2024, 11 28, 19:19:35

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153181 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #425 Dátum: 2016, 01 31, 08:17:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én (többekkel ellentétben) megvettem, szerintem bőven megéri az árát.

Nekünk is tetszik különben nem vettük volna meg. Nem is a telefonnal hanem azokkal a bloatware programokkal van bajunk amiket ránk kényszerítenek és normál esetbe törölhetetlenek. Pl én facebookot és társait amit nekem raktak rá nem tudom törölni mint más ember csak tiltani.

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #426 Dátum: 2016, 01 31, 08:53:15 »
Én (többekkel ellentétben) megvettem, szerintem bőven megéri az árát.
Szerintem a programról ír, hogy meg vette, hiszen arról volt szó!

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #427 Dátum: 2016, 01 31, 09:22:56 »
Szerintem a programról ír, hogy meg vette, hiszen arról volt szó!

Igen arról. :)

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #428 Dátum: 2016, 01 31, 09:52:36 »
Miért nem ezt használjátok a felesleges appok tiltására? You are not allowed to view links. Register or Login
Nem kell semmilyen hókusz-pókusz a számítógépen nem kell root stb.

Szia!Ez a progi is csak letiltja,vagy felszabadítja a helyet is,amiket letiltasz?Mert,ha felszabadítja,akkor érdemes használni!Én már megtaláltam a gugliban free,de csak akkor telepíten,ha nem csak letilt.
Köszi a választ!!! :ok:

Nem elérhető hzoli4

« Reply #429 Dátum: 2016, 01 31, 10:03:58 »
Szia!Ez a progi is csak letiltja,vagy felszabadítja a helyet is,amiket letiltasz?Mert,ha felszabadítja,akkor érdemes használni!Én már megtaláltam a gugliban free,de csak akkor telepíten,ha nem csak letilt.
Köszi a választ!!! :ok:

Fentebb írtuk csak letilt.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #430 Dátum: 2016, 01 31, 10:05:11 »
Fentebb írtuk csak letilt.
Köszi,akkor marad így **************************

Global Moderator Comment Ez nem a Warez jófogás. Azt, hogy ki hogy jut hozzá a playstore-on kívül, mellőzzük... Köszönöm.

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #431 Dátum: 2016, 01 31, 10:39:35 »
Vajon a fenti app használható lesz a 6.0-ban is? Mert ott állítólag manuálisan nem lehet majd tiltani ezeket.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #432 Dátum: 2016, 01 31, 10:46:48 »
Pár dolgot nem értek.

1. Miért kell nektek ennyire az a pár MB hely? Nincs belőle elég a telefonon, vagy mi?

2. Ismeritek az android rendszer működését? Hogy hogy bánik, kezeli a futó és háttérben lévő process-eket? Valóban érdemes ennyire rágörcsölni a tiltásra?

3. Warezolt alkalmazás tekintetében nem féltitek az adataitokat? Vagy pl arra nem gondoltok, hogy a fejlesztő nem véletlenül árazta be? Lehet ő is munka és család mellett csinálja, amíg megéri neki?

Puszta jóindulatból mondom, javaslom kibővíteni a google szörcs használatát érdemi információ gyűjtésre is...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #433 Dátum: 2016, 01 31, 11:14:15 »
Pár dolgot nem értek.

1. Miért kell nektek ennyire az a pár MB hely? Nincs belőle elég a telefonon, vagy mi?

2. Ismeritek az android rendszer működését? Hogy hogy bánik, kezeli a futó és háttérben lévő process-eket? Valóban érdemes ennyire rágörcsölni a tiltásra?

3. Warezolt alkalmazás tekintetében nem féltitek az adataitokat? Vagy pl arra nem gondoltok, hogy a fejlesztő nem véletlenül árazta be? Lehet ő is munka és család mellett csinálja, amíg megéri neki?

Puszta jóindulatból mondom, javaslom kibővíteni a google szörcs használatát érdemi információ gyűjtésre is...
Nekem nem a hely kell, hanem mivel eddig rootot használtam és ott is lefagyasztottam a számomra felesleges dolgokat. Itt meg van belőlük bőven, miután 1 hetes a telcsim és a garit nem reszkirozom.
A N8010 - n ami már nem garis az N8013 Cm 13 6.0.1 van ott is volt amit a TB-vel letiltottam.
Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja! ☺

Nem elérhető hzoli4

« Reply #434 Dátum: 2016, 01 31, 11:40:11 »
Pár dolgot nem értek.

Nekem nem a szabad helyel van bajom csak , hogy rám erőltetik a facebookot és társait amire nincs szükségem . De még csak ha a facebook lenne, de ott van még az instagram a facebook meesenger a whatsapp meg a skype is. Egyikre sincs szükségem telefonon , de csak letiltani tudom őket.

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #435 Dátum: 2016, 01 31, 12:00:24 »
Ez a program azért tud többet mint a gyári alkalmazáskezelő mert itt olyan porgramokat is lát az ember amit amúgy csak egy rootolt készüléken láthatna.
Rengeteg olyan program van egy Androidos készüléken ami úgy fut a háttérben,hogy közben azt észre sem vesszük. Ezzel a programmaal többek között ezt tudjuk kordában tartani,nem tárhelyet nyerünk vele hanem esetlegesen több üzemidőt.
A program egyébként tökéletesen fut a  6.0-ás béta rom alatt,sőt a 6.01-es alatt is.
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #436 Dátum: 2016, 01 31, 12:13:31 »
Ez a program azért tud többet mint a gyári alkalmazáskezelő mert itt olyan porgramokat is lát az ember amit amúgy csak egy rootolt készüléken láthatna.
Rengeteg olyan program van egy Androidos készüléken ami úgy fut a háttérben,hogy közben azt észre sem vesszük. Ezzel a programmaal többek között ezt tudjuk kordában tartani,nem tárhelyet nyerünk vele hanem esetlegesen több üzemidőt.
A program egyébként tökéletesen fut a  6.0-ás béta rom alatt,sőt a 6.01-es alatt is.
Köszönöm az infót, de én annyira nem vagyok jártas és nem szeretném, ha olyat blokkolnek, amit nem szabadna.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #437 Dátum: 2016, 01 31, 12:19:26 »
Nekem nem a hely kell, hanem mivel eddig rootot használtam és ott is lefagyasztottam a számomra felesleges dolgokat. Itt meg van belőlük bőven, miután 1 hetes a telcsim és a garit nem reszkirozom.
A N8010 - n ami már nem garis az N8013 Cm 13 6.0.1 van ott is volt amit a TB-vel letiltottam.
Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja! ☺

Ami szintén egy tök fölösleges lépés volt. Lolli és marshmallow alatt teljesen fölösleges harmadik alkalmazással a system működésébe nyúlni. Ezzel semennyivel nem könnyítesz a rendszeren, csak pluszban dolgoztatod. Tudja az nagyon jól mit kell neki csinálni, ez már nem egy összetákolt JellyBean. Ha TB-vel letiltasz 20 db alkalmazást, nyugi bele hogy nem lesz számottevően több sem az akkuidőd, a RAM-on meg főleg nem változtatsz vele... ;)
De igazad van, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja...

Nekem nem a szabad helyel van bajom csak , hogy rám erőltetik a facebookot és társait amire nincs szükségem . De még csak ha a facebook lenne, de ott van még az instagram a facebook meesenger a whatsapp meg a skype is. Egyikre sincs szükségem telefonon , de csak letiltani tudom őket.
Mást nem is tudsz, mert root jog nélkül biztos, hogy nem fogsz a systemben turkálni. Ha tiltasz valamit, és nem használod, idővel inactivvá válik, és egy tized erőforrást sem fog felhasználni.
Ha nem a hely kell, akkor nem fér el 0 processel a háttérben, úgy hogy nem is látod? Ezért warezoltok, az adataitokat reszkírozva? Ti tudjátok, én nem biztos nem tenném. Minthogy nem is teszem.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #438 Dátum: 2016, 01 31, 12:50:53 »
Ami szintén egy tök fölösleges lépés volt. Lolli és marshmallow alatt teljesen fölösleges harmadik alkalmazással a system működésébe nyúlni. Ezzel semennyivel nem könnyítesz a rendszeren, csak pluszban dolgoztatod. Tudja az nagyon jól mit kell neki csinálni, ez már nem egy összetákolt JellyBean. Ha TB-vel letiltasz 20 db alkalmazást, nyugi bele hogy nem lesz számottevően több sem az akkuidőd, a RAM-on meg főleg nem változtatsz vele... ;)
De igazad van, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja...

Mást nem is tudsz, mert root jog nélkül biztos, hogy nem fogsz a systemben turkálni. Ha tiltasz valamit, és nem használod, idővel inactivvá válik, és egy tized erőforrást sem fog felhasználni.
Ha nem a hely kell, akkor nem fér el 0 processel a háttérben, úgy hogy nem is látod? Ezért warezoltok, az adataitokat reszkírozva? Ti tudjátok, én nem biztos nem tenném. Minthogy nem is teszem.
Köszönöm a véleményeket, megfogadom őket! ☺

Nem elérhető hzoli4

« Reply #439 Dátum: 2016, 01 31, 13:21:46 »
[/quote]

Nekem s3 óta nem igazán van szükségem warezra, Rootolva se volt 1 samsung telom se. Csak engem zavar ha leállítok valamit és később ránézek , megint azt mutatja , hogy fut. Csak nem nagyon szeretem ismételni magam , hogy nem a rendszer rész programjaival van gondom hanem az egyebekkel.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #440 Dátum: 2016, 01 31, 13:33:13 »

Nekem s3 óta nem igazán van szükségem warezra, Rootolva se volt 1 samsung telom se. Csak engem zavar ha leállítok valamit és később ránézek , megint azt mutatja , hogy fut. Csak nem nagyon szeretem ismételni magam , hogy nem a rendszer rész programjaival van gondom hanem az egyebekkel.
Én a reklámokat utalom nagyon, itt is van szinte minden programban, nekem szinte csak azért voltak rootolva. Mivel láma vagyok nem is turkalok semmiben!

Nem elérhető hzoli4

« Reply #441 Dátum: 2016, 01 31, 13:40:38 »
Én a reklámokat utalom nagyon, itt is van szinte minden programban, nekem szinte csak azért voltak rootolva. Mivel láma vagyok nem is turkalok semmiben!

Reklámok azok az ingyenesség velejárója. Azért van az ilyen programoknak fizetős változata is általában.

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #442 Dátum: 2016, 01 31, 15:04:43 »
Pár dolgot nem értek.

Amióta letiltottam az általam nem használt appokat, (nem tegnap volt) jelentősen megnőtt az akkuidőm. Szóval ezért is érdemes "rágörcsölni" a tiltásra.

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #443 Dátum: 2016, 01 31, 15:32:40 »

Milyen gyári programban van reklám...? A utólag telepítettekben természetesen lehet de azoknak a programoknak az eltüntetéhez nem kell se root sem a lejjebb tárgyalt alkalmazás.
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #444 Dátum: 2016, 01 31, 15:43:25 »
Milyen gyári programban van reklám...? A utólag telepítettekben természetesen lehet de azoknak a programoknak az eltüntetéhez nem kell se root sem a lejjebb tárgyalt alkalmazás.

A program eltávolításához nem is. Ám itt úgy gondolják, hogy az ingyenes program marad telepítve, csak ne dobálja a reklámokat. ;)
Na ehhez már szintén kell a root.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #445 Dátum: 2016, 01 31, 17:38:22 »
A program eltávolításához nem is. Ám itt úgy gondolják, hogy az ingyenes program marad telepítve, csak ne dobálja a reklámokat. ;)
Na ehhez már szintén kell a root.

Ha valami beválik, arra szívesen áldozok pár forintot. Nincs reklám, megy minden funkció. Nem igazán értem ezt a csak az ingyenes jó, persze reklám nélkül mizériát

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #446 Dátum: 2016, 01 31, 18:14:14 »
Ha valami beválik, arra szívesen áldozok pár forintot. Nincs reklám, megy minden funkció. Nem igazán értem ezt a csak az ingyenes jó, persze reklám nélkül mizériát

Pár száz forint tényleg nem a világ, a legtöbb programnál. Nekem speciel annyi ezzel a bajom, hogy nem akarom a bankkártya adataimat a Google-nak is megadni.  PayPallal meg úgy tudom nem lehet fizetni. Tehát a PayPalnak már megadtam a bankkártyám adatait, de még egy cégnek nem akarom. Még akkor sem, ha ez gyakorlatilag nem okozna semmi problémát. Ez van, pedig volt már olyan, hogy inkább fizettem volna.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #447 Dátum: 2016, 01 31, 19:28:27 »
Pár száz forint tényleg nem a világ, a legtöbb programnál. Nekem speciel annyi ezzel a bajom, hogy nem akarom a bankkártya adataimat a Google-nak is megadni.  PayPallal meg úgy tudom nem lehet fizetni. Tehát a PayPalnak már megadtam a bankkártyám adatait, de még egy cégnek nem akarom. Még akkor sem, ha ez gyakorlatilag nem okozna semmi problémát. Ez van, pedig volt már olyan, hogy inkább fizettem volna.

A banknál lehet igényelni olyan kártyát amire csak az aktuális összeget töltöd, és avval fizetsz. Így nem gáz megadni a számát.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #448 Dátum: 2016, 01 31, 20:42:08 »
A banknál lehet igényelni olyan kártyát amire csak az aktuális összeget töltöd, és avval fizetsz. Így nem gáz megadni a számát.

Én is minden programot megveszek, sőt amióta tudok fizetős témákat letölteni azóta azokat is szívesen megveszem, és nekem is van olyan bankkártyám amit csak ezekre a webes fizetésekre használok. Annak az adatait ha el is lopják akkor sem érnek vele semmit, mert a telefonomra jön a jóváhagyó kód, amit meg kell adni mielőtt leemelik az összeget. Ha több mindent veszek egy nap akkor úgy is meg lehet adni, hogy csak egyszer amikor befejezted a vásárlást csak akkor küld kódot és akkor fizeted ki.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

flowering tree

• Vendég
« Reply #449 Dátum: 2016, 01 31, 20:57:50 »

Egyszer volt egy visszaéléses gyanú,ezért kártyát kellett cserélni.Ekkor járt hozzá egy Web kártya,ami egy virtuális kártya.Ezen van kis összeg ,ezzel visszaélhetnek.Ezt szoktam használni ilyen fizetéseknél.