...azon kívül ,hogy a "Névjegy"-be az van írva, hogy 6.0 nem veszek észre semmi extrát igazából nem is tudom meg mondani hogy mit vártam ettől.
A 6.0 erényei nem a látványról szólnak elsősorban, hanem a rendszer optimalizáltságában. "Under the hood" van a lényeg.
Amit viszont észre vettem az hogy nem indult el a telefon Rootolás után "2.8.7.1 TWRP" hanem maradt a kezdő kép piros felirattal és ez kapcsolgatott ki-be.
Az OTA a recovery partíciót is frissíti.A TWRP-t tehát kár keresni, újra kell telepíteni. A gyári recoverybe belépni sem olyan könnyű és nem sok mindenre használható...
A lényeg az hogy 25percet élt meg mert vissza állítottam az általatok felrakott 0PJAIMG-el és szépen vissza tettem az 5.1-et,a RUU-s 3.35.401.12 Stock-ot" parancs sorból és utána TWRP és VenomM9 4.2.1. És most simogatom a telefonom hogy ismét venom van rajta. Nekem nem való a gyári rom csak a Séf által főzött.
A Viper-t értem, de miért ilyen bonyolultan?!
A firmware már a legfrissebb volt az OTA után (3.35.401.12), teljesen felesleges volt tehát először downgrade-elni, majd újraflashelni azt a firmware-t, ami már egyszer fent volt...
Simán elég lett volna a TWRP-t feltenni, aztán onnan Restore a Viper-t a mentésből.