Ez azt jelenti vodafone függő a telefon? Nem sok előnyét látom így. Én nem akarok romokat cserélgetni. Teljesen megfelelő a gyári frissítések. Csak jól működjön a telefon. Egyébkén nagyon sok telefonom volt de szerintem az Lg G4 egy szuper telefon. Ha az aksi kibírna egy napot tökéletes lenne.
Elméletileg Vodafone brand, de ha minden úgy működik ahogy neked kell, akkor szvsz nem kell ezzel foglalkozni. Nekem témobilos, de nyugodt szívvel küldök rá egy japán romot is, mert mára már ez nem minden esetben számít. Amiket kiadnak romokat, a szolgáltatók hála istennek egyre kevésbé nyúlnak bele. Ha a gyári frissítésekre akarsz hagyatkozni, akkor egyelőre fölösleges a twrp. Bár őszintén szólva, ha már egyszer van, én biztos nem hagynám parlagon. Nyitott állapotban legalább root legyen, hogy a nem kellő alkalmazásokat le tudjam törölni.
Az akku az nem erőssége a génégynek, ez tény. A QHD kijelző, meg a sok fölösleges pixel zabálja az ampert mint állat. Ha megnézed a készenléti idők mindenhol jók, de ha használjuk biza merül mint a veszedelem. Ezzel sokmindent nem lehet tenni, ez van. Kisebb apró finomhangolásokat ajánlott azért elvégezni, (gps, bluetooth, auto mentések, helymegosztások, stb., - ilyeneket átnézni, valójában mi kell, mi nem. Sok múlik ezeken is.
Szóval ha teljesen gyári, brandnek megfeleő állapotot akarsz, szvsz flash 20A, majd LG Bridge-el a felajánlott frissítés. Utóbbit innen tudod letölteni. :
You are not allowed to view links.
Register or
Login(A képet törlöm az előző hozzászólásodból. Ha legközelebb válaszolsz, lécci használd az idézet gombot jobb oldalon. Beszúrja az idézetet, majd a szöveg végén található
[/quote] felirat után írd amit szeretnél. Köszi. )