Ha megengeditek, beillesztem ide a panaszlevelem a telefonommal kapcsolatban!
Feladó:
..........
PANASZLEVÉL
Tisztelt Cím!
Az alábbi panasszal fordulok Önhöz:
2016.09.30-án a tatabányai Tescoban lévő T-pontban leadtam az LG G4 H815 típ-ú telefonomat javításra, egyben kértem, amennyiben lehet, mentsenek le néhány adatot a belső memóriából. Ezután (ha jól emlékszem) 10.10-én kaptam a fenti tel. számomra egy sms-t, aminek tartalma az volt, hogy átvehetem a telefonom az üzletben. Az sms megérkezését követően nem sokkal telefonon hívtak a T-pontból és közölték, hogy nem érkezett meg a telefonom, de meg kell mondanom a képernyő feloldő mintáját, mert különben nem csinálják meg a telefont. Én megadtam, de kissé furcsállottam, hogy egy szerviznek kell ez a kód.
Ezek után, a mai napon, 2019.10.26-án, mivel kissé sokalltam a javításra szánt időt, felhívtam az LG központi szervizt, ahol közölték, hogy a telefonom már 10.10-én kész volt, legkésőbb 11-én visszaküldték azt. Ekkor személyesen bementem a tatabányai Tesco T-pont-ba és kértem a telefonom. Ott közölték, hogy megérkezett ugyan, de nem javították meg, mert nem kaptak képernyő feloldó kódot. !!!!!! A T-pontban ott volt a hölgy akivel beszéltem a feloldó kódról telefonon keresztül, mondta is nekem, hogy nem érti, mert Ő elküldte e-mailban a kódot a szerviznek.
Ez után átvettem a telefont és személyesen felvittem azt a Budaörs Kinizsi út 2/B szám alatti szervizbe (ahol is a telefon szervizelésen volt). Az ügyfélszolgálatos hölgy közölte, hogy a telefon javítási jegyzőkönyvén az áll, hogy ügyfél kérésére visszaküldve.
.
Az üggyel kapcsolatban a következő kérdések merültek fel bennem:
- Miért nem javította meg a szerviz a telefonom?
Ha véletlenül nem is kapott kódot, legalább megkérdezhette volna, hogy mentések nélkül megjavíthatja-e! (ahogy a kódra rá tudtak kérdezni, erre is rá tudtak volna)
- Miért nem értesített senki, hogy a T-pontban van a telefonom kijavítatlanul?
- Kárpótol-e valaki azért, hogy most már kb 1 hónapja nincs nálam a nagyértékű telefonom és még mindig nem tudom mikorra lesz megjavítva?
Válaszukat előre is köszönöm!
S....... Z.........
A levelemet az alábbi címekre küldtem meg:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login