2024, 12 20, 05:33:42

Szerző Téma: HTC ONE M9 általános beszélgetés  (Megtekintve 155190 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: HTC ONE M9 általános beszélgetés
« Reply #325 Dátum: 2015, 05 21, 09:23:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Gondolkodom is rajta fentebb írtam. :ok: :taps:
Nincs az az isten, hogy en szolgaltatonal vegyek telefont. Draga penzert aruljak az egyre rosszabb minosegu szolgaltatasaikat es akkor meg huzzanak le a telefonnal is, lancoljam oda 1-2 evre magam barmelyikhez is? Ahhh kizart. Nah meg az Artisjust sem vagyok hajlando tamogatni. Csak kulfoldi beszerzes.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #326 Dátum: 2015, 05 21, 13:02:34 »
Nincs az az isten, hogy en szolgaltatonal vegyek telefont. Draga penzert aruljak az egyre rosszabb minosegu szolgaltatasaikat es akkor meg huzzanak le a telefonnal is, lancoljam oda 1-2 evre magam barmelyikhez is? Ahhh kizart. Nah meg az Artisjust sem vagyok hajlando tamogatni. Csak kulfoldi beszerzes.
Teljesen igazad van a leg  censored ebb szolgáltató a t-kom azt mondták, hogy az én előfizetésemre nem is vehetem meg, mert ez egy kedvezményes céges előfizetés. Én megkérdeztem akkor a teló miért kerül két kilóba amikor máshól már olcsobban meg lehet venni. Szóval most igy már teljes mértékben veled vagyok a szolgáltatokkal szemben. Meg is szüntetem sorba ahogy lejárnak a hüségek.:ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető hynar

• PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
« Reply #327 Dátum: 2015, 05 21, 15:43:21 »
Teljesen igazad van a leg  censored ebb szolgáltató a t-kom azt mondták, hogy az én előfizetésemre nem is vehetem meg, mert ez egy kedvezményes céges előfizetés. Én megkérdeztem akkor a teló miért kerül két kilóba amikor máshól már olcsobban meg lehet venni. Szóval most igy már teljes mértékben veled vagyok a szolgáltatokkal szemben. Meg is szüntetem sorba ahogy lejárnak a hüségek.:ok:

Félre ne érts, véletlenül sem védeni szeretném a Telekomot, csak annyival egészíteném ki a fentieket, hogy én is lekértem tegnap hogy KKV-s díjcsomagban milyen feltételekkel adnák, és a válasz az volt hogy nincsen még KKV-ba belistázva. 
Ugyanez volt két éve M7-tel is, kb 2-3 hetet kellett várni a lakossági után, mire bekerült a vállalati listába is ;-) Erre persze most semmi garancia, csak M7-tel én is anyáztam anno, most csak reménykedem.  ;)

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #328 Dátum: 2015, 05 21, 16:03:52 »
Félre ne érts, véletlenül sem védeni szeretném a Telekomot, csak annyival egészíteném ki a fentieket, hogy én is lekértem tegnap hogy KKV-s díjcsomagban milyen feltételekkel adnák, és a válasz az volt hogy nincsen még KKV-ba belistázva. 
Ugyanez volt két éve M7-tel is, kb 2-3 hetet kellett várni a lakossági után, mire bekerült a vállalati listába is ;-) Erre persze most semmi garancia, csak M7-tel én is anyáztam anno, most csak reménykedem.  ;)
Igazábol a kamatmentes részlet miatt venném a t-nél ha már független.
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető kdevid

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: HTC U11 AS/4Gb/64GB/SS
  • PDA ROM: Viper U11 Latest
« Reply #329 Dátum: 2015, 05 27, 12:07:30 »
HA esetleg érdekel valakit egy rózsaszín (Dark Rose) DotView tok, 2000 pénzért vihető :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #330 Dátum: 2015, 05 27, 12:18:35 »
HA esetleg érdekel valakit egy rózsaszín (Dark Rose) DotView tok, 2000 pénzért vihető :D
Megeri. Plusz ugyanennyiert metal fenyu fujos festek es olyan szinu lesz amilyenre akarja az ember:-)

Nem elérhető kdevid

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: HTC U11 AS/4Gb/64GB/SS
  • PDA ROM: Viper U11 Latest
« Reply #331 Dátum: 2015, 05 27, 12:34:11 »
Megeri. Plusz ugyanennyiert metal fenyu fujos festek es olyan szinu lesz amilyenre akarja az ember:-)
Szerencsere rendeltem szurket is :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #332 Dátum: 2015, 05 27, 20:14:57 »
rotfl

Nem elérhető staca

« Reply #333 Dátum: 2015, 05 28, 17:36:34 »
Érdekesség...

Hol is tarthat most a technika, ha ezt nyilvánosságra hozták...

Mire is lehet még használni ezt az extra teljesítményt ???

Nem elérhető xabolcsy

• Navigáció / Navigation: Sygic, IGO, Waze
  • PDA: LG G-Pad 8.3, LG G4
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Android:5.1 (Gyári)
« Reply #334 Dátum: 2015, 05 31, 21:05:20 »
Engem nemfogott meg az m8 m9 de hd2 és az m7 igen!
Sajnálnám ha egy remek gyártó megindulna
a lejtön lefelé, nem ezt érdemelné. Igen az m9 nem a leg inovativab de azért semmi képen nem rossz.
A sony z2 z3 z3+ se nagy előre lépés volt. Még is fogyott, fogy.
Nem mindegy, hogy egy okos ember hülyéskedik, vagy egy hülye ember okoskodik:-)

Nem elérhető hynar

« Reply #335 Dátum: 2015, 06 15, 17:12:52 »
Sziasztok,

Valaki néhány lépésben leírná (esetleg linkekkel), hogy sotckból hogy jutok el egy Viper romhoz?
pl: s-offhoz kell a hivatalos bootloader unlock, vagy van valami temponary megoldás?

CID 032-es, egyelőre szűz készülék, a legújabb szoftverrel (1.40.valami..)

előre is köszönöm,
Birs  :ok:

((ha fent van már valahol lépésről lépésre akkor egy link bőségesen elég, csak a FAQ, ill. az unlock topicok még üresnek látszanak...))

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #336 Dátum: 2015, 06 15, 19:01:34 »
Sziasztok,

Valaki néhány lépésben leírná (esetleg linkekkel), hogy sotckból hogy jutok el egy Viper romhoz?
pl: s-offhoz kell a hivatalos bootloader unlock, vagy van valami temponary megoldás?

CID 032-es, egyelőre szűz készülék, a legújabb szoftverrel (1.40.valami..)

előre is köszönöm,
Birs  :ok:

((ha fent van már valahol lépésről lépésre akkor egy link bőségesen elég, csak a FAQ, ill. az unlock topicok még üresnek látszanak...))

Nyitod a bootloadert htcdev-en keresztül (más lehetőség nincs rá :(  ).
Ha kell az S-OFF, You are not allowed to view links. Register or Login megoldása van csak, 25 dollár az ára!
A rom felrakáshoz nem kell feltétlenül az S-OFF, elég a bootloader nyitás.
Ha ez megvan felteszel egy You are not allowed to view links. Register or Login, ezután mehet fel a Viper rom recoveryből.
Közvetlen You are not allowed to view links. Register or Login a letöltéshez.

Recovery felrakását You are not allowed to view links. Register or Login megnézni, ez M8-ra lett készítve, ezért a fenti linkről kell leszedni a hozzá való recoveryt!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #337 Dátum: 2015, 06 15, 19:34:51 »
Nyitod a bootloadert htcdev-en keresztül (más lehetőség nincs rá :(  ).
Ha kell az S-OFF, You are not allowed to view links. Register or Login megoldása van csak, 25 dollár az ára!
A rom felrakáshoz nem kell feltétlenül az S-OFF, elég a bootloader nyitás.
Ha ez megvan felteszel egy You are not allowed to view links. Register or Login, ezután mehet fel a Viper rom recoveryből.
Közvetlen You are not allowed to view links. Register or Login a letöltéshez.

Recovery felrakását You are not allowed to view links. Register or Login megnézni, ez M8-ra lett készítve, ezért a fenti linkről kell leszedni a hozzá való recoveryt!
S-offhoz root jogosultság is kell. Recovery felajánlja a szükséges fájlok telepítését, utána kell még egy superuser app a Playről és mehet a SunShine...  ;)

Tapatalk-kal küldve az én HTC One_M8-el

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #338 Dátum: 2015, 06 15, 19:36:31 »
S-offhoz root jogosultság is kell. Recovery felajánlja a szükséges fájlok telepítését, utána kell még egy superuser app a Playről és mehet a SunShine...  ;)

Olyan régen csináltam, hogy ezt már elfelejtettem! :oops:

Nem elérhető hynar

« Reply #339 Dátum: 2015, 06 16, 12:56:31 »

Lobi, Nteeb, köszönöm szépen nektek. Nekiugrom, ha elakadok sikítok :-)

Nem elérhető hynar

« Reply #340 Dátum: 2015, 06 16, 21:49:11 »
Lobi, Nteeb, köszönöm szépen nektek. Nekiugrom, ha elakadok sikítok :-)

...nem igazán akar ez összejönni...
Már az unlocknál elakadok, "waiting for device"...
szinte biztos vagyok benne, hogy driver gond lesz, de nem nagyon van ötletem hogy merre tovább.

Sync manager fent volt, leszedtem, HTC driver maradt.
Mini SDK a gépen, azzal sem igazán lehet gond.
Ha "download" módban elindítom az M9-et (fastboot helyett ez van ha jól értettem az olvasottakat), prüntyög is a gép hogy csatlakoztattam, és nem sír hogy driver gondja lenne.

A gép: win 7 ultimate, 64 bit. Dell Inspirion 1545
Nem tudom merre tovább, ha van bármi tipp azt megköszönöm szépen.  :ima:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #341 Dátum: 2015, 06 17, 15:07:24 »
...nem igazán akar ez összejönni...
Már az unlocknál elakadok, "waiting for device"...
szinte biztos vagyok benne, hogy driver gond lesz, de nem nagyon van ötletem hogy merre tovább.

Sync manager fent volt, leszedtem, HTC driver maradt.
Mini SDK a gépen, azzal sem igazán lehet gond.
Ha "download" módban elindítom az M9-et (fastboot helyett ez van ha jól értettem az olvasottakat), prüntyög is a gép hogy csatlakoztattam, és nem sír hogy driver gondja lenne.

A gép: win 7 ultimate, 64 bit. Dell Inspirion 1545
Nem tudom merre tovább, ha van bármi tipp azt megköszönöm szépen.  :ima:
Az unlockhoz elég a fastboot parancssor, azt meg tudod csinálni. Az adb parancsokhoz engedélyezni kell az usb hibakeresést: Beállítások>Névjegy>Szoftverinform.>Eyéb>Build szám>>>nyomj rá 7-8 alkalommal (vissza fog számonli, majd kiírja, hogy már fejlesztő vagy).
Vissza a Beállításokhoz>Fejlesztői lehetőségek (felül engedélyezned kell)>USB hibakeresést jelöld be!

Ha a driverek rendben vannak, akkor most az adb parancssornak is működnie kell.

(A fastboot parancssort bootloader/fastboot módban lehet használni-ha jól értettem, akkor ez az M9 esetében a download mód.
Az adb parancsokhoz pedig bebootolt állapot, vagy  recovery mód kell.)

Nem elérhető hynar

« Reply #342 Dátum: 2015, 06 17, 19:58:10 »
Az unlockhoz elég a fastboot parancssor, azt meg tudod csinálni. Az adb parancsokhoz engedélyezni kell az usb hibakeresést: Beállítások>Névjegy>Szoftverinform.>Eyéb>Build szám>>>nyomj rá 7-8 alkalommal (vissza fog számonli, majd kiírja, hogy már fejlesztő vagy).
Vissza a Beállításokhoz>Fejlesztői lehetőségek (felül engedélyezned kell)>USB hibakeresést jelöld be!

Ha a driverek rendben vannak, akkor most az adb parancssornak is működnie kell.

(A fastboot parancssort bootloader/fastboot módban lehet használni-ha jól értettem, akkor ez az M9 esetében a download mód.
Az adb parancsokhoz pedig bebootolt állapot, vagy  recovery mód kell.)

Igen, Köszönöm, ez mind világos, meg is volt. Pont itt kezdődik a bajom, hogy nem látja a gép sem adb sem fastboot módban... :-(

Mindenesetre most elkezdtem belakni gyári rendszerrel, aztán majd ha visszajön a saját gépem a szervizből akkor nekifutok újra,csak nem akartam kétszer végigzongorázni a beállításokat....

Nem elérhető Zotya85

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S4 i9506
  • PDA ROM: Kitkat 4.4
« Reply #343 Dátum: 2015, 06 20, 11:31:49 »
Sziasztok.
A napokban vásároltam egy Htc One M9et,nagyon meg vagyok elégedve vele,de egy problémám mégis lenne,mégpedig a billentyűzet..az összes választható billentyűzete qwerty,qwertz billentyűt sehol sem találok rajta..nem tudom a jelenlegit megszokni,erre keresek valami megoldást.Tud valaki erre valami okosat?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #344 Dátum: 2015, 06 20, 11:49:08 »
Sziasztok.
A napokban vásároltam egy Htc One M9et,nagyon meg vagyok elégedve vele,de egy problémám mégis lenne,mégpedig a billentyűzet..az összes választható billentyűzete qwerty,qwertz billentyűt sehol sem találok rajta..nem tudom a jelenlegit megszokni,erre keresek valami megoldást.Tud valaki erre valami okosat?
Használd a SwiftKey-t. ;)

Egyébként, ha rányomsz a beállításokban a magyar(qwerty) opcióra, újabb párbeszédpanel ugrik fel, abban ott lesz választhatóként a qwertz is...

Nem elérhető Zotya85

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S4 i9506
  • PDA ROM: Kitkat 4.4
« Reply #345 Dátum: 2015, 06 20, 12:31:07 »
Használd a SwiftKey-t. ;)

Ilyen egyszerű megoldásra nem számítottam..:)Köszönöm

Egyébként, ha rányomsz a beállításokban a magyar(qwerty) opcióra, újabb párbeszédpanel ugrik fel, abban ott lesz választhatóként a qwertz is...

Nem elérhető hynar

« Reply #346 Dátum: 2015, 06 21, 06:46:02 »
Igen, Köszönöm, ez mind világos, meg is volt. Pont itt kezdődik a bajom, hogy nem látja a gép sem adb sem fastboot módban... :-(

Mindenesetre most elkezdtem belakni gyári rendszerrel, aztán majd ha visszajön a saját gépem a szervizből akkor nekifutok újra,csak nem akartam kétszer végigzongorázni a beállításokat....

Csak kibírtam azt a pár napot, hogy meglegyen a saját gépem, és látta is, bootloader unlock pikkpakk ment, root is. S-Off-nál viszont elakadtam, nem kicsit, nagyon...  >:(

TWRP 2.8.6.1 - fent van (mikor kérdezte, hogy mindent szeretnék-e írhatóvá tenni, engedtem neki).

Rootot engedtem neki, hogy készítse elő, aztán SuperSU ment is fel Playből, és restart.

Jött a Sunshine, első teszt lement gond nélkül, második tesztre viszont már kiírta hogy "nem találja elég stabilnak" a vasat, rebootoljak mert nem tud nyitni.

Reboot után megint Sunshine, mostanra viszont már azt mondja, hogy a vas már S-off, nem tud vele mit csinálni. Egyetlen opció amit kínál alul a menüsorban: "Warning! REBOOT!" (rányom, újraindul, minden marad a régiben).

Nem ragozom tovább, a parám, hogy nem S-OFF, nem S-ON, konkrétan You are not allowed to view links. Register or Login  :shock:
Nem is igazán találok hasonlót senkitől, ötletem sincs hol csúszhatott el... Egyelőre nem tettem rá még mindig a Vipert, kicsit ráparáztam hogy nem oké még mindig, és egyelőre örülök hogy bebootol...

Erre valami ötlet esetleg?  :ima:
előre is köszi  :ok:

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #347 Dátum: 2015, 06 22, 15:41:39 »
Na urak szerdára nekem is megjön a vas.  :ok:
Itt meg is állok a csere berével. ;)

Nem elérhető gyurcsikr85

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Google Maps, Navigon
  • PDA: HTC One M9
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #348 Dátum: 2015, 06 23, 09:43:36 »
Sziasztok
Hétvégén felkerült a htc-re a legújabb szofi 1.40.401.8, azóta közel sem fűt úgy mint addig, kamera is jobb és töltés közben sem melegszik. Tegnap este mondjuk volt vmi zavar mert 6 óra alatt töltött fel, vmiért nem akarta tölteni az aksit.
Javul a teló  :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: HTC ONE M9 általános beszélgetés
« Reply #349 Dátum: 2015, 06 23, 11:25:15 »
Csak kibírtam azt a pár napot, hogy meglegyen a saját gépem, és látta is, bootloader unlock pikkpakk ment, root is. S-Off-nál viszont elakadtam, nem kicsit, nagyon...  >:(

TWRP 2.8.6.1 - fent van (mikor kérdezte, hogy mindent szeretnék-e írhatóvá tenni, engedtem neki).

Rootot engedtem neki, hogy készítse elő, aztán SuperSU ment is fel Playből, és restart.

Jött a Sunshine, első teszt lement gond nélkül, második tesztre viszont már kiírta hogy "nem találja elég stabilnak" a vasat, rebootoljak mert nem tud nyitni.

Reboot után megint Sunshine, mostanra viszont már azt mondja, hogy a vas már S-off, nem tud vele mit csinálni. Egyetlen opció amit kínál alul a menüsorban: "Warning! REBOOT!" (rányom, újraindul, minden marad a régiben).

Nem ragozom tovább, a parám, hogy nem S-OFF, nem S-ON, konkrétan You are not allowed to view links. Register or Login  :shock:
Nem is igazán találok hasonlót senkitől, ötletem sincs hol csúszhatott el... Egyelőre nem tettem rá még mindig a Vipert, kicsit ráparáztam hogy nem oké még mindig, és egyelőre örülök hogy bebootol...

Erre valami ötlet esetleg?  :ima:
előre is köszi  :ok:
S-err?! Ez nekem is új...
A sunshine support-nál kellene rákérdezni.

Tapatalk-kal küldve az én Nexus 10-el