 15:24:53 »
Erről valami forrás? Eddig egy T-s telefonhoz sem kapott senki unlock cuccot. Ugyanis s sim lockos telefonokat bármilyen módon nyitni/függetleníteni btk-ba ütköző cselekmény.

A bootloader nyitásnak semmi köze a simlockhoz!!!!
Most Kértem le a vodás készülékemhez az unlock bint.
Szeptember elsejétől a brandeltek is nyithatóak.H815 euroapi modellk kizárólag:

"Q> Which device can get a bootloader unlock key?
Unlocking the bootloader was supported in LG G4 (H815) for the Europe open market only.
From September 1, supported devices are added.
Now, the H815 (G4) for all European market are available to unlock the bootloader."

Egyébként meg pont a szolgáltatós készülékek nem para..Gondolm legalább fél -egy évig köt minden éppeszü ember egy alap biztosítást a 200 ezer+os készülékére...

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #437 Dátum: 2015, 11 07, 15:49:02 »

A bootloader nyitásnak semmi köze a simlockhoz!!!!

Ezt nagyon jól tudom, nem is mondta senki hogy van. Azt mondtam, és ez helytálló hogy MINDEN beavatkozás (csöndesen mondom, egy rootolás is) az eszköz hardver vagy szoftver részébe BTK-ba fütköző cselekmény. Ilyen a bootloader nyitás is, kivéve ha ezt a szolgáltató teszi. Ebben az esetben nyilván az LG megállapodott a szolgáltatókkal, hogy mehet.

Idézet
Most Kértem le a vodás készülékemhez az unlock bint.
Szeptember elsejétől a brandeltek is nyithatóak.H815 euroapi modellk kizárólag:

"Q> Which device can get a bootloader unlock key?
Unlocking the bootloader was supported in LG G4 (H815) for the Europe open market only.
From September 1, supported devices are added.
Now, the H815 (G4) for all European market are available to unlock the bootloader."

Egyébként meg pont a szolgáltatós készülékek nem para..Gondolm legalább fél -egy évig köt minden éppeszü ember egy alap biztosítást a 200 ezer+os készülékére...

Az én utolsó infóm régebbi, így ha neked jött, akkor bizonyára így van. A biztosítás viszont nem fogja fedezni az ilyen jellegű hibákat, ha erre építesz, csalódni fogsz. Hacsak nem olyan a biztosításod, hogy a boltban fel is gyújthatod magadnak, akkor is fizetnek, de ilyet nem hiszem hogy kötnének.
A biztosítás fedezi a lopás, a törést, a vizes, és egyéb károkat HA az nem a te hibád. De azt hogy te unlockoltad a bootloadert majd mókolni kezdted nem hiszem hogy fedezi.

Szerk: Ahogy nézem, se olasz, se német brandelt nem nyitható, szóval továbbra is korántsem minden európai.
A tiéd magyar voda brandes? Illetve, azt lehet tudni, hogy a garit akkor vesztem ha kinyitom, vagy már akkor is ha csak kérem a kódot?

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #438 Dátum: 2015, 11 07, 16:24:06 »
Ezt nagyon jól tudom, nem is mondta senki hogy van. Azt mondtam, és ez helytálló hogy MINDEN beavatkozás (csöndesen mondom, egy rootolás is) az eszköz hardver vagy szoftver részébe BTK-ba fütköző cselekmény. Ilyen a bootloader nyitás is, kivéve ha ezt a szolgáltató teszi. Ebben az esetben nyilván az LG megállapodott a szolgáltatókkal, hogy mehet.

Az én utolsó infóm régebbi, így ha neked jött, akkor bizonyára így van. A biztosítás viszont nem fogja fedezni az ilyen jellegű hibákat, ha erre építesz, csalódni fogsz. Hacsak nem olyan a biztosításod, hogy a boltban fel is gyújthatod magadnak, akkor is fizetnek, de ilyet nem hiszem hogy kötnének.
A biztosítás fedezi a lopás, a törést, a vizes, és egyéb károkat HA az nem a te hibád. De azt hogy te unlockoltad a bootloadert majd mókolni kezdted nem hiszem hogy fedezi.

Szerk: Ahogy nézem, se olasz, se német brandelt nem nyitható, szóval továbbra is korántsem minden európai.
A tiéd magyar voda brandes? Illetve, azt lehet tudni, hogy a garit akkor vesztem ha kinyitom, vagy már akkor is ha csak kérem a kódot?

Olaszt nem tudom de német vodás unkotesom most nyitotta 2 hete..
Igen eléggé régi lehet az utolsó infod.Szeptember 1 től nyitható az összes brandelt is. Ha nem nyílik akkor az vagy user error vagy nem megfelelő szoftveres környezet.
A biztosítás is megoldás..Keratívnak kell lenni .Nyilván ez nem fórum téma :D
Garitt nem vonhatják meg ha letöltöd akódot és nem hazsnálod fel.Az totálissan törvénytelen lenne az EZ-ban.Kinyitás után ugrik a gari.Bár a PINA szerint még ekkor sem ha hardveres hiba van és bizonyítani tudod,hogy semmi köze nem volt a szoftverhez.

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #439 Dátum: 2015, 11 07, 16:25:02 »
Igen eléggé régi lehet az utolsó infod.Szeptember 1 től nyitható az összes brandelt is. Ha nem nyílik akkor az vagy user error vagy nem megfelelő szoftveres környezet.
Garit nem vonhatják meg ha letöltöd a kódot és nem használod fel.Az totálisan törvénytelen lenne az EU-ban.Kinyitás után ugrik a gari.Bár a PINA szerint még ekkor sem ha hardveres hiba van és bizonyítani tudod,hogy semmi köze nem volt a szoftverhez.Semmiféle bűncselekményt nem követsz el..Rémhír:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #440 Dátum: 2015, 11 07, 16:38:29 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #441 Dátum: 2015, 11 07, 16:51:04 »
Garitt nem vonhatják meg ha letöltöd akódot és nem hazsnálod fel.Az totálissan törvénytelen lenne az EZ-ban.Kinyitás után ugrik a gari.Bár a PINA szerint még ekkor sem ha hardveres hiba van és bizonyítani tudod,hogy semmi köze nem volt a szoftverhez.

Én utoljára a nyár végén foglalkoztam a dologgal.
Ahogy olvastam a hozzászólásokat, ott írta valaki hogy német brandes cucc és nem nyitják neki. De igazából ez legyen az ő bajuk. :)
Azt tudom hogy szoftveres módosítás miatt nem bukhatom a garanciát hardverre, valahol a link is megvan erről. Kérdés az LG mit mondana erre.
Pl. Samunál a root ugye billenti a számlálót, ami garivesztést okoz, hiába a direktíva miszerint nem. És a magyar fogyasztóvédelem a mai napig sem válaszolt erre a kérdésre, hogy ezt így hogy? Szóval itthon azért eléggé bizonytalan ez a kérdés.

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #442 Dátum: 2015, 11 07, 17:11:53 »
Én utoljára a nyár végén foglalkoztam a dologgal.
Ahogy olvastam a hozzászólásokat, ott írta valaki hogy német brandes cucc és nem nyitják neki. De igazából ez legyen az ő bajuk. :)
Azt tudom hogy szoftveres módosítás miatt nem bukhatom a garanciát hardverre, valahol a link is megvan erről. Kérdés az LG mit mondana erre.
Pl. Samunál a root ugye billenti a számlálót, ami garivesztést okoz, hiába a direktíva miszerint nem. És a magyar fogyasztóvédelem a mai napig sem válaszolt erre a kérdésre, hogy ezt így hogy? Szóval itthon azért eléggé bizonytalan ez a kérdés.

Persze nekem sem írt vissza az lg.Mondjuk ez abban jó ,hogy 30 napon belűl kötelesek lennének vissazaírni..HA meg nem akkor ha akadékoskodnak griztatásnál lehet hivatkozni erre. :D

Várok még én is januárig a nyitással.Hátha lesz bump vagy hasonló megoldás mint a G3 nál volt.Bár ez egyre távolabb.Januárnál tovább nem várok viszont mert nagyon kell már az a TWRP.Jönnek sorban a jofajta romok azán nincs backup restore..stb.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #443 Dátum: 2015, 11 07, 18:19:11 »
KÉP
Uhh, ez remek infó köszönet! Nem azért, de asszem futok én is egy kört az LG-nél, és módosítjuk is a FAQ-ot. Big thx!  :taps: :ok:
Az valóban igaz, hogy hardveres hiba esetén nem hivatkozhatnak az unlockra, de azt nem szabad elfelejteni, ez bizony kétélű fegyver.
Sárgul a kijelző? Miért főzted meg, moddolt kernellel, mikor a gyári 60 fok fölé nem viszi....? Azon meg nem sárgul. (ha egyáltalán hajlamos ilyenre, a korábbi modelleknél ismert gondra) És ez a labda viszont náluk van, hidd el egy az egyben mattot tudnak adni.
Igen megoldás lehet a bizt, de ezzel visszaélni lássuk be nem kicsit övön aluli lépés (alapozni rá amúgy sem életbiztosítás), és jól mondjátok, közel sem fórum téma.... Pont.

Várok még én is januárig a nyitással.Hátha lesz bump vagy hasonló megoldás mint a G3 nál volt.Bár ez egyre távolabb.Januárnál tovább nem várok viszont mert nagyon kell már az a TWRP.Jönnek sorban a jofajta romok azán nincs backup restore..stb.
Részemről nem is lesz. Gyári romon maradva, az LG backup telefonon lévő appja, + az LG Bridge Backup kliense (ugyanaz), és a gugli felhője bőven elég mentésre, visszaállításra. Meg jó is szerintem.
Plusz őszintén szólva túl jó telefon és túl jó rom ez ahhoz hogy szénné hekkeljem. Nem akarok mókuskerékbe kerülni, már előre látom.
TWRP flash autoprime 6.0.zipjei, ami mellé megy fel a modded kernel is a root miatt. Ha már az felmegy, megy a Viper4.zip is, és kezdődik. Előbb egy kernel tweaker, majd color controll, majd twrp update, backup, pl S3V3N romja, nem jó megyünk tovább, ahova megyünk ott a kamera nem tudja a gyári ficsöröket, modded kamera, ha az se jó, akkor már nézzük meg a CM-et, ami ekkora vason hasít mint a pesti gyors, de a kamera itt se jó, tegyük vissza a gyárit, de nem lehet, LG Flashtool nincs, Bridge nem ismeri fel, na jó stock restore, ahol a restore után valami nem az igazi (mint a macska a mátrixban...) , mehet a szervizbe, de most mit mondjak hogyan lett tégla, stb., stb.  :geek: ;D ::)
Naneee. Sok szerencsét for everybody, de én ezt itt nem. Szeretem az LG romját, jól össze van rakva, és nem akarok hadakozni sem a szervizzel, sem mással.
Le fogom kérni a kódot, ha más út nem lesz a 6.0 roothoz, csak amiatt, de kétszer meggondolom. (persze ez egyéni vélemény, azért nyálcsorgatva, de sasolom a többieket, meg root nélkül nem akarok / nem tudok lenni. ;D )
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #444 Dátum: 2015, 11 07, 19:06:31 »
Uhh, ez remek infó köszönet! Nem azért, de asszem futok én is egy kört az LG-nél, és módosítjuk is a FAQ-ot. Big thx!  :taps: :ok:
Az valóban igaz, hogy hardveres hiba esetén nem hivatkozhatnak az unlockra, de azt nem szabad elfelejteni, ez bizony kétélű fegyver.
Sárgul a kijelző? Miért főzted meg, moddolt kernellel, mikor a gyári 60 fok fölé nem viszi....? Azon meg nem sárgul. (ha egyáltalán hajlamos ilyenre, a korábbi modelleknél ismert gondra) És ez a labda viszont náluk van, hidd el egy az egyben mattot tudnak adni.
Igen megoldás lehet a bizt, de ezzel visszaélni lássuk be nem kicsit övön aluli lépés (alapozni rá amúgy sem életbiztosítás), és jól mondjátok, közel sem fórum téma.... Pont.

Részemről nem is lesz. Gyári romon maradva, az LG backup telefonon lévő appja, + az LG Bridge Backup kliense (ugyanaz), és a gugli felhője bőven elég mentésre, visszaállításra. Meg jó is szerintem.
Plusz őszintén szólva túl jó telefon és túl jó rom ez ahhoz hogy szénné hekkeljem. Nem akarok mókuskerékbe kerülni, már előre látom.
TWRP flash autoprime 6.0.zipjei, ami mellé megy fel a modded kernel is a root miatt. Ha már az felmegy, megy a Viper4.zip is, és kezdődik. Előbb egy kernel tweaker, majd color controll, majd twrp update, backup, pl S3V3N romja, nem jó megyünk tovább, ahova megyünk ott a kamera nem tudja a gyári ficsöröket, modded kamera, ha az se jó, akkor már nézzük meg a CM-et, ami ekkora vason hasít mint a pesti gyors, de a kamera itt se jó, tegyük vissza a gyárit, de nem lehet, LG Flashtool nincs, Bridge nem ismeri fel, na jó stock restore, ahol a restore után valami nem az igazi (mint a macska a mátrixban...) , mehet a szervizbe, de most mit mondjak hogyan lett tégla, stb., stb.  :geek: ;D ::)
Naneee. Sok szerencsét for everybody, de én ezt itt nem. Szeretem az LG romját, jól össze van rakva, és nem akarok hadakozni sem a szervizzel, sem mással.
Le fogom kérni a kódot, ha más út nem lesz a 6.0 roothoz, csak amiatt, de kétszer meggondolom. (persze ez egyéni vélemény, azért nyálcsorgatva, de sasolom a többieket, meg root nélkül nem akarok / nem tudok lenni. ;D )

Az baj/ úgynézki elkerülhetetlen lesz a TWRP a roothoz  6.0 nál.

Root meg nekem létszükség a sok blotware törléshez viper4androidhoz és ad blockhoz(system wide)
Persze lehet maradni 5.1-en de hát azért na nehogy már :D
Meglátjuk.egyelőre a 6.0 nagy bukó .Akku sem lett jobb root sincs.Manuál videót se rakták bele.Szóval ráérek még agyalni.Még mindig van egy halvány remény,hogy vagy a kóreaiak vagy autoprimeék megoldják a nyitás nélküli megkerülést.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #445 Dátum: 2015, 11 07, 19:18:05 »
Az baj/ úgynézki elkerülhetetlen lesz a TWRP a roothoz  6.0 nál.

Root meg nekem létszükség a sok blotware törléshez viper4androidhoz és ad blockhoz(system wide)
Persze lehet maradni 5.1-en de hát azért na nehogy már :D
Meglátjuk.egyelőre a 6.0 nagy bukó .Akku sem lett jobb root sincs.Manuál videót se rakták bele.Szóval ráérek még agyalni.Még mindig van egy halvány remény,hogy vagy a kóreaiak vagy autoprimeék megoldják a nyitás nélküli megkerülést.
Na ebben bízom én is. Egyébként valami jó össze lehet rakva abba a romba, ha már a root injection sem működik. (gondolom kipróbálták, ezért van a csak kernel cserés megoldás)
Abba még max én is benne vagyok, ha minden kötél szakad. Most is az állandó appok kaptak root jogot, MM alatt se lenne másképp. AdAway, BusyBox, Viper4, SE Linux changer, SD Maid, Terminal emulator, Rendszer app eltávolító. Bár utolsó lehet fölösleges, az LG appok túlnyomó részét használom, a többit meg engedi tiltani.
6.0 bukó: Addig ne ítélkezz, amíg nincs fent. ;) Azt tény és eddig is tudtuk, hogy nem csillivilli UIX update lesz, inkább android rendszer felújítás.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #446 Dátum: 2015, 11 07, 21:08:54 »
Na ebben bízom én is. Egyébként valami jó össze lehet rakva abba a romba, ha már a root injection sem működik. (gondolom kipróbálták, ezért van a csak kernel cserés megoldás)
Abba még max én is benne vagyok, ha minden kötél szakad. Most is az állandó appok kaptak root jogot, MM alatt se lenne másképp. AdAway, BusyBox, Viper4, SE Linux changer, SD Maid, Terminal emulator, Rendszer app eltávolító. Bár utolsó lehet fölösleges, az LG appok túlnyomó részét használom, a többit meg engedi tiltani.
6.0 bukó: Addig ne ítélkezz, amíg nincs fent. ;) Azt tény és eddig is tudtuk, hogy nem csillivilli UIX update lesz, inkább android rendszer felújítás.
Persze nem kellen ítélkeznem .Bár nexus 6-on használtam-És nem sok előnye van szerintem 5.1 hez képest.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #447 Dátum: 2015, 11 08, 17:16:51 »
Persze nem kellen ítélkeznem .Bár nexus 6-on használtam-És nem sok előnye van szerintem 5.1 hez képest.

Szerintem a programok jogosultságának egyéni beállítása és a programok adatainak mentése éppen elég.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #448 Dátum: 2015, 11 08, 18:09:33 »
Szerintem a programok jogosultságának egyéni beállítása és a programok adatainak mentése éppen elég.

Így van.
Ha pl. a játékok aktuális állását el tudja menteni és később, akár másik telefonra vissza tudja tölteni akkor engem már meg is vett magának. Így megszűnik a rootolás kényszer. Most is ezzel szívok egy M4 Aqua-n, mert amivel játszik a nejem, az nem google play games képes, root nélkül nem tudok menteni.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #449 Dátum: 2015, 11 09, 10:12:42 »
Így van.
Ha pl. a játékok aktuális állását el tudja menteni és később, akár másik telefonra vissza tudja tölteni akkor engem már meg is vett magának. Így megszűnik a rootolás kényszer. Most is ezzel szívok egy M4 Aqua-n, mert amivel játszik a nejem, az nem google play games képes, root nélkül nem tudok menteni.
Mindez a Google hibaja. Mar vagy 1.5 eve van Google Play Games. Aki idaig nem tette kompatibilisse a jatekat azt felszolitas nelkul torolnem a szatyorbol. Az a baj, hogy maga a Google sem mutat jo peldat a Play-en. Changelogot nem kepesek frissiteni sok alkalmazasuknal. Rengeteg alkalmazas van amit mar evek ota nem fejlesztenek ezeket is torolnem mindet. Illetve azokat is amik nem kovetik a Google material iranyelveit. Annak is mar 1.5 eve, hogy bemutattak a Google I/O-n.