Közben meglett a FlashFire is, köszönöm...
Akkor lehet, hogy ez lesz majd a hivatalos ota esetén is. Viszont ez engen nem fog érdekelni, ha minden rendben lesz vele és akkor a root sem lesz fontos. Bár van pár apróság, ami miatt jól jöhet.
Egyik például a persist.splitwindow.support_all=false sor. Miért nem lehet ez true?
A másik korábban meg a bármely program külső sd-re írásának módosítása. Ez hogy áll egyébként a gyári rommal?
Igen, OTA után is így lesz, csak addig el fog telni egy kis idő.
Fentebb írtam, a flashtool developer QuangNhut, állítólag dolgozik a javításon. Mire kész lesz, talán lesz root is, és működni is fog a FlashTool. Ha az működik, bármikor vissza lehet térni szerintem 5.1-re is, de ami fontosabb, vissza lehet tenni az IMEI szerinti romot.
Mert nem biztos, hogy az utólag általad feltett alkalmazások alkalmasak a dual window-ra. Van olyan régi, nem fejlesztett app, ami pl szétesik, vagy használhatatlan. Az ilyen FC-ok miatt ez az érték gyárilag False. De parancsolj, van erre egy jobb módszer is, igaz root igényes.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginSD-ben nem tudok nyilatkozni, nem használok. G2 user voltam, mindent felhőben tárolok, még a belső SD-m is kong.