0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kint van a magyar vodás.
Ezt hol látod? Én ezt a linket figyelem már egy jó ideje,de sehol semmi; You are not allowed to view links. Register or Login
Itt.You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi. Akkor én néztem rossz helyen. Hogy érdemes felrakni?Most az enyémen egy külföldi rom van...odinnal visszatenni a gyári 4.4-t,majd OTA-n frissíteni vagy egyből Odinnal a magyar lollipopot?
Jó kérdés. Elvileg simán ráhúzható a magyar nyalóka a külföldire, és minden gond nélkül menni fog.Valszeg a vissza 4.4.4-re, majd onnan frissíteni a jobbik megoldás. Így viszont mindent újra be kell állítani.
Rájöttem...én vagyok a hülye...
Ugye milyen egyszerű, ha picit oda figyelünk a dolgokra
Nem akar betölteni a BL. A PIT betallózva,utána nem megy tovább a dolog. Ma már nem lesz visszatéve a gyári 4.4,de ha van valakinek ötlete,hogy mit nem csinálhatok jól,az ne tartsa magában. Előre is köszönöm.
A driverek fentvannak? A 3.09-es ODIN-t. Rendszergazdai módban indítsd (jobb klik, és ott kiválasztod). Majd rádugod a mobilt.A betöltésnél a pittel szoktam kezdeni (de ennek szerintem nincs jelentősége), majd jöhet a többi.A romot viszonylag sokáig fogja "emészteni", mert ellenőrzi a filet. Amíg emészt, várok. Néha nekem is elszáll. Olyankor a futó progikat ki szoktam lőni.
Igen,a driverek a gépen vannak,1-2 hete rajtam fel a külföldi romot.Rendszergazdai mód is rendben,win7 óta még a játékokat is így inditom... 3.09 ODIN...megnézem,hogy hányas,de igazából azt használom ami a 4 fájlos csomagban volt,innen töltöttem le. A telefon rádugás kérdéses...mundenhol úgy olvasom,hogy a telefont csak akkor kell rádugni amikor már az ODIN készen áll a fájlokkal,az összes betöltődött. Jól gondolom?
Az nem lehet, hogy esetleg hibásan csomagolódott ki és azért nem tudja beolvasni ??nézd meg, hogy 7 zippel megtudod-e nyitni az md5 fájlt
Feladom. Megint letöltöttem a vodás 4.4-t,és bármit csinálok,az "AP" rendben,de a "BL","CP","CSC" mérete 0kB marad,és hibát ír ki. Már az a gyanum,hogy sérült a feltöltött csomag.
Megérkezett a gyári loli frissítés vodás note 4 re. Végre.. Samsung Galaxy Note 4 ---> Tapatalk
Ezt töltötted le? You are not allowed to view links. Register or Login és hibás? nekem pedig minden rendben vele.. használtam is már