2024, 12 19, 12:50:33

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210445 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1125 Dátum: 2016, 03 03, 10:35:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm a gyors válaszod,  hasznos volt.  Egyébként a vodás OTA frissités még nem jött ki hozzá,  azért írja a telefon ezt a legfrissebbnek?
ZDK te meg ha mindent tudsz,  minek fórumozol?  Olvastam az Ati faq- jat ott az állt ez a legfrissebb rom és 5.1....  Azt gondoltam,  hogy 5.1 ből látja már a 6 updatet,  előtte cyanogenmod volt fent,  tehát nem kell itt adnod a Computer Zsenit ZDK csak ezt szerettem volna mondani,  menj legózni inkább.
Már bocsika, de akinek nem esik le a saját telefonjával a kezében hogy a 10 az lollipop, az ne frissítsen. Az is ott van, hogy ha nem megy, be lehet vinni a szolgáltatóhoz, vagy az LG-hez.

A személyeskedést meg abba lehet hagyni.

Egyéb iránt ha olvastad, talán láttad ezt is. Nem tudom mi kell még:

Halkan mondom: Nem ZDK, hanem ZOK.
PC-n: Ctrl+C -> Ctrl+V
Telefonon meg : másolás -> beillesztés
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1126 Dátum: 2016, 03 03, 10:45:55 »
Az LG firmware oldalon semmit nem lehet ellenőrizni, mert K.O. , G4-es MM romokból semmi nem elérhető.
A FAQ-ban található MM romok, saját dropbox fiókban vannak, bárkinek letölthetőek.

Jézus..
Akinek nem megy az itteni faq- ból ne is eröltesse szerintem. Bocsi.

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

Ezért meg nem kell bocsánatot kérni.

Mondom én, jó.

Akinek a FAQ leírásból nem megy, az ne erőltesse. Szolgáltatónál, vagy az LG-nél garanciális időn belül, díjtalanul elvégzik a frissítést. Segítünk szívesen bárkinek, de érteni neked kell mit csinálsz.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
  • PDA: Lg g4
  • PDA ROM: Stock 6.0 V20b
« Reply #1127 Dátum: 2016, 03 03, 11:12:02 »
Esetleg nem lehetne készíteni egy telepítési útmutatót a cyanogenmodhoz? A gyári rendszertől kezdve, a telepítés végéig.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1128 Dátum: 2016, 03 03, 11:14:58 »
Esetleg nem lehetne készíteni egy telepítési útmutatót a cyanogenmodhoz? A gyári rendszertől kezdve, a telepítés végéig.
Erre van a custom topik, hogy pl megkérdezd a fórumtársakat, ki hogy rakta fel.

Nem elérhető marksule

• PFC Fan
  • PDA: LG g4
  • PDA ROM: ismeretlen
« Reply #1129 Dátum: 2016, 03 03, 16:13:45 »
Már bocsika, de akinek nem esik le a saját telefonjával a kezében hogy a 10 az lollipop, az ne frissítsen. Az is ott van, hogy ha nem megy, be lehet vinni a szolgáltatóhoz, vagy az LG-hez.

A személyeskedést meg abba lehet hagyni.

Egyéb iránt ha olvastad, talán láttad ezt is. Nem tudom mi kell még:

Halkan mondom: Nem ZDK, hanem ZOK.
PC-n: Ctrl+C -> Ctrl+V
Telefonon meg : másolás -> beillesztés

Abba van hagyva,  nincs nekem problémám senkivel.  A telefon is kész,  csak a verziószámokba keveredtem bele,  ezért volt a kérdésem....  A fórum címe (Általános beszélgetés).  Te csináltál egy jó leírást,  magyarul ráadásul,  teljesen amatőrök is tudnak frissiteni...  De itt,  ha valaki kérdez valamit,  azok akik profik és értik,  nem segítenek itt,  hanem egyből lehurrogják....  Te is írtad,  javítottad a FAQ-t,  mert nem volt egyértelmű a dolog. Nincs ebből semmi probléma,  csak a fórum címe általános beszélgetés,  miért nem lehet ezt megbeszélni normális hangnembe,  ha meg valaki nem akar segíteni,  inkább ne írjon,  mert igy nincs értelme a fórumnak. 
Felettem kérdezték,  hogy hogy kell telepíteni a Cm et... És írtat,  hogy tegye fell a custom romokba.  Én tudom,  hogy kell csak egy tipp a fórumhoz....  Miért nem csináltok alforumot,  Custom romok ezen bellül lehetne mindegyikhez,  külön faq,  foru,  mint xda-n....  Konnyebb lenne megtalálni,  kiigazodni ki mit keres.
Szép Napot és elnézést ha valakit megbántottam!

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #1130 Dátum: 2016, 03 03, 16:16:28 »
Abba van hagyva,  nincs nekem problémám senkivel.  A telefon is kész,  csak a verziószámokba keveredtem bele,  ezért volt a kérdésem....  A fórum címe (Általános beszélgetés).  Te csináltál egy jó leírást,  magyarul ráadásul,  teljesen amatőrök is tudnak frissiteni...  De itt,  ha valaki kérdez valamit,  azok akik profik és értik,  nem segítenek itt,  hanem egyből lehurrogják....  Te is írtad,  javítottad a FAQ-t,  mert nem volt egyértelmű a dolog. Nincs ebből semmi probléma,  csak a fórum címe általános beszélgetés,  miért nem lehet ezt megbeszélni normális hangnembe,  ha meg valaki nem akar segíteni,  inkább ne írjon,  mert igy nincs értelme a fórumnak. 
Felettem kérdezték,  hogy hogy kell telepíteni a Cm et... És írtat,  hogy tegye fell a custom romokba.  Én tudom,  hogy kell csak egy tipp a fórumhoz....  Miért nem csináltok alforumot,  Custom romok ezen bellül lehetne mindegyikhez,  külön faq,  foru,  mint xda-n....  Konnyebb lenne megtalálni,  kiigazodni ki mit keres.
Szép Napot és elnézést ha valakit megbántottam!
Esetleg megosztanád velem hogy hogyan csináltad?:) Engem nagyon érdekelne! Előre is köszönöm!:)

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1131 Dátum: 2016, 03 03, 18:54:05 »

wipe ,flash,reboot..

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Huawei Mate 9
  • PDA ROM: MHA-L29C432B156
« Reply #1132 Dátum: 2016, 03 03, 19:58:10 »
Felejtsd el.
LG Bridge jelezni fog, előbb mintsem bárhol lenne kdz download link.
Nekem G2-vel működik. Ellenőriztem.

Tapatalk-kal küldve az én LG-D802-el

Nem elérhető Haydn

• PFC Fan
    • Eurorisk.hu
  • Navigáció / Navigation: Sygic Full, Navigon
  • PDA: LG V10N
  • PDA ROM: V20t-HKG-XX
« Reply #1133 Dátum: 2016, 03 12, 07:40:30 »

Rendeltem egy QI töltőt Wireless és NFC matricával az EBAY-tól, nyilván kinai. 2.150.- tanulópénzt kellett perkálnom,+400 ft ot elvitt a Paypal hogy mire az nem tiszta. Rekord ideig 3 órát működött. Egyszer feltöltötte a telefont majd mély álomba szenderülve kikapcsolta magát. Azóta is alszik, rezsit csökkent! :'( rotfl
Lakástakarék mindenkinek.
Biztosítások felsőfokon!

Nem elérhető hetn

• Navigáció / Navigation: Sygic Waze
  • PDA: GT-i9300, LG G4
« Reply #1134 Dátum: 2016, 03 12, 14:02:12 »
szomorú történet + happy end:
G4 az asztalon pihent, lógott a töltőn. Amikor a használni akartam (kb 2 óra múlva) bootloop...ajaj1... (S/N 507...)
-irány az LG szerviz. 3-4 munkanapot mondtak, másnap reggel ott volt az sms, hogy kész. Az volt a kérésem, hogy Lollipoppal szeretném visszakapni - nem kérdeztek semmit: Alaplapcsere garanciában + Lollipop  :)
-Természetesen nekem rootolni kell (mert programozom az androidot), pdafanclub.hu leírás alapján betűről betüre. Végeredmény: LG logonál megakadt ... ajaj2...
Mivel a Download mód lehetősége megmaradt: LGBridge+Download mód és tadaaaam kész is lett a friss ropogós Marshmallow.
Innen -gondoltam- egy út vezet a roothoz: Lollipop rooted.system.image  felrakása => Bootlogo-ig eljutott ...ajaj3...
Ismét: LGBridge-Download mód=>Marshmallow. LGUP-gyári 10d.kdz sikeresen felrakva. Innen már mehetett fel egy másik rooted.system.image.
Tanulságok:
- Nagy pirospont az LG szerviznek (Bp Váci út) a kiszolgálásért és a gyors munkájukért
- Az általam letöltött ROM HIBÁS VOLT amit először próbáltam feltölteni (utólag kiderült, mérete is kisebb volt mint ami kéne)
- Nagy pirospont az LG fejlesztőknek, hogy olyan sw-t (LGBridge, LGUP) is kiadtak amivel a készüléket fel lehet támasztani a sw halálból.
- Köszönet ennek a társaságnak (főleg attika79) aki létrehozta a FAQ leírást
+1: Minek nyúl hozzá az aki nem ért hozzá?? Szerintem mindannyian úgy érezzük, hogy egy picit jobban értünk hozzá... aztán amikor beüt az "...ajaj..." akkor kell elővenni a "sok utánaolvasást" meg a jó kreativitást.
Szerencsém volt, tanultam belőle - tanuljatok belőle ti is.

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #1135 Dátum: 2016, 03 12, 14:50:28 »
Üdv! Lenne egy kérdésem, amit hiába próbáltam, nem tudtam megfejteni! Ma frissített a telefon 6.0-ra, T-s gyári rom. Azóta nem tudom USB-n elérni a telefon és a microSD tartalmát. Tud valaki megoldást?

Lehet nem is volt benne?  ;D Nyugi mindenkivel előfordul. :D
Bocs, egy ideig távol voltam, ezért nem reagáltam... A megoldás: nem gépre volt dugva az usb, hanem a konnektorba, onnan töltött. És csodálkoztam, hogy a gép nem látja a telefont... Azért jó tudni magamról, hogy vannak még hülyék!  :D :shock:

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #1136 Dátum: 2016, 03 12, 15:00:07 »
bootloader nyitásakor minden adat törlődik?

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
  • PDA: Nexus 4 ; Nexus 5 ; OnePlus3
  • PDA ROM: OOS_3.2.7
« Reply #1137 Dátum: 2016, 03 12, 20:35:30 »
bootloader nyitásakor minden adat törlődik?
Igen

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1138 Dátum: 2016, 03 13, 10:22:57 »
szomorú történet + happy end:
G4 az asztalon pihent, lógott a töltőn. Amikor a használni akartam (kb 2 óra múlva) bootloop...ajaj1... (S/N 507...)
-irány az LG szerviz. 3-4 munkanapot mondtak, másnap reggel ott volt az sms, hogy kész. Az volt a kérésem, hogy Lollipoppal szeretném visszakapni - nem kérdeztek semmit: Alaplapcsere garanciában + Lollipop  :)
-Természetesen nekem rootolni kell (mert programozom az androidot), pdafanclub.hu leírás alapján betűről betüre. Végeredmény: LG logonál megakadt ... ajaj2...
Mivel a Download mód lehetősége megmaradt: LGBridge+Download mód és tadaaaam kész is lett a friss ropogós Marshmallow.
Innen -gondoltam- egy út vezet a roothoz: Lollipop rooted.system.image  felrakása => Bootlogo-ig eljutott ...ajaj3...
Ismét: LGBridge-Download mód=>Marshmallow. LGUP-gyári 10d.kdz sikeresen felrakva. Innen már mehetett fel egy másik rooted.system.image.
Tanulságok:
- Nagy pirospont az LG szerviznek (Bp Váci út) a kiszolgálásért és a gyors munkájukért
- Az általam letöltött ROM HIBÁS VOLT amit először próbáltam feltölteni (utólag kiderült, mérete is kisebb volt mint ami kéne)
- Nagy pirospont az LG fejlesztőknek, hogy olyan sw-t (LGBridge, LGUP) is kiadtak amivel a készüléket fel lehet támasztani a sw halálból.
- Köszönet ennek a társaságnak (főleg attika79) aki létrehozta a FAQ leírást
+1: Minek nyúl hozzá az aki nem ért hozzá?? Szerintem mindannyian úgy érezzük, hogy egy picit jobban értünk hozzá... aztán amikor beüt az "...ajaj..." akkor kell elővenni a "sok utánaolvasást" meg a jó kreativitást.
Szerencsém volt, tanultam belőle - tanuljatok belőle ti is.
Köszönjük az információt, és a köszönetet   :taps:
Szerencse hogy jól végződött, jó hogy képben voltál. Így van, mindenki a hibákból tanul, mi is.  :ok:

Bocs, egy ideig távol voltam, ezért nem reagáltam... A megoldás: nem gépre volt dugva az usb, hanem a konnektorba, onnan töltött. És csodálkoztam, hogy a gép nem látja a telefont... Azért jó tudni magamról, hogy vannak még hülyék!  :D :shock:
Ezen rendesen felnevettem  rotfl ;D köszi hogy elmondtad!
Nyugi, mindenkivel előfordul hasonló. Én is tudok néha akkora égbe kiáltó hülyeséget csinálni hogy még. Nemrég pl közel fél óráig gondolkodtam, mi a f..-ért nem akar a FlashTool elindulni a G2-n, mire rájöttem, hogy esetleg download módba kéne tenni. :D

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #1139 Dátum: 2016, 03 15, 20:43:39 »
Köszönjük az információt, és a köszönetet   :taps:
Szerencse hogy jól végződött, jó hogy képben voltál. Így van, mindenki a hibákból tanul, mi is.  :ok:

Ezen rendesen felnevettem  rotfl ;D köszi hogy elmondtad!
Nyugi, mindenkivel előfordul hasonló. Én is tudok néha akkora égbe kiáltó hülyeséget csinálni hogy még. Nemrég pl közel fél óráig gondolkodtam, mi a f..-ért nem akar a FlashTool elindulni a G2-n, mire rájöttem, hogy esetleg download módba kéne tenni. :D
Én is a végén nevetni tudtam magamon... Kínomban! :D

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #1140 Dátum: 2016, 03 16, 08:17:37 »
Na ehhez mit szóltok. You are not allowed to view links. Register or Login
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1141 Dátum: 2016, 03 16, 09:02:12 »
Na ehhez mit szóltok. You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem tetszik. :)

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
« Reply #1142 Dátum: 2016, 03 16, 21:51:39 »
Nekem tetszik. :)
Nekem is tetszik.  :D

Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1143 Dátum: 2016, 03 17, 09:20:18 »
Nekem is tetszik.  :D

Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről
:D
Talán karácsonyra majd hozza is a jézuska. Nem nagy gond egyébként, mert én betyár jól elvagyok így ahogyan van. Már már fájdalmasan eseménytelen.  ::) :geek:
Ennyi ideig szerintem egy rom sem volt a telefonjaimon. Talán a tabbal értem el ennyit, azzal is csak azért, mert azt valamiért az ember nehezebben wipeolja. (isten tudja miért, talán lustaságból...)

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
« Reply #1144 Dátum: 2016, 03 17, 09:52:40 »
:D
Talán karácsonyra majd hozza is a jézuska. Nem nagy gond egyébként, mert én betyár jól elvagyok így ahogyan van. Már már fájdalmasan eseménytelen.  ::) :geek:
Ennyi ideig szerintem egy rom sem volt a telefonjaimon. Talán a tabbal értem el ennyit, azzal is csak azért, mert azt valamiért az ember nehezebben wipeolja. (isten tudja miért, talán lustaságból...)

Dettó ez a helyzet nálam is.  :)

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #1145 Dátum: 2016, 03 18, 19:43:28 »
Srácok, kicsit OFF leszek!

Eladom a G4-et, mert áttértem a "sötét oldalra", egyszer mindent ki kell próbálni alapon.
Szóval ha esetleg valaki épp gondolkodik vételen, akkor van egy eladó:
szeptember 17-én vásárolt, gyárilag független, nyitottam a bootloadert, fekete bőr hátlap+arany műanyag, füles, doboz, extra arany gombsor ajándék prémium fólia, most is fóliás és teljesen sérülésmentes.
Hardveraprón nevetséges 80ezres áron hirdetem(ez a legalsó ár), ami jóval a valós ára alatt van, de hát ez a piac sajnos.

Szóval, ha valakit érdekel Pü-t írjon és bocs az OFF-ért!

On

Nem elérhető TODI1111

• PFC Fan
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V10e + root + xposed
« Reply #1146 Dátum: 2016, 03 19, 06:33:17 »

Eladom a G4-et, mert áttértem a "sötét oldalra", egyszer mindent ki kell próbálni alapon.
szeptember 17-én vásárolt, gyárilag független, nyitottam a bootloadert, fekete bőr hátlap+arany műanyag, füles, doboz, extra arany gombsor ajándék prémium fólia, most is fóliás és teljesen sérülésmentes.
Hardveraprón nevetséges 80ezres áron hirdetem(ez a legalsó ár), ami jóval a valós ára alatt van, de hát ez a piac sajnos.

On

Sajnos nem is olyan nevetséges az ár. Mivel bootloadert nyitottál így a garancia ugrott ráadásul a készülék "már fél éves". A telenornál most 112000  Ft. feltöltőkártyás csomagban ( +7650 Ft a függetlenítés) 2 év teljeskörű garanciával +1 év üvegtörés garancia.

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1147 Dátum: 2016, 03 19, 09:33:30 »
A készülék minőségéhez és tudáshoz képest tudjuk hogy az. Amúgy szerintem ha függetlenítést kérek akkor már a 2 év garit nem tartják. Max az 1 év  gyárit. De ezt a boltban  jobban tudják.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1148 Dátum: 2016, 03 19, 10:40:13 »

On

Lehet, hogy így picit sok annyi érte. Persze kétszer sem biztos, hogy baja lesz a készüléknek később, de nem lehet tudni előre. Én nem lépnék sehova sem. Sok pénzbe is kerül és nem kapok többet, csak mást.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1149 Dátum: 2016, 03 19, 16:18:41 »
A készülék minőségéhez és tudáshoz képest tudjuk hogy az. Amúgy szerintem ha függetlenítést kérek akkor már a 2 év garit nem tartják. Max az 1 év  gyárit. De ezt a boltban  jobban tudják.
Szolgáltatói függetlenítés esetén, a garancia megmarad tudtommal. Mivel hivatalos, ezért nem vonják meg, sem ők, sem a gyártó.

alma?