2024, 11 24, 12:57:17

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 152916 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #1000 Dátum: 2016, 08 12, 09:18:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok. Tudja valaki mikor kapjuk meg a 7.0-át? Köszi
Ha a szokas szerinte haladunk s7 s7 edge decdmber vege januar vege valahol itt vagy talan hamarabb note 7. S6 s6 edge aprlisi korul.:) szoval arrebb van az meg.

Tapatalkkal küldve az én SM-G925F eszközömről

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #1001 Dátum: 2016, 08 12, 09:20:48 »
Ha a szokas szerinte haladunk s7 s7 edge decdmber vege januar vege valahol itt vagy talan hamarabb note 7. S6 s6 edge aprlisi korul.:) szoval arrebb van az meg.

Igen én is így gondolom, mert a sor végén vagyunk, de az a lényeg, hogy jön és megkapjuk.☺️

Küldve az én SM-G920F eszközömről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1002 Dátum: 2016, 08 12, 19:52:45 »
Igen én is így gondolom, mert a sor végén vagyunk, de az a lényeg, hogy jön és megkapjuk.☺️

én az éves rutinból indultam ki.. ami idén annyiban módosult hogy a note 5 6.0-ja késett és az s6 és az edge mint éves akkor még zászlóshajó kapta meg először... valahol februárban mert az egésszel késett a samu. de Előtte a sorrend mindig ez volt. Note, aktuális zászlós Galaxy Sx , előző Galaxy Sx(ezek mindig olyan április, májusban kapták) de annyi biztos hogy az s8 után fogjuk csak kapni 1-2 hónappal;) nekem meg addigra jön a 2 év és már lehet 7em lesz vagy s8am...:D

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
  • PDA: SM-G965F
  • PDA ROM: G965FOGC2BRJ3
« Reply #1003 Dátum: 2016, 08 15, 01:04:11 »
én az éves rutinból indultam ki.. ami idén annyiban módosult hogy a note 5 6.0-ja késett és az s6 és az edge mint éves akkor még zászlóshajó kapta meg először... valahol februárban mert az egésszel késett a samu. de Előtte a sorrend mindig ez volt. Note, aktuális zászlós Galaxy Sx , előző Galaxy Sx(ezek mindig olyan április, májusban kapták) de annyi biztos hogy az s8 után fogjuk csak kapni 1-2 hónappal;) nekem meg addigra jön a 2 év és már lehet 7em lesz vagy s8am...:D
Lesz S8 is? Kicsit már elcsépeltek ezek a serial számok.
Minden helyzetben megtalálom a jót,a szépet és a hasznosat.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #1004 Dátum: 2016, 08 15, 08:20:05 »
Szerintem nem sok különbség van az SS és SX között se, csak olyanoknak akiknek mindig a legutolsó kiadott telcsi kell jó drágán. Ezáltal pl az SS már nagyon olcsó lesz, nehéz eladói, vagyis amíg művészek ezeket az újakat addig nyomatni fogják. Én meg vagyok elégedve az "aranyos" - al.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1005 Dátum: 2016, 08 17, 17:19:38 »
miért a többiből nem elcsépelt?-.- minden márkának megvan a maga zászlóshajója aminek a neve is viszi  a terméket.. most ha hirtelen átneveznék reklámok 100 millió dollárjaival kerülen többe hogy átnvezett terméket bevezessék a vásárlók látókörébe ami ugyan mint ha galaxy s8 lenne.. sajnos igen a vásárlói kör és az emberek 80% ennyire buta hogy ha hirtelen eltűnne a galaxy név mondjuk pinkhorse 1 lenne a következő "galaxy s8" széria nem vennék mert nem galaxy s8nak hívják hiába van ott a specifikáció mögötte amiben látszik hogy hwben és tudásban már pedig ez a galaxy s8 nem vennék mert nem így hívják... termék átnvezést a cégek akkor alkalmaznak ha valami egykor menő volt de már nem az így kap egy új nevet amiben elkell hitetni hogy ez sokkal jobb a réginél teljesen új ami miatt új név is jár neki. De ez asszem a galaxy s7 eladási sikereit nézve nem kell hogy megtörténjen.. és mivel minden évben új zászlóshajó jön mind galaxy s mind galaxy note szériában úgyan úgy mint az iphone-nál vagy huweinél vagy az lgnél , így végképp nem is értem miért számítottál arra hogy a samsung innetől leáll és nincs új galaxy...:D vagy szerinted ennyi vége sehova tovább világ?:D sok aprócska morzsa van még amit már évek óta egy készülékben kiadhattak volna de inkább egyesével évente lenyomnak a torkunkon mert így többet kaszálhatnak... 

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1006 Dátum: 2016, 08 17, 17:51:29 »
Szerintem nem sok különbség van az SS és SX között se, csak olyanoknak akiknek mindig a legutolsó kiadott telcsi kell jó drágán. Ezáltal pl az SS már nagyon olcsó lesz, nehéz eladói, vagyis amíg művészek ezeket az újakat addig nyomatni fogják. Én meg vagyok elégedve az "aranyos" - al.

ez nem attól függ meddig veszik meddig nem... samsungnál alapvetően (mint szinte majdnem minden más gyártónál is amint megtalálják a kiforrott irány vonalat) a készüléked amortizációját  és magát a két készülék közötti fejlődést nézve olyan 2 évente "éri" meg váltani... ami onnan se véletlen hogy a készülékek a szolgáltatóknál vásárolva vagy egy két régiót ahol megy a lizng lehetőség magától a gyártótól a hűség nyilatkozat 2 év ;) ha jobban megnézed nagy változás ami a telefonok külsejét is érinti 2 évenként következik be, ez lehet méret növekedés-csökkenés, valami új külső ficsőr, új anyag felhasználás, innentől jön a kijelző általában 2 évente történik egy ugyanazon szériánál felbontás növekedés, esetlegesen szemmel látható különbség minőségben a kijelzők között de ez a legtöbbször átverés mert csak kicsit állítanak  a színhőmérsékleteken,  mert itt már tényleg olyan adatokkal játszanak amiket így a szem nem érzékel főleg ekkora méretben, tény és való a vrben látszódik a különbség qhd és uhd(4k) között:). 2 évente mutatnak fel viszont grafikában és processzor teljesítményben lényeges javulást stb stb. ha megnézed általában ezek "bukások" is az elődhöz képest mint pl s6... ha nem lett volna belőle az edge variáns vakarhatta volna a fejét a samu.. de jött az s7 megnézték mi a gondja a vásárlóközönségnek az s6-tal .. és javították szinte mindenre odafigyelve. a többség szerint túl csúszósak a 6-sok ezért változtattak a széleken 7-ben, elég nagy hülyeség volt de kivették a memokártya slotott a 6-ból hopp 7be visszakerült (érdekes azt reklámozta a samu ho9gy a hyper szuper belsőtárhely és a proci miatt a lassúcska memokártya csak lassítana ezért nincs, nem jött be, s7 visszakapta és szó se esik róla hogy lassítana a készüléken...:D). most a 8ban mi várható... megofgjuk kapni a 4k-t kijelzőben de ugyan úgy mint a sonynál a szoftver trükközni fog vele.. alapállapotban qhdt kapunk vr csatlakozásnál majd a 4kt.. mert ez már a hardwernek is sok a hűtésnek is sok és a legfőképp az akksinak sok... (és már orbitális hülyeség -.-) nem is értem meddig váratják még a jónépet az új akksikkal.. emiatt már évek óta több hiszti megy mint akármi miatt  pedig már vannak jócskán jobb alternatívák amik vékonyabbak, többet bírnak átlátszóak is akár és hajlékonyak ha már az új ász majd a piacon a hajtogatható készülékek lesznek. Jön az iris scanner (juhé) valami gravír vagy mintázat ficsőrt biztos kap majd a hátlap üveg mert külsőben nem lesz változás ez most amit a 6-nál kitaláltak nagyon teli talált de ilyen kis apróságokkal lehet játszani. Új proci új grafikus mag ezek a vr-re szerintem nagyon kilesznek hegyezve. Majd még biztos lesz jó pár "hatalmas" újítás .. s8am akkor lesz ha megint adják majd mint a 7hez a vr szemüveget az előrendeléseknél ha nem .. akkor s7re fogok váltani.. de lehet akkor már inkább note 7.. nekem a note 7 most uhh ahh lett...:D

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #1007 Dátum: 2016, 08 17, 22:06:31 »
A Note 7 előrendeléshez most adnak Gear VR headsetet.
Talán az S8-hoz is adni fognak, mert az pont arra lesz kihegyezve a 4k kijelzővel. Meg valami szuper energiatakarékos, de 4 GHz-es Exynos proci lesz benne, hogy ki tudja hajtani a 4k-s kijelzőt. Persze ezek csak szivárogtatások, találgatások az S8-ról.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
« Reply #1008 Dátum: 2016, 08 24, 08:47:24 »
Sziasztok!
Már egyszer feltettem a kérdést, nekifutok még egyszer hátha lesz megoldás! Képernyő kikapcsolás a probléma, mert max. 10 percet lehet beállítani. Azt szeretném ha lenne lehetőség hogy egyáltalán ne legyen kikapcsolva!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #1009 Dátum: 2016, 08 24, 10:09:23 »
Sziasztok!
Már egyszer feltettem a kérdést, nekifutok még egyszer hátha lesz megoldás! Képernyő kikapcsolás a probléma, mert max. 10 percet lehet beállítani. Azt szeretném ha lenne lehetőség hogy egyáltalán ne legyen kikapcsolva!

Szerintem csak töltés közben van erre lehetőség. A nélkül pár óra alatt lemerül.

Csak kíváncsiság.  Mire kell a folyamatos kijelző?

s7 edge (majdnem N7)
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #1010 Dátum: 2016, 08 24, 12:04:09 »
Szerintem csak töltés közben van erre lehetőség. A nélkül pár óra alatt lemerül.

Csak kíváncsiság.  Mire kell a folyamatos kijelző?

s7 edge (majdnem N7)

Melóhoz kellene, úgymond egyedi navigáció, és a program nem tudja megakadályozni hogy ne kapcsoljon ki a képernyő! Tölteni tudom, meg nem is kellene hosszú ideig!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #1011 Dátum: 2016, 08 24, 12:33:54 »
Melóhoz kellene, úgymond egyedi navigáció, és a program nem tudja megakadályozni hogy ne kapcsoljon ki a képernyő! Tölteni tudom, meg nem is kellene hosszú ideig!

Értem. A fejlesztői beállításoknál van egy ilyen opció.

s7 edge (majdnem N7)
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #1012 Dátum: 2016, 08 24, 12:42:54 »
Értem. A fejlesztői beállításoknál van egy ilyen opció.

s7 edge (majdnem N7)

És igen! Köszi! Legegyszerűbb megoldás ott van a szemem előtt, én meg szét kombinálom az agyam! :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #1013 Dátum: 2016, 08 24, 12:51:28 »
És igen! Köszi! Legegyszerűbb megoldás ott van a szemem előtt, én meg szét kombinálom az agyam! :)

Jó navizást!

s7 edge (majdnem N7)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #1014 Dátum: 2016, 08 27, 10:07:48 »
Jó navizást!

s7 edge (majdnem N7)

:ok:

Nem elérhető bigiboy77

• PDA: samsung
  • PDA ROM: 342f
« Reply #1015 Dátum: 2016, 08 28, 14:41:33 »
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy programmal valahogy lehet függetleníteni a telefont. (s6 edge) Garancia már lejárt, knox ugrás nem számít.

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #1016 Dátum: 2016, 08 28, 14:49:03 »
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy programmal valahogy lehet függetleníteni a telefont. (s6 edge) Garancia már lejárt, knox ugrás nem számít.
Csak pénzért. Pl. itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bigiboy77

• PDA: samsung
  • PDA ROM: 342f
« Reply #1017 Dátum: 2016, 09 05, 18:17:50 »
Köszi a segítséget.
Ha NCK kóddal kinyitom utána ha rakok rá független Rom-ot akkor vissza zár vagy nem?

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #1018 Dátum: 2016, 09 06, 06:51:51 »
Csak pénzért. Pl. itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Ezt itt nem szabad !!!  >:(

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1019 Dátum: 2016, 09 13, 04:26:12 »
Már a lenovo is bemutatta hajlított telefonjait. Videón rendesen karkötőt csináltak belőle. A végén lehet beelőzik samsungot és és előbb jön ki hivatalosan ilyen telefonnal?

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #1020 Dátum: 2016, 09 13, 08:17:06 »
Már a lenovo is bemutatta hajlított telefonjait. Videón rendesen karkötőt csináltak belőle. A végén lehet beelőzik samsungot és és előbb jön ki hivatalosan ilyen telefonnal?
Nem szeretem csak a stabilan fogható telefonokat. Maradok az S6-nal.

Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1021 Dátum: 2016, 09 17, 16:21:17 »
Samunak is regota vannak mar erre videoi meg a kiallitasokra mar kivitre az atlatszo telefont is stb... de hat mi ertelme... ok kihozzak , majd az ajfon 2 ev mulva koveti oket es odairja hogy o talalta fel szoval ugyis az apple lesz az elso :DDDD

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1022 Dátum: 2016, 09 18, 07:18:44 »
Samunak is regota vannak mar erre videoi meg a kiallitasokra mar kivitre az atlatszo telefont is stb... de hat mi ertelme... ok kihozzak , majd az ajfon 2 ev mulva koveti oket es odairja hogy o talalta fel szoval ugyis az apple lesz az elso :DDDD

:)

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
  • PDA: SM-G965F
  • PDA ROM: G965FOGC2BRJ3
« Reply #1023 Dátum: 2016, 10 02, 12:05:08 »
Ezt kaptam ma : You are not allowed to view links. Register or Login
Minden helyzetben megtalálom a jót,a szépet és a hasznosat.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #1024 Dátum: 2016, 10 03, 03:48:22 »
Ezt kaptam ma : You are not allowed to view links. Register or Login

Rémhír, mellesleg most jött rá frissítés , de még sose merítette le telefonom, pedig már hónapok óta fent van. Volt , hogy már 1 több mint 1 órás filmet is végig néztem rajta.