Szerintem nem sok különbség van az SS és SX között se, csak olyanoknak akiknek mindig a legutolsó kiadott telcsi kell jó drágán. Ezáltal pl az SS már nagyon olcsó lesz, nehéz eladói, vagyis amíg művészek ezeket az újakat addig nyomatni fogják. Én meg vagyok elégedve az "aranyos" - al.
Küldve az én SM-G920F eszközömről
ez nem attól függ meddig veszik meddig nem... samsungnál alapvetően (mint szinte majdnem minden más gyártónál is amint megtalálják a kiforrott irány vonalat) a készüléked amortizációját és magát a két készülék közötti fejlődést nézve olyan 2 évente "éri" meg váltani... ami onnan se véletlen hogy a készülékek a szolgáltatóknál vásárolva vagy egy két régiót ahol megy a lizng lehetőség magától a gyártótól a hűség nyilatkozat 2 év
ha jobban megnézed nagy változás ami a telefonok külsejét is érinti 2 évenként következik be, ez lehet méret növekedés-csökkenés, valami új külső ficsőr, új anyag felhasználás, innentől jön a kijelző általában 2 évente történik egy ugyanazon szériánál felbontás növekedés, esetlegesen szemmel látható különbség minőségben a kijelzők között de ez a legtöbbször átverés mert csak kicsit állítanak a színhőmérsékleteken, mert itt már tényleg olyan adatokkal játszanak amiket így a szem nem érzékel főleg ekkora méretben, tény és való a vrben látszódik a különbség qhd és uhd(4k) között:). 2 évente mutatnak fel viszont grafikában és processzor teljesítményben lényeges javulást stb stb. ha megnézed általában ezek "bukások" is az elődhöz képest mint pl s6... ha nem lett volna belőle az edge variáns vakarhatta volna a fejét a samu.. de jött az s7 megnézték mi a gondja a vásárlóközönségnek az s6-tal .. és javították szinte mindenre odafigyelve. a többség szerint túl csúszósak a 6-sok ezért változtattak a széleken 7-ben, elég nagy hülyeség volt de kivették a memokártya slotott a 6-ból hopp 7be visszakerült (érdekes azt reklámozta a samu ho9gy a hyper szuper belsőtárhely és a proci miatt a lassúcska memokártya csak lassítana ezért nincs, nem jött be, s7 visszakapta és szó se esik róla hogy lassítana a készüléken...
). most a 8ban mi várható... megofgjuk kapni a 4k-t kijelzőben de ugyan úgy mint a sonynál a szoftver trükközni fog vele.. alapállapotban qhdt kapunk vr csatlakozásnál majd a 4kt.. mert ez már a hardwernek is sok a hűtésnek is sok és a legfőképp az akksinak sok... (és már orbitális hülyeség -.-) nem is értem meddig váratják még a jónépet az új akksikkal.. emiatt már évek óta több hiszti megy mint akármi miatt pedig már vannak jócskán jobb alternatívák amik vékonyabbak, többet bírnak átlátszóak is akár és hajlékonyak ha már az új ász majd a piacon a hajtogatható készülékek lesznek. Jön az iris scanner (juhé) valami gravír vagy mintázat ficsőrt biztos kap majd a hátlap üveg mert külsőben nem lesz változás ez most amit a 6-nál kitaláltak nagyon teli talált de ilyen kis apróságokkal lehet játszani. Új proci új grafikus mag ezek a vr-re szerintem nagyon kilesznek hegyezve. Majd még biztos lesz jó pár "hatalmas" újítás .. s8am akkor lesz ha megint adják majd mint a 7hez a vr szemüveget az előrendeléseknél ha nem .. akkor s7re fogok váltani.. de lehet akkor már inkább note 7.. nekem a note 7 most uhh ahh lett...