2024, 11 24, 12:04:35

Szerző Téma: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok  (Megtekintve 146456 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #325 Dátum: 2016, 01 28, 21:55:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha jól emlékszem volt már lg próba nálad. Azzal mi lett?
Micsoda memória! :)

Az a Note3 mellett volt, egy LG G pro 2, akkor elbukott – hosszú vajúdás után – az LG, maradt a Note3.

Most NÁLAM egyértelműen lehagyta a Samsungot az LG.

A jövő héten lesz egy kis időm, összekészítem a Note4-et, meg a közel 30 db – utólag megvett – tartozékát és felrakom eladásra.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #326 Dátum: 2016, 02 03, 05:47:05 »
Tudom hogy nem ide tartozik de szeretnék venni a nem okos tv-m hez egy chrome cast - ot. Milyet és hol vegyek? Használtok ilyet?

Tapatalk-kal küldve az én SM-N910C-el

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #327 Dátum: 2016, 02 03, 10:05:11 »
Tudom hogy nem ide tartozik de szeretnék venni a nem okos tv-m hez egy chrome cast - ot. Milyet és hol vegyek? Használtok ilyet?

Tapatalk-kal küldve az én SM-N910C-el

Tényleg nem ide tatozik. C:-)
A lap alján van leírás is.

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető tommy0629

• PFC Fan
« Reply #328 Dátum: 2016, 02 25, 22:02:01 »
Sziasztok .
Kérdésem a következő lenne:
 Ilyen tokot szeretnék a telefonomra de egy tokért sokallom ezt az árát egy kicsit főleg hogy semmit nem tumidok róla csak ami a leírásban szerepel :/ valakinek esetleg tapasztalatok? Pl.: fogás anyag erőssége illetve minősége?
 És az hogy a következő ebay-es linken található tok vajon ugyan az lehet ilyen árért mint a samsung oldalán található?

A válaszokat előre is köszönöm

Tapatalk-kal küldve az én LG-D855-el

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
Re: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #329 Dátum: 2016, 02 25, 23:00:23 »
Sziasztok .
Kérdésem a következő lenne:
 Ilyen tokot szeretnék a telefonomra de egy tokért sokallom ezt az árát egy kicsit főleg hogy semmit nem tumidok róla csak ami a leírásban szerepel :/ valakinek esetleg tapasztalatok? Pl.: fogás anyag erőssége illetve minősége?
 És az hogy a következő ebay-es linken található tok vajon ugyan az lehet ilyen árért mint a samsung oldalán található?

A válaszokat előre is köszönöm
Ilyenem van nekem is és van ebayes is. A gyári minőségibb, ezredmilliméter pontosan jó helyre hajlik, hajlik és nem kell úgy odatapasztani a telefonhoz nagy nehezen, viszont nekem spec szétjött az összehajtásnál, eltört. A gyári.
Az eBayes meg nem olyan, az aktív része egy rakás xar sztem, külön appal megy, totál nehézkes, lassú, stb. Amúgy akcióban a gyárit meg lehetett venni karácsony környékén 6 ezer forinttól (SES webshop, Speedshop, Emag-ot érdemes nézegetni, főleg így, hogy jön a húsvét).

Nekem most aktív, de nem ablakos van így 3-4 ezerért. :) Mondjuk az ablakost 8-ért vettem. :)LED-esre pályáznék, de 15 ezer már a "na neee" kategória...

szerk: írj rám privit holnap 10.00 után, elviszem a két tokot és ha lesz normális fény, lefotózom vagy gyere el megnézni a Délihez (este 20.00-tól pedig Örsön leszek), szívesen megmutatom őket.

Nem elérhető tommy0629

• PFC Fan
« Reply #330 Dátum: 2016, 02 25, 23:13:02 »
Ilyenem van nekem is és van ebayes is. A gyári minőségibb, ezredmilliméter pontosan jó helyre hajlik, hajlik és nem kell úgy odatapasztani a telefonhoz nagy nehezen, viszont nekem spec szétjött az összehajtásnál, eltört. A gyári.
Az eBayes meg nem olyan, az aktív része egy rakás xar sztem, külön appal megy, totál nehézkes, lassú, stb. Amúgy akcióban a gyárit meg lehetett venni karácsony környékén 6 ezer forinttól (SES webshop, Speedshop, Emag-ot érdemes nézegetni, főleg így, hogy jön a húsvét).

Nekem most aktív, de nem ablakos van így 3-4 ezerért. :) Mondjuk az ablakost 8-ért vettem. :)LED-esre pályáznék, de 15 ezer már a "na neee" kategória...

szerk: írj rám privit holnap 10.00 után, elviszem a két tokot és ha lesz normális fény, lefotózom vagy gyere el megnézni a Délihez (este 20.00-tól pedig Örsön leszek), szívesen megmutatom őket.
Miskolc mellet lakom szóval a kép forma fog menni csak :) és köszönöm a gyors és tartalmas válaszszt  ;)

Tapatalk-kal küldve az én LG-D855-el

Nem elérhető tommy0629

• PFC Fan
« Reply #331 Dátum: 2016, 03 08, 21:35:49 »
Sziasztokegy újabb kérdésem lenne hozzátok :)

Telefon tok  vásárlás  előtt állok  ( s-view flip) és az érdekelne engem hogy némelyik toknál miért van feltüntetve az hogy N910 vagy az hogy N910C...??? Tehát  értelem szerűen pl az N910C jelzésű tok  csak ugyan azon típusú készülékre   jó/kompatibilis? 
Vagy  nincs jelentősége  és  bár melyik note 4 s-view flip tok jó bár melyik note 4 készülékre  ?

Elnézést ha túl bonyolítottam   ;D  :-[

Válaszotokat előre is köszönöm  ;)  8)

Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #332 Dátum: 2016, 03 08, 23:57:43 »
Sziasztokegy újabb kérdésem lenne hozzátok :)

Telefon tok  vásárlás  előtt állok  ( s-view flip) és az érdekelne engem hogy némelyik toknál miért van feltüntetve az hogy N910 vagy az hogy N910C...??? Tehát  értelem szerűen pl az N910C jelzésű tok  csak ugyan azon típusú készülékre   jó/kompatibilis? 
Vagy  nincs jelentősége  és  bár melyik note 4 s-view flip tok jó bár melyik note 4 készülékre  ?

Elnézést ha túl bonyolítottam   ;D  :-[

Válaszotokat előre is köszönöm  ;)  8)

Nincs különbség tok-szinten a C és az F között...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető tommy0629

• PFC Fan
« Reply #333 Dátum: 2016, 03 09, 09:35:40 »
Nincs különbség tok-szinten a C és az F között...
Nagyon szépen  köszönöm

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #334 Dátum: 2016, 03 20, 13:03:27 »
Sziasztok. Most jutottam el odáig,hogy vettem egy vezeték nélküli töltőt, és egy hátlapot a note 4-hez. A hátlap viszont annyival vastagabb,hogy az idáig használt szilikon tokba nem megy be rendesen,a gombok nem kerülnek a helyükre. Véleményetek szerint egy új szilikon tok megoldja a problémát, vagy gondolkodhatok más típusú tokon?
Köszi előre is.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #335 Dátum: 2016, 03 20, 13:53:20 »
Sziasztok. Most jutottam el odáig,hogy vettem egy vezeték nélküli töltőt, és egy hátlapot a note 4-hez. A hátlap viszont annyival vastagabb,hogy az idáig használt szilikon tokba nem megy be rendesen,a gombok nem kerülnek a helyükre. Véleményetek szerint egy új szilikon tok megoldja a problémát, vagy gondolkodhatok más típusú tokon?
Köszi előre is.
Létezik rá jó tok, de netről (ebay) lutri. Egyébként tok nélkül lehet csak használni sajnos a gyári wireless hátlapot. Én spec vettem inkább ebayről anno vevőt, ami egy matrica és a gyári, nem wireless tok alá ment. Bár tokkal együtt már nem mindig működött, mert túl vastag helyenként a tok+hátlap a wireless töltőnek, így csak vékonyabb tokokkal megy jól.  :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #336 Dátum: 2016, 03 20, 14:23:27 »
Létezik rá jó tok, de netről (ebay) lutri. Egyébként tok nélkül lehet csak használni sajnos a gyári wireless hátlapot. Én spec vettem inkább ebayről anno vevőt, ami egy matrica és a gyári, nem wireless tok alá ment. Bár tokkal együtt már nem mindig működött, mert túl vastag helyenként a tok+hátlap a wireless töltőnek, így csak vékonyabb tokokkal megy jól.  :)

Egy éve tok nélkül nyúzom, a wireless hátlappal. Olyan mint amikor megvettem. Jól bírja tok nélkül is.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #337 Dátum: 2016, 03 20, 14:29:36 »
Egy éve tok nélkül nyúzom, a wireless hátlappal. Olyan mint amikor megvettem. Jól bírja tok nélkül is.

Csatlakozom hozzád, én is már igen régóta használom tok nélkül és semmi baja nincs

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #338 Dátum: 2016, 03 20, 14:44:24 »
A gond a szinte alufólia-vastagságú alukerettel van / lehet.
Az sérülékeny nagyon.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #339 Dátum: 2016, 03 20, 15:06:08 »
A gond a szinte alufólia-vastagságú alukerettel van / lehet.
Az sérülékeny nagyon.

Minap adtam el. A vevő azt kérdezte, hogy használtam-e egyáltalán?
Való igaz próbálok vigyázni. Nem teszem le akárhová. Bőr ővtokban hordtam.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #340 Dátum: 2016, 03 20, 15:38:35 »
Minap adtam el. A vevő azt kérdezte, hogy használtam-e egyáltalán?
Való igaz próbálok vigyázni. Nem teszem le akárhová. Bőr ővtokban hordtam.

Szerencséd van.
Én is vigyázok NAGYON a telefonjaimra (aki ismer, tudja), de sajnos a Note4-emet pár naposan egy kollégám lendületből kiverte a kezemből. Igaz, csak 20 centit esett, de meglátszott rajta sajnos, a tetején lett egy mély karcolás, majdnem 1 mm-es.
Szerencse, hogy ki tudtam cseréltetni... :)

Így valóban makulátlanul tudtam eladni...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető csikimara

« Reply #341 Dátum: 2016, 03 20, 19:06:50 »
Tud valaki linket vagy tipust adni a "jó" tokra? Mindenképpen tokkal szeretném használni,a munkámból kifolyólag nem mindig tudok rű 100%-an vigyázni rá.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #342 Dátum: 2016, 03 20, 21:02:52 »
Tud valaki linket vagy tipust adni a "jó" tokra? Mindenképpen tokkal szeretném használni,a munkámból kifolyólag nem mindig tudok rű 100%-an vigyázni rá.
Én nem láttam még vastagított hátlaphoz való tokot.

Én is azt a megoldást választottam, hogy készen vettem töltőmatricás utángyártott hátlapot.
A bement simán a gyári (meg bármelyik) tokba.
És mivel gyári töltőpadot használtam, nálam ment simán a töltés így is...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #343 Dátum: 2016, 03 20, 21:09:05 »
Apu S4-ével tudok példálózni. A gagyi ebayes, S line vagy X line tok rámegy a vastagabb hátlapra is annál a modellnél.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #344 Dátum: 2016, 03 20, 21:14:07 »
Én nem láttam még vastagított hátlaphoz való tokot.

Én is azt a megoldást választottam, hogy készen vettem töltőmatricás utángyártott hátlapot.
A bement simán a gyári (meg bármelyik) tokba.
És mivel gyári töltőpadot használtam, nálam ment simán a töltés így is...
Azért 1-1 vastagabb toknál lehet gond már... Én is gyári töltőpadot használok, mégis az N3-nál volt nem egy tok, ahol nem töltött az istennek se, illetve tölt-nem tölt, tölt-nem tölt váltakozott.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #345 Dátum: 2016, 03 20, 21:18:55 »
Azért 1-1 vastagabb toknál lehet gond már... Én is gyári töltőpadot használok, mégis az N3-nál volt nem egy tok, ahol nem töltött az istennek se, illetve tölt-nem tölt, tölt-nem tölt váltakozott.
Elvileg 2 mm-t át kellene vinnie egy normális Qi matricának a gyári paddal.
Kétségtelen, hogy az a tok, ami nem sima műanyag, az sokat levehet.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető tommy0629

• PFC Fan
« Reply #346 Dátum: 2016, 03 22, 11:16:43 »
Sziasztok,  egy nagy problémám van. . Ma vettem egy gyári  samsung galaxy note 4 s charger view kit ablakos flip tokot  és amint rá rakom a telefonra a telefon ki kapcsol majd újra indul de nincs kép sem a telefonon sem a kis ablakban  :'(  :'(  a tok nyitásra zárásra érzékel de semmilyen képet nem ad a telefon  :(  :o  mi lehet a probléma mit tegyek? visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalkkal küldve az én SM-N910F eszközömről

Nem elérhető csikimara

« Reply #347 Dátum: 2016, 03 22, 11:56:01 »
Apu S4-ével tudok példálózni. A gagyi ebayes, S line vagy X line tok rámegy a vastagabb hátlapra is annál a modellnél.
Köszi,utánanézek.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #348 Dátum: 2016, 03 22, 12:02:13 »
Sziasztok,  egy nagy problémám van. . Ma vettem egy gyári  samsung galaxy note 4 s charger view kit ablakos flip tokot  és amint rá rakom a telefonra a telefon ki kapcsol majd újra indul de nincs kép sem a telefonon sem a kis ablakban  :'(  :'(  a tok nyitásra zárásra érzékel de semmilyen képet nem ad a telefon  :(  :o  mi lehet a probléma mit tegyek? visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Vid vissza, és cseréltesd ki.  Ott helyben próbáld is ki vele. Még az jutott az eszembe, hogy jól rá van pattintva?

Nem elérhető tommy0629

• PFC Fan
« Reply #349 Dátum: 2016, 03 22, 12:44:28 »
Vid vissza, és cseréltesd ki.  Ott helyben próbáld is ki vele. Még az jutott az eszembe, hogy jól rá van pattintva?

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login a pirossal be karikázott érzékelőt ha le takarom  (nem ér a telefonhoz,) abban az esetben hibátlanul működik  minden funkció...  Ennek mi lehet az oka?  És  milyen funkcióért lehet felelős az az érzékelő?

És használtan vásároltam, több darab nincs úgy hogy a csere ki zárva...visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login