2024, 11 24, 16:04:20

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 152921 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #200 Dátum: 2015, 07 13, 13:35:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha rootolom, az sem segít?
S5n valaki lehet igy oldotta meg rootolta es hagyta elindulni ha jol emlekszem rogton visszadobta hogy modositott eszkoz. Most jut eszembe igy hogy mondtad :D

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #201 Dátum: 2015, 07 13, 13:43:29 »
S5n valaki lehet igy oldotta meg rootolta es hagyta elindulni ha jol emlekszem rogton visszadobta hogy modositott eszkoz. Most jut eszembe igy hogy mondtad :D

Igazad lett. Most rootoltam, elindítottam és kiírta, hogy módosított eszköz, nem jogosult a frissítésre. Eltűnt a frissítés ikonja is! Köszi! Még azt  605 megás frissítési fájlt kéne megtalálnom valami fájlkezelővel.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #202 Dátum: 2015, 07 13, 13:46:20 »
Igazad lett. Most rootoltam, elindítottam és kiírta, hogy módosított eszköz, nem jogosult a frissítésre. Eltűnt a frissítés ikonja is! Köszi! Még azt  605 megás frissítési fájlt kéne megtalálnom valami fájlkezelővel.
Úgy tudom a Root/Cache könyvtárban van,persze nem esküszök meg rá,már rég volt.

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #203 Dátum: 2015, 07 13, 13:59:42 »
Úgy tudom a Root/Cache könyvtárban van,persze nem esküszök meg rá,már rég volt.
Ott nincs sajna. Más ötlet esetleg?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #204 Dátum: 2015, 07 13, 14:39:03 »
itt van egy ilyen lehet ez már s6ra nem lesz esetleg igaz.

Nem elérhető atomprof

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy note 10.1, Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: Omega v7
Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #205 Dátum: 2015, 07 17, 20:13:48 »
Sziasztok,
pár napja váltottam S6-ra. Két dolgot szeretnék kérdezni, mert nem találom a megoldást.

- A billentyűzettel nem vagyok kibékülve, mert az S5-sön a speciális karaktereket elértem úgy, hogy ha hosszan nyomtam az adott billentyűt. Gondolok itt a "," "!" és hasonlók. Ezt hogyan lehetne az S6-ra varázsolni?

- A zárolt képernyőn nem látom, hogy email vagy sms jött, mert ott csak az időjárást mutatja vagy az órát. Ez elég idegesítő a számomra, mert mindíg fel kell oldanom a telefont, hogy megnézzem. Ez az S5-ben meg volt oldva. Ezt hogyan lehetne az S6-ra varázsolni?

Előre is köszönöm a válaszokat,
Atomprof

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #206 Dátum: 2015, 07 17, 20:45:08 »
Edgem van igaz.. de ha hosszan nyomom a pontot akkor ott van a vessző  és  a felkiáltójel.

Nem elérhető atomprof

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy note 10.1, Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: Omega v7
« Reply #207 Dátum: 2015, 07 17, 20:50:28 »
Edgem van igaz.. de ha hosszan nyomom a pontot akkor ott van a vessző  és  a felkiáltójel.

Köszi, igazad van, de én másra gondoltam, csak rossz példát írtam. Ha találok egy képet a billentyűzetről, akkor küldöm, hátha tudja valaki, hogy mit szeretnék. Köszönöm a válaszodat... :)

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #208 Dátum: 2015, 07 17, 22:15:53 »
Sziasztok,
pár napja váltottam S6-ra. Két dolgot szeretnék kérdezni, mert nem találom a megoldást.

- A billentyűzettel nem vagyok kibékülve, mert az S5-sön a speciális karaktereket elértem úgy, hogy ha hosszan nyomtam az adott billentyűt. Gondolok itt a "," "!" és hasonlók. Ezt hogyan lehetne az S6-ra varázsolni?

- A zárolt képernyőn nem látom, hogy email vagy sms jött, mert ott csak az időjárást mutatja vagy az órát. Ez elég idegesítő a számomra, mert mindíg fel kell oldanom a telefont, hogy megnézzem. Ez az S5-ben meg volt oldva. Ezt hogyan lehetne az S6-ra varázsolni?

Atomprof
Nálam kuka a gyári billentyűzet, anysoftot használok, már vagy 5-6 éve.

De az értesítéseket láthatod zárt képernyőnél is, ez az alapbeállítás.
Beállítások - Hangok és értesítések - Értesítések zárolt képernyőn

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #209 Dátum: 2015, 07 17, 22:50:57 »
Sziasztok,

Atomprof
Nos akkor küldj képet... mert akkor ez így tényleg rossz példa volt 3 pont nélkül;)nekem is volt s5m és minden ugyan így működött bármilyen speciális opciót avagy karaktert akartam elérni... 
zárolt képernyő: bemész beállításokba hangok és értesítések- értesítések zárolt képernyőn és tartalom megjelenítése...:)

Nem elérhető habalin

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S6
« Reply #210 Dátum: 2015, 07 21, 11:19:00 »
Sziasztok!

Kb 1 hónapja használok egy samsung galaxy s6-t és olyan tapasztalatom van,hogy a GPS néha nem hajlandó jelet találni(kint a szabadban sem) csak újraindítás után és a mobil internettel és a wifivel is hasonló gondom van!
A telefonon a legújabb 5.1.1-es rendszer fut...
Ha valaki tud erre valami szoftveres megoldást vagy találkozott már hasonlóval akkor nagyon megköszönöm ha tud segíteni

Ricsi

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #211 Dátum: 2015, 07 21, 11:58:51 »
Sziasztok!

Kb 1 hónapja használok egy samsung galaxy s6-t és olyan tapasztalatom van,hogy a GPS néha nem hajlandó jelet találni(kint a szabadban sem) csak újraindítás után és a mobil internettel és a wifivel is hasonló gondom van!
A telefonon a legújabb 5.1.1-es rendszer fut...
Ha valaki tud erre valami szoftveres megoldást vagy találkozott már hasonlóval akkor nagyon megköszönöm ha tud segíteni

Ricsi
Ugyan ez a gondom az edgen is bar csak leginkabb mobilnettel... ujrainditani nem kell csak allandoan kb 3 percenkent kibe kapcsolgatbi a mobilnetet ha rajon. Gpst nem hasznalok nagyon szoval ott nem tudom.. meg otthon wifi  se vettem eszre.. az enyemen is 5.1.1 van de mar csinalta ezt az elso 5.0.2 es szoftveren is . a heten tervezem hogy beviszem a samunak... ha gondolod majd leirom mit mondtak.

failed

• Vendég
« Reply #212 Dátum: 2015, 07 22, 10:47:24 »
Ugyan ez a gondom az edgen is bar csak leginkabb mobilnettel... ujrainditani nem kell csak allandoan kb 3 percenkent kibe kapcsolgatbi a mobilnetet ha rajon. Gpst nem hasznalok nagyon szoval ott nem tudom.. meg otthon wifi  se vettem eszre.. az enyemen is 5.1.1 van de mar csinalta ezt az elso 5.0.2 es szoftveren is . a heten tervezem hogy beviszem a samunak... ha gondolod majd leirom mit mondtak.

nekem 920FD-m van ( kétkártyás) ennél is volt olyan az 5.02-es ROM-mal, hogy a 2. kártya ( csak GSM)  elég nehezem ment fel a hálózatra, bár a 1-es kártya NET-je mindig ment, de aztán az  OTA frissítés 5.1.1-e megoldotta a gondját

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #213 Dátum: 2015, 07 31, 13:56:14 »
Hogyan tudom állítani a fényképezőn a záridőt? Egyáltalán lehet?

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el

"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető puni83

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 2
  • PDA ROM: KF2
« Reply #214 Dátum: 2015, 08 01, 13:20:13 »
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Mai nap folyamán megsérült a rendszerem! A mobilom azt szeretné Smart Switch- hez csatlakoztassam a telefonomat, hogy helyre tudja állítani, de valamiért nem ismeri fel a program a telefont. A samsung usb drivert is felraktam úgy se működöt. Remélem tud valaki erre megoldást. Ha mégse tudnám 'hivatalos' formában helyreállítani, és leszedem samfirmware ről a mostani Gyári t-mobilos rommot és felrakom nem lesz garancia vesztés? Megjegyzem a telefonom nincs rootolva, ha nincs rootolva akkor is fel tudom rakni? Download modban működik a telefonom.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #215 Dátum: 2015, 08 01, 14:00:08 »
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Mai nap folyamán megsérült a rendszerem! A mobilom azt szeretné Smart Switch- hez csatlakoztassam a telefonomat, hogy helyre tudja állítani, de valamiért nem ismeri fel a program a telefont. A samsung usb drivert is felraktam úgy se működöt. Remélem tud valaki erre megoldást. Ha mégse tudnám 'hivatalos' formában helyreállítani, és leszedem samfirmware ről a mostani Gyári t-mobilos rommot és felrakom nem lesz garancia vesztés? Megjegyzem a telefonom nincs rootolva, ha nincs rootolva akkor is fel tudom rakni? Download modban működik a telefonom.
factoryreset volt már?

Nem elérhető puni83

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 2
  • PDA ROM: KF2
« Reply #216 Dátum: 2015, 08 01, 14:12:38 »
factoryreset volt már?

Telefont kikapcsolni se tudom! Bocsi, de factory resetett soha se csináltam :/ Örülnék, ha tudnál segíteni.

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #217 Dátum: 2015, 08 01, 15:35:41 »
Telefont kikapcsolni se tudom! Bocsi, de factory resetett soha se csináltam :/ Örülnék, ha tudnál segíteni.
Hosszan nyomd a kikapcsoló gombot. Kikapcsol az!
Hard resetelni pedig hangerő gomb le, menü és a bekapcsoló gomb egyszerre. Ott a hangerő gombbal tudsz lépkedni és a bekpcsoló gomb az "enter". Egy teljes pucolás nem árthat. Aztán a teló kikapcs.
Most pedig egy hangerő gomb le menü gomb és bekapcsoló gomb együttes nyomása, bejön egy képernyő,
utána egy sima hangerő fel (ez a download mód) és akkor rádugod a gépre, amin már elindítottad az Odint. Mindenképpen menjen az odin mikor rádugod a gépre a telefont!  Aztán betallózod az "AP" helyre a letöltött, kicsomagolt romot (md5 kiterjesztésű fájl lesz), és amikor beolvasta az odin, ez kb 10-15 mp szokott lenni, akkor a start gomb és utána értelemszerűen békén hagyni gépet is és telót is amíg be nem fejezi a dolgát. Kb 5 perc. Utána amikor elindult a telefon normál módban akkor lehúz a gépről az usb és mehet a vadi új rom belakása.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #218 Dátum: 2015, 08 01, 15:43:19 »
Sziasztok!

Nem veszik el a garanciád, ha mindent a fent leírt módon csinálsz.
Külön Samsung usb drivert nem kell telepíteni,ha felrakod a Smart Switch programot, mert ő felteszi magának a megfelelőt. Egyébként KIES3-sel is próbálkozhatsz az is helyre tudja állítani, ha azt írja, hogy nem támogatott eszköz, nem kell vele foglalkozni,  ugyanúgy megcsinál mindent rendesen.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető razorhun

• PDA: Htc One X
  • PDA ROM: ORDROID 4.0
« Reply #219 Dátum: 2015, 08 17, 21:26:20 »
sziasztok valaki találkozott már olyan hibával,hogy telefonálás közben gondol egyet és ujraindul a telo?+elég sürün leis szokott fagyni.garis lesz vagy csak valami elég komolyan elvan tolva a gyári software-ben.a telom gyári független és pár napos.5.1.1 van fent.ma lehuzott egy 230mb-os frissitést de a hiba ugyanugy elöjön hard reset után is

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #220 Dátum: 2015, 08 19, 16:53:48 »
Sziasztok...
Nekem sajnos keletkezett egy kb.6mm karc a kijelzőn....
Nem ejtettem le.....ugyhogy nem értem...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #221 Dátum: 2015, 08 19, 16:57:12 »
Sziasztok...
Nekem sajnos keletkezett egy kb.6mm karc a kijelzőn....
Nem ejtettem le.....ugyhogy nem értem...
karc nem csak ejtéstől lehet.. leraktad asztalra morzsa nagyobb por szem stb gomb a zsebedben "kosz" elmentél egy bokor mellet és a zsebedben a kijelző kifele nézett a bokor végig huzta ahogy hozzá értél sok minden... magától nem keletkezik...:D az enyémen is van néhány érthetetlen karc.. sose fogom megérteni hogy ha videókban sniccerrel, kulccsal dörzsölik mint atom és nincs karc egy asztalra lerakás hogy tudja megkarcolni :DDDD mondjuk ugye a por szem kemény dolog olyan mint egy nagyon mini gyémánt..:)

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #222 Dátum: 2015, 08 19, 20:39:14 »
Köszi a biztatàst, mindegy ugyse tünik fel ha nem figyelem...igy marad...☺

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #223 Dátum: 2015, 08 19, 20:58:17 »
Köszi a biztatàst, mindegy ugyse tünik fel ha nem figyelem...igy marad...☺
sajnos mást nem tudsz vele kezdeni ilyenre ugye nem szól a garancia :/

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #224 Dátum: 2015, 08 21, 15:24:18 »
Hali!
A hely beállításokkal nem birok. Folyton azt dobja fel, hogy Delhiben vagyok.
Mi az amit be kellene állítanom. A GPS, wifi, mobilneten van.

Szerk; kikapcsoltam, majd be kétszer a helyreállításokat. Azóta minden jó.
Nem értem. Biztosan valami ufó rányomhatta a telómat.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G920F-ről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.