Sajnalom ha megremisztettem az LG szektort..Nem allt szandekomban.
Lehet, hogy büntetnek a telefon istenek, mert vizbe öltem egy hajos partin az iPhone 6 telefonom..
Viszont teny, hogy az LG G4-hez nem volt szerencsem.. Pedig nagyon kellemes keszülekröl van szo.
Az elsö kb. masfel oraig elt a kezemben. Ez a kezdeti beallitasoknal szinte külsö appok telepitese nelkül forrosodott majd összeomlott. Elöször teljesen hasznalhatatlan majd bootloop allapotba került.
Ez a fenykep tölem szarmazik es vannak a pizsomamban keszitett es rögtönzött videok. Amiket viszont csak priviben osztok meg..
:
You are not allowed to view links.
Register or
Login @Attika79 baratom az elsö perctöl velem elte ezt at. Nem vagyok hazug, mint ahogyan azt erzem egyesek hsz-eiböl.
Ez egy szombati nap volt. Hetfön zokszo nelkül csereltek.
A masodik keszülek elsö startra rendben volt nem frrosodott fel mindjart a bekapcsolast követöen. Viszont belakas utan egy-egy alkalmazas nevetseges idön belül igencsak fel tudta melegiteni (fenti kepek). Erre igy összessegeben barki ezt lepte volna a helyemben. Elment a kedvem töle. Attika is megertette ezt, hiszen vegig megosztottam vele mindent. Szerintem ez egy nem egeszseges allapota a keszüleknek , ami hosszabb tavon megint csak meghibasodashoz vezethet. meg az akksinak sem tesz jot hatmeg a többi hardvernek. Ezert egy het utan ezt is visszavittem es visszakertem a penzem. Elöször nem akartak(eltelt egy het), majd kiprobalas utan a szervizesek fönöke belatta, hogy ez sajnos igy van es ezekkel a tünetekkel.
Utana hozzatette, hogy nem en vagyok az elsö aki igy jart.
@Attika79 baratomat sem hagyta ez nyugton es ezt talalta.:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginEzek alapjan egy auto mod települö a tulajdonosok hozzajarulasa , engedelyet nelkülözhetö frissittest kaptak az AT&T keszülekesek.
Ez vajon miert.. -en annyira nem ismerem a felepiteset, de Attika a frissites mereteböl kernel cserere gyanakszik. (ez szrintem annyira nem biztos ha az OTA frissitesek mereteit vesszük alapul..)
Tenykent viszont elgondolkodtato ha azt vesszük, hogy a vilaghalo tele van az idei Snapdragon csalad melegedesenek hireivel. Föleg a HTC M9, Xperia Z4, G Flex 2 es akar a Samu S6 -rol is voltak hirek. Igaz ezek a Snapi 810-vel vannak szerelve, de tudas alapjan ebbe a szengmesbe tartozik a 808 is, amit egyedül a G4 kapott.
Beleestem az elsö szerias keszülekek vasarlasanak hibajaba. Pedig megfogadtam, hogy olyat nem teszek soha. Talan több szerencsem lesz a G5-höz.