0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hali! miért van az h feltettem a 6.0 át, minden oké de a telefonra tudok másolni bármit, de ha a telefonról le akarok venni vmit ami kb nagyobb 500 MB nál akkor kiírja a gép h "Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik" de van h elkezdi másolni és kb felénél írja ki... és mindig ugyanakkor :S
Mivel másolod? Vagyis másolnád? Nekem asztali TC-vel simán másolja. A TC-hez kellett egy plugin és meghajtóként látja a telefont a hálózatokban. Olyan mintha ftp kapcsolat lenne, de kábelen. Ezzel simán lát mindent és másol is mindent. A plugin neve: wpdplug.zip
sima windows intézővel akartam! de megoldódott lehetséges, a kábel volt a gond, ilyen ebay es kábellel próbáltam, aztán most rádugtam a töltő kábelt és avval jó lett egyből! nem értem.. de mind1
lehet azt az irtózatos sebességet amit diktál a telefon belsőtárhelye ami miatt az s6 nem kaphatott memókártya bővítést mert csak lassítaná ugye, nem bírja az a béna ebayes kábel és túl hevült tőle. Amúgy viccet félre téve van ilyen mint ahogy ha nem gyári kábellel töltöd akár használod hozzá a gyári adaptert akár nem nincs gyorstöltés funkció olyankor:) szóval gondolom a kis pinek(csatlakozólábak) a belsejükben nincs annyi stb mint a gyáriban amivel kitalálták:)
lehet egyébként gyárival töltöm meg minden, mondjuk vezetéknélkül szoktam, töltőpadon, és van 1 másik kábel fixre a gépre dugva h ne kelljen mindig ki-be dugdosni.. érdekes h rá enged akár 10 gigát is.. viszont ahogy le szeretném szedni egyből írta a hülyeségeit :S
hát én már itthon is wifi file explorert használok.. így kábelezni se kell
Sziasztok! Az XEF francia romra ma frissítés jött, én már meg is csináltam. /nem volt türelmem megvarni a XEH - t/☺️Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
SamMobile-on mait nem is látok, csak a tegnapi O2U-t.Te hol láttad a mai frissítést? És mit hozott az update?Köszi
A telefonon frissitettem OTA n.Meg nem tudom mit az új mert mást csináltam.Letoltottem,majd nézem.Tapatalkkal küldve az én GT-I9100 eszközömről
Nekem is most jött a 6.0.1. Wifin csináltam. Még nem tudom mi változhatott, mert egy órája frissült.Ezek a szovtveradatok:You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Az enyémen ez van lehet hogy egyforma?! You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
Szerintem ez ugyanaz. Valószínű hibajavítást eszközöltek.
Nem hasonlítottam össze, de neked is a francia van fenn, ha jól emlékszem, akkor egyforma. Rendeltem uvegfoliat a telcsire az ebay rol, sokáig ér ide és nem jó, kisebb, mint a kijelzo és még nem is fekszik fel. Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
Én replicát vettem, még fel is rakták és jó lett. Az a baj ha már kibontottad, már nem veszik vissza.
Itthon vetted? Mennyiért? Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
2-ért, de a telót is ott vettem.
Az S5-re szuper jót vettemvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginDe sajnos S6 ra nem árul! Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
Az S5 nem jó az S6-ra. Olyat kell venni, amilyen a készülék típusa.
Természetesen tudom, de ami a képen van az szuper volt az S5-re, de az S6 - ra nem árul. Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
Máshol kell beszerezni.
Jött tegnap egy 18 megás frissítés, de semmi látható változás. Kíváncsi leszek, hogy mikor javítják azt a hibát, hogy a hív valaki, a fotója ne csak akkor jelenjen meg, amikor "felveszem" a telefont, hanem már a hívás kezdetétől.
6.0.2 jött?