Sziasztok .
Kérdésem a következő lenne:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Ilyen tokot szeretnék a telefonomra de egy tokért sokallom ezt az árát egy kicsit főleg hogy semmit nem tumidok róla csak ami a leírásban szerepel :/ valakinek esetleg tapasztalatok? Pl.: fogás anyag erőssége illetve minősége?
És az hogy a következő ebay-es linken található tok vajon ugyan az lehet ilyen árért mint a samsung oldalán található?
You are not allowed to view links.
Register or Login
A válaszokat előre is köszönöm
Ilyenem van nekem is és van ebayes is. A gyári minőségibb, ezredmilliméter pontosan jó helyre hajlik, hajlik és nem kell úgy odatapasztani a telefonhoz nagy nehezen, viszont nekem spec szétjött az összehajtásnál, eltört. A gyári.
Az eBayes meg nem olyan, az aktív része egy rakás xar sztem, külön appal megy, totál nehézkes, lassú, stb. Amúgy akcióban a gyárit meg lehetett venni karácsony környékén 6 ezer forinttól (SES webshop, Speedshop, Emag-ot érdemes nézegetni, főleg így, hogy jön a húsvét).
Nekem most aktív, de nem ablakos van így 3-4 ezerért.
Mondjuk az ablakost 8-ért vettem. :)LED-esre pályáznék, de 15 ezer már a "na neee" kategória...
szerk: írj rám privit holnap 10.00 után, elviszem a két tokot és ha lesz normális fény, lefotózom vagy gyere el megnézni a Délihez (este 20.00-tól pedig Örsön leszek), szívesen megmutatom őket.