2024, 12 19, 13:14:43

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210448 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető 1stvan

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1150 Dátum: 2016, 03 19, 18:12:51 »

You are not allowed to view links. Register or Login
Szolgáltatói függetlenítés esetén, a garancia megmarad tudtommal. Mivel hivatalos, ezért nem vonják meg, sem ők, sem a gyártó.

alma?
Lehet. Mondjuk nekem furcsa hogy veszek náluk egy függő telefont és rögtön feloldják.

Alma igen. Nem tudtam ellenállni.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1151 Dátum: 2016, 03 19, 18:16:04 »
Lehet. Mondjuk nekem furcsa hogy veszek náluk egy függő telefont és rögtön feloldják.

Alma igen. Nem tudtam ellenállni.
Mai világban minden a pénzről szól. Persze hogy feloldják...

Használd egészséggel  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #1152 Dátum: 2016, 03 20, 08:44:41 »
Mai világban minden a pénzről szól. Persze hogy feloldják...

Használd egészséggel  :ok:
Az is igaz. Sajnos ettől a folyamatos "fejlődéstől" egyre értéktelenebb minden. Én most visszaállok a 3 éves váltásperiodusra, mert mostanában kissé túlpörgettem ezt a dolgot. S4 1 év, G3 1 év G4 fél év. Semmi értelme. Ami durva, hogy a G3-at 1 év használat után adtam el 80e-ért. Most a fél éves G4 mozog azon az áron. Oké, nyitott bootloaderrel. Mindegy. Mi tudjuk hogy teljesen rendben van a G4 alapvetően.
Köszi a jókívánságot!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1153 Dátum: 2016, 03 20, 09:35:04 »
Az is igaz. Sajnos ettől a folyamatos "fejlődéstől" egyre értéktelenebb minden. Én most visszaállok a 3 éves váltásperiodusra, mert mostanában kissé túlpörgettem ezt a dolgot. S4 1 év, G3 1 év G4 fél év. Semmi értelme. Ami durva, hogy a G3-at 1 év használat után adtam el 80e-ért. Most a fél éves G4 mozog azon az áron. Oké, nyitott bootloaderrel. Mindegy. Mi tudjuk hogy teljesen rendben van a G4 alapvetően.
Köszi a jókívánságot!
Ha evente levaltod a telefonodat akkor a harom ev alatt ugyanannyit fizetsz mintha egybe adnal ki 180-200 ezret egy uj telefonert. A kulonbseg az, hogy ha evente valtasz akkor minden evben uj telefom van a kezedben.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1154 Dátum: 2016, 03 27, 12:52:26 »
Ez a Warlox srác fel tudja kavarni az álló vizet rendesen... Gondolom nemsokára ez a thread is megy a levesbe.

A videó elég hitelesnek tűnik, az adb azonosító is megegyezik, de az az igazság, sokadjára nézve se értem mitől lesz a getvar unlocked : yes.  :hmm:
Valakinek ötlet?
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1155 Dátum: 2016, 03 27, 13:16:06 »
Ez a Warlox srác fel tudja kavarni az álló vizet rendesen... Gondolom nemsokára ez a thread is megy a levesbe.

A videó elég hitelesnek tűnik, az adb azonosító is megegyezik, de az az igazság, sokadjára nézve se értem mitől lesz a getvar unlocked : yes.  :hmm:
Valakinek ötlet?

Igen, van ott némi sumákolás. Egy újraindítástól nem lesz nyitott a bootloader... Szerintem kivágta a videóból a hivatalos nyitás részt. Jobb ötletem nincs.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1156 Dátum: 2016, 03 27, 13:23:50 »
Igen, van ott némi sumákolás. Egy újraindítástól nem lesz nyitott a bootloader... Szerintem kivágta a videóból a hivatalos nyitás részt. Jobb ötletem nincs.
Ugye? Valami nem tiszta itt nekem. 4:10-nél pl az az ugrás sem tetszik, pedig nem akarok rosszindulatú lenni.
Kicsit kizártnak tartom, hogy az LG egyik legféltettebb G4 specifikus kincse, a zárt bootloader, így reagáljon egy reboot sorozatra. Minthogy ez nem is igaz, most indítottam újra kb ötödszörre, de nálam a getvar unlocked : no...

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #1157 Dátum: 2016, 03 27, 18:00:19 »
Az utóbbi hetekben azt vettem észre, hogy a szabad memóriám, olyan max 100 mega, de általában 50-80, vagy 0.... Pedig nem csináltam semmit se, uazok a progik, kb ugyanaz a használat. Mondjuk nagy lassulást nem tapasztaltam, párszor néha néha ujratölti n(ha sokáig nem használom) a widgeteket, meg talán egy picit lassabban reagál.. Annyira nem zavaró, így nem is izgat nagyon a dolog. De valszeg jól jönne egy uj verzió, és legalább egy update a rendszernek (reburbish-ről nem is beszélve) :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1158 Dátum: 2016, 03 27, 18:10:10 »
Az utóbbi hetekben azt vettem észre, hogy a szabad memóriám, olyan max 100 mega, de általában 50-80, vagy 0.... Pedig nem csináltam semmit se, uazok a progik, kb ugyanaz a használat. Mondjuk nagy lassulást nem tapasztaltam, párszor néha néha ujratölti n(ha sokáig nem használom) a widgeteket, meg talán egy picit lassabban reagál.. Annyira nem zavaró, így nem is izgat nagyon a dolog. De valszeg jól jönne egy uj verzió, és legalább egy update a rendszernek (reburbish-ről nem is beszélve) :)

Időnként egy újraindítás jót tesz a rendszernek.

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #1159 Dátum: 2016, 03 27, 18:47:36 »
Ugye? Valami nem tiszta itt nekem. 4:10-nél pl az az ugrás sem tetszik, pedig nem akarok rosszindulatú lenni.
Kicsit kizártnak tartom, hogy az LG egyik legféltettebb G4 specifikus kincse, a zárt bootloader, így reagáljon egy reboot sorozatra. Minthogy ez nem is igaz, most indítottam újra kb ötödszörre, de nálam a getvar unlocked : no...
És vajon  a fórum moderátor vajon miért zárta be a témát?

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #1160 Dátum: 2016, 03 27, 18:53:45 »
Időnként egy újraindítás jót tesz a rendszernek.
Épp ezért szoktam. De pár nap  azt beáll . (bár most 750 szabad, igaz délelőtt ujraindítottam).

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1161 Dátum: 2016, 03 27, 20:49:30 »
Épp ezért szoktam. De pár nap  azt beáll . (bár most 750 szabad, igaz délelőtt ujraindítottam).

Nekem kb 75 órája megy folyamatosan és 500MB körül van a szabad hely.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1162 Dátum: 2016, 03 27, 21:48:23 »
És vajon  a fórum moderátor vajon miért zárta be a témát?
Mert egyrészt az unofficional bootloader unlock, ugyanúgy törvényellenes, mint a relock. Nem csak nálunk, mindenhol. Ugyanaz a kategória, mint a szolgáltatói lock feloldása.
Ehhez nyilván nem fog sem xda, sem más nyílt fórum asszisztálni, így egyelőre Warlox örülhet, hogy nem linkestül törölték. Ez a G4-nél már a második fekete pontja, az első a relock thread volt.
Másrészt pedig igen erősen ajánlja mindenhol a donate lehetőségét, már már annyira, hogy közel utal rá, ha támogatod, nyit-zár. Mivel ez 99.9% fake, ez nem más mint visszaélés, amit nem fognak hagyni.

Eszébe ne jusson senkinek támogatni! A Bootloader unlock-nak egyetlen hivatalos útja van, a gyártón keresztül. Ingyen.

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1163 Dátum: 2016, 03 27, 23:32:58 »
Asszem V10 re váltok jövő héten.
Vártam a G5öt de az egérméret már nekem.A kamera sem győöőtt meg full ugyanaz szerintem mint a G4ben nem látok robbanásszerű minőség növekedést.A széleslátoszög meg +ban mocskos modon torzít is.

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1164 Dátum: 2016, 03 27, 23:34:37 »
Mert egyrészt az unofficional bootloader unlock, ugyanúgy törvényellenes, mint a relock. Nem csak nálunk, mindenhol. Ugyanaz a kategória, mint a szolgáltatói lock feloldása.
Ehhez nyilván nem fog sem xda, sem más nyílt fórum asszisztálni, így egyelőre Warlox örülhet, hogy nem linkestül törölték. Ez a G4-nél már a második fekete pontja, az első a relock thread volt.
Másrészt pedig igen erősen ajánlja mindenhol a donate lehetőségét, már már annyira, hogy közel utal rá, ha támogatod, nyit-zár. Mivel ez 99.9% fake, ez nem más mint visszaélés, amit nem fognak hagyni.

Eszébe ne jusson senkinek támogatni! A Bootloader unlock-nak egyetlen hivatalos útja van, a gyártón keresztül. Ingyen.
Valójában nem a bootloader kinyitás a gond.Hanem mert nincs ellenőtizhetően leírva a modszer és sehol a program linkek stb.Ezért zárták a topicot.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1165 Dátum: 2016, 04 02, 17:54:40 »
A héten lekértem, de egyszerűen nem visz rá a lélek... Nagyon genyák csúnyabácsik, hogy így sakkban tartják a usert...  :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1166 Dátum: 2016, 04 02, 20:27:22 »
A héten lekértem, de egyszerűen nem visz rá a lélek... Nagyon genyák csúnyabácsik, hogy így sakkban tartják a usert...  :hmm:

:D

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #1167 Dátum: 2016, 04 06, 10:56:30 »

Én a holnapban lépem meg :)
Ma mentek mindent mindenhova éssss holnap ugrik a gari  :-X Szerencsére eddig soha nem volt gondom  és már nem is bírok magammal... nekem CM rom kell :angyal:  (ha mégis volt valami, PFC fórum ;) )
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető koczee

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: wayteq x995bt
  • PDA: Lg G4
  • PDA ROM: Resurrection Remix 5.8.2 [09.04.2017]
« Reply #1168 Dátum: 2016, 04 06, 16:32:47 »
Ma mentek mindent mindenhova éssss holnap ugrik a gari  :-X Szerencsére eddig soha nem volt gondom  és már nem is bírok magammal... nekem CM rom kell :angyal:  (ha mégis volt valami, PFC fórum ;) )
Bátorság! :D Jelenleg kb. 12 féle alternatív rom közül választhatsz!
I'll be back!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1169 Dátum: 2016, 04 06, 16:55:41 »
Bátorság! :D Jelenleg kb. 12 féle alternatív rom közül választhatsz!
Nem feltétlen bátorság kell hozzá, a HUF egyenleg inkább relevánsabb. ;) ;D Egy entert mindenki le tud nyomni, viszont ha kiesik a kijelző a helyéről, elég nagy sújtás a pultnál aláírni és kifizetni közel 50 lepedőt...

Én majd akkor, ha már nem sajnálom lecserélni. Gond esetén nem akarok egy telefont kétszer kifizetni. Elég volt egyszer.
Tudom javasolni viszkető ujjra, a lolli + flashfire párost. Akár gyári rommal is. Xposed-et fel lehet mellé küldeni, azzal meg szanaszét lehet színezni, skinelni, hackelni az egész romot. ;)
Vagy, persze a nyitás, hisz ez csak egy vélemény... :)

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1170 Dátum: 2016, 04 06, 20:30:07 »
Nem feltétlen bátorság kell hozzá, a HUF egyenleg inkább relevánsabb. ;) ;D Egy entert mindenki le tud nyomni, viszont ha kiesik a kijelző a helyéről, elég nagy sújtás a pultnál aláírni és kifizetni közel 50 lepedőt...

Én majd akkor, ha már nem sajnálom lecserélni. Gond esetén nem akarok egy telefont kétszer kifizetni. Elég volt egyszer.
Tudom javasolni viszkető ujjra, a lolli + flashfire párost. Akár gyári rommal is. Xposed-et fel lehet mellé küldeni, azzal meg szanaszét lehet színezni, skinelni, hackelni az egész romot. ;)
Vagy, persze a nyitás, hisz ez csak egy vélemény... :)
Nos, jelenleg van egy drága levélnehezékem :(( :'(
LG logo az elején, kék led szépen villog és sehova tovább...
Még egy droiddal sem jártam így, nem éreztem úgy, hogy pont ez lesz az, mert a leírás f@ca és mindent úgy csináltam....
Szuuuszaaaa.... :(

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1171 Dátum: 2016, 04 06, 20:31:59 »
Nos, jelenleg van egy drága levélnehezékem :(( :'(
LG logo az elején, kék led szépen villog és sehova tovább...
Még egy droiddal sem jártam így, nem éreztem úgy, hogy pont ez lesz az, mert a leírás f@ca és mindent úgy csináltam....
Szuuuszaaaa.... :(
Atyagatya... Előzmény?

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1172 Dátum: 2016, 04 06, 21:55:38 »
Atyagatya... Előzmény?
Még nem értem hogy mi történt, komolyan....  :hmm:
Szépen lépésről lépésre haladva mentem (szigorúan a leírás szerint), Unlock Bootloader, semmi gáz...
Elindult a telefon, sms-t kaptam közben stb. hibátlanul ment... Később tudtam folytatni, mármint most, mikoris a twrp.img betöltése történt ugye parancssorból, csodásan el is indult a TWRP recy...
Leírásban SuperSu install van, utána reboot system... Install lefutott... reboot... és azóta kuka...
Soha nem jártam még így, nem adom fel, de ebben a pillanatban nem tudom mit tehetnék... elsőre semmit... Ja, az LG logótól eljutott a Trés logóig, de onnan semmi.... csak villog kéken a led  :-X :-X :-X
Nexus, Sony, HTC, Samsung... mindig sikerült gatyába tenni ha valami "elszúródott", most pánik van asszem  >:(

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1173 Dátum: 2016, 04 06, 22:01:50 »
Még nem értem hogy mi történt, komolyan....  :hmm:
Szépen lépésről lépésre haladva mentem (szigorúan a leírás szerint), Unlock Bootloader, semmi gáz...
Elindult a telefon, sms-t kaptam közben stb. hibátlanul ment... Később tudtam folytatni, mármint most, mikoris a twrp.img betöltése történt ugye parancssorból, csodásan el is indult a TWRP recy...
Leírásban SuperSu install van, utána reboot system... Install lefutott... reboot... és azóta kuka...
Soha nem jártam még így, nem adom fel, de ebben a pillanatban nem tudom mit tehetnék... elsőre semmit... Ja, az LG logótól eljutott a Trés logóig, de onnan semmi.... csak villog kéken a led  :-X :-X :-X
Nexus, Sony, HTC, Samsung... mindig sikerült gatyába tenni ha valami "elszúródott", most pánik van asszem  >:(
Akksi ki, majd be, és próbáld meg recovery - ben indítani.
Power + hangerő le egyszerre, mikor a logót meglátod, gombok elenged, majd újra lenyom ez a kombó. Elméletileg bejön a Hard Reset menü, amit leokézva, szintén elméletileg nem törlöd a telefon adatokat, hanem be fog lépni twrp-be.
Ha sokadjára sem sikerül, akksi ki/be után próbáld meg download módba indítani.
Simán elképzelhető, hogy az új SuperSu - t nem ette meg a system, és nem tud vele indulni. Ez a jobbik eset, (egyelőre) ne félj. ;)

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1174 Dátum: 2016, 04 06, 22:07:42 »
Akksi ki, majd be, és próbáld meg recovery - ben indítani.
Power + hangerő le egyszerre, mikor a logót meglátod, gombok elenged, majd újra lenyom ez a kombó. Elméletileg bejön a Hard Reset menü, amit leokézva, szintén elméletileg nem törlöd a telefon adatokat, hanem be fog lépni twrp-be.
Ha sokadjára sem sikerül, akksi ki/be után próbáld meg download módba indítani.
Simán elképzelhető, hogy az új SuperSu - t nem ette meg a system, és nem tud vele indulni. Ez a jobbik eset, (egyelőre) ne félj. ;)
Az a bajom, hogy nem lép be a recybe... pont ezt nem értem :( De most akkor nekifexem, ahogy írtad újra.. Különben nem bátor voltam, hanem bíztam benne, hogy menni fog... MOst is még bizakodom... Köszi, jön akkor a próba ;)
Most az LG logó szépen "csillog"/animál.... azon nem jutok túl.... :((