0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
te most edget vettél?Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Én akárhogy nézem ez nincs kivágva. Remélem, hogy nem rontja a képminőséget.
sziasztok. kíváncsi vagyok,itthon nem szolgáltatós készülék, 16Gb sima és edge milyen áron megy?köszi
troll on: Google a barátod Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
igen,elég troll volt de van ingem,ezt nem veszem magamra
Billentyűd is van? :-)16 GB-s készülék nincs. A legolcsobb kb. 250000Az egde meg 300000 körül van. Inkább felette.
Tévedtem "egészen olcsó"You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.Mindenki csak névjegyzékből telefonál?Senkit nem zavar, hogy nincs gyorshívó widget?
Most is meg lehet csinálni külön program nélkül is , hogy 1 adott személyhez tartozó telefonszámhoz rakj ki icont a főoldalra.
Igen ikont valóban ki lehet rakni, de azt ha megnyomod a névjegyet nyitja meg és nem hívja a számot.
Gondoltam rányomok a frissítésre (csak úgy megszokásból), ere lerántott egy 24.-i frissítést. Maradt 5.0.2.Küldve az én SM-G920F-emről
Neztem tegnap samfirmwaren. Van fent mar ott is 24.ei magentahoz is.. megse talal -.- Küldve az én SM-G925F-emről
Lehet, hogy a memória hibát orvosolja. Magától nekem sem találta.Küldve az én SM-G920F-emről
nyomhatom én neki a szoftverfrissítést.. önnek a legfrissebb szoftver van telepítve... nah mindegy majd megérkezik