0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Találtam egy ilyet. You are not allowed to view links. Register or Login
Jönnek az 5.1-es romok, ha valakit érdekel. You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Csináltam egy teljes mentést: Full Stock You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi
Csak az eredeti internet böngészöt beletettem ha nem baj.
Rizsi!Na feltoltam a You are not allowed to view links. Register or Login romot ami nagyon jó lenne, de hibája azért van._Nem mükszik a kamera_Nem játszik le mappákat_A keresősávot nem lehet eltüntetniViszont eltünt az a pontocska amit irtam neked ez már pozitiv.
SzasztokVagy én vagyok bamba ,,,,, de nem találom a Viper romban azt a beállitást hogy ha feloldom a képernyőt az aktuális időjárás animálodik..Vagy esetleg nincs is már benne köszönöm előre is a válaszokat
Ennyit találtam You are not allowed to view links. Register or Login de mivel perfekt vagyok magyarból ezért a forditást átadnám valaki másnak ...
Szerintem ez a Screenoff animation (képernyő kikapcsolás animációja), a kérdező pedig a képernyő BEkapcsolásakor jelentkező animációt hiányolta.Ráadásul a Viper pont az a rom, ahol az Xposed framework telepítése nem igazán ajánlott.
Hoppá, csak nem az android 6-ot várod, hogy visszaraktad a gyári romot?
Nem, azt főzötten úgyis hamarabb megkapnám... Ki akartam próbálni az autómban a MirrorLinket, ahhoz meg a legjobb a gyári rendszer. Nyitott bootloader mellett nemigen indul el. Aztán így maradt...
Köszönöm hogy foglalkoztatok egy kicsit velem ..Egyébként hihetetlen hogy ezt a látványos jo dolgot kivették a sense 7 ből vagy csak nekem hiányzik ??Többek között ez is szempont volt hogy megvegyem a z M9 .. Na mindeggy még nyomozok egy kicsit hátha rábukkannék valami orvosságra..
A Max-nál én is azzal kinlodtam és végül töröltem. Csak igy tudtam összehozni a sense7-el a gyári romot.