0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!A BOA3 mi változást hozott, próbálta már valaki?
4.4.2 xeh nincs meg valakinek? Esetleg ha feltöltené felhőbe és dobna egy linket meg is köszönnémAz ok lolliról vissza kitkatre, de az 1 fájlos módszerrel nem megy a root , mert a kernelt hagyja az újon:(Köszönöm
Tedd fel az xda-s 4 fileost, utána mehet rá bármilyen xeh full wipe-al
Sziasztok!Tudnátok adni egy listát azokról a Lollipop-os romokról amik témázhatók.Hamarosan kijön a hiányzó appom art-os verziója, át akarok állni 5ösre.Előre is köszi!
Szerintem csak a főzöttek.
Eddig amit láttam főtt romot, az mind CM alapú, arra meg nem vagyok vevő az S fícsőrök elvesztése miatt.Szerintem belevágok én a háttér sötítésbe, mihelyst lesz rá egész napom.Köszi hooker
@Piec: köszi, megnézem @bence.bence:Plusz teljesítmény, témázhatóság, samus ganajok kiszedve, stb. én is várom, hogy az xposed legyen frissítve, amiatt ugrott tavaly a knoxom
A napokban frissült. Közvetlen download az aláírásomban lévő topikban. Hogy a Samsung lolli ezzel a frissítéssel hogy áll azt nem tudom, így csak akkor álljatok neki, ha nem fájdalmas egy factory reset. Ha valaki próbálta és kérhetem, legyen olyan kedves szóljon itt vagy privátban, hogy hogy sikerült. Köszönöm.
Sziasztok!Szeretném kérdezni hogy rátudom e rakni a telefonomra az XEH vagy TMH kitkat romot?A telefon alapból Lolival vettem és TMH van rajta.Köszi előre isMazsiba
Elvileg még nem érkezett bootloader lockos loli, így probléma nélkül Reminder: Factory reset nem árt downgradelés után
Sziasztok!Melyik a legjobb független kitkat rom?(aku,stabilitás )
Az Ambasadi roomnak melyik a képe?You are not allowed to view links. Register or Loginvagy így?You are not allowed to view links. Register or LoginMert ha a 2.akkor az nem samus ,nem is lehet,mert nem odinos.
Tekintve, hogy az AMBASADII rom knox 0x0 csak sammy base lehet, így az elsőre szavaznék
Ez biztos?Mert ez zipp filés és nem odinos