Igy használva a telot az elvárásaidat hozza?
Vegyesen...
Vettem, mert a gyerekem M7-es készüléke elkezdett rendesen gyengélkedni (ahogy használja, csoda, hogy eddig bírta...) és most megkapja az M8-at.
A flottaszolgáltatóm kínálatában volt M9, visszautasíthatatlan áron, gondoltam próba cseresznye... Btel-től szerezték, taiwani CID (MID stimmelt). Magyarra volt állítva, tehát már belenyúltak (bontott volt a doboza is...).
Így aztán nem is sokat hezitáltam:
Unlock, root, s-off,CID-átírás, Eu-s RUU.zip. Most, lefrissítve a legfrissebb, 2.10.401.1-es gyári szoftver fut rajta, bootloader Locked, szoftver státusz Original, CID HTC__032.
Külseje tetszik (Gold on silver), nekem nagyon kézre áll a jobb oldalon elhelyezkedő power gomb, de az igaz, hogy a hangerő állításánál oda kellett az elején figyelni, hogy nehogy a képernyőt kapcsolgassam le/föl.
Tetszik az is, hogy a széle vastagabb, mint az M8-nál és nem annyira lekerekített, szerintem emiatt sokkal biztosabban tartható, nem csúszik ki könnyen a kézből.
Gyors a gyári szoftverrel is, de kicsit erősebb használat után úgy befűt, mint egy kályha. Akku kb. ugyanaz, mint az M8-nál.
Nagyjából ennyi, ezt is vártam. Újonnan, az akkori árán óriási csalódás lett volna megvenni. Így jobban elviselhető és az XDA-n is jobb a támogatottsága, mint a tavalyi flagship-nek. Megy rá a Viper hamarosan.
Szóval ez van, egy darabig megtartom, de nem lesz hosszú élete nálam, az biztos.