2024, 12 18, 15:53:38

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210390 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szoszee

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S8 SM-G950F
  • PDA ROM: XXU1AQF7
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1475 Dátum: 2016, 10 03, 18:26:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok Kint van a Genisys rom 4.6 os verziója . azoknak is akik nem nyúltak még a bootloaderhez.
Kérdés . *First Flash V20J Kdz
*Second Flash TOT ( ONLY SYSTEM NOT FULL )   . Itt gondolom a második telepítésnél elég egy update . És nem kell az egész romot feltenni ugye ?

Szia,

simán felrakod a kdz fájlt, majd utána a kicsomagolt TOT fájlt teszed fel. A faq-ban találsz leírást, hogy TOT fájlt miképpen kell feltenni. DE MINDENEKELŐTT - MENTÉS!!! Mert minden ugrik.
Utána újraindul és élvezd ;)
"Vagyok ami vagyok, mert kell egy ilyen is"

üdv.: Szoszee

Nem elérhető szoszee

• PFC Fan
« Reply #1476 Dátum: 2016, 10 04, 19:08:42 »
Hali,

én feltettem, eddig minden rendben.
Kicsit látványosabb és gyorsabb.

ZOK

• Vendég
« Reply #1477 Dátum: 2016, 10 07, 21:51:04 »
Köszöntelek Titeket, lényegében csak olvasgatni szoktam a fórumot, nagyon hasznosnak találom. És a problémám: Tegnap előtt miközben használom a telót, egyszer csak kikapcsol, újraindul és eljut a Powered by android-ig. Sehova tovább! a s/n 511-el kezdődik, nem 505-el. Lehet ez is alaplapi probléma? Szervizet már hívtam, azt mondták, ha azok között van, melyekről tudják, hogy hibásak, azonnal cserélik az alaplapot, de ez szerintem nem azok közül való, mert 511-es. Van rá tapasztalatotok, mire számítsak? (G4 H815, nem rootolt)
Alaplap lesz. A második ilyennél nemfog indulni már. Nekem is ezvolt. Nyitottvolt a bl em,kisem vették a dobozból. Van h9 üveg chipelt bőrhátlalp meg egy kb 3 hónapos akksi ami talán használható.

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről

Nem elérhető seci65

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO primo
  • PDA: Lg G4
  • PDA ROM: Android 6.01
« Reply #1478 Dátum: 2016, 10 10, 12:50:57 »
Alaplap lesz. A második ilyennél nemfog indulni már. Nekem is ezvolt. Nyitottvolt a bl em,kisem vették a dobozból. Van h9 üveg chipelt bőrhátlalp meg egy kb 3 hónapos akksi ami talán használható.

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről

Leadtam javításra T-com pontban. Ott azt mondták, másfél-két hét amire visszajelez nekik a szerviz, de mostanában ezeket nem javítják állítólag (ott legalábbis ezt mondták nekem), cserét fognak adni, de G4 már nincsen. Ha tényleg nem lesz, akkor mit kérjek helyette? G5 v. Huawei P9Plus? Nektek mi a véleményetek? (bár lehet, hogy elhamarkodott a kérdés).

Eszembe jutott még egy dolog: amikor leadtam, az ügyfélszolgálatos holgy megpróbálta bekapcsolni és sikerült is neki, de 10 másodperc után megint újraindult. Lehet, hogy mégsem alaplapos?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1479 Dátum: 2016, 10 11, 04:58:42 »
Leadtam javításra T-com pontban. Ott azt mondták, másfél-két hét amire visszajelez nekik a szerviz, de mostanában ezeket nem javítják állítólag (ott legalábbis ezt mondták nekem), cserét fognak adni, de G4 már nincsen. Ha tényleg nem lesz, akkor mit kérjek helyette? G5 v. Huawei P9Plus? Nektek mi a véleményetek? (bár lehet, hogy elhamarkodott a kérdés).

Eszembe jutott még egy dolog: amikor leadtam, az ügyfélszolgálatos holgy megpróbálta bekapcsolni és sikerült is neki, de 10 másodperc után megint újraindult. Lehet, hogy mégsem alaplapos?
Két hét használat után, én még mindig a G5-re szavazok. Honor 8 volt a másik kiszemelt, de egy pillanatig nem bánom.

Tapatalkkal küldve az én LG-H850 eszközömről

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

ZOK

• Vendég
LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1480 Dátum: 2016, 10 11, 16:49:04 »
Nekem nem kell többet se samu,se lg.

Tapatalkkal küldve az én Nexus 5X eszközömről

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1481 Dátum: 2016, 10 11, 17:12:25 »
Nekem nem kell többet se samu,se lg.

Miért?

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szoszee

• PFC Fan
« Reply #1482 Dátum: 2016, 10 11, 18:38:07 »
Két hét használat után, én még mindig a G5-re szavazok. Honor 8 volt a másik kiszemelt, de egy pillanatig nem bánom.

nocsak nocsak jól látom, hogy G5-el flangálunk? ;) :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1483 Dátum: 2016, 10 11, 18:42:40 »
nocsak nocsak jól látom, hogy G5-el flangálunk? ;) :D
Jól ám. ;D

ZOK

• Vendég
« Reply #1484 Dátum: 2016, 10 11, 19:17:09 »
Miért?

Nekem még nem füstölt le 3 hónap után készülékem pedig voltpár (samsung,htc,xiaomi stb.)
Bár ezt is az LG gyártotta amit nyomkodom, ezt nem fogják visszadobni,h nyitott a BL.  :taps: :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1485 Dátum: 2016, 10 11, 19:29:19 »
Nekem még nem füstölt le 3 hónap után készülékem pedig voltpár (samsung,htc,xiaomi stb.)
Bár ezt is az LG gyártotta amit nyomkodom, ezt nem fogják visszadobni,h nyitott a BL.  :taps: :D
Ez oké, igaz. Nekem se volt ilyen, de nem erről az egyről ítélem meg a gyártót.
Pl az 5X is jó kütyü, de a G5 is. Néha van olyan érzésem, mintha nem is ugyanaz a cég csinálta volna...

ZOK

• Vendég
« Reply #1486 Dátum: 2016, 10 11, 19:55:09 »
Ez oké, igaz. Nekem se volt ilyen, de nem erről az egyről ítélem meg a gyártót.
Pl az 5X is jó kütyü, de a G5 is. Néha van olyan érzésem, mintha nem is ugyanaz a cég csinálta volna...

Persze persze, igaz. De hát pont velem történt meg, pont én buktam 130.000-ezen.. bizalomvesztés. Szépen eltemetem őket is mint a samsungot. Mindig van új,akik majd biztosítanak nekem szabadságot és a választás lehetőségét. Egyébként döbbenetes ,h a xiaomi-ból is milett. Pont egy olyan multi akik ellen létrehozták a márkát.. bár még jobbak de szomorú,h kínai samsung válik belőlük a zárt bl -ekkel meg a visszatartott forráskódokkal..

Nem elérhető szoszee

• PFC Fan
« Reply #1487 Dátum: 2016, 10 11, 20:17:58 »
Jól ám. ;D

mennyibe fájt? mi lett a G4-el?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1488 Dátum: 2016, 10 11, 20:46:20 »
Persze persze, igaz. De hát pont velem történt meg, pont én buktam 130.000-ezen.. bizalomvesztés. Szépen eltemetem őket is mint a samsungot. Mindig van új,akik majd biztosítanak nekem szabadságot és a választás lehetőségét. Egyébként döbbenetes ,h a xiaomi-ból is milett. Pont egy olyan multi akik ellen létrehozták a márkát.. bár még jobbak de szomorú,h kínai samsung válik belőlük a zárt bl -ekkel meg a visszatartott forráskódokkal..
Érthető döntés. Jó a xiaomi is, tetszik a vas, nagyon szép telefonokat csinálnak. Igazából nekem az op rendszer, és a kínai mivolta ami nem tetszik. Lehet lüke vagyok, de fenntartásokkal kezelem. :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1489 Dátum: 2016, 10 11, 20:52:44 »
mennyibe fájt? mi lett a G4-el?
Százötvenegynéhány by Telekom.
G4 a szekrényben, dobozában, működik, semmi gondja. De mivel nyitva a bootloader, gari nuku, közel nem kapnék annyit, mint amennyit nekem ér. Bármi történik az ötössel (bár úgy néz ki nem fog), jó helyen van az.
Kicsit drága tartalék telefon, de ez van.
Sajnos sem a meló, sem a magánélet nem enged meg malőrt, hogy bármikor cserben hagyjon. Remélem ez nem fog.

ZOK

• Vendég
« Reply #1490 Dátum: 2016, 10 11, 22:15:10 »
Érthető döntés. Jó a xiaomi is, tetszik a vas, nagyon szép telefonokat csinálnak. Igazából nekem az op rendszer, és a kínai mivolta ami nem tetszik. Lehet lüke vagyok, de fenntartásokkal kezelem. :)

Off topik

A fenntartás jogos. Inkább a normális 4g támogatottsága hiányzik. Romokban nagyon vegyes a kép. Stabilak jók,de van,h abból is mellényulnak. Developer romok borzalmasak. Szerintem 2 teljesen különböző csapat csinálja. Vasak marhajók,bármilyen terméket merek ajánlani. Meg inkább attól kell tartani honnan veszed milyen rommal. Hamisítottak is vannak gazdagon.

Nem elérhető szoszee

• PFC Fan
« Reply #1491 Dátum: 2016, 10 12, 10:34:20 »
Százötvenegynéhány by Telekom.
G4 a szekrényben, dobozában, működik, semmi gondja. De mivel nyitva a bootloader, gari nuku, közel nem kapnék annyit, mint amennyit nekem ér. Bármi történik az ötössel (bár úgy néz ki nem fog), jó helyen van az.
Kicsit drága tartalék telefon, de ez van.
Sajnos sem a meló, sem a magánélet nem enged meg malőrt, hogy bármikor cserben hagyjon. Remélem ez nem fog.

Az érveid megalapozottak :ok:(sajnos) Az enyém még gond nélkül muzsikál, mondjuk még mindig nem tudom nyitni a SEA változat miatt >:( . De lehet, hogy jobb is így, elnézve az "elhalálozási" arányokat  :shock:

Nem elérhető forex77

• PFC Fan
  • PDA: S5570
  • PDA ROM: S5570XWKS7
« Reply #1492 Dátum: 2016, 10 20, 23:46:24 »
Sziasztok. Nem tudom észrevettétek-e, da ha én videó felvételt készítek, és felvétel közben ráközelítek, akkor visszajátszás után a felvett videó hangminősége a ráközelítés alatt botrányos minőségű lesz. Ezt koncert felvételnél, és előadások felvételénél is észrevettem. Sajnos ezt nem csak az én LG G4-em produkálja.  :'( :'( :'( Erre esetleg valami észrevétel?

Nem elérhető seci65

• PFC Fan
« Reply #1493 Dátum: 2016, 10 26, 15:41:18 »
Ha megengeditek, beillesztem ide a panaszlevelem a telefonommal kapcsolatban!

Feladó:
..........

PANASZLEVÉL

Tisztelt Cím!
Az alábbi panasszal fordulok Önhöz:

2016.09.30-án a tatabányai Tescoban lévő T-pontban leadtam az LG G4 H815 típ-ú telefonomat javításra, egyben kértem, amennyiben lehet, mentsenek le néhány adatot a belső memóriából. Ezután (ha jól emlékszem) 10.10-én kaptam a fenti tel. számomra egy sms-t, aminek tartalma az volt, hogy átvehetem a telefonom az üzletben. Az sms megérkezését követően nem sokkal telefonon hívtak a T-pontból és közölték, hogy nem érkezett meg a telefonom, de meg kell mondanom a képernyő feloldő mintáját, mert különben nem csinálják meg a telefont. Én megadtam, de kissé furcsállottam, hogy egy szerviznek kell ez a kód.
Ezek után, a mai napon, 2019.10.26-án, mivel kissé sokalltam a javításra szánt időt, felhívtam az LG központi szervizt, ahol közölték, hogy a telefonom már 10.10-én kész volt, legkésőbb 11-én visszaküldték azt. Ekkor személyesen bementem a tatabányai Tesco T-pont-ba és kértem a telefonom. Ott közölték, hogy megérkezett ugyan, de nem javították meg, mert nem kaptak képernyő feloldó kódot. !!!!!! A T-pontban ott volt a hölgy akivel  beszéltem a feloldó kódról telefonon keresztül, mondta is nekem, hogy nem érti, mert Ő elküldte e-mailban a kódot a szerviznek.
Ez után átvettem a telefont és személyesen felvittem azt a Budaörs Kinizsi út 2/B szám alatti szervizbe (ahol is a telefon szervizelésen volt). Az ügyfélszolgálatos hölgy közölte, hogy a telefon javítási jegyzőkönyvén az áll, hogy ügyfél kérésére visszaküldve. ?????? .
Az üggyel kapcsolatban a következő kérdések merültek fel bennem:

- Miért nem javította meg a szerviz a telefonom?
   Ha véletlenül nem is kapott kódot, legalább megkérdezhette volna, hogy    mentések nélkül megjavíthatja-e! (ahogy a kódra rá tudtak kérdezni,    erre is rá tudtak volna)
- Miért nem értesített senki, hogy a T-pontban van a telefonom    kijavítatlanul?
- Kárpótol-e valaki azért, hogy most már kb 1 hónapja nincs nálam a nagyértékű telefonom és még mindig nem tudom mikorra lesz megjavítva?

Válaszukat előre is köszönöm!

S....... Z.........

A levelemet az alábbi címekre küldtem meg:

Nem elérhető seci65

• PFC Fan
« Reply #1494 Dátum: 2016, 10 28, 15:32:34 »
Megjavították a telefonom, hurrá :-(   alaplap csere volt.

Emlékeim szerint 6.0.1 volt eddig rajta, most 6.0 és nem tudom frissíteni, mert azt mondja, a legfrissebb  szoftver van rajta.
Eddig tudtam rá telepíteni az "Asztali kapcsolatok Widget" nevű programot, most nem tudom. Egyszerűen telepítés után a program hibát ír ki és leáll.
Nem vagyok csak egy átlagos felhasználó, így kicsit ideges vagyok most :-(
Tudna valaki valamilyen ötletet?
Előre is köszönöm.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1495 Dátum: 2016, 10 28, 15:44:58 »
Megjavították a telefonom, hurrá :-(   alaplap csere volt.

Emlékeim szerint 6.0.1 volt eddig rajta, most 6.0 és nem tudom frissíteni, mert azt mondja, a legfrissebb  szoftver van rajta.
Eddig tudtam rá telepíteni az "Asztali kapcsolatok Widget" nevű programot, most nem tudom. Egyszerűen telepítés után a program hibát ír ki és leáll.
Nem vagyok csak egy átlagos felhasználó, így kicsit ideges vagyok most :-(
Tudna valaki valamilyen ötletet?
Előre is köszönöm.
Attika mar mindent leirt a GYIK-ban. Ennel reszletesebb segitseget nem lehet adni. LGUP progival barmilyen kdz-t fel lehet pattintani a vasra. Legutolso informaciom szerint 20H a legfrissebb szoftver G4-re.

Nem elérhető seci65

• PFC Fan
« Reply #1496 Dátum: 2016, 10 28, 15:47:54 »
Attika mar mindent leirt a GYIK-ban. Ennel reszletesebb segitseget nem lehet adni. LGUP progival barmilyen kdz-t fel lehet pattintani a vasra. Legutolso informaciom szerint 20H a legfrissebb szoftver G4-re.
Köszönöm a gyors válaszod, még nem voltam szgép közelben mióta megjavították, akkor hétvégén megpróbálom.

Nem elérhető hirannor

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Android Revolution HD-4G 7.3,Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M
« Reply #1497 Dátum: 2016, 10 30, 19:30:41 »
sziasztok!

Valaki találkozott már olyan problémával a G4-nel, hogy a touch screen nem válaszol egyáltalán érintésre? Pár hete tűnt fel először, pl: hívtak és nem tudtam felvenni...meg az ébresztőóránál stb..Ma reggel is ki akartam nyomni az ébresztőt, erre totál lehalt az egész, semmilyen tapra nem reagál most már :( Minden más oké,a fizikai gombok funkcionálnak, factory resetet próbáltam még de nem segített...

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1498 Dátum: 2016, 11 02, 13:27:31 »
sziasztok!

Valaki találkozott már olyan problémával a G4-nel, hogy a touch screen nem válaszol egyáltalán érintésre? Pár hete tűnt fel először, pl: hívtak és nem tudtam felvenni...meg az ébresztőóránál stb..Ma reggel is ki akartam nyomni az ébresztőt, erre totál lehalt az egész, semmilyen tapra nem reagál most már :( Minden más oké,a fizikai gombok funkcionálnak, factory resetet próbáltam még de nem segített...

FR után tisztánh asználtad  vagy engedted visszatelepíteni a  play appjaid?

Nem elérhető hirannor

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Android Revolution HD-4G 7.3,Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M
« Reply #1499 Dátum: 2016, 11 02, 13:39:48 »
FR után tisztánh asználtad  vagy engedted visszatelepíteni a  play appjaid?

FR után a nyelvválasztó résznél nem tudok tovább jutni, mivel a touch screen nem reagál semmire sem.