Lesz ez még jobb is
You are not allowed to view links.
Register or
Login:
"Yesterday I finished my charger/antenna adapter and it is working. By using a charger as antenna audio routing does not happen anymore and output remains on speaker. This is the best option because I can charge the phone on car/bike while receiving stations.
Does the "audio from speaker" option makes sense if headset isn't needed anymore?
(asking your opinion ... to me no, but I can make it configurable from the tool)"
Ha BeamRider megcsinálta a töltő/antenna egyveleget, akkor biztos gyártani is fogják. A TV out kábel is kijött töltős verzióban is.
Ha zömében csak fülessel működik a tmc, akkor jó lenne ha kiadná a hangot a Sami hangszórójára. Nekem megy a gyári usb kábellel is, úgy meg van hang is.
Azt is olvastam a modacon, és ez is jó ötlet, hogy rá kell dugni a fülest, lejönnek a közlekedési adatok utána ki lehet húzni a fülest és mehet a navi hanggal. 1 órán belül nagyvárosokban nem változik sokat a dugó, egy baleseti helyszínelés is órákig szokott tartani. Az útlezárások, munkálatok években mérhetőek, így szerintem elég jól használható ez a funkció.