2024, 11 10, 22:39:18

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 207584 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1400 Dátum: 2016, 08 14, 14:20:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
". De. Egy apró dolog van itt a "gyártó részéről bizonyítás" és mi közöttünk. Mégpedig a magyar képviselet, aki konkrétan lefo.sa kinek milyen kötelezettsége van. "

De ez konrétan megint nem igaz!!
Nincs olyan ,hogy lefossa csak ha hagyod.

Hivatalos papírt kell kiadniuk indokokkal.Az meg mit írtam az euban nem lehet indok,hogy szoftveres módosítás történt HARDVERES hiba esetén.Am ráéadásúl jól ismert hiba amit az lg is beismer!De mint mondtam kóla ropi
mert ehez neked nem is kell közöd legyen mert intézze a bolt és vagy szolgáltató.Ha az lg megtagadja a szavatossság akkor is él ergo pénz vissza vagy  új készülék....
Igen értelek én, mint mondtam egyet is értek. De mit teszel, ha úgy jön vissza hátulról a pali, hogy már ki van cserélve az alaplap, a régit nem adják oda, és azt mondják hogy biza unlocked volt?
Leírja ő ezt neked szívesen, hogy Gipsz Jakab behozta XY imei számú készülékét javíttatni, ami alaplaphibás volt, mert elindítani nem tudtuk, és induláskor ott volt, hogy bootloader unlocked. A központi gépen fent az imei-ünk, mert lekértük. (Kétélű fegyver ez. ;) ) Ergo sakk matt, marad az nfh, ahol először őket kell meggyőzni az igazadról, aztán fognak kiállni érted.
Tudom én hogy igazad van, de sajnos a mai itthoni jogi helyzet nem minket segít, és a kiskapuk sem nekünk vannak nyitva... Bármikor sarokba szoríthatnak, mert eleve rossz alapokra épül ez az egész.
Kint ha gond van, a szerviz képviseletnek kutya kötelessége bizonyítani, mi az, ki okozta, tehet e róla a felhasználó, vagy közvetlen összefüggésben van e a nyitott bootloaderrel. De ott inkább nem is kérdeznek semmit, senki nem bizonygat senkinek semmit, hanem hisznek neked és adnak egy új telefont, hogy legközelebb is oda menj vásárolni. Oda is fogsz.
Mi nyerészkedünk tízezer forintokon, mert ilyenek vagyunk, három méterre látunk...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető atoka01

• PFC Fan
  • PDA: HTC Sensation XE, LG g2, LG G3
  • PDA ROM: 2.3.4 HTC Sense 3.0, Cloudy g3 2.0, Lolipop 20-h.
« Reply #1401 Dátum: 2016, 08 14, 15:05:04 »
Ahha. Hát ha hihetünk az úriembernek, ez egy portugál, de független rom H815-re. Közvetlen download : You are not allowed to view links. Register or Login

Forrás:

Viszont ha nem az, szerintem akkor is nyugodtan felrakhatod, a lényeg mindig a hardver típus azonosság (H815). Korábban én is raktam fel pl olasz szolgáltatóst, még a bootanimáció se változott meg, maradt az LG. :
)
Ha netán mégis, akkor max visszarakod a régit. :geek:  :whistle:

Köszi. Még egy kérdés már rég csináltam rom cserét, mivel tudom lementeni a rata lévő romot? És mivel tudom erre a készülékre feltenni Régebben a flash tool volt a menő, most olvastam valami új szoftverről.

Előre is köszi.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1402 Dátum: 2016, 08 14, 15:13:15 »
Köszi. Még egy kérdés már rég csináltam rom cserét, mivel tudom lementeni a rata lévő romot? És mivel tudom erre a készülékre feltenni Régebben a flash tool volt a menő, most olvastam valami új szoftverről.

Előre is köszi.
Komplett a romot menteni nem tudod, max az adatokat. LG Backup-al a felhasználói adatokat, alkalmazásokat, + ugye a belső tárhelyet is ajánlott. Mentés után a belső sd/LG Backup mappában lesz egy jó nagy lbf fájl, mielőtt nekiállsz bárminek is, azt feltétlen másold ki, nehogy ott maradjon. Az lesz a fenti mentés, amit vissza is tudsz állítani majd az új romon. A jelenleg használt romodnak is van kdz változata, ha ez nem jön be, majd megkeressük azt.
FlashTool nem menő volt, akkor az működött. :) Most a 6.0 óta LGUP-al frissítünk, amit a FAQ-ban megtalálsz. ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető atoka01

• PFC Fan
  • PDA: HTC Sensation XE, LG g2, LG G3
  • PDA ROM: 2.3.4 HTC Sense 3.0, Cloudy g3 2.0, Lolipop 20-h.
« Reply #1403 Dátum: 2016, 08 14, 15:22:02 »
Komplett a romot menteni nem tudod, max az adatokat. LG Backup-al a felhasználói adatokat, alkalmazásokat, + ugye a belső tárhelyet is ajánlott. Mentés után a belső sd/LG Backup mappában lesz egy jó nagy lbf fájl, mielőtt nekiállsz bárminek is, azt feltétlen másold ki, nehogy ott maradjon. Az lesz a fenti mentés, amit vissza is tudsz állítani majd az új romon. A jelenleg használt romodnak is van kdz változata, ha ez nem jön be, majd megkeressük azt.
FlashTool nem menő volt, akkor az működött. :) Most a 6.0 óta LGUP-al frissítünk, amit a FAQ-ban megtalálsz. ;)

Köszönöm az infót. :ima:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1404 Dátum: 2016, 08 14, 15:41:41 »
Köszönöm az infót. :ima:
Szívesen, bár a FlashTool után ez rém könnyű lesz.

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1405 Dátum: 2016, 08 14, 16:08:28 »
Igen értelek én, mint mondtam egyet is értek. De mit teszel, ha úgy jön vissza hátulról a pali, hogy már ki van cserélve az alaplap, a régit nem adják oda, és azt mondják hogy biza unlocked volt?
Leírja ő ezt neked szívesen, hogy Gipsz Jakab behozta XY imei számú készülékét javíttatni, ami alaplaphibás volt, mert elindítani nem tudtuk, és induláskor ott volt, hogy bootloader unlocked. A központi gépen fent az imei-ünk, mert lekértük. (Kétélű fegyver ez. ;) ) Ergo sakk matt, marad az nfh, ahol először őket kell meggyőzni az igazadról, aztán fognak kiállni érted.
Tudom én hogy igazad van, de sajnos a mai itthoni jogi helyzet nem minket segít, és a kiskapuk sem nekünk vannak nyitva... Bármikor sarokba szoríthatnak, mert eleve rossz alapokra épül ez az egész.
Kint ha gond van, a szerviz képviseletnek kutya kötelessége bizonyítani, mi az, ki okozta, tehet e róla a felhasználó, vagy közvetlen összefüggésben van e a nyitott bootloaderrel. De ott inkább nem is kérdeznek semmit, senki nem bizonygat senkinek semmit, hanem hisznek neked és adnak egy új telefont, hogy legközelebb is oda menj vásárolni. Oda is fogsz.
Mi nyerészkedünk tízezer forintokon, mert ilyenek vagyunk, három méterre látunk...

" De mit teszel, ha úgy jön vissza hátulról a pali, hogy már ki van cserélve az alaplap, a régit nem adják oda, és azt mondják hogy biza unlocked volt? "
Rendőrségi feljelentést teszek.Elöször is nem cserélhet alaplapot "hátúl a pali ha én nem kérem bukó 1
2 minden alaplap egyedi szériaszámot tartalmaz ha visszadja úgy ,hogy más a szám arca leszakad...
Én is értelek de nem bonyolítsuk ezt túl.

HA szolgáltatónál vett kinyitott bootloaderes hiba van vissza kell vinni a szolágltatóhoz
Ha bolti vétel volt a boltba.
Egyik esetben se az LG hez kell vini szavatossági igénnyel hanem az eladohoz.
Hogy ők mit tesznek vele a bolt/szolgáltató elviszi e az lg hez és ott megtagadják e vagy se teljesen irreleváns ez a bolt és az lg dolga leboxolni.
Rendeltetészerüen használtad és HARDVERES lg részéről 0 day fentálló hibaí van.Oldják meg
Ha a szolgáltató nem akarja rájuk kell pirítani és beolvasni a hatályos jogszabályt majd megküldeni nekikk tértivel is  panasszal élve és ha ezután is szívoznának ..Akkor fel kell jelenteni őket békéltető illetve polgári per.
Ott meg még kártérítést is lehet kérni azaz idő és egyébb kellemetlenségekért.
Nincs az a bíroság ami az elismert egysértelmű lg féle rossz minőségű hardver miatt nekiki ítél...
De hidd el el se jut odáig.Kizártnak tarom ,hogy az lg is szívozna elég benézni az xda topikba több száz bootloop hiba és az csak egy fórum...Ráadásúl nem egy arcnak nyitottan is javították EU-s országban is!...Én már írtam az lg nek akiknek törvény miatt 30 napon belűl kellene válaszolni még van 1 hetük.Ha nem én is tértis levelet küldök de ez már rossz jel mert kötelesek lennének emailra is választ adni..

Egyébként meg ja jó lenne ha az lg egyértelműen kiadna egy közleményt a nyitott loaderre javításra...
Miondegy reméljük a legjobbakat és ,hogy nem kell tömeges pert rájuk raknunk!
Köszi az eszmecserét is!!

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #1406 Dátum: 2016, 08 14, 17:10:13 »
Hali,
Elég hosszúra nyúlt ez a szervizes probléma, de alighanem egy valami elkerülte mindenki figyelmét:
Minden szerviznek kötelessége a vevőt tájékoztatni, hogy ha nem garanciában javítják, akkor várhatóan mennyi lesz a javítási költség és ezt vállalja-e a vevő. Ennek hiányában nem kezdhette volna el a javítást.
Nekem minden szó nélkül cserélték a fő panelt, akksit, keretet és kijelzőt a Telemaxnál. (506 serial volt és svájci független. Az új alaplap HUN, de sehol nem azonosítható az IMEI száma.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1407 Dátum: 2016, 08 14, 19:52:43 »
" De mit teszel, ha úgy jön vissza hátulról a pali, hogy már ki van cserélve az alaplap, a régit nem adják oda, és azt mondják hogy biza unlocked volt? "
Rendőrségi feljelentést teszek.Elöször is nem cserélhet alaplapot "hátúl a pali ha én nem kérem bukó 1
2 minden alaplap egyedi szériaszámot tartalmaz ha visszadja úgy ,hogy más a szám arca leszakad...
Én is értelek de nem bonyolítsuk ezt túl.

HA szolgáltatónál vett kinyitott bootloaderes hiba van vissza kell vinni a szolágltatóhoz
Ha bolti vétel volt a boltba.
Egyik esetben se az LG hez kell vini szavatossági igénnyel hanem az eladohoz.
Hogy ők mit tesznek vele a bolt/szolgáltató elviszi e az lg hez és ott megtagadják e vagy se teljesen irreleváns ez a bolt és az lg dolga leboxolni.
Rendeltetészerüen használtad és HARDVERES lg részéről 0 day fentálló hibaí van.Oldják meg
Ha a szolgáltató nem akarja rájuk kell pirítani és beolvasni a hatályos jogszabályt majd megküldeni nekikk tértivel is  panasszal élve és ha ezután is szívoznának ..Akkor fel kell jelenteni őket békéltető illetve polgári per.
Ott meg még kártérítést is lehet kérni azaz idő és egyébb kellemetlenségekért.
Nincs az a bíroság ami az elismert egysértelmű lg féle rossz minőségű hardver miatt nekiki ítél...
De hidd el el se jut odáig.Kizártnak tarom ,hogy az lg is szívozna elég benézni az xda topikba több száz bootloop hiba és az csak egy fórum...Ráadásúl nem egy arcnak nyitottan is javították EU-s országban is!...Én már írtam az lg nek akiknek törvény miatt 30 napon belűl kellene válaszolni még van 1 hetük.Ha nem én is tértis levelet küldök de ez már rossz jel mert kötelesek lennének emailra is választ adni..

Egyébként meg ja jó lenne ha az lg egyértelműen kiadna egy közleményt a nyitott loaderre javításra...
Miondegy reméljük a legjobbakat és ,hogy nem kell tömeges pert rájuk raknunk!
Köszi az eszmecserét is!!
Szerintem se érdemes túlbonyolítani. Ugye a központi közlemény így szól:

Once your phone is unlocked, it will no longer be covered by LG warranty.
As we cannot guarantee the proper operation of our hardware with custom software, we are not able to maintain the full scope of warranty for your device after you have unlocked the bootloader.
Because of that we have a responsibility to let you know that defects which may result from, or were caused by custom device-software may not be covered by LG warranty.

Nyilván ezt lehet így is, meg úgy is értelmezni, fordítani. Mindenesetre elég egyértelmű, hogy a nyitás után nincs LG garancia, mert nem tudják garantálni a hadver megfelelő működését.
Ha nem tudják azt garantálni, mire vállaljanak garanciát? Leírták nem? Tudtad nem? Elfogadtad vállaltad nem? De igen. Az, hogy ezt hogy ítélik meg Düsseldorfban, az miért lenne releváns nekünk?...
Át lehet ám ezt úgy fordítani mint a huzat...  ;) Hidd el nekem, nincs az a magyar bíróság, aki nekünk adna igazat, az LG Magyarországgal szemben...

De tényleg ne vitatkozzunk ezen, fölösleges. Kíváncsi leszek Chinano69 ügyéből mi lesz.

Hali,
Elég hosszúra nyúlt ez a szervizes probléma, de alighanem egy valami elkerülte mindenki figyelmét:
Minden szerviznek kötelessége a vevőt tájékoztatni, hogy ha nem garanciában javítják, akkor várhatóan mennyi lesz a javítási költség és ezt vállalja-e a vevő. Ennek hiányában nem kezdhette volna el a javítást.
Nekem minden szó nélkül cserélték a fő panelt, akksit, keretet és kijelzőt a Telemaxnál. (506 serial volt és svájci független. Az új alaplap HUN, de sehol nem azonosítható az IMEI száma.

Igen, hosszúra, Sakhalinnal inkább általános vonatkoztatásban folytatjuk a diskurzust, ez meg egyedi eset. De ebben nagyon igazad van, én is így tudom, hogy amíg a tulajdonos rá nem bólint, bele nem egyezik, addig semmi olyan javítást nem csinálhatnak, ami akár 1 Ft-ba kerül. Erre simán lehet hivatkozni, ebben a formában senkit nem kötelezhetnek fizetésre. Jelen állásban természetesen én is úgy mennék oda, hogy vagy ide a telefont ingyen, vagy NFH. És tegyük hozzá azt, hogy ez valóban nem volt nyitva, az meg minden csak nem szervizelési/szerelési indok, hogy tudjuk, hogy bootlopos lesz. Há mi ez? Margiiit, nóóóórmális?  ::) ;D

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #1408 Dátum: 2016, 08 14, 23:35:57 »
Hű!
Szép hosszúra nyúlt a szervizeléses történetem boncolgatása. :)
Elvileg nem nyúltak hozzá, nem cseréltek alaplapot csak tájékoztattak az árról, hogy egyébként ennyibe kerül.
Ha véletlenül kicserélték, akkor megköszönöm és ott hagyom szépen emberünket 1 fillér nélkül.
Amúgy azt mondták, hogy a Telemaxhoz küldik, mert ők annyira tele vannak, hogy nem győzik és így is két hét a javítási idő, csere készülék meg nincs. (Azért ez is pofátlanság.) Nem 2 órára adom le a készüléket...
Olvasgatva itt azért sok infót kaptam és köszönöm, holnap reggel kiderül mi lesz. Megpróbálom megmutatni emberünknek, hogy a készülék nincs nyitva, úgyhogy amire hivatkozik, hogy az ő rendszerük azt írta, hogy nyitott, az hibás.
Ha nem sikerül, akkor irány a telekom, bár még nem bootloopos a készülék csak előbb utóbb az lesz. (LG hivatalos márkaszervizben mondták) vagy fogyasztóvédelem.

Azért köszönöm a sok infót, amit kivesézgettetek. :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I8200N-ről

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #1409 Dátum: 2016, 08 15, 09:08:36 »
Elhoztam a készüléket, nem nyúltak hozzá, nem volt a Telemaxnál sem, ahogy mondták.
Próbáltam meggyőzni az ott ülő embert, hogy valami hiba lehet a rendszerben, mert nincs nyitva szoftveresen a telefon, bizonyítani is tudom.
Elment hátra egy másik szervizeshez, majd amikor visszajött azt mondta, hogy a telefon küldi a jelet, meg a rendszer is ezt írja nekik így nem nyúlhatnak hozzá, mert nem tudják visszazárni.
-Mondom nem is kell, mert nincs mit visszazárni.
-Ők így nem tudnak mit kezdeni vele, meg van kötve a kezük.
-Kérdem én, ha a békéltető testület vagy a fogyasztóvédelem nekem ad igazat, akkor már meg tudják majd csinálni?
-Akkor majd megoldjuk. - mondta erre ő

Ja és még egy, azt is mondta, hogy ők azt nem tudják, hogy meg lett e nyitva és vissza lett e zárva...

De a legszebb amivel végképp nem tudtam mit kezdeni csak megköszönni és eljönni, amikor benyögte, hogy: "Az USB hibakeresés is be volt kapcsolva."
Itt éreztem, hogy el kell jönnöm nehogy az arcába nevessek. :D

Mindegy nem erőlködöm velük első körben békéltető testület, utána majd látjuk.

Küldve az én LG-H815-emről

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #1410 Dátum: 2016, 08 15, 09:38:05 »
Előre is bocsánat, mielőtt idegeskednétek vagy vitatkoznátok, hogy Viber, WatsApp vagy egyéb "fosi"...  :ima:
Szóval, ha MyBackup-pal csinálok mondjuk csak a Viber-ről egy full mentést, elképzelhető, hogy a ROM frissítés után vissza tudom tenni úgy, hogy nem kell bejelentkezni és nem viszem az ismerőseim vele az idegbe - hogy csatlakozta, ?!
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1411 Dátum: 2016, 08 15, 10:22:45 »
Szerintem se érdemes túlbonyolítani. Ugye a központi közlemény így szól:

Once your phone is unlocked, it will no longer be covered by LG warranty.
As we cannot guarantee the proper operation of our hardware with custom software, we are not able to maintain the full scope of warranty for your device after you have unlocked the bootloader.
Because of that we have a responsibility to let you know that defects which may result from, or were caused by custom device-software may not be covered by LG warranty.

Nyilván ezt lehet így is, meg úgy is értelmezni, fordítani. Mindenesetre elég egyértelmű, hogy a nyitás után nincs LG garancia, mert nem tudják garantálni a hadver megfelelő működését.
Ha nem tudják azt garantálni, mire vállaljanak garanciát? Leírták nem? Tudtad nem? Elfogadtad vállaltad nem? De igen. Az, hogy ezt hogy ítélik meg Düsseldorfban, az miért lenne releváns nekünk?...
Át lehet ám ezt úgy fordítani mint a huzat...  ;) Hidd el nekem, nincs az a magyar bíróság, aki nekünk adna igazat, az LG Magyarországgal szemben...

De tényleg ne vitatkozzunk ezen, fölösleges. Kíváncsi leszek Chinano69 ügyéből mi lesz.

Igen, hosszúra, Sakhalinnal inkább általános vonatkoztatásban folytatjuk a diskurzust, ez meg egyedi eset. De ebben nagyon igazad van, én is így tudom, hogy amíg a tulajdonos rá nem bólint, bele nem egyezik, addig semmi olyan javítást nem csinálhatnak, ami akár 1 Ft-ba kerül. Erre simán lehet hivatkozni, ebben a formában senkit nem kötelezhetnek fizetésre. Jelen állásban természetesen én is úgy mennék oda, hogy vagy ide a telefont ingyen, vagy NFH. És tegyük hozzá azt, hogy ez valóban nem volt nyitva, az meg minden csak nem szervizelési/szerelési indok, hogy tudjuk, hogy bootlopos lesz. Há mi ez? Margiiit, nóóóórmális?  ::) ;D

De még mindeig nem érted:

"Once your phone is unlocked, it will no longer be covered by LG warranty."

WARRANTY=garancia
De az Euban 2 év SZAVATOSSÁGOT!!!!!! kötelező adni.
Nem számít a garancia.Egyértelmű hardveres hiba első naptól kezdve elismerve nem régen az LG által is.Nincs miről beszélni

Kevered a jogokat
Miyléen düsseldorfrol beszélsz???
Hatályos eus és magyar tö9rvény mindekettő:
Elősnek ez:
You are not allowed to view links. Register or Login amely érvényes ITThon és az egész EU területén
Másodiknak ez:http://www.nfh.hu/node/151
Ami érvényes szintén itthon és az egész EU területén
Utoljára írom válaszd szét a GArancia és a szavatossági jogokat a kettő totál más!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1412 Dátum: 2016, 08 15, 12:30:04 »
Előre is bocsánat, mielőtt idegeskednétek vagy vitatkoznátok, hogy Viber, WatsApp vagy egyéb "fosi"...  :ima:
Szóval, ha MyBackup-pal csinálok mondjuk csak a Viber-ről egy full mentést, elképzelhető, hogy a ROM frissítés után vissza tudom tenni úgy, hogy nem kell bejelentkezni és nem viszem az ismerőseim vele az idegbe - hogy csatlakozta, ?!
Szerintem a Viber fejlesztoinek irj, hogy vegyek ki ezt a haszontalan featuret az alkalmazasbol. Ha minden nap 10× zaklatod oket akkor talan a kovetkezo release-bol kiszedik.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1413 Dátum: 2016, 08 15, 13:03:05 »

Igen, ha például a Titánium Backuppal mented, majd állítod vissza, akkor ott folytatod, ahol abbahagytad kivéve ha közben másik telefonon bejelentkeztél vagy a jelenlegin kijelentkeztél. Ez a titkosítás most lehet.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1414 Dátum: 2016, 08 15, 13:05:03 »
Szerintem a Viber fejlesztoinek irj, hogy vegyek ki ezt a haszontalan featuret az alkalmazasbol. Ha minden nap 10× zaklatod oket akkor talan a kovetkezo release-bol kiszedik.

Ne már Rizsi... Még mindig itt tartasz? Az a funkció is kikapcsolható. Az már a felhasználó problémája, hogy nem kapcsolja ki...

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1415 Dátum: 2016, 08 15, 13:13:28 »
Igen, ha például a Titánium Backuppal mented, majd állítod vissza, akkor ott folytatod, ahol abbahagytad kivéve ha közben másik telefonon bejelentkeztél vagy a jelenlegin kijelentkeztél. Ez a titkosítás most lehet.
Akkora hülye vagyok :(
Én a Titanium Backupot el is felejtettem :( Persze a MyBackuppal meg nem működik...
Most megint az idegbajba kergettem kb. 200 ismerőst :(  Szegények... Van aki már zokon veszi, hisz nem mind barát...
Igyekszem legközelebb okosabb lenni :angyal:
(Válaszolva a kérdésre persze neeeem, nem léptem be sehol, csak simán a frissebb romot feltettem, közben meg eltel X perc max...  )

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1416 Dátum: 2016, 08 15, 13:16:03 »
Ne már Rizsi... Még mindig itt tartasz? Az a funkció is kikapcsolható. Az már a felhasználó problémája, hogy nem kapcsolja ki...
Ezt most nem értem. Hol kapcsoljam ki ezt a funkciót, ha még be sem léptem az app-ba ???
Segítség  :ima:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1417 Dátum: 2016, 08 15, 13:56:47 »
Ez esetben ott a pont. Ha a user nem kapcsolja ki magara vessen es viselje el ha valakitol jon az ertesites heti 3×, hogy csatlakozott.

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1418 Dátum: 2016, 08 15, 14:11:49 »
Ezt most nem értem. Hol kapcsoljam ki ezt a funkciót, ha még be sem léptem az app-ba ???
Ja értem már Uraim, szóval a "bejövőt" tudom tiltani (ha akaródzik)... Oké, bocsi! :angyal:  O->-

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1419 Dátum: 2016, 08 15, 16:12:47 »

Mindenkinek lehetősége van kikapcsolni a Viberben a Beállítások - Értesítések - A partner csatlakozott a Viberhez jelzést. Az hogy sok felhasználó nem nézi át a beállítási lehetőségeket, az az ő bajuk. Ha meg ezért vinnyognak neked, akkor fel lehet homályosítani őket erről. Szóval jelezd az ismerőseidnek, hogy nyavalygás helyett tegyenek egy pár lépést előre. ;)

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1420 Dátum: 2016, 08 15, 16:23:16 »
Mindenkinek lehetősége van kikapcsolni a Viberben a Beállítások - Értesítések - A partner csatlakozott a Viberhez jelzést. Az hogy sok felhasználó nem nézi át a beállítási lehetőségeket, az az ő bajuk. Ha meg ezért vinnyognak neked, akkor fel lehet homályosítani őket erről. Szóval jelezd az ismerőseidnek, hogy nyavalygás helyett tegyenek egy pár lépést előre. ;)
:ok: Okés ...  :D
(Van aki már csak piszkál, hogy "na mán megint új rom miii?!"  :oops: :D)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1421 Dátum: 2016, 08 16, 13:42:48 »
:ok: Okés ...  :D
(Van aki már csak piszkál, hogy "na mán megint új rom miii?!"  :oops: :D)

:D
Ilyen ez...  :ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1422 Dátum: 2016, 08 18, 11:12:20 »
Ez érdekes lehet nekünk is.

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1423 Dátum: 2016, 08 25, 11:22:21 »
Én ebbe vagyok beleszerelmesedve, ( You are not allowed to view links. Register or Login ) mert mikor volt egy BB Z10-esem, a billentyűzete világbajnok / imádtam!
... és most mintha lehetne valami, de nekem azt írja, nem sikerült telepíteni  :'(
Ötletek?  :ima:

Tévedtem, csak a biztonsági riasztást kellett átlépnem és voila :taps: Működik!
Érdemes kipróbálni, aki nem bírja a prediktív bevitelt mint én, annak is .... :angyal:

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #1424 Dátum: 2016, 08 30, 20:25:22 »
Egy kis update!
Múlt hét előtt aug. 18-án (csütörtökön) leadtam a G4-et a Telekomba szervizelésre.
Egy hétig ültek rajta majd kijutott a Telemaxhoz.
Ott a munkalap szerint egy nap alatt szoftver frissítettek, (v20d-ről v20d-re) és kicserélték az akkumulátor (2016. 04 havira), meg tesztelték. Reggel 8:36-kor érkezett oda és 20:36-kor kiállították a szállítót. Át is adták állítólag pénteken a UPS-nek, és ma hozta az MPL...
Nem tudom milyen tesztet végeztek de az akksi 27%-on volt. Mindegy, egyelőre örülök neki, mert egy SIII mini volt addig nálam és hát azt már többször falhoz vágtam volna, de mivel nem az enyém így épp maradt. :)
Jöhet a teszt időszak.

Küldve az én LG-H815-emről