Igen, Köszönöm, ez mind világos, meg is volt. Pont itt kezdődik a bajom, hogy nem látja a gép sem adb sem fastboot módban... :-(
Mindenesetre most elkezdtem belakni gyári rendszerrel, aztán majd ha visszajön a saját gépem a szervizből akkor nekifutok újra,csak nem akartam kétszer végigzongorázni a beállításokat....
Csak kibírtam azt a pár napot, hogy meglegyen a saját gépem, és látta is, bootloader unlock pikkpakk ment, root is. S-Off-nál viszont elakadtam, nem kicsit, nagyon...
TWRP 2.8.6.1 - fent van (mikor kérdezte, hogy mindent szeretnék-e írhatóvá tenni, engedtem neki).
Rootot engedtem neki, hogy készítse elő, aztán SuperSU ment is fel Playből, és restart.
Jött a Sunshine, első teszt lement gond nélkül, második tesztre viszont már kiírta hogy "nem találja elég stabilnak" a vasat, rebootoljak mert nem tud nyitni.
Reboot után megint Sunshine, mostanra viszont már azt mondja, hogy a vas már S-off, nem tud vele mit csinálni. Egyetlen opció amit kínál alul a menüsorban: "Warning! REBOOT!" (rányom, újraindul, minden marad a régiben).
Nem ragozom tovább, a parám, hogy nem S-OFF, nem S-ON, konkrétan You are not allowed to view links.
Register or
Login Nem is igazán találok hasonlót senkitől, ötletem sincs hol csúszhatott el... Egyelőre nem tettem rá még mindig a Vipert, kicsit ráparáztam hogy nem oké még mindig, és egyelőre örülök hogy bebootol...
Erre valami ötlet esetleg?
előre is köszi