0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Senki sem nézte meg? Nem is vagytok ti kíváncsiak rá...
megneztem, megnyomkodtam, yt fullhd 6p, qrvaforoooJa es nem erezni a 3g ramot...M8 Sense 7el, tartotta az iramot..Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Ettől tartottam... Milyen szoftver volt rajta? Megnézted???
1.32.401.15 Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Annál pedig jelenleg nincs újabb... Nem tudom, mit lehet még ebből a processzorból kihozni, de elég szkeptikus vagyok. Lehet, hogy maradok az M8-nál...
Én biztos. Ismerősnek van egy 9-ese. Nem gyorsabb, mint a nyolcasom. Aztán, lehet, hogy majd custom romokkal más lesz a helyzet. Csak a kamera, ami meggyőzően jobb, mint mienkben.Tapatalk-kal küldve az én HTC One_M8-el
+100e ert jobb kamera? KevesSent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Kovezzetek meg, de ez sokkal szebbYou are not allowed to view links. Register or LoginSent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Ezzel csak az a baj, hogy vagy ugyanazzal a Snapdragon 810-es(?) processzorral fogják árulni, ami fűt, mint egy radiátor (kíváncsi lennék, ha ilyen meleg, akkor mennyire esik vissza a teljesítménye...), vagy a MediaTek MT6795-tel, amire meg a kutya sem fog fejleszteni s-offot.
Azt a 810eset csak gatyába kell razni. Majd a codeaurorasok rendbe teszik (ha van ra mod), kis idő kell az biztos. Kilog a sorból ez a soc. Krait utan ez az arm....Majd Tripnraver belemergeli az atyauristent is A csingcsung mtkt meg valszeg amugy könnyebb torni mint a snapit. Van most pl egy mtks telom custom recoveryvel. En maradok a G2-nel.
...Amugy a soff nem csak procin keresztul kivitelezheto Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Ez igaz, én csak utaltam a HOX-ra, ahol pont a Tegra miatt szívott mindenki.
ne hasonlitsunk ossze egy nvidiat, egy qualcommal, se egy mtk val... Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Nos!Nézegetve a disassembly videókat, elmondhatom, hogy a belseje dettó m8...
Ugy látom az s-offal nem lesz baj... You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
mar boncolom a firewater apk-t, eddig nagyonugytunik, hogy nem SoCon keresztul mennek, hanem memoria vagy kernelSent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Sok sikert!
szerintem is simán lehet törni az s-off progikat. 1-2 ellenőrzést kell kivenni belőlük csináltam egy permission moddolt SunShine apk-t csak nem tudom kipróbálni
Alapvetoen en csak a technikai hatter miatt mokolom, de azzal valoban nem ertek egyet, hogy minden egyes nyitasert fizetni kell... Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Egy készülékre csak egyszer fizetsz. Ha kell, többször is felhasználhatod, de csak az elsőnél kerül pénzbe.Nyilván több készülékre ez így nem működik. Nem is volna túl ésszerű az ő szemszögükből-ha jól belegondolsz...
A donate opció nyílt android miatt barátságosabb lenne
Ez igaz, de ez a pár srác androidosok ezrein segített már ingyen, úgy, hogy közben nem egy kütyüt tettek téglává. Most keresnek is vele. Én nem sajnálom tőlük.