Én általában hetente 1x töltök, és akkor még 20-40% között van az akksi a kijelző szerint. Szóval 7 nap minimum. Igaz, közel sem nyúzom annyira, mint valószínűleg ti: aránylag keveset telefonálok például. Átlag napi 10-15 perc telefon, reggel az ébresztések, ezen kívül a naptárat/értesítéseket használom főleg, és időnként fényképezek. Zenét és rádiót nemigen hallgatok rajta. Bár egyszer ment a GPS az iGO-val 3 órán keresztül, töltő nélkül, és akkor is csak 10%-ot vett le. Lehet, hogy mázlim van csak. Ja, és gyári T-mobilos ROM van rajta, ha jól emlékszem HI1. Eddig fél év alatt 2x hardreset-eltem, de nekem előtte is jól bírta az akksi, ahogy emlékszem. A feleségemét 2 hét különbséggel vettem ugyanabban a boltban, és neki sem bírja olyan sokáig, mint nekem (hasonló stílusú használat mellett).
Van viszont egy idegesítő jelenség, és mivel a fórumban máshol nem találtam a témát, felteszem itt, hátha: időnként 90-100%-os töltöttséggel leteszem este a telefont. Aztán reggel csodálkozom, hogy nem szólt az ébresztő. Ilyenkor kiderül, hogy 1 éjszaka alatt lemerült teljesen az akksi. Ezt eddig 3 alkalommal játszotta el fél év alatt, csak mindig a legrosszabb helyzetben, amikor szükségem lett volna már reggel a telefonra. Nem tudjátok, mi okozhat ilyen hibajelenséget? Vmi háttérben futó szutyokság, vagy eleve ROM-hiba? Köszi a válaszokat előre is!