Szia! Epp ma akartam irni neked, hogy engem is erdekelne a dolog es hogy ingyen szallitjak magyar orszagra is. Van egy arus, akivel beszeltem es azt mondja, hogy az ujabb tempered glass kepernyovedok mar ugy vannak megcsinalva, hogy nem ernek le a kijelzo szeleig, vagyis nem allnak el a kijelzotol. Csak latni kellene egy ilyet, mint amit te megrendeltel.
Ez sajnos nem így van, ebben bízva eddig NÉGYET rendeltem (különböző időpontokban), MINDNÉL eláll a széle körben. Kb. 2-2 mm-rel kellene rövidebb legyen körben az üveg, annak meg nem sok értelme lenne.
De valóban, a legelső, októberi verziók még körbevették a HOME gombot is, aboszulút értelmetlen is volt felrakni őket.
Azt hiszem, összesen 4 gyártó gyárt flexibilis, oleofobikus üveget (mert hát itt erre megy ki a játék, hogy valamiért a fóliánál nem tudják megoldani, hogy egy mozdulattal le lehessen törölni 3-4 hónap múlva is az arcról átkenődött zsírt, csak ezeknél a vastagabb üvegeknél van ilyen bevonat).
Ami most rajta van (december közepi Nillkin, jófajta, kerekített szélű) az úgy jó 2 mm-rel van bentebb a telefonkijelző üvegjének a szélénél, de ehhez képest kellene MÉG 2-2 mm, hogy ne álljon el.
4 mm-rel a szélénél beljebb meg már igen hülyén néz ki...
Na de majd ha megjön február 17. - márc. 4. között, majd jól lefényképezem és felrakom ide!