Bizonyítsák be ,hogy nyitottam.Eu 2 év szavatosság.!!
ha nem romolás miattment tönkre hanem mint a bootloop esetébenés a kijelző beégés nél KONSTRUKCIÓS hiba kötelesek javítani.
Itt pedig azt írja ,hogy ha nyitottad!nem pedig azt ha lekérted a kulcsot!!:
"1. Once your phone is unlocked, it will no longer be covered by LG warranty.
As we cannot guarantee the proper operation of our hardware with custom software, we are not able to maintain the full scope of warranty for your device after you have unlocked the bootloader.
Because of that we have a responsibility to let you know that defects which may result from, or were caused by custom device-software may not be covered by LG warranty.
"
Az a baj, hogy nem bizonygatnak, ha lekérted az unlock.bin-t annyit mondanak, hogy nekik "a rendszer azt jelzi, hogy nyitott a bootloader" és megtagadják a garanciát. Tapasztalatból írom.
Szarnak rá, hogy felhasználtad e vagy sem, pedig egyértelműen látszik ha felhasználtad. Ezért is gondoltam úgy, hogy végeztem az ilyen szemét bandával, eladtam a telefont és átnyergeltem IOS-ra, nem bántam meg. LG-m egy darabig nem lesz, hiába nagyon jó a G5 meg tetszene is, amíg ennyire hülyék ülnek ott...
Írtam róla hosszabban is augusztus környékéken.
Pl:
Amikor egy szervizes azt mondja, hogy megtagadják a garanciát emiatt, ráadásul az "USB hibakeresés" is be volt kapcsolva.
Ennél a mondatnál éreztem, hogy kóklerek és én nem fogok járkálni békéltető testülethez meg a fogyasztóvédelemhez, hogy bebizonyítsam a nyilvánvaló igazamat.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével.