Sziasztok!
Most kezdtem el foglalkozni ezzel a TMC dologgal! Átolvasva a topicot odáig sikerült eljutnom az Igo 8.0.0.109831(OMniához kapott,majd frissitett) verziójával hogy működik,,,De sajnos csak azzal a módszerrel, amit itt páran leírtak,,,Igo indit, majd háttérbe dob, majd omniatmc_0.9.4.1 indít, beállítom a 94800-at, majd ezt futni hagyom, és visszatérek az Igo-ba...
tehát az oroszlán rész megvan,,de most jönne a kényelmi funkció...Azt sikerült az itt leirtak alapján ugyancsak megoldani, hogy az IGo-ban ne kelljen külön megkerestetni a TMC vevőt minden alkalommal, viszont ami igazán jól esne a szervezetemnek ha az OMniaTMC-ben valahogy fixálni lehetne a ferkit(94800)... Van erre valami megoldás? Vagy ha valaki másképp tudja közelíteni a dolgot, akkor a vágyam:
Csak a két progit kelljen (omniatmc/Igo8) akármilyen sorrendben inditani, és ne kelljen freqvenciát keresni külön...
ötlet, hozzászólás javaslat?
köszönettel
üdv
twine
(Tudom a freqvencia állítás jó ha van mert bármilyen vevőkörzetben tudnám használni, de én csak BP-en szándékozom használni a TMC-t!)