0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ha odinnal teszem fel a független magyart, akkor nem törli a dolgaimat, csak alatta változik 6.0.1-re a rendszer?
Most néztem 30 ezer körül árulnak S6 hoz is virtuális szemüveget.Google....
Csak akkor törli a dolgaidat ha hard resetet csinálsz, vagy egy gyári vasszaállítást..
Ma én vettem meg az utolsót a Gear VR-ből az Alleban.S6-hoz tökéletes.A beállítással vacakoltam ,de bejött minden.Észre sem vettem ,hogy eltelt 1,5 óra és az akkumulátor lemerült.Ha beindul az S7 őrület,nem biztos,hogy lehet majd kapni.
Gratulálok, bocs a láma kérdésért de ez mire jó. Nem olvastam utána!
Mik a tapasztalataid s6-al . Minőség , sebesség és hasonlóra gondolok. Amúgy már sok eladót láttam már kihasználatlanság miatt. De most egyelőre kihagyom, mert most cserélek videokártyát és várom a ps vr-t is.
Elsőre nem rossz.A sebesség sem rossz,attól függ milyen a wifid.Sok ingyenes van,de a jobbak fizetősek.A telefont kell betenni ebbe a kütyübe és úgy megy.A 40 % os akksit 1.5 óra alatt leszívta.Fogyaszt rendesen.
Ahhoz képest nem is rossz az első változatra kb 30 percet mondtak. Mennyire melegszik? Videót próbáltál lejátszani vele? Nem wifist hanem saját videót. Milyen hatása van a vászonnak a mozi belsőnél.
Szia.Mivel tegnap vettem,ma dolgoztam nem sok időm volt rá.Wifi kell hozzá.Saját videót csak azt jàtsza le,amit a készülék sajàt kamerájával vettem fel.Az oculus oldaláról lehet letölteni sok mindent.Nem rossz.Fél óra üzemidővel 80%ról lement 45%-ra.
Az első hiba amit találtam a 6.0.1-ben az a kamera app. Borzalmasan betükröződik oldalról a fény. De a kinti képek is silányak. You are not allowed to view links. Register or Login
Melyik módjába csináltad képeket?
Auto módban. Az 5.1.1-nél nem voltak ilyen gondok ugyanígy alapban.
Van rá mód, hogy az 5.1-et visszategyem? Mondjuk vészhelyzetivel.
Inkább odinnal. .. ha OTA-n frissítetted akkor szerintem simán felmegy odinnal. Ha viszont odinnal frissítettél akkor tanácsos a pit fájl betallózása is, mintha ilyesmit olvastam volna XDA-n.
Smartswitch-el frissítettem. De gondolom, az olyan, mintha OTA-n jött volna.
Hat kerdeses... zart a bootloader e vagy sem a 6.0.1-ben. Ha lezarta a samsung knox ugras nelkul kb lehetetlen downgreadelni. Odinnal ha elinditod ra akar 4 filos romkent is befog failolni es kerni fogja a smartswitch fele veszhelyzetit... ha abban meg 5.1 lesz akkor szerencsed van Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
Mindenkit megkövetek! Valami makacs, szabad szemmel nem látható szennyeződés volt a lencsén. Az elején rögtön erre gyanakodtam, ezért többször is áttöröltem a lencsét, de nem lett jobb. Most a végén szarvasbőrrel jól megtöröltem, és láss csodát, minden a régi! A frászt hoztam magamra, még jó, hogy nem kezdtem el downgradelni.