2024, 12 19, 23:31:16

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210478 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1350 Dátum: 2016, 08 04, 15:43:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:D :taps:

Akkor ajánlom figyelmedbe az You are not allowed to view links. Register or Login-t és hozzá az You are not allowed to view links. Register or Login-t. A romban a 4.0 kernel van. Jól teljesít és pont annyi plusz van benne, amennyi kell (például xposed, FHD 60fps videófelvétel).
....
:ok: Igggen , én is ezt javasolnám  ;)
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1351 Dátum: 2016, 08 04, 15:44:08 »
:D :taps:

Akkor ajánlom figyelmedbe az You are not allowed to view links. Register or Login-t és hozzá az You are not allowed to view links. Register or Login-t. A romban a 4.0 kernel van. Jól teljesít és pont annyi plusz van benne, amennyi kell (például xposed, FHD 60fps videófelvétel).

Egyébként eddig úgy néz ki, hogy a bootloop hibát javítják, legalábbis állítólag a telemax nem nézi, hogy milyen állapotban van a készülék. Különben meg meg lehet csinálni azt is, hogy már addig se kapcsoljon be a készülék. Mert ugyebár elektronika az egész...
Köszi, épp hajnalban raktam fel a romot!  :ok: A kernelt köszi, nem is néztem, hogy van másik. Ad valami pluszt, vagy csak a romba lévő javítása?
Nekem bőven elég ami benne van. Nem vagyok egy nagy skin modder, így  az aromában nem nyomtam szinte semmire, minden stock. Xposed sincs, az LG romokkal régóta nem cimbik.

Ez igaz, bennem is sokminden megfordult tegnap óta...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1352 Dátum: 2016, 08 04, 15:44:46 »
:ok: Igggen , én is ezt javasolnám  ;)
O->- :-*
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1353 Dátum: 2016, 08 04, 15:46:04 »
;D Nyilván a vásárlás pillanatában gondolja át az ember, nem is erről van szó. Csak kicsit elegem van már ebből a nyögve nyelős updgradeből, meg hogy bármelyik gyártóhoz mész, vagy hozzá hű, addig vagy jó, amíg ki nem jön a következő modell. Pár hónapja még a G3 miatt morgolódtam, hogy milyen szemetek, erre jött a nyár, a génégy ment. Amióta rövidgatyát hordunk, mintha nem is léteznénk. Kösz.
Almáéknál ma lenyomják a nagy piros updgrade gombot, aztán holnap reggel még Zimbabwében is jelez a legutolsó 5s. Ami alapjában nem is érdekelne, csak éppen a mi útjaink ilyenekkel vannak kikövezve, amiket senki nem lök odébb...

Ja, igen. Csak éppen a 9.3.3 már jól muzsikál, de a 9.3-tól eddig volt gond bőven. Fagyások, akadások, stb. Szóval nem biztos, hogy kell mindig az a frissítés. Oké, a biztonsági dolgot megértem, ha valaki nagyon aggódik, de egyébként valljuk be őszintén: olykor sokan mániákusan akarják az újabb, nagyobb számmal rendelkező kiadást... de miért is? Több lesz azzal a készülék? Lehet. Vagy nem...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1354 Dátum: 2016, 08 04, 15:48:39 »
Köszi, épp hajnalban raktam fel a romot!  :ok: A kernelt köszi, nem is néztem, hogy van másik. Ad valami pluszt, vagy csak a romba lévő javítása?
Nekem bőven elég ami benne van. Nem vagyok egy nagy skin modder, így  az aromában nem nyomtam szinte semmire, minden stock. Xposed sincs, az LG romokkal régóta nem cimbik.

Ez igaz, bennem is sokminden megfordult tegnap óta...

Bár Rizsi szerint sz.r, ettől még tökéletesen működik az xposed és annak kiegészítői a G4-en.
Itt van az egyébként 2. hozzászólásban levő change log a 4.1-es kernelhez:
v4.1 - 25/07/2016
- msm: mdss: kcal: Add KCAL support for post processing control [v2]
- Add USB fast charge
- Added fsync on/off support.
- Rebase zram and zsmalloc from 3.15
- Many patches for stability and performance improvement

Itthon wifin ha nem használom a készüléket, akkor az akku fogyasztás egy szép hosszú vízszintes vonal. :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1355 Dátum: 2016, 08 04, 15:50:22 »
Bár Rizsi szerint sz.r, ettől még tökéletesen működik az xposed és annak kiegészítői a G4-en.
Itt van az egyébként 2. hozzászólásban levő change log a 4.1-es kernelhez:
v4.1 - 25/07/2016
- msm: mdss: kcal: Add KCAL support for post processing control [v2]
- Add USB fast charge
- Added fsync on/off support.
- Rebase zram and zsmalloc from 3.15
- Many patches for stability and performance improvement

Itthon wifin ha nem használom a készüléket, akkor az akku fogyasztás egy szép hosszú vízszintes vonal. :D
Köszi!  :ok:

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #1356 Dátum: 2016, 08 04, 15:52:12 »
O->- :-*
Muszáj összekoszolnom evvel a gyöngyszemmel a fórumot, de csak mert szigorúan az eseményekbe vág.... :angyal:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1357 Dátum: 2016, 08 04, 15:54:32 »
Muszáj összekoszolnom evvel a gyöngyszemmel a fórumot, de csak mert szigorúan az eseményekbe vág.... :angyal:
;D Jogos! Van vita topik, meg custom is. Én csináltam.  :p :-X :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1358 Dátum: 2016, 08 04, 15:57:36 »

:D :ok:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1359 Dátum: 2016, 08 04, 16:47:58 »
Előfizetésben lett szerencsém választani pici pénzért egy iPhone SE 64GB-os verziót. Mit mondjak, nagyjából kellemesen csalódtam benne, de... bár minden számomra fontosat meg tudtam vele oldani (sajnos volt amit csak felhő tárhelyen keresztül, amivel sokkal lassabb), ahogy tudtam eddig, most is tudom, hogy még mindig van ami hiányzik belőle. Üzemidőre jó volt, de annak kissé kicsi a kijelzője, viszont nem munkára, zsebben hordósnak gondoltam jó lesz. Szóval nem szarozom le, de nem elég amit tud. Ja és iTunes-t még csak véletlenül sem telepítettem. Aztán úgy döntöttem eladom és szombaton el is viszik. Most várom a paypal kódot és talán lesz helyette egy OP3, mert sok jót olvasok róla és kíváncsi vagyok rá... :)
Eleg jol sikerukt vas, nem bantam meg. Siess a vasarlassal, mert augusztus 9-tol szeptember 12-ig egy honapra bezar a bazar.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1360 Dátum: 2016, 08 04, 17:14:21 »
Eleg jol sikerukt vas, nem bantam meg. Siess a vasarlassal, mert augusztus 9-tol szeptember 12-ig egy honapra bezar a bazar.

Tudok róla, ha lemaradok sem fogok kétségbe esni, van mit használnom. :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1361 Dátum: 2016, 08 04, 17:15:35 »
Tudok róla, ha lemaradok sem fogok kétségbe esni, van mit használnom. :)
Például egy jó génégyet. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1362 Dátum: 2016, 08 04, 17:38:34 »
Például egy jó génégyet. :)

Például azt igen, most is azt használom. De ott van az Ulefon Power is, kiváló munkatelefon. :)
Persze a G4 valószínűleg családon belül megy máshová. Az OP3 kamerájára vagyok kíváncsi. Az eddigiek alapján jónak tűnik.

Hogy alakult a mai nap nálad az Imeriummal? Jobb, mint a gyári volt?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1363 Dátum: 2016, 08 04, 18:35:25 »
Például azt igen, most is azt használom. De ott van az Ulefon Power is, kiváló munkatelefon. :)
Persze a G4 valószínűleg családon belül megy máshová. Az OP3 kamerájára vagyok kíváncsi. Az eddigiek alapján jónak tűnik.

Hogy alakult a mai nap nálad az Imeriummal? Jobb, mint a gyári volt?
Nagyon nem tudok még nyilatkozni, kb 20 perc sotom ha lehet, abból 10 perc telefonálás. Este majd kicsit nyúzom, akkor jobban látni. Az eddigiek alapján viszont pozitív a vélemény. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1364 Dátum: 2016, 08 04, 18:47:25 »
Nagyon nem tudok még nyilatkozni, kb 20 perc sotom ha lehet, abból 10 perc telefonálás. Este majd kicsit nyúzom, akkor jobban látni. Az eddigiek alapján viszont pozitív a vélemény. :)

A készenléti időt már azért csak látod ennyi idő alatt. Használat közben nem lesz meglepetés szerintem.

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #1365 Dátum: 2016, 08 05, 08:20:07 »
Op3 kamerája milyen, higy viszonyul a G4 hez?  És a Sot?  Én is ezen  gondolkodom, főleg a bootloop mizeria maitt (meg a képbeégés is egy kicsit aggaszt - igaz gar van meg bőven, de akkor is). Ahogy nézem az op3 is dual sim, b20 lte, 64 giga, boven jó. Bár higy szarrá lehet hekkelni az egy kicsit visszatart, mert nem szeretnék megint ezekkel bíbelődni, de ahogy magamat  ismerem fogok :).

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1366 Dátum: 2016, 08 05, 09:12:57 »
Op3 kamerája milyen, higy viszonyul a G4 hez?  És a Sot?  Én is ezen  gondolkodom, főleg a bootloop mizeria maitt (meg a képbeégés is egy kicsit aggaszt - igaz gar van meg bőven, de akkor is). Ahogy nézem az op3 is dual sim, b20 lte, 64 giga, boven jó. Bár higy szarrá lehet hekkelni az egy kicsit visszatart, mert nem szeretnék megint ezekkel bíbelődni, de ahogy magamat  ismerem fogok :).
Jo a kameraja az eddigi legjobb OnePlus kamera. En bovebben nem tudok rola irni, mert nem vagyok nagy fenykepezos. Nem muszaj ROM-olni, a gyarival is hibatlan.

Nem elérhető balahu

« Reply #1367 Dátum: 2016, 08 05, 09:20:22 »
Jo a kameraja az eddigi legjobb OnePlus kamera. En bovebben nem tudok rola irni, mert nem vagyok nagy fenykepezos. Nem muszaj ROM-olni, a gyarival is hibatlan.
Koszi. Sajnos ahogy magamat ismerem fogok romolni, ha mast nem kernelt cserélni meg hasonlók. :) És a SOT jobb vagy   kb ugyanaz? Mert ez a masik szűk keresztmetszete ugye a G4 nek. No meg meg 1, napfenyben való fényerő?

Nem elérhető hetn

• Navigáció / Navigation: Sygic Waze
  • PDA: GT-i9300, LG G4
« Reply #1368 Dátum: 2016, 08 05, 10:50:46 »
Hogy mit? Miért van? :) Csak a galéria appban van pár opció, mint kivágás, kollázs, ilyenek. Vagy mire gondolsz pontosan?
pont erre, nekem nincs ott, csak a "rotate" meg a "crop"
más:
Van olyan itt aki Marshmallow alatt használ pl Tasker-t? Megoldható valahogy a MobileData On/Off?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1369 Dátum: 2016, 08 05, 10:55:47 »
pont erre, nekem nincs ott, csak a "rotate" meg a "crop"
más:
Van olyan itt aki Marshmallow alatt használ pl Tasker-t? Megoldható valahogy a MobileData On/Off?
Nem gyári romra kell, jól értem?

Nem elérhető balahu

« Reply #1370 Dátum: 2016, 08 07, 16:26:08 »
Van valami mód arr ahogy root nélkül átvigyem az appokat -illetve ami fontosabb azok beállításit egy másik készülékre? Helium működhet?

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #1371 Dátum: 2016, 08 07, 17:56:07 »
Van valami mód arr ahogy root nélkül átvigyem az appokat -illetve ami fontosabb azok beállításit egy másik készülékre? Helium működhet?
Ha az a másik készülék is LG, akkor a legegyszerübb az LGBackup. Ez a beállításokat is általában elmenti.
Ha nem LG, akkor az adatokat nem tudod az app-al együtt menteni. Erre én a 'Super Backup Pro' és az 'Easy Backup HU' (gidano.hu) app-okat használom, de root nélkül adatot nem ment. Mindkettő felhőbe is ment, ha kell.
A helium nálam nem lett szerethető.

Nem elérhető balahu

« Reply #1372 Dátum: 2016, 08 07, 18:04:48 »
Ha az a másik készülék is LG, akkor a legegyszerübb az LGBackup. Ez a beállításokat is általában elmenti.
Ha nem LG, akkor az adatokat nem tudod az app-al együtt menteni. Erre én a 'Super Backup Pro' és az 'Easy Backup HU' (gidano.hu) app-okat használom, de root nélkül adatot nem ment. Mindkettő felhőbe is ment, ha kell.
A helium nálam nem lett szerethető.
Persze ezek megvannak (én a Titaniumot Backupot haszáltam), de nem LG re kellene majdan ..

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1373 Dátum: 2016, 08 07, 18:45:14 »
Persze ezek megvannak (én a Titaniumot Backupot haszáltam), de nem LG re kellene majdan ..

Általában van a programokban backup vagy export funkció, amivel lehet menteni az adatokat, majd vissza is lehet állítani a restore vagy import menüben.

Nem elérhető balahu

« Reply #1374 Dátum: 2016, 08 07, 20:15:29 »
Általában van a programokban backup vagy export funkció, amivel lehet menteni az adatokat, majd vissza is lehet állítani a restore vagy import menüben.
Az a baj, hogy nem minden programban van. Rádásul az adb paracssoros backup se megy G4-en vmi miatt..
Még kívácsi vagyok a google beépített mentsésére, de multkoriban néztem, pár appot mentett random a felhőbe..passz hogy mit és miért.
Asszem az lesz LG backup, downgrade 5.1-re, root, LG backup vissza, Titanium lement,és kész..
Egyszerűbb nem jut eszembe :)